travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.730
- Πόντοι
- 3.870
gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolllllllllllllll2-3
Ειδες ομως οτι ολοι οι προπονητες του καναπε -καρκινοι της ομαδας - εχουν εξαφανιστει απο χθες βραδυ? αμα εχανε, θα ειχαμε παλι δηλωσεις του στυλ ''ιβιτς εισαι λιγος, βαρελα-κρεσπο συνταξιουχοι, ομαδα χωρις τελος και αρχη κλπ'. τωρα τα σκουλικια που τρωνε την σαρκα του ΠΑΟΚ μας τα τελευταια 30 χρονια, εχουνε κρυφτει στις σπηλιες τους. αλητες...Εκει που τα τρως απο την Καραμπαχ....πας και ριχνεις ενα διπλο μεσα στην Ιταλια... ετσι, γιατι σου την βαρεσε....
Παοκ λεμεεεεε.........
τα ιδια και τα ιδια...τιποτα αλλο εχεις να πεις?Ειδες ομως οτι ολοι οι προπονητες του καναπε -καρκινοι της ομαδας - εχουν εξαφανιστει απο χθες βραδυ? αμα εχανε, θα ειχαμε παλι δηλωσεις του στυλ ''ιβιτς εισαι λιγος, βαρελα-κρεσπο συνταξιουχοι, ομαδα χωρις τελος και αρχη κλπ'. τωρα τα σκουλικια που τρωνε την σαρκα του ΠΑΟΚ μας τα τελευταια 30 χρονια, εχουνε κρυφτει στις σπηλιες τους. αλητες...
ο λαος του Παοκ που στα τσιμεντα αφηνει την φωνη του δεν γκρινιαζει οι ραδιοπαραγωγοι και οι δημοσιογραφοι τυπου Κολκα που τα παιρνανε και τωρα η βρυση εκλεισε δημιουργουν προβληματα στην ομαδα.δυο μεταγραφρες σε καιριες θεσεις θελουμε και η ομαδα θα τραβηξει τονΕιδες ομως οτι ολοι οι προπονητες του καναπε -καρκινοι της ομαδας - εχουν εξαφανιστει απο χθες βραδυ? αμα εχανε, θα ειχαμε παλι δηλωσεις του στυλ ''ιβιτς εισαι λιγος, βαρελα-κρεσπο συνταξιουχοι, ομαδα χωρις τελος και αρχη κλπ'. τωρα τα σκουλικια που τρωνε την σαρκα του ΠΑΟΚ μας τα τελευταια 30 χρονια, εχουνε κρυφτει στις σπηλιες τους. αλητες...
δεν γινοταν αλλιως ...τι να βγει να πει?Καμενο χαρτι ο σερβος μετα τα χθεσινα παοκια,τετοιες δηλωσεις κανεις μονο αν θες να φυγεις...
συμφωνουμε στα περισσοτερα .....Ολα αυτα τα χρονια-τα τελευταια 20- αποδυκνυεται οτι τελικα, το προβλημα δεν ειναι ο εκαστοτε προπονητης-20 εχουμε αλλαξει ή περισσοτερους- αλλα καποιοι παικτες που παντα γαμανε τα αποδυτηρια, και φυσικα οι επιστημονες της εξεδρας, που δεν αφηνουν προπονητη να στεριωσει, ενω αφηνουνε τους παικτες στο απυροβλητο. Ουτε ο στεφενς ηταν λιγος, ουτε ο μπολονι,ουτε ο σαντος,ουτε ο αγγελος. Ο ΑΓΓΕΛΟΣ... ΧΑΧΑΑΧΑ Και οταν σας τα ελεγε ρε μιζεροι πρωταθλητες του πλεισταιυσον, εσεις λεγατε οτι εφταιγε ο αγγελος. Τελικα αποδυκνυεται οτι ο Αγγελος ειχε δικαιο, και ειναι πολυ πιο αποκτσης απο τους περισσοτερους.Αυτο αποδυκνυεται εκ των υστερων...ΓΙΑ ΕΣΑΣ...ΓΙΑΤΙ εγω τα φωναζω χρονια τωρα. Αμα δεν μπει ταξη στα αποδυτηρια και δεν σωπασει ο καρκινος της μαδας να αφησει ενα προπονητη να δουλεψει 2-3 χρονια, ο παοκ εκτος απο ευρωπη και καλες πορεις δεν θα δει ποτε πρωταθλημα...
Η ερωτηση μου ειναι απλη,αν ειχε καποιες υποψιες για στημενους παικτες γιατι τους εβαζε?Και γιατι περιμενε την ηττα για να το πει?Ο Τζαβελλας που φανηκε οτι το στηνει??Παικτικα δεν κανει,το εχω πει πολλες φορες,αλλα ομολογω οτι βγαζει αποδοση πανω απο την ποιοτητα του,αντιθετα με καποιους αλλους...δεν γινοταν αλλιως ...τι να βγει να πει?
οποιος εχει ματια βλεπει ...
τελειωμενος ειναι απο το καλοκαιρι
του ειπαν κανε προετοιμασια για cl και πρωταθλημα με τους κουτσους και ΑΝ περασεις
σου κανουμε και καμια μεταγραφη....
και ο αλλος πηγε και κλειστηκε στο big brother...
αστειοι απλα ολοι μεσα στην παε...
μαλλον γιατι θα τον εσκιζαν οι αρδ που αφηνει εξω τα αποπαιδια ..Η ερωτηση μου ειναι απλη,αν ειχε καποιες υποψιες για στημενους παικτες γιατι τους εβαζε?Και γιατι περιμενε την ηττα για να το πει?Ο Τζαβελλας που φανηκε οτι το στηνει??Παικτικα δεν κανει,το εχω πει πολλες φορες,αλλα ομολογω οτι βγαζει αποδοση πανω απο την ποιοτητα του,αντιθετα με καποιους αλλους...
Πρωταγωνιστουμε στην Ευρωπη ρε συ!!!!!
Στο ταβλι???
Μπουξο,εχεις ακομα ελπιδες για το πρωταθλημα(της μ@λ@κι@ς)μην τα παρατας απο τωρα ρε συ
Καλοφαγωτη και αυτη η πουτσα μπαογκια...
Ο κωλος σας δεν κλεινει!!!