Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Τι εγινε ρε κλαψες,ολα καλα σημερα?Ακυρο γκολ στο 90φευγα και τουμπεκι?

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
ποτε θα γραψεις στο θεμα της ομαδας σου αγαπητε;;;;;;;;;;;;;;;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Οταν μας αφησουν να παιξουμε μπορει να γραψω και κατι,τι θες να γραψω τωρα?Εσας καμαρωνω με τις straight νικες σας...

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
Οταν μας αφησουν να παιξουμε μπορει να γραψω και κατι,τι θες να γραψω τωρα?Εσας καμαρωνω με τις straight νικες σας...
αρης εναντια στο συστημα...τι σανο σας ταιζουν και εσας...τελος παντων....θα αποχωρησω αυτα που ηταν να πω τα ειπα...ας γραψει και καποιος αλλος στο θεμα...δεν θα γραφω μονο εγω :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
αρης εναντια στο συστημα...τι σανο σας ταιζουν και εσας...τελος παντων....θα αποχωρησω αυτα που ηταν να πω τα ειπα...ας γραψει και καποιος αλλος στο θεμα...δεν θα γραφω μονο εγω :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Μονο οταν "αδικειστε¨τρεχει η γλωσσα σας,τωρα τουμπεκι,πηραμε το τριποντακι και ολα καλα,συνεχιζουμε.Καληνυχτα ρε παοκι

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.843
Πόντοι
10.326
Σουπα ματς! Αυτη η Αεκ 3 μερες να παιζαμε γκολ δεν θα βαζε! Με κατι τετοιες νικες χτιζεις Χαρακτηρα! :grin:
Προσωπικα την γουσταρα αυτην την Νικη! :rockon:

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Λοιπον..............εχουμε  και  λεμε.......αδικημενοι μου  εσεις.......

ΠΡΩΤΟΝ...........Ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ) ενέκρινε τα καπνογόνα που άναψαν στην Τούμπα απόψε, πριν τη σέντρα του αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.

Προφανώς αυτά δεν προκαλούν πρόβλημα στην υγεία των ποδοσφαιριστών, όπως ακούσαμε και διαβάσαμε ότι συνέβη με αυτά στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ.

Είναι άλλα… καπνογόνα. Τα έχει εγκρίνει και ο ιατρικός σύλλογος Θεσσαλονίκης! Όλα καλά στην Τούμπα φυσικά με τα καπνογόνα. Αυτά του Καραϊσκάκη είναι που… ενοχλούν!

ΔΕΥΤΕΡΟΝ.......το  παιχνιδι  μετα  τη  ρηψη  φωτοβολιδας  ευθειας  βολης  δεν   διακοπηκε  γιατι  ......ελα  μωρε    και  τι  εγινε   χτυπησε  κανενας......

ΤΡΙΤΟΝ.........Γκολ  προερχομενο  απο  εγκληματικη  αποφαση  του  εποπτη.......αλλα  δε  γαμιεται  μωρε  αφου   ετσι  το  ειδε  τι  να κανουμε......

Τελικα  χτες    επεσαν οι μασκες........το  εργο   το   εχουμε  ξαναδει   ......αυτα  που  εγιναν  χτες  εναντιον  του   συντροφου    Μελισσανιδη   θελετε  να τα  κανετε  και  εναντιον  του  ΓΑΜΙΑ  σας...........αυτο   ειναι  το  ονειρο  σας......οσο   για  τις  δικεφαλες   κοτες του  νοτου.........καλα  να  παθετε   ......   τον  ποντιο   μην  τον  εχετε  για  μαλακα.....σας  γαμησε  χτες  ασαλιωτα  και  δε      μιλαει κανεις.......ας  προσεχατε,,,,,,,,,,,,,αχαχαχαχαχα

galileo34

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Like
3
Πόντοι
1
ΒΛΑΝΤΑΝ ΙΒΙΤΣ:
Πρέπει να ξεπεράσεις όταν ακούς κάτι από την κερκίδα γιατί σε παίρνει από κάτω. Πρέπει να προσέξουμε και να στηρίξουμε τους παίκτες ειδικά τους καινούριους.

Τι αλλο να πει ο ανθρωπος. Τα ειπε ολα. Να ελεγε ''Εχετε καταντησει ο καρκινος του ΠΑΟΚ τοσα χρονια με την γκρινια σας ειτε κερδισουμε ειτε χασουμε?''
Αμα δεν γινουμε εμεις οι ιδιοι ΠΑΟΚ, τιτλο η ομαδα δεν βλεπει ακομα και αν φερει τον ΜΕΣΙ και τον Μουρινιο...

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.098
Πόντοι
5.006
οταν καλε μου φιλε εχεις την πολυτελεια του ριπλει λες οτι η μπαλλα εχει βγει εξω..σε πραγματικο χρονο και με την ταχυτητα της φασης εδω εχουμε να κανουμε με τον ανθρωπινο παραγοντα.
Μην βγει τωρα κανενας και πει οτι ευνοηθηκαμε σκοπιμα γιατι μαλλον η τυφλος θα ειναι η δεν παρακολουθει ποδοσφαιρο.
πω πω πολιτισμος τυπε...τυφλα να εχει η πρεμιερ λιγκ...θα μπορουσα να πω το ιδιο και για το νυχι του ποδιου του ιντεγε που ηταν οφσαιντ για το ματς με εσας την προηγουμενη αγωνιστικη, αλλα δυστυχως δεν είμαι τοσο λορδος όπως εσυ... :hi:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.098
Πόντοι
5.006
ΒΛΑΝΤΑΝ ΙΒΙΤΣ:
Πρέπει να ξεπεράσεις όταν ακούς κάτι από την κερκίδα γιατί σε παίρνει από κάτω. Πρέπει να προσέξουμε και να στηρίξουμε τους παίκτες ειδικά τους καινούριους.

Τι αλλο να πει ο ανθρωπος. Τα ειπε ολα. Να ελεγε ''Εχετε καταντησει ο καρκινος του ΠΑΟΚ τοσα χρονια με την γκρινια σας ειτε κερδισουμε ειτε χασουμε?''
Αμα δεν γινουμε εμεις οι ιδιοι ΠΑΟΚ, τιτλο η ομαδα δεν βλεπει ακομα και αν φερει τον ΜΕΣΙ και τον Μουρινιο...
ο φιλοξενούμενος σέρβος γιατι δεν πηρε την ομαδα να φυγει χθες...μονο τα καπνογόνα τον πειραζουν, όχι οι φωτοβολίδες???? ποσο γελοίοι ειστε όταν ζητανε καθαρση λαμογια σαν και εσας....μαρινακης μεχρι να σβησει ο ηλιος... :rockon: :rockon: :rockon:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Γιατι ακυρο τυπε...??? Ηταν κανεις οφσαιντ???
Τι δεν καταλαβαινεις παικτη μου?Γκολ που προηλθε απο ανυπαρκτο κορνερ στο 95,αλλοιωση αποτελεσματος με τον εποπτη στο μισο μετρο!Ο ιδιος που εβαλε την αεκ στα καρρε της 1 λεπτο πριν με ανυπαρκτο χερι

Συνημμένα

• paok-aek2082073c.jpg
    paok-aek2082073c.jpg
    11,1 KB · Εμφανίσεις: 20

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.892
Πόντοι
2.606
Τι δεν καταλαβαινεις παικτη μου?Γκολ που προηλθε απο ανυπαρκτο κορνερ στο 95,αλλοιωση αποτελεσματος με τον εποπτη στο μισο μετρο!Ο ιδιος που εβαλε την αεκ στα καρρε της 1 λεπτο πριν με ανυπαρκτο χερι
η αληθεια ειναι οτι δεν βγηκε και πολυ  :tooth:

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
320
Πόντοι
186
αντι να κοιταξετε το μπουρδελο που εχετε που σας κοροιδευει ο γατουλης καθεσαι και ασχολεισαι τωρα με ενα κορνερ και μια φαση, λες και αμα ειχε παρει ισοπαλια χθες η αεκ κατι θα ετρεχε στα γυφτικα

εχεις συνειδητοποιησει τις δυνατοτητες της αεκ; ή εχεις φαει το παραμυθι της ωρας πού ελεγε στην αρχη της χρονιας, παμε για πρωταθλημα  :2funny:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
αντι να κοιταξετε το μπουρδελο που εχετε που σας κοροιδευει ο γατουλης καθεσαι και ασχολεισαι τωρα με ενα κορνερ και μια φαση, λες και αμα ειχε παρει ισοπαλια χθες η αεκ κατι θα ετρεχε στα γυφτικα

εχεις συνειδητοποιησει τις δυνατοτητες της αεκ; ή εχεις φαει το παραμυθι της ωρας πού ελεγε στην αρχη της χρονιας, παμε για πρωταθλημα  :2funny:
Δε με νοιαζει η αεκ ρε φιλε,δεν ειμαι χανουμι.Η εξυγιανση με ενδιαφερει,τα ματς να παιζονται στα ισα και να μην ειναι παντα ευνοουμενοι καποιο συγκεκριμενοι κλαψιαρηδες...

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
320
Πόντοι
186
Δε με νοιαζει η αεκ ρε φιλε,δεν ειμαι χανουμι.Η εξυγιανση με ενδιαφερει,τα ματς να παιζονται στα ισα και να μην ειναι παντα ευνοουμενοι καποιο συγκεκριμενοι κλαψιαρηδες...
καπου στη μεση ειναι παντα η αληθεια αδερφε, δεν ειναι ολα ασπρο μαυρο

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
πω πω πολιτισμος τυπε...τυφλα να εχει η πρεμιερ λιγκ...θα μπορουσα να πω το ιδιο και για το νυχι του ποδιου του ιντεγε που ηταν οφσαιντ για το ματς με εσας την προηγουμενη αγωνιστικη, αλλα δυστυχως δεν είμαι τοσο λορδος όπως εσυ... :hi:
Aνααφερεις πολιτισμο και μου δινεις την ευκαιρια να σου πω το εξης...Οταν υπαρχει κοσμος ο οποιος πανηγυριζει την κατακτηση του πρωταθληματος στα χαρτια...οταν πανηγυριζει για το κυπελο που πηρε απο τον αστερα με το το πεναλτυ που δεν δοθηκε υπερ του αστερα...τοτε δεν εχουμε πολιτισμο.Αυτοι  ανηκουν στον πολιτισμο της ουγκαντας.Οποιος εχει μυαλο αποφασιζει απο μονος του σε ποιο πολιτισμο θελει να ανηκει.

lippy

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
148
Like
6.902
Πόντοι
27.055
καπου στη μεση ειναι παντα η αληθεια αδερφε, δεν ειναι ολα ασπρο μαυρο
Δεν εχω προβλημα με καμια ομαδα. Ειμαι ΑΕΚ, και θελω το δικαιο. Χθες αδικηθηκαμε. Δεν φταιει ο ΠΑΟΚ, απλα εγινε λαθος.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
ΠΑΟΚτσής μπουκάρει να δείρει Ραπτόπουλο γιατί έβγαλε εκπρόσωπο του Ολυμπιακού

Stories

Νέο!

Stories