travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.730
- Πόντοι
- 3.870
Δεν παίρνω θέση....προσωπικά χέστηκα....σου λέω τί λένε ήδη οι άλλοι που θα σε πικάρουν και θα πρέπει να απαντήσεις σε ένα φαύλο κύκλο αντεγκλήσεων....
Δεν παίρνω θέση....προσωπικά χέστηκα....σου λέω τί λένε ήδη οι άλλοι που θα σε πικάρουν και θα πρέπει να απαντήσεις σε ένα φαύλο κύκλο αντεγκλήσεων....
ποτε θα γραψεις στο θεμα της ομαδας σου αγαπητε;;;;;;;;;;;;;;;;;Τι εγινε ρε κλαψες,ολα καλα σημερα?Ακυρο γκολ στο 90φευγα και τουμπεκι?
Οταν μας αφησουν να παιξουμε μπορει να γραψω και κατι,τι θες να γραψω τωρα?Εσας καμαρωνω με τις straight νικες σας...ποτε θα γραψεις στο θεμα της ομαδας σου αγαπητε;;;;;;;;;;;;;;;;;
αρης εναντια στο συστημα...τι σανο σας ταιζουν και εσας...τελος παντων....θα αποχωρησω αυτα που ηταν να πω τα ειπα...ας γραψει και καποιος αλλος στο θεμα...δεν θα γραφω μονο εγωΟταν μας αφησουν να παιξουμε μπορει να γραψω και κατι,τι θες να γραψω τωρα?Εσας καμαρωνω με τις straight νικες σας...
Μονο οταν "αδικειστε¨τρεχει η γλωσσα σας,τωρα τουμπεκι,πηραμε το τριποντακι και ολα καλα,συνεχιζουμε.Καληνυχτα ρε παοκιαρης εναντια στο συστημα...τι σανο σας ταιζουν και εσας...τελος παντων....θα αποχωρησω αυτα που ηταν να πω τα ειπα...ας γραψει και καποιος αλλος στο θεμα...δεν θα γραφω μονο εγω
Γιατι ακυρο τυπε...??? Ηταν κανεις οφσαιντ???Τι εγινε ρε κλαψες,ολα καλα σημερα?Ακυρο γκολ στο 90φευγα και τουμπεκι?
πω πω πολιτισμος τυπε...τυφλα να εχει η πρεμιερ λιγκ...θα μπορουσα να πω το ιδιο και για το νυχι του ποδιου του ιντεγε που ηταν οφσαιντ για το ματς με εσας την προηγουμενη αγωνιστικη, αλλα δυστυχως δεν είμαι τοσο λορδος όπως εσυ...οταν καλε μου φιλε εχεις την πολυτελεια του ριπλει λες οτι η μπαλλα εχει βγει εξω..σε πραγματικο χρονο και με την ταχυτητα της φασης εδω εχουμε να κανουμε με τον ανθρωπινο παραγοντα.
Μην βγει τωρα κανενας και πει οτι ευνοηθηκαμε σκοπιμα γιατι μαλλον η τυφλος θα ειναι η δεν παρακολουθει ποδοσφαιρο.
ο φιλοξενούμενος σέρβος γιατι δεν πηρε την ομαδα να φυγει χθες...μονο τα καπνογόνα τον πειραζουν, όχι οι φωτοβολίδες???? ποσο γελοίοι ειστε όταν ζητανε καθαρση λαμογια σαν και εσας....μαρινακης μεχρι να σβησει ο ηλιος...ΒΛΑΝΤΑΝ ΙΒΙΤΣ:
Πρέπει να ξεπεράσεις όταν ακούς κάτι από την κερκίδα γιατί σε παίρνει από κάτω. Πρέπει να προσέξουμε και να στηρίξουμε τους παίκτες ειδικά τους καινούριους.
Τι αλλο να πει ο ανθρωπος. Τα ειπε ολα. Να ελεγε ''Εχετε καταντησει ο καρκινος του ΠΑΟΚ τοσα χρονια με την γκρινια σας ειτε κερδισουμε ειτε χασουμε?''
Αμα δεν γινουμε εμεις οι ιδιοι ΠΑΟΚ, τιτλο η ομαδα δεν βλεπει ακομα και αν φερει τον ΜΕΣΙ και τον Μουρινιο...
Τι δεν καταλαβαινεις παικτη μου?Γκολ που προηλθε απο ανυπαρκτο κορνερ στο 95,αλλοιωση αποτελεσματος με τον εποπτη στο μισο μετρο!Ο ιδιος που εβαλε την αεκ στα καρρε της 1 λεπτο πριν με ανυπαρκτο χεριΓιατι ακυρο τυπε...??? Ηταν κανεις οφσαιντ???
η αληθεια ειναι οτι δεν βγηκε και πολυΤι δεν καταλαβαινεις παικτη μου?Γκολ που προηλθε απο ανυπαρκτο κορνερ στο 95,αλλοιωση αποτελεσματος με τον εποπτη στο μισο μετρο!Ο ιδιος που εβαλε την αεκ στα καρρε της 1 λεπτο πριν με ανυπαρκτο χερι
αντι να κοιταξετε το μπουρδελο που εχετε που σας κοροιδευει ο γατουλης καθεσαι και ασχολεισαι τωρα με ενα κορνερ και μια φαση, λες και αμα ειχε παρει ισοπαλια χθες η αεκ κατι θα ετρεχε στα γυφτικαΤι δεν καταλαβαινεις παικτη μου?Γκολ που προηλθε απο ανυπαρκτο κορνερ στο 95,αλλοιωση αποτελεσματος με τον εποπτη στο μισο μετρο!Ο ιδιος που εβαλε την αεκ στα καρρε της 1 λεπτο πριν με ανυπαρκτο χερι
Δε με νοιαζει η αεκ ρε φιλε,δεν ειμαι χανουμι.Η εξυγιανση με ενδιαφερει,τα ματς να παιζονται στα ισα και να μην ειναι παντα ευνοουμενοι καποιο συγκεκριμενοι κλαψιαρηδες...αντι να κοιταξετε το μπουρδελο που εχετε που σας κοροιδευει ο γατουλης καθεσαι και ασχολεισαι τωρα με ενα κορνερ και μια φαση, λες και αμα ειχε παρει ισοπαλια χθες η αεκ κατι θα ετρεχε στα γυφτικα
εχεις συνειδητοποιησει τις δυνατοτητες της αεκ; ή εχεις φαει το παραμυθι της ωρας πού ελεγε στην αρχη της χρονιας, παμε για πρωταθλημα
καπου στη μεση ειναι παντα η αληθεια αδερφε, δεν ειναι ολα ασπρο μαυροΔε με νοιαζει η αεκ ρε φιλε,δεν ειμαι χανουμι.Η εξυγιανση με ενδιαφερει,τα ματς να παιζονται στα ισα και να μην ειναι παντα ευνοουμενοι καποιο συγκεκριμενοι κλαψιαρηδες...
Aνααφερεις πολιτισμο και μου δινεις την ευκαιρια να σου πω το εξης...Οταν υπαρχει κοσμος ο οποιος πανηγυριζει την κατακτηση του πρωταθληματος στα χαρτια...οταν πανηγυριζει για το κυπελο που πηρε απο τον αστερα με το το πεναλτυ που δεν δοθηκε υπερ του αστερα...τοτε δεν εχουμε πολιτισμο.Αυτοι ανηκουν στον πολιτισμο της ουγκαντας.Οποιος εχει μυαλο αποφασιζει απο μονος του σε ποιο πολιτισμο θελει να ανηκει.πω πω πολιτισμος τυπε...τυφλα να εχει η πρεμιερ λιγκ...θα μπορουσα να πω το ιδιο και για το νυχι του ποδιου του ιντεγε που ηταν οφσαιντ για το ματς με εσας την προηγουμενη αγωνιστικη, αλλα δυστυχως δεν είμαι τοσο λορδος όπως εσυ...
Δεν εχω προβλημα με καμια ομαδα. Ειμαι ΑΕΚ, και θελω το δικαιο. Χθες αδικηθηκαμε. Δεν φταιει ο ΠΑΟΚ, απλα εγινε λαθος.καπου στη μεση ειναι παντα η αληθεια αδερφε, δεν ειναι ολα ασπρο μαυρο