Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
σουλατσες οποίος να ναι στον αγωνιστικό χώρο και μετά χτυπησατεκαι παίχτες δεν τα λες όλα ήσουν και μέσα.μετα πιο ήρεμος την άλλη μερα δεν ειδες ρεπορτάζ και το τι έγινε.σας πείραξε κανένας τη κυριακή εσάς?όσο παιζόταν μπαλλα σας ενόχλησε κανείς?ποιος ο λόγος να διακοπεί ο αγώνας?χασατε στο γήπεδο μέσα?
ρωτας εμενα γιατι εγινε διακοπη;;;;τον διαιτητη αρετοπουλο.Η μαλλον τον οργανωμενο οπαδο του ολυμπιακου αρετοπουλο ρωτα ρε φιλε..Α τις φωτο απο το μαρκαρισμα του μιλογεβιτς και του μποτια το ειδες;;;;;;;;;;;Αντε το βραδυ του αγωνα θα ειχες 500 σφυγμους.Την επομενη μερα;;;;;;;;;;ετσι μαθαινουν να μαρκαρουν οι παικτες της ομαδας σου;;;;;;

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
34.552
Πόντοι
5.006
ρωτας εμενα γιατι εγινε διακοπη;;;;τον διαιτητη αρετοπουλο.Η μαλλον τον οργανωμενο οπαδο του ολυμπιακου αρετοπουλο ρωτα ρε φιλε..Α τις φωτο απο το μαρκαρισμα του μιλογεβιτς και του μποτια το ειδες;;;;;;;;;;;Αντε το βραδυ του αγωνα θα ειχες 500 σφυγμους.Την επομενη μερα;;;;;;;;;;ετσι μαθαινουν να μαρκαρουν οι παικτες της ομαδας σου;;;;;;
μου πηγες στα μαρκαρίσματα από τις σουλατσες και τα χτυπήματά στους παίχτες και ότι δε μπορεί κάποιος να χτυπήσει τα κόρνερ στη τούμπα.αστο καταλάβαμε  από τα λεγόμενα σου.οτι καλύτερο στα άλλα στη καθημερινότητα  εκτός γηπέδου εννοώ και λιγότερο άγχος. ;)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.098
Πόντοι
5.006
Κουιζ για δυνατους λυτες...οταν παιζαμε μικροι στις αλανες στα 3 κορνερ ειχαμε πεναλτι.Στις 3 διακοπες εχουμε και τεταρτη;;;;;;;;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δεν προβλεπεται πουθενα (οριστικη) διακοπη λογω καπνου...τι σκατα μπουγατσες τρωτε και λετε τέτοιες μαλακιες??? :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.098
Πόντοι
5.006
και φυσικα το απολυτο ξεβράκωμα ηταν που φυγατε μολις εγινε το 2-1....με το που ξεκινησε το 2ο ημιχρονο ειχε 10 λεπτα μποχα από τον καπνο, αλλα εκει κοτες...1-1 ηταν όλα καλα... :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
δεν προβλεπεται πουθενα (οριστικη) διακοπη λογω καπνου...τι σκατα μπουγατσες τρωτε και λετε τέτοιες μαλακιες??? :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:
κατσε διαβασε λιγο τον νομο κοντονη.Οταν γινεται 2 φορες διακοπη με υπαιτιοτητα της μιας ομαδας εχει το ΔΙΚΑΙΩΜΑ ο διαιτητης να ΔΙΑΚΟΨΕΙ οριστικα το ματς...μαλλον εσεις εκει στον πειραια τρωτε σανο.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.098
Πόντοι
5.006
κατσε διαβασε λιγο τον νομο κοντονη.Οταν γινεται 2 φορες διακοπη με υπαιτιοτητα της μιας ομαδας εχει το ΔΙΚΑΙΩΜΑ ο διαιτητης να ΔΙΑΚΟΨΕΙ οριστικα το ματς...μαλλον εσεις εκει στον πειραια τρωτε σανο.
ρε μαλακα εγω σου λεω τι ισχυει, όχι τι ισχυει στο μυαλο σου... :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:
αρπα να εχεις :
Ο πειθαρχικός κώδικας για άναμμα πυρσών, φωτοβολίδων, κροτίδων, βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων, καπνογόνων είναι σαφής στο άρθρο 15, παράγραφος 2. Διαβάστε αναλυτικά:

2. Πυρσοί, φωτοβολίδες, κροτίδες, καπνογόνα

Η εισαγωγή στο γήπεδο πυρσών, φωτοβολίδων, κροτίδων, βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων, καπνογόνων και εν γένει εύφλεκτων υλικών απαγορεύεται αυστηρά. Το άναμμα πυρσών, φωτοβολίδων, κροτίδων, βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων, καπνογόνων και οποιουδήποτε εν γένει εύφλεκτου υλικού στις κερκίδες πριν την έναρξη, κατά τη διάρκεια ή μετά την λήξη του αγώνα, αν δεν επακολούθησε ρίψη αυτών στον αγωνιστικό χώρο ή σε άλλη εξέδρα, επιφέρει τις ακόλουθες ποινές:

α) Χρηματική ποινή ύψους δύο χιλιάδων ευρώ (2.000) έως δέκα χιλιάδων ευρώ (10.000).

β) Σε περίπτωση υποτροπής και επανάληψης σε επόμενο αγώνα, η προβλεπόμενη χρηματική ποινή διπλασιάζεται.

γ) Σε περίπτωση νέας υποτροπής και επανάληψης σε επόμενο αγώνα (τρίτο, κ.ο.κ.), η ως άνω χρηματική ποινή μπορεί να αυξηθεί μέχρι το ποσό των 20.000,00 Ευρώ.

δ) Σε κάθε νέα περίπτωση υποτροπής και επανάληψης σε επόμενο αγώνα (τέταρτος, πέμπτος κτλ), οι προβλεπόμενες ποινές του προηγούμενου αγώνα διπλασιάζονται.

ε) Η υποτροπή των αναφερομένων στην παρούσα παράγραφο νοείται πάντα εντός της ίδιας αγωνιστικής περιόδου.

Με βάση το συγκεκριμένο άρθρο, (15, παράγραφος 2), αναμένεται να κληθεί σε απολογία ο Ολυμπιακός για την συμπεριφορά των οπαδών του στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και ως εκ τούτου, δεν τίθεται θέμα τιμωρίας της έδρας (το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι είναι με τον Παναθηναϊκό στις 6/11).

Στον πειθαρχικό κώδικα ή στον Κανονισμό Αγώνων ποδοσφαίρου δεν προβλέπεται διακοπή του αγώνα για άναμμα πυρσών η φωτοβολίδων παρά μόνο σε περίπτωση ρίψης φωτοβολίδας είτε με πιστόλι, είτε καμπύλης τροχιάς έπειτα από μία προειδοποίηση σύμφωνα με το άρθρο 15, παράγραφος 3, β. γ. Μόνο σε αυτή την περίπτωση προβλέπεται και τιμωρίας μίας αγωνιστικής.

παρε και το σχετικο αρθρο για ποτε διακόπτεται οριστικα το παιχνιδι :
Ι. Να διακόπτουν οριστικά τον αγώνα, χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση ή προσωρινή διακοπή

α/. Όταν εκσφενδονίζονται στον αγωνιστικό χώρο, έστω και μία, φωτοβολίδες ευθείας βολής, ή ρίπτονται αντικείμενα που δύναται να προκαλέσουν σωματική βλάβη σ όλους τους νόμιμα ευρισκόμενους εντός του αγωνιστικού χώρου (ποδοσφαιριστές, διαιτητές, προπονητές κλπ)

και β/. Όταν σημειωθεί εισβολή φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο, πριν ή κατά τη διάρκεια του αγώνα.

ΙΙ. Να προβαίνουν σε προσωρινή διακοπή του αγώνα και προειδοποίηση, όταν εκσφενδονίζονται στον αγωνιστικό χώρο, έστω και μία, φωτοβολίδες καμπύλης τροχιάς και σε οριστική διακοπή του αγώνα εάν το παράπτωμα επαναληφθεί .

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.098
Πόντοι
5.006
και επειδή εισαι μπουγατσα και δεν καταλαβαινει χριστο, να στο κανω λιανα :
οριστικη διακοπη με υπαιτιοτητα ομαδας προβλεπεται ΜΟΝΟ όταν πεσει αντικειμενο (πυρσος, καπνογονο, αναπτηρας, το μουνι της μανας του γκαρσια κτλ. ) ΕΝΤΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

αν ειχατε τ αρχιδια θα το παραδεχόσασταν, αλλα επειδή ειστε μια ζωη αναρχιδοι γι αυτό και σας γαμαμε

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
και επειδή εισαι μπουγατσα και δεν καταλαβαινει χριστο, να στο κανω λιανα :
οριστικη διακοπη με υπαιτιοτητα ομαδας προβλεπεται ΜΟΝΟ όταν πεσει αντικειμενο (πυρσος, καπνογονο, αναπτηρας, το μουνι της μανας του γκαρσια κτλ. ) ΕΝΤΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

αν ειχατε τ αρχιδια θα το παραδεχόσασταν, αλλα επειδή ειστε μια ζωη αναρχιδοι γι αυτό και σας γαμαμε
μονο το γεγονος που εχεις φωτο στο προφιλ σου τον τσουκαλα καταλαβαινει κανεις τον οπαδικο πολιτισμο που εχεις...πολυ ασχοληθηκα....και για να στο πω και αλλιως...ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:γιατι πρεπει να πεσω στο οπαδικο σου επιπεδο για να καταλαβεις τι λεω.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.098
Πόντοι
5.006
μονο το γεγονος που εχεις φωτο στο προφιλ σου τον τσουκαλα καταλαβαινει κανεις τον οπαδικο πολιτισμο που εχεις...πολυ ασχοληθηκα....και για να στο πω και αλλιως...ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:γιατι πρεπει να πεσω στο οπαδικο σου επιπεδο για να καταλαβεις τι λεω.
ετσι μπραβο..στο 2ο ποστ να πετας την μπαλα στην εξεδρα...οποτε ασε τους πυρσους και τις διακοπες αγωνων γιατι εκει δεν σε παιρνει και ασχολήσου με τον πολιτισμο  :hi:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.892
Πόντοι
2.606
ετσι μπραβο..στο 2ο ποστ να πετας την μπαλα στην εξεδρα...οποτε ασε τους πυρσους και τις διακοπες αγωνων γιατι εκει δεν σε παιρνει και ασχολήσου με τον πολιτισμο  :hi:
τυπε σ εχω αφησει εδω να δω τι θα κανεις μην τα σκατωσεις οπως με την καυτη σαρανταρα κρατα τα γκεμια  :grin:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
καλα δες την φαση με τον μιλογεβιτς και το μαρκαρισμα του μποτια βγαλε τα κοκκινα οπαδικα γυαλια που φορας παραδεξου αν εισαι μαγκας οτι ηταν κοκκινες και μιλαμε ξανα...αλοωση αποτελεσματος ειχαμε...
Κυριοι ειναι ωρα για τον απογευματινο καφε..θα σας αποχαιρετισω. :hi:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.098
Πόντοι
5.006
καλα δες την φαση με τον μιλογεβιτς και το μαρκαρισμα του μποτια βγαλε τα κοκκινα οπαδικα γυαλια που φορας παραδεξου αν εισαι μαγκας οτι ηταν κοκκινες και μιλαμε ξανα...αλοωση αποτελεσματος ειχαμε...
Κυριοι ειναι ωρα για τον απογευματινο καφε..θα σας αποχαιρετισω. :hi:
ρε μεγαλε 2 στα 2 εχεις...δευτερο σερι ποστ που πετας την μπαλα στην κερκιδα... :S

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
Ενα ενδιαφερον παιχνιδι εγινε σημερα...με ενταση με πολλες χαμενες ευκαιριες εκατερωθεν.Αν εληγε ισοπαλια δεν θα μπορουσες να πεις οτι αδικηθηκε καποια ομαδα.Αλλα το παιχνιδι τελειωνει οταν σφυριζει ληξη το κορακι.Ειμασταν τυχεροι στο τελος :rockon: :rockon:
Εχω την εξης απορια για το κωλοπαιδι που πεταξε την φωτοβολιδα.Τι ποιοτητας ηταν το συγκεκριμενο σπερματοζωαριο για να γενηθεις;;;;;;;
Μετα ακουω μαλακιες του τυπου λεφτερια στα αδερφια μας...Ε οχι ρε φιλε...εγω αν ειμουν διπλα σε αυτο το τσογλανι πρωτα θα τον ορμουσα και θα τον σαπιζα και μετα θα τον εδινα στεγνα στην αστυνομια.Στα αρχιδια μου αν με ελεγαν ρουφιανο.Οταν καταλαβαιτε μερικοι οτι ο ΠΑΟΚ δεν θελει και δεν χρειαζεται αυτου του ειδους οπαδους το συζηταμε παλι.Γιατι ετσι και εβρισκε παικτη τοτε θα μιλουσαμε αλλιως.Σωστα διεκοψε το ματς ο σιδηροπουλος σωστα θα τιμωρηθουμε με τις προβλεπομενες ποινες.Γιατι μερικοι δεν εχουν στο κεφαλι μυαλο αλλα μαλακια.
Αντε με το καθε μαλακισμενο κωλοπαιδο που θα μου χαλαει τις κυριακες μου.

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.558
Πόντοι
33.818
Ενα ενδιαφερον παιχνιδι εγινε σημερα...με ενταση με πολλες χαμενες ευκαιριες εκατερωθεν.Αν εληγε ισοπαλια δεν θα μπορουσες να πεις οτι αδικηθηκε καποια ομαδα.Αλλα το παιχνιδι τελειωνει οταν σφυριζει ληξη το κορακι.Ειμασταν τυχεροι στο τελος :rockon: :rockon:
Εχω την εξης απορια για το κωλοπαιδι που πεταξε την φωτοβολιδα.Τι ποιοτητας ηταν το συγκεκριμενο σπερματοζωαριο για να γενηθεις;;;;;;;
Μετα ακουω μαλακιες του τυπου λεφτερια στα αδερφια μας...Ε οχι ρε φιλε...εγω αν ειμουν διπλα σε αυτο το τσογλανι πρωτα θα τον ορμουσα και θα τον σαπιζα και μετα θα τον εδινα στεγνα στην αστυνομια.Στα αρχιδια μου αν με ελεγαν ρουφιανο.Οταν καταλαβαιτε μερικοι οτι ο ΠΑΟΚ δεν θελει και δεν χρειαζεται αυτου του ειδους οπαδους το συζηταμε παλι.Γιατι ετσι και εβρισκε παικτη τοτε θα μιλουσαμε αλλιως.Σωστα διεκοψε το ματς ο σιδηροπουλος σωστα θα τιμωρηθουμε με τις προβλεπομενες ποινες.Γιατι μερικοι δεν εχουν στο κεφαλι μυαλο αλλα μαλακια.
Αντε με το καθε μαλακισμενο κωλοπαιδο που θα μου χαλαει τις κυριακες μου.

Οι Κυριακές σου χαλάνε γιατί ασχολείσαι....Εγώ πάλι έσμπρωχνα και πέρασα μια χαρά.... :pipa2:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
Οι Κυριακές σου χαλάνε γιατί ασχολείσαι....Εγώ πάλι έσμπρωχνα και πέρασα μια χαρά.... :pipa2:
ενταξει ρε φιλε :grin: :grin: :grin: :grin: ειπε κανεις οτι δεν γαμας :grin: :grin: :grin: :grin: εμεις τουλαχιστον χαιρομαστε που ο ηρακλης θα μας απαλλαξει απο την παρουσια του και οχι με ιντριγκες οπως παλιοτερα και με πουστιες αλλα ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ....σημασια φιλαρακι εχει να παιρνας καλα ;) ;) ;) ;)

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.558
Πόντοι
33.818
ενταξει ρε φιλε :grin: :grin: :grin: :grin: ειπε κανεις οτι δεν γαμας :grin: :grin: :grin: :grin: εμεις τουλαχιστον χαιρομαστε που ο ηρακλης θα μας απαλλαξει απο την παρουσια του και οχι με ιντριγκες οπως παλιοτερα και με πουστιες αλλα ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ....σημασια φιλαρακι εχει να παιρνας καλα ;) ;) ;) ;)

Απλά λέω να ασχολείσαι με πιό επικοδομητικά σπόρ....Τώρα πχ. θα πρέπει να απαντήσεις για το κόρνερ και να σπαστείς γιατί ξέρεις ότι αυτή τη φορά θα έχεις άδικο κτλ....

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
Απλά λέω να ασχολείσαι με πιό επικοδομητικά σπόρ....Τώρα πχ. θα πρέπει να απαντήσεις για το κόρνερ και να σπαστείς γιατί ξέρεις ότι αυτή τη φορά θα έχεις άδικο κτλ....
οταν καλε μου φιλε εχεις την πολυτελεια του ριπλει λες οτι η μπαλλα εχει βγει εξω..σε πραγματικο χρονο και με την ταχυτητα της φασης εδω εχουμε να κανουμε με τον ανθρωπινο παραγοντα.
Μην βγει τωρα κανενας και πει οτι ευνοηθηκαμε σκοπιμα γιατι μαλλον η τυφλος θα ειναι η δεν παρακολουθει ποδοσφαιρο.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.892
Πόντοι
2.606
οταν καλε μου φιλε εχεις την πολυτελεια του ριπλει λες οτι η μπαλλα εχει βγει εξω..σε πραγματικο χρονο και με την ταχυτητα της φασης εδω εχουμε να κανουμε με τον ανθρωπινο παραγοντα.
Μην βγει τωρα κανενας και πει οτι ευνοηθηκαμε σκοπιμα γιατι μαλλον η τυφλος θα ειναι η δεν παρακολουθει ποδοσφαιρο.
ε ναι τι λέμε τωρα

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.558
Πόντοι
33.818

Δεν παίρνω θέση....προσωπικά χέστηκα....σου λέω τί λένε ήδη οι άλλοι που θα σε πικάρουν και θα πρέπει να απαντήσεις σε ένα φαύλο κύκλο αντεγκλήσεων....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom