brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.898
- Πόντοι
- 2.606
ναι καταδικάστηκε σε πριαπισμό με ενδεχόμενο δόλοΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ...ΤΕΛΟΣ
ναι καταδικάστηκε σε πριαπισμό με ενδεχόμενο δόλοΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ...ΤΕΛΟΣ
να δουμε ποσα ατομα που δηλωνουν ολυμπιακοι θα εχουν το στοιχειωδη φιλαθλο πνευμα για να ξερασουν γι αυτο που εγινε σημερα...οι υπολοιποι πανηγυριστε την μεγαλη νικη της ομαδας σας.Θα εχει πλλυ παρασκηνιο...στην 3 διακοπη διακοπτεται το ματς..εδω εγινε 4η φορα...μαλλον ο ιβαν σημερα εκανε δημοσιες σχεσεις....ΟΣΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ.ναι καταδικάστηκε σε πριαπισμό με ενδεχόμενο δόλο
εγω που είμαι ολυμπιακος και εχω και το στοιχειωδη φιλαθλο πνευμα θα ξερασω αυτό που εγινε σημερα....σου εσκισα τα κολοφαρδουλα...μαναδες δεν βριζω να μην κοπει...να δουμε ποσα ατομα που δηλωνουν ολυμπιακοι θα εχουν το στοιχειωδη φιλαθλο πνευμα για να ξερασουν γι αυτο που εγινε σημερα...οι υπολοιποι πανηγυριστε την μεγαλη νικη της ομαδας σας.Θα εχει πλλυ παρασκηνιο...στην 3 διακοπη διακοπτεται το ματς..εδω εγινε 4η φορα...μαλλον ο ιβαν σημερα εκανε δημοσιες σχεσεις....ΟΣΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ.
ισα ρε διαδικτυακε γαμια...εγω που είμαι ολυμπιακος και εχω και το στοιχειωδη φιλαθλο πνευμα θα ξερασω αυτό που εγινε σημερα....σου εσκισα τα κολοφαρδουλα...μαναδες δεν βριζω να μην κοπει...
δυστηχως θα γινουν τα ιδια και πιθανον και χειροτερα.τωρα στο επομενο παιχνιδι στη τουμπα, θα αναψουν καπνογόνα οι παοκτζηδες και θα εχουμε διακοπη αγωνα..
και διαδικτυακος και ότι θες εσυ ασπρομαυρο πουτανακι μουισα ρε διαδικτυακε γαμια...
εισαι στοκος....και διαδικτυακος και ότι θες εσυ ασπρομαυρο πουτανακι μου
Μπέρδεψε τα σαιτς. Εδώ είναι το μπου, όχι το gazzettaεγω που είμαι ολυμπιακος και εχω και το στοιχειωδη φιλαθλο πνευμα θα ξερασω αυτό που εγινε σημερα....σου εσκισα τα κολοφαρδουλα...μαναδες δεν βριζω να μην κοπει...
που χαθηκες εσυ;;;;;;;;;Μπέρδεψε τα σαιτς. Εδώ είναι το μπου, όχι το gazzetta
αρπαξε την ψολαρα μου τωρα μπουγατσοκιμα και υπνο .....εισαι στοκος....
και μονο που σκεφτηκες να βρισεις την μανα μου αλλαΧΕΣΤΗΚΕΣ γιατι το μηνυμα σου θα κοβονταν ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙ ΑΤΟΜΟ ΕΙΣΑΙ..ΧΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙαρπαξε την ψολαρα μου τωρα μπουγατσοκιμα και υπνο .....
πως νιωθεις που σε ξεκολιαζει ενας χεστης????και μονο που σκεφτηκες να βρισεις την μανα μου αλλαΧΕΣΤΗΚΕΣ γιατι το μηνυμα σου θα κοβονταν ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙ ΑΤΟΜΟ ΕΙΣΑΙ..ΧΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ
για κλωνος εχεις το στοιχειωδες μυαλο να μην βριζεις τις μανες των αλλων...γιατι δεν μπαινεις να γραψεις με το αλλο το γνωστο νικνεημ;;;;;;;;;;;;;;;αλλα ξεχασα εφαγες μπαναρισμα...πως νιωθεις που σε ξεκολιαζει ενας χεστης????
αααα ναι το άλλο μου nick name είναι ston_ekana_san_koulouri_thessalonikisγια κλωνος εχεις το στοιχειωδες μυαλο να μην βριζεις τις μανες των αλλων...γιατι δεν μπαινεις να γραψεις με το αλλο το γνωστο νικνεημ;;;;;;;;;;;;;;;αλλα ξεχασα εφαγες μπαναρισμα...
καλα φιλαρακι εφοσον εχεις μεγαλη πουτσα βαλτην στο στομα σου ριξε το ενα αρχιδι στον εναν ωμο το αλλο στο αλλο ωμο και γινε βατραχανθρωπος.αααα ναι το άλλο μου nick name είναι ston_ekana_san_koulouri_thessalonikis
αν θες θα σου γραφω απ αυτο
ρε μπαγασα τι χιουμορ είναι αυτό?????καλα φιλαρακι εφοσον εχεις μεγαλη πουτσα βαλτην στο στομα σου ριξε το ενα αρχιδι στον εναν ωμο το αλλο στο αλλο ωμο και γινε βατραχανθρωπος.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
οτι στο θεμα της ομαδας σου εγραψαν μονο 3 ατομα και ο ενας δεν ειναι γαυρος και κανενας δεν πανηγυριζει για την μεγαλη νικη της ομαδας σου σου λεει κατι;;;ΕΜΕΝΑ ΠΟΛΛΑ.Οτι μονο εσυ γραφεις στο θεμα μιας αλλης ομαδας και γραφεις με τον τροπο που γραφεις σου λεει κατι;ΕΜΕΝΑ ΠΟΛΛΑ.Τροφη για σκεψη για οσους εχουν μυαλο ;) ;) ;) ;) ;)ρε μπαγασα τι χιουμορ είναι αυτό?????
παρε άλλο ρε χωρατατζή .....στο δικο μου δε χωραει στο δικο σου κολυμπαει...
χαχαχαχαχαχαχαχ πιο μαλακας πεθαινεις
ξεκολλάτε επιτελους!! με ολυμπιακο παιζετε αναμενομενα αυτά !!παλι με γκολ-οφσαιντ νικησατε...μολις το ειπε ο καθηγητης διαιτησιας Βαρουχας στον ΣΚΑΙ(μην τον βγαλετε και κολητο του Ιβαν)
και το 2ο γκολ μπηκε απο παικτη που επρεπε να αποβληθει στο 1ο ημ.
μια ζωη σκατιαδες θα ειστε... δεν κερδισατε,εμεις χασαμε...