You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 88K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.730
- Πόντοι
- 3.870
Δεν σηκωνει το τηλ. ο μλκ μου....![]()
ποσο ποναει οταν ο ΠΑΟΚ γαμαει;;;;;;;;Ναι εχουμε εξοδο...
Δεν θα εχει ορεξη για καμακι ο σκουληκαντερας....
Με τη πουτσα στο στομα θα ναι..
![Wanker :wanker: :wanker:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/wanker.gif)
![Wanker :wanker: :wanker:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/wanker.gif)
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.843
- Πόντοι
- 10.326
λαγνε εβλεπα για λιγο το ματς! Και καταλαβα πως κι αυτοι χειροτερα καρτουν εχουν για παιχτες!ποσο ποναει οταν ο ΠΑΟΚ γαμαει;;;;;;;;![]()
![]()
![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.730
- Πόντοι
- 3.870
αν και ποτε δεν ειμουν μπασκετικος και το λεω συνεχεια καθισα να δω τον αγωνα...μπραβο στον διαιτητη σχινα,,,εξαιρετικος
![Vomit :vomit: :vomit:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/vomit.gif)
![Vomit :vomit: :vomit:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/vomit.gif)
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.730
- Πόντοι
- 3.870
μεγαλυτερη πουτανα απο την μπαλλα υπαρχει;;;;;;;;;;;;;;;;;;Εγώ σαν Ηρακλειδέας έχω απαλαγεί από τέτοια άγχη και μαλακίες....προτιμώ να σμπρώχνω πουτάνες Σαββάτο απόγευμα από το να βλέπω 20 μαλάκες να τρέχουν πίσω από μια μπάλα...![]()
![Gay :gay: :gay:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/gay.gif)
![Gay :gay: :gay:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/gay.gif)
mallias20
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2013
- Κριτικές
- 195
- Like
- 25.558
- Πόντοι
- 33.818
μεγαλυτερη πουτανα απο την μπαλλα υπαρχει;;;;;;;;;;;;;;;;;;![]()
![]()
Με τις κανονικές ενίοτε περνάς και καλά...με τη μπάλα βλέπεις τους άλλους να χαίρονται ή να λυπούνται. Ο μόνος λόγος που αξίζει να ασχολείσαι είναι το στοίχημα που εγώ προσωπικά το θεωρώ σαν να είμαι στο γραφείο να δουλεύω και δεν βγάζεις και πάντα λεφτά...
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.843
- Πόντοι
- 10.326
κι εγω αν ημουν Ηρακλειδεας μονο πουτανες θα εσπρωχνα!Εγώ σαν Ηρακλειδέας έχω απαλαγεί από τέτοια άγχη και μαλακίες....προτιμώ να σμπρώχνω πουτάνες Σαββάτο απόγευμα από το να βλέπω 20 μαλάκες να τρέχουν πίσω από μια μπάλα...![]()
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
mallias20
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2013
- Κριτικές
- 195
- Like
- 25.558
- Πόντοι
- 33.818
κι εγω αν ημουν Ηρακλειδεας μονο πουτανες θα εσπρωχνα!αλλα ειμαστε ΠΑΟΚ ΑΦΟΥ!!!!
![]()
Αφού είσαι μπαοκ σμπρώχνεις και Μήτσους....no offense....
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.730
- Πόντοι
- 3.870
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ...ΤΕΛΟΣ
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 7.664
- Πόντοι
- 1.406
τυπε ετοιμαζεις σεναριο sci-fi?ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ...ΤΕΛΟΣ
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.730
- Πόντοι
- 3.870
ελληνηστι τι σημαινει αυτο που λες;;;;;;;;τυπε ετοιμαζεις σεναριο sci-fi?![]()
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 7.664
- Πόντοι
- 1.406
επιστημονικη φαντασιαελληνηστι τι σημαινει αυτο που λες;;;;;;;;
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.730
- Πόντοι
- 3.870
ο κανονισμος οταν γινεται 4 φορες διακοπη ειναι σαφεις...αλλα εδω μιλαμε για ολυμπιακο :S
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.730
- Πόντοι
- 3.870
δεν σου τα ειπανε καλα..3 φορες οταν γινεται διακοπη αυτοματα διακοπτεται το παιχνιδι εναντιον της ομαδας που ηταν υπαιτια της διακοπης.Σημειώνουμε ότι ο κανονισμός κάνει λόγο για πρόστιμο μέχρι 20.000 ευρώ για άναμα πυρσών και τιμωρία έδρας μόνο εάν έπεσαν στο γήπεδο
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.730
- Πόντοι
- 3.870
οταν γινεται διακοπη αγωνα για 4 φορες τι προστιμο εχει;
travestolagnos