Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.843
Πόντοι
10.326
Και που ειστε αλλοθρησκοι! Μονο ως παρενθεση ηταν αυτο το ατυχο αποτελεσμα με την κλαψιαρα των ανωκοινωσεων, γιατι απο αποδοση και μπαλιτσα στο χορταρι παλι Πατημα εγινε!

Υ.γ.: Αυτο τρενο ΞΕΚΙΝΗΣΕ και θα ανεβαινει και ανηφορες. Ενα πραγμα με ευχαριστησε εχθες απο τους παιχτες ... οτι ηθελαν να τα σπασουν ολα με την ληξη του αγωνα! :rockon:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.526
Πόντοι
2.606
δε  φταιει  αυτος  η  ομδα  ειναι  χαλια  απο την αρχη............ >:(
....θα στην ισιωσει ο ΠΑΟΚ μαλακακο μια και καλη .....μαθε μετρημα και με τα δυο χερια γιατι θα πεσει πουτσα μεχρι τα παπουτσα....μεσα εξω....

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.647
Πόντοι
6.056
κραζετε που εληξε ο παοκ 0-0... Ενω  και ο γαυρος σημερα μια χαρα επαιξε...
Απο την ωρα που εληξε το παιχνιδι του γκει σταματησαν τα ποσταρισματα εδω....
Ολες οι ομαδες γκελαρουν... Μπορει να κανεις το καλυτερο παιχνιδι με 50 τελικες και η γκαντεμομπαλα να μην μπαινει μεσα....
θα κραξουμε δεν πειραζει...
δεν γινεται να τα βλεπουμε εμεις και αυτοι στη παε να ψωλοβαρανε...
δυο μηνες εψαχναν φορ (την ακριβοτερη μεταγραφη στην ιστορια του συλλογου και καλα)
και στο τελος δεν πηραν τιποτα...

“κρεμανε” και τον ιβιτς που τον εμφανιζαν την προηγουμενη εβδομαδα να λεει οτι δεν ηθελε φορ γιατι εχει κουλουρη...
ενω ξερουν και τα δεντρα οτι μεταγραφη δεν εγινε γιατι ο φορμα-σκαρπινιας μπηκε στο big brother να κανει τον λακε...

υγ.αυτη η ιστορια με την αδεια ειμαι πολυ περιεργος να δω που θα παει...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.526
Πόντοι
2.606
Μαγκες ειστε υπερβολικοι.....δε λεω με ενα δυνατο σεντερ φορ ,σημερα ισως να ειμασταν σε ομιλους τσου λου και με τους +2 πεταμενους βαθμους με την ξανθη,αλλα με το ισως δε γαμησε ποτε κανεις....η ομαδα φετος ειναι πολυ καλη και γεματη ...θα μπορουσε να ειναι καλυτερη...?....σαφως ,αλλωστε εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο.....δεν κραζουμε ομως αλλα κανουμε κριτικη....ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ τους επιθετικους να προσπαθουν να γινουν οι "ηρωες" και να μην  βλεπουν την ευκολη πασα "παρε βαλε"...στο 10' ο κουλουρης εχει τον τζαλμα στα 3μετρα με αδειο τερμα και προτιμα να πλασαρει απο γωνια με τον τερμα μπροστα του και τον αμυντικο να πεφτει τακλιν ....ο πελκας κανει το ιδιο....ανεβαινει ολη η ομαδα ψηλα ,πατανε περιοχη ,εχει επιλογες να μοιρασει δεξια και αριστερα και προτιμα βρωμοσουτο στο βροντο ....ο τιαμ στο 90φευγα ξεφευγει απο αριστερα και εχει πασα στον ροντριγκεζ μισο μετρο απο το τερμα και προτιμα πλασε με υπερενταση.....
ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ μεχρι να κανουν πασα ακομα και τα αρχιδια τους....ΝΙΣΑΦΙ....Η ΑΣΙΣΤ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ!

[size=40pt]ΔΩΣΤΕ ΠΑΣΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ .....ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ![/size]

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16

[size=40pt]ΔΩΣΤΕ ΠΑΣΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ .....ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ![/size]
[/quote]

:sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping:

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.843
Πόντοι
10.326
«Πρόεδρος στον αναγεννημένο ΠΑΟΚ»

«Με την παρούσα ανακοίνωση θα ήθελα να επιβεβαιώσω την πρόθεσή μου να αναλάβω την Προεδρεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μετά την προσεχή Γενική Συνέλευση. Η απόφασή μου αυτή πάρθηκε μετά από βαθιά σκέψη και αποτυπώνει έναν ισχυρό συμβολισμό.

Θέλω να είμαι ο Πρόεδρος που θα οδηγήσει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε ένα νέο, αναγεννημένο, καθαρό και υγιές ποδοσφαιρικό πλαίσιο στην Ελλάδα, μετά τις εκλογές της ΕΠΟ.

Θέλω να είμαι εκείνος που θα επιμεριστώ ευθύνες για την πραγματική αναγέννηση της ομάδας μας και του ελληνικού ποδοσφαίρου και να αποτελέσω την ομπρέλα των συνεργατών μου στη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά και όσων εργάζονται προς την κατεύθυνση της κάθαρσης στο ποδόσφαιρο.

Είναι εξάλλου εμφανές πως μετά από 4,5 χρόνια επιχειρηματικής δράσης στην Ελλάδα, δράση που ξεκίνησε με την εξαγορά, οικονομική εξυγίανση και ανάπτυξη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η δραστηριότητά μου στην ιστορική πατρίδα μου έχει διευρυνθεί.

Η απόφασή μου αυτή έχει όμως και ουσιαστικό περιεχόμενο. Μπαίνουμε συνολικά σε μια νέα εποχή, με νέες προκλήσεις, νέους φίλους. Με την ακόμη πιο ισχυρή παρουσία μου στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, θα είμαι εκείνος που θα αποκρούσει οποιαδήποτε προσπάθεια φθοράς της ομάδας.Γιατί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν είναι μια ακόμη από τις επιχειρήσεις μου.

Η συμμετοχή μου εδώ έχει ισχυρό συναισθηματικό υπόβαθρο, έχει όραμα και περηφάνια.Ευελπιστώ πως και οι επικριτές θα αναγνωρίσουν πως οι διαφωνίες τους απευθύνονται σε έναν άνθρωπο με ισχυρά συναισθήματα ειδικά για τον ΠΑΟΚ και θα τοποθετούνται με τρόπο δημιουργικό, υπό το πρίσμα πως είμαστε εν δυνάμει συνεργάτες.

Εύχομαι η απόφασή μου αυτή να γίνεται με την συγκατάθεση της οικογένειας του ΠΑΟΚ και να είναι μια ακόμη ενέργεια συσπείρωσης.

Με τιμή,Ιβάν Σαββίδης». :rockon:

ΓΛΕΝΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΕ ΙΒΑΝ! :rockon: :rockon: :rockon:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.526
Πόντοι
2.606
Σας τα εγραψα πριν κατι μερες ,μετα την διαιτησια καμικαζι του γαυρετπουλου στην τριπολη....ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑ και ολη η παραγκα ειναι δυνατη ενωμενη και πιο αποφασισμενη απο ποτε....θυμιζω στους συνοπαδους πως και στο ματς με την ξανθη το κορακι αφησε το πολυ σκληρο παιχνιδι και δεν εδωσε χερουκλα καραμπινατη ...Σημερα λοιπον ηρθε και η υπογραφη των παραπανω διαπιστωσεων με την τοποθετηση του Παππα ως τεταρτου στο ματς τς κερκυρας.....ΕΠΑΝΕΦΕΡΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΠΑ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ....μολις ο γκει εδειξε πως δεν κερδιζει ουτε ομαδα β'εθνικης, επιστρατευση ...ΝΑ ΓΑΜΗΣΩ ΤΟ ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΣΑΣ ΠΟΥΣΤΡΕΣ!...ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΘΗΚΑΝ!

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.235
Πόντοι
506
μα το ειπε ο βαγγελας......

αλλα 15 και βλεπουμε :cum: :cum: :cum:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.843
Πόντοι
10.326
Μαζεψτε Σπερμα αδερφια! Ερχονται καλα γουστα φετος! :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.526
Πόντοι
2.606
.....Εχτες ηταν πολυυυυυυυ δυσκολο ματς....Καποια χορτασμενα νιμου αρδ μας το παρουσιαζαν παιχνιδακι και τους τσεχους κατι μεταξυ βεροιας και ηρακλη ,οποτε σε περιπτωση ηττας Η ΧΟΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΣΤΑΖΕ ΘΑ ΤΡΥΠΑΓΕ ΜΠΕΤΟ....τι για παιχτες χεσμενους διαβασα,τι για ομαδα στα ορια διαλυσης,τι για προπονητη φευγατο....ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΝ ΤΑ ΝΙΜΟΥ για να εχουν το δηλητηριο ετοιμο...
Ευτυχως ο σερβος γατος...γνωριζει πολυ καλα πως δεν υπαρχει ομαδα στο γιουροπα που δεν θα σε καρφωσει αν την υποτιμησεις -πλην του γκει-....και το κοουτσαρισμα του ηταν οσκαρικο δεδομενης και της απειριας του...οταν οι τσεχοι στο β μερος εβγαλαν παραπανω τρεξιματα δε μασησε ....περασε 2ο φορ ,ενω αλλοι θα φρεσκαραν τα χαφ και δημιουργησε ανισορροπια στην τσεχικη αμυνα μεχρι να βρουν τα μαρκαρισματα οι τσεχοι μπακ....εκει ηταν που βρηκε λιγο χωρο ο κλαους και πεταχτηκε στο γκολ....και καπακι μετα το 1-2 βαζει μεσα κρεσπο για να κρατησει το σκορ......η δουλεια εγινε , η ΠΑΟΚΑΡΑ ΤΣΕΠΩΣΕ 3 ποντακια,ξεπερασε ενα πολυ δυσκολο σκοπελο και τα δηλητηριασμενα σχολια εμειναν στα μυαλα των εκφραστων τους.....
....Η ομαδα εχτες δεν επιασε μεγαλα στανταρ αποδοσης,παρολα αυτα εκανε τη δουλεια....συνεχιζουμε!

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.976
Πόντοι
1.756
.....Εχτες ηταν πολυυυυυυυ δυσκολο ματς....Καποια χορτασμενα νιμου αρδ μας το παρουσιαζαν παιχνιδακι και τους τσεχους κατι μεταξυ βεροιας και ηρακλη ,οποτε σε περιπτωση ηττας Η ΧΟΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΣΤΑΖΕ ΘΑ ΤΡΥΠΑΓΕ ΜΠΕΤΟ....τι για παιχτες χεσμενους διαβασα,τι για ομαδα στα ορια διαλυσης,τι για προπονητη φευγατο....ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΝ ΤΑ ΝΙΜΟΥ για να εχουν το δηλητηριο ετοιμο...
Ευτυχως ο σερβος γατος...γνωριζει πολυ καλα πως δεν υπαρχει ομαδα στο γιουροπα που δεν θα σε καρφωσει αν την υποτιμησεις -πλην του γκει-....και το κοουτσαρισμα του ηταν οσκαρικο δεδομενης και της απειριας του...οταν οι τσεχοι στο β μερος εβγαλαν παραπανω τρεξιματα δε μασησε ....περασε 2ο φορ ,ενω αλλοι θα φρεσκαραν τα χαφ και δημιουργησε ανισορροπια στην τσεχικη αμυνα μεχρι να βρουν τα μαρκαρισματα οι τσεχοι μπακ....εκει ηταν που βρηκε λιγο χωρο ο κλαους και πεταχτηκε στο γκολ....και καπακι μετα το 1-2 βαζει μεσα κρεσπο για να κρατησει το σκορ......η δουλεια εγινε , η ΠΑΟΚΑΡΑ ΤΣΕΠΩΣΕ 3 ποντακια,ξεπερασε ενα πολυ δυσκολο σκοπελο και τα δηλητηριασμενα σχολια εμειναν στα μυαλα των εκφραστων τους.....
....Η ομαδα εχτες δεν επιασε μεγαλα στανταρ αποδοσης,παρολα αυτα εκανε τη δουλεια....συνεχιζουμε!
Φοβερη διαχειριση εχει ο Σερβος.... Πολυ λογικες αλλαγες παικτων.... Ολοι οι παικτες παιρνουν χρονο συμμετοχης...
Τον παραδεχομαι....

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.526
Πόντοι
2.606
...μονο τα 6 νουμερα στο τζοκερ δεν μπορω να μαντεψω τελικα...γιατι τις τραγικες διαιτησιες τις ειχα προβλεψει....ΜΕΤΑ το εκτρωμα του γαυερετοπουλου στην τριπολη ,κανεις δεν αντεδρασε ,γιατι προφανως κερδισαμε....ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΣ.....οταν δεν σε σεβονται ουτε σε φοβουνται...ακολουθησε η απιθανη διαιτησια στο ματς με την ξανθη ,που αφησε το σκληρο παιχνιδι και τα κλωτσιδια να πεφτουν βροχη και αποκορυφωμα ΚΑΘΑΡΗ ΧΕΡΟΥΚΛΑ ΠΕΝΑΛΤΙ που καταπιε....Η ΠΑΕ σνεχισε να μην ασχολειται (η να κρατα χαμηλους τονους)και φτασαμε σημερα..... ΣΗΜΕΡΑ ΕΓΙΝΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΕΝΤΑ...Ακομα δυο βαθμοι κλεμενοι απο εναν καμικαζι χουσκογλου....ΕΝΑΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ,ΛΑΤΡΗ ΤΟΥ ΙΣΠΑΝΙΚΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΚΑΙ ΘΙΑΣΩΤΗ ΤΟΥ 50-50.....ΜΟΝΟ ΤΡΕΙΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΛΥΠΤΑΝ ΤΟΝ ΦΑΚΟΥΝΤΟ.....και αναγκαστικα υπεδειξε καθαρο οφσαιντ και ακυρωση του γκολ....

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΣΦΑΓΕΣ ΚΑΙ 4!! ΧΑΜΕΝΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ,Η ΠΑΕ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΣΣΑΡΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ...

σε 4 ματς πρωταθληματος ,εχουν φαει οι παικτες μας απειρες κλωτσιες και το αφηνουν,αντιθετα σε καθε επαφη παικτη μας με αντιπαλο φρου και φρου και το χερι στο τσεπακι, ΕΝΩ στην αναγκη πνιγουν πεναλντι και ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ γκολ .....ΑΝΤΕ ΡΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΣΑΣ ΡΕ ΓΑΜΙΔΙΑ....

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.526
Πόντοι
2.606
ΜΑΓΚΕΣ ,ΟΤΑΝ ΑΠΟΔΟΜΗΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΖΕΙΠΑΙ ...ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...Ο ΘΗΡΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΘΗΡΑΜΑ....ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΝ ΡΟΛΟ!

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.976
Πόντοι
1.756
ποιος τα χεζει τα παραπανω φαουλ ρε Κλοσερ... Το προβλημα ειναι οι αποφασεις που αλλοιωνουν το αποτελεσμα... το οφσαιντ σημερα ηταν καθαρη αλλοιωση αποτελεσματος... Νταξ και η ομαδα επαιζε σκατα,μεχρι να μπει ο Μπισεσβαρ...Μια πασα δεν μπορουσαν να αλλαξουν... Ο χαρισης ηταν για τα μπαζα... Εκτος αυτου εχουμε παντα προβλημα με ομαδες που κλεινονται πισω,η Βεροια πατησε την περιοχη μας στο 28'... Επρεπε να παιξει με περισσοτερους τριπλαδορους σημερα,και να κανουν οι παικτες πιο πολλες ατομικες ενεργειες... Τον Γκαρι τον εχουμε ψοφησει.. δεν εχει χασει ματς.. ποσο να τρεξει το παιδι...

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
εγω θα γινω κακος...τα λεφτα που πηρες εποπτη για να δεις το οφσαιτ να τα ξοδεψεις σε γιατρους γαμοσπιτε...μια κυριακη εχουμε και μας την γαμανε τα γαιδουρια

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
834
Πόντοι
4.255
αδικαιολογητοι!!!!!σε δικα μας γηπεδο δεν μπορεσαμε να νικησουμε την βεροια.......αυτα με τους εποπτες και τους διαιτητες τα ξεραμε!!!Οπως ειπε και ο μεγαλος Αγγελος¨"Προετοιμαζα την ομαδα ωστε να νικησουμε και τους διαιτητες!!!"
Αντε να δουμε σε ποια θεση υα τερματισουμε στα πλαυ οφφ και τι θα κανουμε στο κυπελλο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom