Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.526
Πόντοι
2.606
ΤΟ ΓΡΑΦΩ  ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ.......Στο μπουρδελο αυτο ,δεν υπαρχει περιπτωση να δουμε ποτε δικαιο πρωταθλημα και η διακοπη -δηθεν-του κοντονη και η προταση -φωτοβολιδα -του εισαγγελεα περι εγκληματικης ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΜΠΙΣΤΟΛΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ 100% ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟ....
Κερδισαμε σε εδρα παραδοσιακα δυσκολη για ολους,η ομαδα παιζει πολυ καλη μπαλα ,εχουμε πολυ γεματο ροστερ και παρολα αυτα  Η  ΣΥΦΙΛΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΟΜΟΥΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ!

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.843
Πόντοι
10.326
Δλδ για να καταλαβω ηταν ματς τωρα αυτο για να κλαιει ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ για την διαιτησια? :think:

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
ΤΟ ΓΡΑΦΩ  ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ.......Στο μπουρδελο αυτο ,δεν υπαρχει περιπτωση να δουμε ποτε δικαιο πρωταθλημα και η διακοπη -δηθεν-του κοντονη και η προταση -φωτοβολιδα -του εισαγγελεα περι εγκληματικης ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΜΠΙΣΤΟΛΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ 100% ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟ....
Κερδισαμε σε εδρα παραδοσιακα δυσκολη για ολους,η ομαδα παιζει πολυ καλη μπαλα ,εχουμε πολυ γεματο ροστερ και παρολα αυτα  Η  ΣΥΦΙΛΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΟΜΟΥΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ!

Ποσο  κλαμα  ακομα  .......αλλα  ξερω  .......... το  κλαμα  σου  ειναι  το  αλλοθι  για  αυτα που θα ερθουν.........και ξερεις  εσυ τι θα  ερθει  , περιμενε  χαλαρωσε και αποπλαυσε  τις μοναδικες αυτες στιγμες....... ;) ;) ;)

Συνημμένα

• 1a9aeee0e4a20b6a8bc734a088fea793.jpg
    1a9aeee0e4a20b6a8bc734a088fea793.jpg
    29,5 KB · Εμφανίσεις: 20

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.056
Πόντοι
5.506
Μπαοκ και ας μη σταματησω να κλαιγομαι ποτε.  :2funny: :2funny:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.526
Πόντοι
2.606
...ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ.....Στη γελοιοτερη χωρα του πλανητη ,με υπουργους ασχετους με το αντικειμενο του υπουργειου τους ,δικαιοσυνη οπου φυσαει ο ανεμος και κυριως τα ζωα μου αργα ,ειναι πολυ λογικο Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΜΑΣΗΤΑ....ΣΤΙΣ 2 αγωνιστικες που εγιναν ΕΣΤΕΙΛΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΣΙΝΙΑΛΟ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑ....Ετοιμαζονται μαλιστα για επιστροφη παππα αυτη την αγωνιστικη....οποιος εχει ματια βλεπει...

υγ....ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΟΚ ακομα να αντιδρασουν για την διαιτησια καρμανιολα του αρετοπουλου......αν ειναι και δεν εχουν προβλημα να του κανονισουν καμια βραβευση του μαγκα.....ΞΥΠΝΑΤΕ -ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ....ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ .....ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ.....ΟΙ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΟ!....ΞΥΠΝΗΣΤΕ!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.526
Πόντοι
2.606
....ΤΑ οργια του αρετοπουλου τα ειδε ολη η φιλαθλη χωρα....εγινε ομως μια φαση που ειχε μεγαλη σημασια και για το πως λειτουργουν πουστοπαιδα-παικτες  ομαδων δορυφορων....ενω ο παικτης του ΠΑΟΚ τζαβελας εχει ηδη αρπαξει κιτρινη αβαβα απο το 10λεπτο....στο δευτερο ημιχρονο αναρχιδο πουστρακι του αστερα τον παει γαμιωντας βριζοντας θελοντας να κερδισει την αποβολη του...ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΝ ΠΙΑΝΕΙ Η ΚΑΜΕΡΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ.......Συνεχιστε εκει στην ΠΑΕ τον υπνο σας...
ΥΓ αυτο το μουνακι προπερσι το συζηταγατε και για συμβολαιο με την ομαδα μας!ευτυχως κατεληξε στα γιουσουφακια του γκει! ;)
ΥΓ2 ...κανενας ελληνας παικτης συμβολαιο στον ΠΑΟΚ αν πρωτα δεν δηλωνει βαμενος ΠΑΟΚΤΣΗΣ....
ΥΓ3 ...για τον τζωρτζ κλουνει του ευοσμου ,αν και κατανοω την αγωνια του να εχει μεροκαματο και τον επομενο μηνα ,οι μαλακισμενες δηλωσεις εχουν και καποιο οριο....απο κει και περα τα παντελονια ειναι απλα διακοσμητικα!

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΕΤΡΑΜΠΑΛΟ ΦΕΤΟΣ ,ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΝΗΜΑ ΑΠΟ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΥΣ ΤΡΟΛΙΑΔΕΣ!ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΛΙΓΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΕΙ ΨΩΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΦΕΤΟΣ... :sunglasses:

τι  εγινε ρε  μπαοκ.......αρχισαν  τα  τετραμπαλα  ????

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ελα  που  εισαι  ρε  βγες  να  κανεις  τα  σχολια  σου  παλι......ξερεις  εσυ  ......διαιτησια  ,  παραγκα  ,  επο........αχαχαχαχαχα.......

[move]ΑΝΤΕ    ΓΕΙΑ......!!!!!!![/move]

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.963
Πόντοι
38.177
Ο φετινός πρωταθλητής μπαουγκ,δεν μπορεί να κερδίσει τα πομακια της ξανθης; :2funny:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
Ο φετινός πρωταθλητής μπαουγκ,δεν μπορεί να κερδίσει τα πομακια της ξανθης; :2funny:
μιλαει ο οπαδος της ομαδος που εφαγε 4 τεσσερα ΤΕΣΣΕΡΑ γκολ απο την λαμια;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
εγω την καβαλα ξερω αζαζελ....δεν μου λες τι εγινε παλι με τα δελτια των παικτων σας;;;;παλι για τον πουτσο καβαλα η διοικηση σας;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.963
Πόντοι
38.177
εγω την καβαλα ξερω αζαζελ....δεν μου λες τι εγινε παλι με τα δελτια των παικτων σας;;;;παλι για τον πουτσο καβαλα η διοικηση σας;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay:

Άσε την προπαγάνδα του Κολκα,σταματά το σανό!!!

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
Άσε την προπαγάνδα του Κολκα,σταματά το σανό!!!
τους σκορερ απο την ομαδα της λαμιας τους γνωριζεις;;η μηπως οτι φαγατε 4 τεσσερα ΤΕΣΣΕΡΑ απο την λαμια ειναι προπαγανδα του κολκα;;;;; :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.963
Πόντοι
38.177
τους σκορερ απο την ομαδα της λαμιας τους γνωριζεις;;η μηπως οτι φαγατε 4 τεσσερα ΤΕΣΣΕΡΑ απο την λαμια ειναι προπαγανδα του κολκα;;;;; :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay:

Θα μας πεις τίποτα καινούριο η θα Α νακυκλωνεις αυτά που είπες πριν,κλασικός μπαουγκτζης!!!
Όχι δεν είναι προπαγάνδα ότι φάγαμε 4 και δεν ξέρω τους παίχτες που σκόραραν,εσύ ξέρεις αυτούς που σας βάλαν 4 στη Δραμα;
Και στο φινάλε εγώ έπαιξα με μια ομάδα της κατηγορίας μου και έφαγα 4,εσύ εφαγες 4 από ομάδα κατώτερης κατηγορίας!!!

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
εγω με την αντερ 20 επαιξα εσυ επαιξες με βασικους....βασικη διαφορα :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.963
Πόντοι
38.177
εγω με την αντερ 20 επαιξα εσυ επαιξες με βασικους....βασικη διαφορα :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra:

Δε νομίζω να έγραφε στο λάιβ σκορ Δραμα-μπαουγκ u20  :birdman:
Αυτά σας τα λένε για να σας χαϊδεύουν τα αυτάκια εκεί στην ΠΑΕ,κόψτε το σανό!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom