Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
Ενα μηνυμα με πολλους αποδεκτες......πηηγατε στο παιχνιδι με τον αγιαξ;;;;;;;πηρατε την γκομενα μαζι σας;;;;;;;;;πηρατε το εισητηριο και βγαλατε σελφι;;;;;;;κανατε κοινοποιηση και τσεκ ιν στο γηπεδο της τουμπας;;;;;;;ΩΡΑΙΑ.....σημερα το βραδυ αφηστε εμας τους σαρανταρηδες ταλεγομενα ΠΕΤΣΙΑ...να κανουμε αυτο που ξερουμε να κανουμε τα τελευταια 30 χρονια...3-4 ωρες εξω απο το γηπεδο ..μπυρα-ρετσινα-βρωμικο απο την καντινα...2 ωρες πριν τον αγωνα μεσα στο γηπεδο...ξεκιναμε να φωναζουμε απο την ωρα που θα ειμαστε μεσα...και οσο διαρκει ο αγωνας ορθιοι και προκαλουμε ηχητικη βια....ΑΥΤΑ.....

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.843
Πόντοι
10.326
Ενα μηνυμα με πολλους αποδεκτες......πηηγατε στο παιχνιδι με τον αγιαξ;;;;;;;πηρατε την γκομενα μαζι σας;;;;;;;;;πηρατε το εισητηριο και βγαλατε σελφι;;;;;;;κανατε κοινοποιηση και τσεκ ιν στο γηπεδο της τουμπας;;;;;;;ΩΡΑΙΑ.....σημερα το βραδυ αφηστε εμας τους σαρανταρηδες ταλεγομενα ΠΕΤΣΙΑ...να κανουμε αυτο που ξερουμε να κανουμε τα τελευταια 30 χρονια...3-4 ωρες εξω απο το γηπεδο ..μπυρα-ρετσινα-βρωμικο απο την καντινα...2 ωρες πριν τον αγωνα μεσα στο γηπεδο...ξεκιναμε να φωναζουμε απο την ωρα που θα ειμαστε μεσα...και οσο διαρκει ο αγωνας ορθιοι και προκαλουμε ηχητικη βια....ΑΥΤΑ.....
ρε μλκ στην προπονησουλα θα τα κανεις ολα αυτα? :grin: :2funny: :2funny:

bekasbekas

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλα ρε φιλε δεν θα προκριθει ο αγιαξ που απεκλεισε και ολοκληρο μπαοκ

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
καλα ρε φιλε δεν θα προκριθει ο αγιαξ που απεκλεισε και ολοκληρο μπαοκ
ερωτηση κρισεως η ομαδα που υποστηριζεις με ποιον παιζει στην ευρωπη;;;η μηπως εισαι οπαδος της ομαδας της γειτονιας παπαναστασιου και των γυρω δρομων;;;;;;;;;

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
η γνωμη μου ειναι 50-50 να περασει
και γιατι δεν γραφεις στο θεμα της ομαδας σου και ασχολεισαι με τον ΠΑΟΚ;;;;;;κρυφη καψουρα ε;;;;;;;;;;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:ο σοβαρος παναθηναικος εχει ελπιδες....με τον προπονητη που εχεις;;;;;;;ΔΥΣΚΟΛΑ :S :S :S :S :S

bekasbekas

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
εγραψα στο θρεντ της ομαδας σου γιατι σχολιασες οτι δεν θα προκριθει ο παο .καμια καψουρα για το μπουρδελο που λεγεται μπαοκ

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
ποσες σελιδες πριν εγραψα οτι δεν περναει ο βαζελος;;;;;;;;;ΜΠΡΑΒΟ ρε φιλε....συνεχισε να παρακολουθεις αυτα που γραφω......συνεχισε :grin: :grin: αλλος ενας οπαδος αλλης ομαδας προστεθηκε στο φαν κλαμπ αυτων που παρακολουθουν αυτα που γραφω..ευχαριστωωωωωωωωω :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:οσο για τον χαρακτηρισμο μπουρδελο απλα το προσπερναω...αληθεια στην βαθμολγια της ουεφα ποσους βαθμους εχετε και ποια θεση ειστε;;;;;;;;βλεπεις το μπουρδελο το διοικουν σωστα ατομα ενω εσεις οι νυκοκυραιοι τα πατε μια χαρα :headbang: :headbang: :headbang:

bekasbekas

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
φιλε πεσ μου τωρα οτι ο παοκ εχει καλυτερη παρουσια στην ευρωπη απο το παο να αρχιζω να τρελενομαισου απαντησα γιατι ειμαι σ αυτο το θρεντ και ναι δεν το ειπεσ εσυ αλλα καποιος αλλος

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
εγω αγαπητε φιλε το παω οπως το παει η ουεφα....πως βγαινει η ειδικη βαθμολογια;;απο τα αποτελεσματα που παιρνουν οι ομαδες στην ευρωπη τα τελευταια 5 χρονια.Που ειναι η ομαδα σου;;γιατι αν το παμε ετσι επειδη ειμαι και 41 χρονων η λιντς και η νοτιχαμ πηραν ευρωπαικα κυπελα και η μια ομαδα ειναι στην τσαμπιονσιπ και η αλλη στην πρωτη κατηγοραι.....αρα η λιντς και η νοτιχαμ που τα τελευταια 10 και πλεον χρονια ειναι σε αυτες τις κατηγοριες ειναι καλυτερες απο τον βαζελο που πηγε στο γουεμπλει και εχασε.

bekasbekas

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
φιλε αυτα που εχω ζησει εγω με το βαζελο εσυ δεν τα εχεισ δει ουτε στον υπνο σου.το κλεινω εδω γιατι δεν εχει νοημα και δεν προσπαθω να σου αλλαξω γνωμη.ρωτησε την ουεφα να σου πει πωσ αισθανομαι  και τι εχω ζησει

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
φιλε αυτα που εχω ζησει εγω με το βαζελο εσυ δεν τα εχεισ δει ουτε στον υπνο σου.το κλεινω εδω γιατι δεν εχει νοημα και δεν προσπαθω να σου αλλαξω γνωμη.ρωτησε την ουεφα να σου πει πωσ αισθανομαι  και τι εχω ζησει
καλα :grin: :grin: :grin: :grin: μπραβο σου που εχεις ζησει ωραιες στιγμες....ομως υπαρχουν και οι λεγομενοι διεθνεις κανονισμοι.Βαση αυτων των κανονισμων εισαι πολλους οροφους κατω απο τον ΠΑΟΚ....ασε για την αεκ....να μην το σχολιασω...για να ανεβει στα γκρουπ δυναμικοτητας θελει για πολλα χρονια να κανει υπερβασεις......αν δεν σου αρεσουν οιν διεθνεις κανονισμοι ειναι δικο σου προβλημα.

bekasbekas

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
τι εχει κανει ο παοκ στην ευρωπη μωρε αδερφε μου,θα τρελαθουμε τελειως

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
θα μου απαντησεις σε αυτο που σε ρωτησα πρωτος εγω;;;;;;;;;;βαση διεθνων κανονισμων ειστε κατω απο τον παοκ ναι η οχι;;;;;;;;;;;;;;η βαθμολογια αυτο λεει....παραδεξου το πρωτα και θα σου πω μετα τι εκανε ο ΠΑΟΚ.με κουραζουν οι κοκορομαχιες....εφοσον δεν εχεις επιγνωση που ειναι η ομαδα ου...δηλαδη σε τι επιπεδο ειναι στην ευρωπη τα ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ χρονια.....αποχωρω απο την συζητηση.....ειναι καλο να εχεις οπαδικη αυτογνωσια.

bekasbekas

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
φιλε μου πανω απο αριθμους και κανονες υπαρχει κατι αλλο ποιο βασικο που δεν περιγραφεται ειναι το συναισθημα που νιωθεις για κατι ,σε καταλαβαινω γιατι δεν το εχεις ζησει.τη σταματαω εδω τη κουβεντα γιατι πρεπει να φυγω .να περνας καλα!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom