Φανελλα πουπουλο..no comment. Ρε μλκ απο τις ακαδημιες του ajax χασαμε!
αυτές οι ακαδημίες δουλεύουν επιστημονικά
δεν βγάζουν Κίτσιους και Κουλούρηδες(τραγικό ταγάρι,κρίμα να τρώει τη θέση του Περέιρα)
Φανελλα πουπουλο..no comment. Ρε μλκ απο τις ακαδημιες του ajax χασαμε!
μνημιωδης απαντησηγια να μην τα πολυλογαμε ρε συ παλερμα....φετος θα τους γλεντησουμε....μονο ενα φορ θελει η ομαδα με διαφορετικα στοιχεια απο του κλαους και ειναι κομπλε !Ο πληρεστερος ΠΑΟΚ μεχρι τον επομενο!
...εδω θα μαστε και θα τα λεμε...χωρίς χαφ δεν πας πουθενά
με αυτά τα βαριά κορμιά στο κέντρο.
10 6άρια μαζέψαμε
ταχύτητα -χαρισης,τσιμιροτ,μηχανακια-,σουτ -χαρισης,τσιμιροτ,κανονιες-,κουβάλημα μπάλας -σακχοφ,τσιμιροτ,κανιας,μπισεβαρ,πελκας,εχεις να διαλεγεις-,διείσδυση μηδέν-τζαλμα,ροντριγκεζ,πελκας,μπισεβαρ,πληθωρα-
ΥΓ για αυτόν που πλάσαρε σε τετ α τετ και η μπάλα βγήκε πλάγιο,ας μην μιλήσουμε
είναι όνειδος να κάνει και τον αρχηγό.....μονο αυτο θες επιπλεον,ενα σεντερ φορ ικανο στο να κουβαλησει και να μοιρασει παιχνιδι, ο κλαους σε πρωτο χρονο ειναι απιθανος!
υπαρχουν γερες βασεις πολλων εκατομμυριων για να παιζουν κατευθειαν αυτα τα αμουστακα! Οντως επιστημονικα.αυτές οι ακαδημίες δουλεύουν επιστημονικά
δεν βγάζουν Κίτσιους και Κουλούρηδες(τραγικό ταγάρι,κρίμα να τρώει τη θέση του Περέιρα)
...εδω θα μαστε και θα τα λεμε...
ερωτηση....πρωτη αγωνιστικη με ποιον παιζεται;;;;;;;;;;;αρκετα δεν ασχοληθηκες με την μεγαλη ομαδα της πολης;;;;;;;;;;;;;;;Στην Ελλαδα οι ακαδημιες ειναι τα τσιρακια των "υπευθυνων",του καθε Π. (οχι μονο του παοκ),να βγαζουν κανα εξτρα μεροκαματο!
Εκφραζω την αντικειμενικη μου γνωμη οπως παντα,δεν τρολλαρω ουτε κανω χαβαλε.Σκεψου να περνουσατε,τι θα γραφατε για τους γαυρους...εμεις οι αρειανοι ειμαστε υπερανω!ερωτηση....πρωτη αγωνιστικη με ποιον παιζεται;;;;;;;;;;;αρκετα δεν ασχοληθηκες με την μεγαλη ομαδα της πολης;;;;;;;;;;;;;;;
δηλαδη εσεις οι αρειανοι που ειστε υπερανω αν ριχναμε χθες τριμπαλο στον αγιαξ θα γραφατε στο θεμα του ΠΑΟΚ συγχαρητηρια δεν μου απαντησες με ποιον παιζεται πρωτη αγωνιστικη;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Εκφραζω την αντικειμενικη μου γνωμη οπως παντα,δεν τρολλαρω ουτε κανω χαβαλε.Σκεψου να περνουσατε,τι θα γραφατε για τους γαυρους...εμεις οι αρειανοι ειμαστε υπερανω!
Μα ηδη μπορω να σου δωσω συγχαρητηρια.Ειστε τρομεροι.Με 1-0 απο το 4' και καταφερατε να αποκλειστειτε απο τη youth του Αιαντα!Βλεπεις,δε μασαω τα λογια μου! .Οταν γινει η κληρωση θα σου πω με ποιον παιζω,τοοσ πολυ τρωγεσαι να μαθεις?Να σε βγαλω και διαρκειας μηπως να μαθεις πως παιζουν οι μεγαλες ομαδες τους μικρους?δηλαδη εσεις οι αρειανοι που ειστε υπερανω αν ριχναμε χθες τριμπαλο στον αγιαξ θα γραφατε στο θεμα του ΠΑΟΚ συγχαρητηρια δεν μου απαντησες με ποιον παιζεται πρωτη αγωνιστικη;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
καλως....συνεχισε να γραφεις στο θεμα της μεγαλης ομαδας της πολης....γιατι στο θεμα της ομαδας σου γραφουν2-3 και συνηθως παραμονες αγωνα που παιζει η μεγαλη ομαδα της ποληςΜα ηδη μπορω να σου δωσω συγχαρητηρια.Ειστε τρομεροι.Με 1-0 απο το 4' και καταφερατε να αποκλειστειτε απο τη youth του Αιαντα!Βλεπεις,δε μασαω τα λογια μου! .Οταν γινει η κληρωση θα σου πω με ποιον παιζω,τοοσ πολυ τρωγεσαι να μαθεις?Να σε βγαλω και διαρκειας μηπως να μαθεις πως παιζουν οι μεγαλες ομαδες τους μικρους?
Σε ευχαριστω που μου το επιτρεπεις,το εκτιμω ιδιαιτερακαλως....συνεχισε να γραφεις στο θεμα της μεγαλης ομαδας της πολης....γιατι στο θεμα της ομαδας σου γραφουν2-3 και συνηθως παραμονες αγωνα που παιζει η μεγαλη ομαδα της πολης
σε 6 προκριματικα που εχουμε δωσει μαζι με το φετινο εχουμε περασει σε 4 και εχουμε αποκλειστεί σε 2...πριν από το χθεσινο το ποσοστο μας ηταν 4/5....για ποια φαπα μια ζωη εννοεις?οταν η πουτανα η διαιτησια δεν σας βοηθα και το κορακι ειναι προκλητικα ουδετερο μια ζωη στην φαπα ειστε....και δυστηχως μυαλο δεν βαλατε...επειδη εσυ σαν οπαδος του θρυλου θα τα ξερεις καλυτερα...ποσα μυρια εβγαλε απο την ομαδα;;;;400 μυρια ολα αυτα τα χρονια εκ των οποιων τα 80 απο μεταγραφες...τι ομαδα εκανε ο προεδρος σου ολα αυτα τα χρονια;;;;;;;;;;;αντε να σου θυμισω μερικα ονοματα προ μαρινακη εποχη...καρεμπε τζολε νταρκο πιο παλια ντεταρι....θελεις να συνεχισω;;;;;;ποιους εχεις τωρα ενω εχεις βγαλει 30-40 φορες παραπανω χρηματα;;;;;;;;;
και να ερθει αλλος (που δεν το βλεπω) αυτος ο βλακαμας θα παιζει...ΥΓ για αυτόν που πλάσαρε σε τετ α τετ και η μπάλα βγήκε πλάγιο,ας μην μιλήσουμε
είναι όνειδος να κάνει και τον αρχηγό
εμεις οι παλιοι εχουμε να θυμομαστε μια 7αρα που ριξαμε πριν αρκετα χρονια στην δυναμοΠΑΟΚ-ΔΥΝΑΜΟ ΤΙΦΛΙΔΑΣ
λοκομοτιβ..εμεις οι παλιοι εχουμε να θυμομαστε μια 7αρα που ριξαμε πριν αρκετα χρονια στην δυναμο
16/9 1999 σωστος..λοκομοτιβ..