Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (11 μέλη και 22 επισκέπτες)

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Οσοι σκοπευεται να παρετε διακρειας, να εχετε μαζι σας οποσδηποτε.. ταυτοτητα,α.φ.μ και αμκα χωρις αυτα δεν σας δινουν.Ενας οταν πηγα δεν ειχε α.φ.μ και δεν μπορεσε να παρει ενω τ'αλλα τα ειχε.Να ξερετε οτι μαζι με το διαρκειας παιρνετε και ενα δωρακι απ την μπουτικ! :grin:

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Οσοι σκοπευεται να παρετε διακρειας, να εχετε μαζι σας οποσδηποτε.. ταυτοτητα,α.φ.μ και αμκα χωρις αυτα δεν σας δινουν.Ενας οταν πηγα δεν ειχε α.φ.μ και δεν μπορεσε να παρει ενω τ'αλλα τα ειχε.Να ξερετε οτι μαζι με το διαρκειας παιρνετε και ενα δωρακι απ την μπουτικ! :grin:
το δώρο δεν το πηρα, τι ειναι κανενα μπρελοκ;

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
το δώρο δεν το πηρα, τι ειναι κανενα μπρελοκ;
Νομιζω διαφερει απο θυρα σε θυρα στην 4 που πηρα εγω δλδ με 140-110 ευρω! εχει αναπτηρα,ομπρελοκ (καταξοδευτηκαν  :grin:)στην 7 εχει κουπα την οποια πηρα κανοντας τραμπα το δικο μου δωρο με εναν της 7 σημερα νομιζω  ειναι η τελευταια μερα των εκπτωσεων δλδ οσοι ειχαν διαρκειας περυσι και ανανεωσαν εχουν 30 ευρω-

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.730
Πόντοι
10.326
Μπουχος το πηρα εχθες το διαρκειας, τραβα παρε κι εσυ ενα ρε μλκ 140 ευρω εχει.. μην εισαι τσιγκουνης για την ομαδα σου και στις τανες τα σκορπας!  :grin:
λεω να τα επενδυσω στο πρωταθλημα!  :grin:
Και που ειστε ο [size=60pt]ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ  2016-2017[/size] παιζει σημερα 20.30 με κατι κωλομπαραδες απο την Κυπρο.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Κλασσικοι μπαουγκτζηδες,τρομαζει λεει η ομαδα,πρωταθλητες αυγουστου και φετος,ενα φιλικο κανανε μετριο και δεν μιλαει κανεις.Επνιξε και μια πεναλταρα των κυπριων ο κοραξ...

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Κλασσικοι μπαουγκτζηδες,τρομαζει λεει η ομαδα,πρωταθλητες αυγουστου και φετος,ενα φιλικο κανανε μετριο και δεν μιλαει κανεις.Επνιξε και μια πεναλταρα των κυπριων ο κοραξ...
ειστε ανυπαρκτοι....γριες και αρειανοι...ασχοληθειται με την ομαδα σας....και σε λιγες μερες πιτσα μπυρα καναπες και τηλεθεαση του αγωνα αγιαξ παοκ...γραψτε στο θεμα της μεγαλης ομαδας της πολης για να δειξετε οτι υπαρχετε :vomit: :vomit: :vomit:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
ειστε ανυπαρκτοι....γριες και αρειανοι...ασχοληθειται με την ομαδα σας....και σε λιγες μερες πιτσα μπυρα καναπες και τηλεθεαση του αγωνα αγιαξ παοκ...γραψτε στο θεμα της μεγαλης ομαδας της πολης για να δειξετε οτι υπαρχετε :vomit: :vomit: :vomit:
Λαγνε εσυ φταις που του απαντας, αυτο θελει για να συνεχισει να  γραφει τις μαλακιες του.Αν καποιος απο αυτους κυριος τους αρειανους αλλα και απο αλλες ομαδες δεν θελει να κανει σοβαρη συζητη και για τον ΠΑΟΚ αλλα και για την ομαδα του.. αλλα γραφει τετοιες μλκ απλα αγνοηστε τον θα βαρεθη και θα φυγει. ;)

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Μπουχος και οσοι δεν πηρατε ακομα διαρκειας να ξερετε οτι θα το μετανιωσετε,μεσα σε ενα μηνα πιασαμε τα περσινα και εχουμε εναν ακομα μηνα μπροστα και δεν εχουν παρει ακομα τα συνδεσμιακα,αμα περασουμε και τον αγιαξ να ξερετε ο αριθμος θα ξεπερασει κατα πολυ τις 15.000  :o τρεχτε να προλαβετε..

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.494
Πόντοι
2.606
...ΑΡΧΙΔΙΑ επνιξε ρε αιωνιε πρωκταθλητη....αβαβα βουτηξε ο κροατης ..και κιτρινη επρεπε να φαει...οσο για το πεναλντιτου πουγγουρα μονο  το κορακι το ειδε....

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.350
Πόντοι
5.506
...ΑΡΧΙΔΙΑ επνιξε ρε αιωνιε πρωκταθλητη....αβαβα βουτηξε ο κροατης ..και κιτρινη επρεπε να φαει...οσο για το πεναλντιτου πουγγουρα μονο  το κορακι το ειδε....

[size=20pt]λεω να τα επενδυσω στο πρωταθλημα!  :grin:
Και που ειστε ο [size=70pt]ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ  2016-2017[/size] παιζει σημερα 20.30 με κατι κωλομπαραδες απο την Κυπρο.[/size]

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.494
Πόντοι
2.606
Αλανια....φετος η ομαδα ειναι γεματη....αν αποκτηθει ο 11δατος σεντερμπακ που ψαχνουμε 5 χρονια και μπουνε φραγκα στο ταμειο απο πριμερα μερια,τοτε θα ερθει και φορακλα....θα μιλαμε πλεον για ΣΟΥΠΕΡΡΟΣΤΕΡ που θα μπορει να αντεξει πρωταθλημα,καρτες απο τους αλητες τους εντεταλμενους ,κυπελλο,ευρωπη και τραυματισμους  :priest: ...Οπως ειδαμε ολοι εχτες ,η ομαδα δεν εχει υψηλο βαθμο συνοχης και αυτο δυστυχως εχει σαν αποτελεσμα να μην υπαρχει τεμπο στο παιχνιδι της...λογικα με τις προπονησεις και τα ματς θα ερθουν και αυτα.....ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ!

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Αλανια....φετος η ομαδα ειναι γεματη....αν αποκτηθει ο 11δατος σεντερμπακ που ψαχνουμε 5 χρονια και μπουνε φραγκα στο ταμειο απο πριμερα μερια,τοτε θα ερθει και φορακλα....θα μιλαμε πλεον για ΣΟΥΠΕΡΡΟΣΤΕΡ που θα μπορει να αντεξει πρωταθλημα,καρτες απο τους αλητες τους εντεταλμενους ,κυπελλο,ευρωπη και τραυματισμους  :priest: ...Οπως ειδαμε ολοι εχτες ,η ομαδα δεν εχει υψηλο βαθμο συνοχης και αυτο δυστυχως εχει σαν αποτελεσμα να μην υπαρχει τεμπο στο παιχνιδι της...λογικα με τις προπονησεις και τα ματς θα ερθουν και αυτα.....ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ!
Τωρα καπως μιλησες σωστα,μονο που η συνοχη ετσι οπως εγινες θα αργησει πολυ να ερθει,δεν φτιαχνεται με τις προπονησεις αλλα με τα ματς,πολλα ματς...

galileo34

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Like
3
Πόντοι
1
Και που ειστε ο [size=60pt]ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ  2016-2017[/size] παιζει σημερα 20.30 με κατι κωλομπαραδες απο την Κυπρο.
Τελικα φαινεται ποσο μαλακας εισαι. Τυχαινει ρε Βλακα ηλιθιε γαμω το σπιτι σου να ειμαι Κυπριος και η δευτερη μου ομαδα ειναι η ομαδα που παιξαμε. Ηλιθιε γαμω το σπιτι σου που σε εμαθε να μην εχεις σεβασμο. πουτανοσπερμα.

galileo34

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Like
3
Πόντοι
1
Ολο συμφεροντα σε αυτο το γαμοσαιτ. Λεει ο αλλος ο μπουχ(ΕΣΑΣ)οςγια την Κυπρο και δεν τον σιωπα κανεις ''διαχειριστης''. αλλα πει ο γαλιλεο μια μαλακια και προκληθει, τον κανουμε ''mute'' Αυτοι ειστε...

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.730
Πόντοι
10.326
Τελικα φαινεται ποσο μαλακας εισαι. Τυχαινει ρε Βλακα ηλιθιε γαμω το σπιτι σου να ειμαι Κυπριος και η δευτερη μου ομαδα ειναι η ομαδα που παιξαμε. Ηλιθιε γαμω το σπιτι σου που σε εμαθε να μην εχεις σεβασμο. πουτανοσπερμα.
  :2funny: σε πειραξε αυτο που ειπα για τους κυπριους, λες κι εγω τους κυπριους δεν τους εχω ζησει απο κοντα! :jerking: Πουστοκουμπαρα ειναι κι εσυ
Μια φορα μαλακας!
[size=70pt]Παντα μαλακας[/size] :rockon:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
  :2funny: σε πειραξε αυτο που ειπα για τους κυπριους, λες κι εγω τους κυπριους δεν τους εχω ζησει απο κοντα! :jerking: Πουστοκουμπαρα ειναι κι εσυ
Μια φορα μαλακας!
[size=70pt]Παντα μαλακας[/size] :rockon:
Φανταρος εκανες εκει μπουχο?Που ησουνα ρε παοκι?

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Τελικα φαινεται ποσο μαλακας εισαι. Τυχαινει ρε [size=20pt]Βλακα ηλιθιε γαμω το σπιτι σου[/size] να ειμαι Κυπριος και η δευτερη μου ομαδα ειναι η ομαδα που παιξαμε. [size=20pt]Ηλιθιε γαμω το σπιτι σου[/size] που σε εμαθε να μην εχεις σεβασμο. [size=20pt]πουτανοσπερμα[/size].
Ολο συμφεροντα σε αυτο το γαμοσαιτ. Λεει ο αλλος ο μπουχ(ΕΣΑΣ)οςγια την Κυπρο και δεν τον σιωπα κανεις ''διαχειριστης''. [size=20pt]αλλα πει ο γαλιλεο μια μαλακια και προκληθει[/size], τον κανουμε ''mute'' Αυτοι ειστε...
Ζηταει και τα ρεστα απο πανω ο αλλος  :2funny: ρε μερικοι πρεπει να ειστε τιγκα στα ψυχολογικα δεν γινεται αλλιως.Γαλιλεε μετα απο αυτα που εγραψες και που σε κρατησαν στο σαιτ με ενα απλο πρασινισμα (προιδοποιηση)χαρη σε κανανε...επρεπε να σε διαγραψουν κανονικα,αλλα μαλλον σε αφησαν να ξανα διαβασεις τι μαλακιες εγραψες για τον αλλον και να του ζητησεις συγνωμη. ;)

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Και που ειστε ο [size=60pt]ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ  2016-2017[/size] παιζει σημερα 20.30 με κατι [size=20pt]κωλομπαραδες[/size] απο την Κυπρο.
Και αυτο που πειραξε τον γαλλιλεο και αρχισε να βριζει μανες και σπιτια ηταν το κωλομπαραδες   :o  :2funny: παει εχουνε ξεφυγει εντελως μερικοι.Τεσπα,δεν με πολυ αφορα το θεμα απλα επιδεις τυνχανει να ξερω τον μπουχο και δεν ειναι το ατομο που θα βρισει ευκολα τον αλλον η θα τον προσβαλει χωρις λογο για αυτο ειπα να γραψω μερικα πραγματα να τα δουν ολοι γιατι δεν ειναι να περνανε αυτα ετσι.Ας δουνε λοιπον ολοι τι εγινε και ας βγαλει ο καθενας τα συμπερασματα του. ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom