Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.738
Πόντοι
3.870
ο σωτηρακοπουλος ελεγε πριν τη κληρωση οτι ο αγιαξ ειναι καλη περιπτωση  :cheesy:
οταν αποκλειστηκαμε απο τον αγιαξ ...τοτε ο αγιαξ ειχε σουαρεζ στεκελενμπουρκ...και ειχαμε χαμενο πεναλτι..και αποκλειστηκαμε με 2 ισοπαλιεςς....τωρα το ροστερ του αγιαξ δεν εχει καμια σχεση με αυτο που ειχε :dancing: :dancing:

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
434
Πόντοι
186
οταν αποκλειστηκαμε απο τον αγιαξ ...τοτε ο αγιαξ ειχε σουαρεζ στεκελενμπουρκ...και ειχαμε χαμενο πεναλτι..και αποκλειστηκαμε με 2 ισοπαλιεςς....τωρα το ροστερ του αγιαξ δεν εχει καμια σχεση με αυτο που ειχε :dancing: :dancing:
ουτε το ροστερ του παοκ

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Ετοιμαστε τα πουλμαντα φευγουμε για αμστερνταμ  :rockon: Νταξει ευκολος αντιπαλος δεν ειναι αλλα τον περνας δεν ειναι το μεγαθηριο, ασε που τους χρωσταμε κατι απο παλια. :grin: οπως και να χει θα γινουν δυο καλα παιχνιδα, μια γαματη εκδρομη και μια τουμπα που θα βγαζει φωτιες. ;)
URL]]

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
30.184
Πόντοι
34.538
Κλεινει και ο ΒΑΡΕΛΑ τελικα....

Γυρω στο ενα χαρτι και τον ΣΑΜΠΟ....

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.483
Πόντοι
456
Μακαρι να το παρετε φετος ρε μαγκες..Για εκει το βλεπω..

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
434
Πόντοι
186
Το ντοπιο εδω ποιο αλλο?Γιατι λες να μην μπορεσουν?
το ντοπιο :2funny: καλο

εδω δε τα καταφεραν οταν ειχαν ελαφρως χειροτερο ροστερ αλλες χρονιες απο ολυμπιακο και παναθηναικο

θα τα καταφερουν φετος που εχουν πολυ χειροτερο

σου θυμιζω οτι περυσι τερμτησαν καμμια 40αρια βαθμους πισω απο τον ολυμπιακο

και δεν εχουν κανει τιποτα συγκλονιστικες αλλαγες στο ροστερ τους

μη παραμυθιαζεστε παρακαλω πολυ

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.483
Πόντοι
456
Εγινεεε.Εδω θα ειμαστε παλιιιιι.Σειρα τους ειναι λεμεεεε.Ακου που σου λεωωωωω :woldman:

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
434
Πόντοι
186
Εγινεεε.Εδω θα ειμαστε παλιιιιι.Σειρα τους ειναι λεμεεεε.Ακου που σου λεωωωωω :woldman:
οταν λεμε οτι για καποιον ειναι σειρα του, εννοουμε οτι μετεχει σε μια διαδικασια που επαναλαμβανεται ανα τακτα διαστηματα και τωρα ειναι σειρα του

ο παοκ μετεχει σε καμμια διαδικασια κατακτησης πρωταθληματων; :2funny:

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.483
Πόντοι
456
οταν λεμε οτι για καποιον ειναι σειρα του, εννοουμε οτι μετεχει σε μια διαδικασια που επαναλαμβανεται ανα τακτα διαστηματα και τωρα ειναι σειρα του

ο παοκ μετεχει σε καμμια διαδικασια κατακτησης πρωταθληματων; :2funny:

Η διαδικασια σε μαρανε κ σενα...Οκ ειναι η ωρα τους λοιπον.Ενταξει αισθανεσαι καλυτερα τωρα?Λες και μτεχεις εσυ σε καμμια διαδικασια.Βαζεις και γελακια μεσα...

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
434
Πόντοι
186
Η διαδικασια σε μαρανε κ σενα...Οκ ειναι η ωρα τους λοιπον.Ενταξει αισθανεσαι καλυτερα τωρα?Λες και μτεχεις εσυ σε καμμια διαδικασια.Βαζεις και γελακια μεσα...
σε καμμια διαδικασια δε μετεχω ουτε εγω, για το μεγεθος μου η κατασταση ειναι τραγικη

απλως τα λεω ολα αυτα οχι για να απαξιωσω τον παοκ, ουτε και να αποκλεισω αυτο το ενδεχομενο

εγω στο ποδοσφαιρο μετα απο αυτο που εκανε η ελλαδα το 04 και η γιουναιτεντ το 99 δεν αποκλειω τιποτα

απλα ακουγεται σαν ανεκδοτο να λεει καποιος οτι ο παοκ θα παρει το πρωταθλημα, ειδικα οταν εχει χειροτερο ροστερ

καλυτερα ειναι να μη λες τιποτα, ας γινει πρωτα και μετα εδω ειμαστε να το σχολιάσουμε

εδω εμεις σαν παναθηναικος που και σαν μεγεθος ειμαστε πιο μπροστα και τελοσπαντων καναμε και 2-3  μεταγραφες αξιολογες και παλι δε τολμαμε να πουμε τιποτα

τι να πουμε δηλαδη; οτι παμε να παρουμε το πρωταθλημα οταν περυση φαγαμε 30 στο κεφαλι

δε καταλαβαινεις οτι αγγιζεις τα ορια της γραφικότητας;

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.483
Πόντοι
456
σε καμμια διαδικασια δε μετεχω ουτε εγω, για το μεγεθος μου η κατασταση ειναι τραγικη

απλως τα λεω ολα αυτα οχι για να απαξιωσω τον παοκ, ουτε και να αποκλεισω αυτο το ενδεχομενο

εγω στο ποδοσφαιρο μετα απο αυτο που εκανε η ελλαδα το 04 και η γιουναιτεντ το 99 δεν αποκλειω τιποτα

απλα ακουγεται σαν ανεκδοτο να λεει καποιος οτι ο παοκ θα παρει το πρωταθλημα, ειδικα οταν εχει χειροτερο ροστερ

καλυτερα ειναι να μη λες τιποτα, ας γινει πρωτα και μετα εδω ειμαστε να το σχολιάσουμε

εδω εμεις σαν παναθηναικος που και σαν μεγεθος ειμαστε πιο μπροστα και τελοσπαντων καναμε και 2-3  μεταγραφες αξιολογες και παλι δε τολμαμε να πουμε τιποτα

τι να πουμε δηλαδη; οτι παμε να παρουμε το πρωταθλημα οταν περυση φαγαμε 30 στο κεφαλι

Kαλα εσυ πιστευε οτι εισαι μεγεθος και οτι εγω ειμαι ο γραφικος και ακου το σαν ανεκδοτο οτι θα το παρει ο Ιβαν..Εδω θα ειμαστε πρωτα ο <ψηλος>..

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

εδω εμεις σαν παναθηναικος που και σαν μεγεθος ειμαστε πιο μπροστα και τελοσπαντων καναμε και 2-3  μεταγραφες αξιολογες και παλι δε τολμαμε να πουμε τιποτα

οι οπαδικοι ρουφιανογραφοι στις φυλλαδες για πρωταθληματα και μαλακιες λενε(και στην δικη σας την πρασινη)

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.852
Πόντοι
10.326
Θα συμφωνησω με τον iso οτι ηρθε η [size=40pt]Σειρα μας[/size] για την Κουπα του Πρωταθληματος! :rockon:
Οσο για την μικρη ολλανδεζα 2 νικες ερχονται που στην Τουμπα θα εχει Συντριβη! :grin:

[size=70pt]Τρομαζει[/size] πλεον η ομαδαρα που στηνεται και ας το παρουμε πρωτα χαμπαρι Εμεις! :hi:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.973
Πόντοι
38.177
Θα συμφωνησω με τον iso οτι ηρθε η [size=40pt]Σειρα μας[/size] για την Κουπα του Πρωταθληματος! :rockon:
Οσο για την μικρη ολλανδεζα 2 νικες ερχονται που στην Τουμπα θα εχει Συντριβη! :grin:

[size=70pt]Τρομαζει[/size] πλεον η ομαδαρα που στηνεται και ας το παρουμε πρωτα χαμπαρι Εμεις! :hi:

Οι βλακες σ'αυτο τον κοσμο δεν τελειωνουν ποτε!!!

ntinosspa14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2014
Κριτικές
18
Like
782
Πόντοι
326
παλι θα τρωτε 2 και 3 γκολ απο τον ολυμπιακο και μετα θα γκρεμιζετε το γηπεδο και διακοπη κλπ. παλι δεν θα παρετε τιποτα ,παλι θα αποκλειστειτε νωρις απο την ευρωπη

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Μπουχος το πηρα εχθες το διαρκειας, τραβα παρε κι εσυ ενα ρε μλκ 140 ευρω εχει.. μην εισαι τσιγκουνης για την ομαδα σου και στις τανες τα σκορπας!  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom