Το βλεπουμε και στο μπασκετ που τωρα κλαιγεστεοι συνεχείς σφαλιάρες,οι ξεφτύλες,οι τεσσάρες,το ότι κθημερινά ξεφτυλίζεστε οπαδοί και διοίκηση με Μπάγεβιτς,Αβραάμ,Μαζίνιο,Κύπελλα,πορεία πρωταθλητισμού,μπαλάρα,δεκάδες τελικές προσπάθειες κλπ φαίνεται δεν σας έκαναν να βάλετε μυαλό...είστε παρωνυχίδα μπροστά στον ΠΑΟΚ,σε όλα τα επίπεδα,πάρτε το χαμπάρι,η μόνη σας πραγματική προσφορά είναι το γέλιο που μας προσφέρετε...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 88K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Καλή μαγκιά σας έκανε ο Δρόσος, έφαγε τα λεφτά απο τα διαρκείας, χορηγίες, τηλεοπτικά σας έβαλε και την μουνάρα στην διοίκηση για να κοιτάτε σαν χάνοι και την έκανε!
Σας το έλεγαν οι Αρειανοί ότι θα γινόταν αυτό με τον Δρόσο αλλά δεν τους ακούγατε!
Στο μπάσκετ να τους ακούτε!
Σας το έλεγαν οι Αρειανοί ότι θα γινόταν αυτό με τον Δρόσο αλλά δεν τους ακούγατε!
Ο προεδρος της ομαδας ειχε θεσει σαν στοχο την εξοδο στην ευρωλιγκα!!Που πας ρε καραμητρο,που θελεις και ευρωλιγκα?Με αυτους τους παιχτες?με αυτον τον προπονητη?Που ενω κανατε μεταγγραφες τωρα δεν μπορειτε να ανταπεξελθετε στις οικονομικες υποχρεωσεις?στο μπάσκετ είμαστε σε πολύ δύσκολη θέση...τέρμα,τίποτα παραπάνω,κανείς δεν είπε τίποτα το καλοκαίρι,είπαμε από τη διάλυση κάναμε μια αξιοπρεπή ομάδα
Τελος παντων,μια ακομα μικρομεσαια ομαδα με προβληματα!
Επισκέπτης
Το αντίστοιχο του ποδοσφαίρου δηλαδή!Τελος παντων,μια ακομα μικρομεσαια ομαδα με προβληματα!
Θα κανουν συγχωνευση με τον Μακεδονικο !!Οριστε εως και λυση τους βρηκαμε !!Ειμαστε large τυποιΚαλή μαγκιά σας έκανε ο Δρόσος, έφαγε τα λεφτά απο τα διαρκείας, χορηγίες, τηλεοπτικά σας έβαλε και την μουνάρα στην διοίκηση για να κοιτάτε σαν χάνοι και την έκανε!
Εχουν και εκει προβληματα?Το αντίστοιχο του ποδοσφαίρου δηλαδή!
Επισκέπτης
Όχι απλώς και εσείς στο ποδόσφαιρο για πρωτάθλημα πηγαίνατε!Εχουν και εκει προβληματα?
Και σαν μικρομεσαία ομάδα ποδοσφαιρικά έχεις κάποια προβλήματα!
Επισκέπτης
Ταρατσάκο αποφάσισες ν'ασχοληθείς με την ομάδα σου?
Επισκέπτης
Ταρατσάκο αποφάσισες ν'ασχοληθείς με την ομάδα σου?
Επισκέπτης
Άλα τώρα που δεμ καταλαβαίνεις.
Ένα τελευταίο και ψιλοάσχετο μιας και είσαι αγγλοαναθρεμένος.Ποιος πρώην ιδιοκτήτης ομάδας ντρέπεται να συστηθεί στην Αγγλία?
Επισκέπτης
Δεν ξέρω, ποιος?Άλα τώρα που δεμ καταλαβαίνεις.
Ένα τελευταίο και ψιλοάσχετο μιας και είσαι αγγλοαναθρεμένος.Ποιος πρώην ιδιοκτήτης ομάδας ντρέπεται να συστηθεί στην Αγγλία?
Επισκέπτης
Κοντομηνάς (condom in ass)Δεν ξέρω, ποιος?
Καλό Σ.Κ. μάγκες έχω να προλάβω αεροπλάνο και την κάνω
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
ρε γουάρχχολ κωλοτούμπα, τολμάς και μιλάς κι όλας; εμείς στο μπάσκετ τον βρίζουμε τον δρόσο εδώ και ένα μήνα, και εδω μέσα και σε όλα τα οπαδικά site και ο λόγος είναι οτι δεν μπορεί να εκπληρώσει αυτό που ο ίδιος έταξε... Εσείς που ο κατα δήλωση του φετινός πρωταθλητής κυπελλούχος νταμπλούχος ουέφα κτλ πρόεδρός σας έχει 7ους με την πιθανότητα να είστε ένατοι Κυριακή βράδυ γιατί βρίσκεται στην ασυλία και στο απυρόβλητο, μπορείς να μου πεις;
Μπεεεεε.......
Για πολλοστή φορά με αποστόμωσε ένα ακράδαντο επιχείρημα προερχόμενο από αρειανο... Έχω χάσει τα λόγια μου!!!!
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
γουστάρεις να κάνουμε μία λίστα με τα επιχειρήματα των σκουληκιών; δεν θα είναι μεγάλη...Για πολλοστή φορά με αποστόμωσε ένα ακράδαντο επιχείρημα προερχόμενο από αρειανο... Έχω χάσει τα λόγια μου!!!!
Ξεκινάω:
-Τούρκοι
-γκαγκάτσης
-μπεεε
-μουυυ
κόλλησα.... κάποιο άλλο;
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
βρήκα βρήκα:
5.πολυμετοχικοί
6.ρουφιάνοι
5.πολυμετοχικοί
6.ρουφιάνοι
Επισκέπτης
Εμένα μου αρέσει εκείνο που λένε ότι ο παοκ είναι ο ρουφιάνος του Βορρά γιατι.... έτσι είναι!
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
αυτός που αντιμετωπίζει σημαντικό πρόβλημα δεν βγαίνει ολόκληρη μέρα στα ραδιόφωνα. Επί 3 ώρες ήταν στο λίμπερο, 2 στον πετρουλάκη και άλλες 2 σστον έξτρασπορ... Και μας έλεγε κιόλας οτι είναι σε κατάσταση ανάρρωσης... Ξέρεις εσύ κανένα άρρωστο σε κατάσταση ανάρρωσης που οι γιατροί του επιτρέπουν να μιλάει και να διαπληκτίζεται στο κινητό επί 10 ώρες;Για το θέμα του μπάσκετ είναι ασέβεια να μιλάμε για κάποιον ο οποίος αντιμετωπίζει ένα σημαντικό πρόβλημα. Πάντως και ο ρούλης τα τελευταία 20 χρόνια μικρομεσαία ομάδα είναι στο μπάσκετ. Αν και πήρε το μιλκοκαπ
Τέλος πάντων, διατηρώ τις επιφυλάξεις μου για πολλά που αφορούν τον Δρόσο. Ας μιλήσουμε καλύτερα για την λίστα επιχειρημάτων των προπαγανδιστών...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 87K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 5K