Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Προλαβαίνετε να πέσετε! :grin:
Το ωραίο της υπόθεσης είναι ότι συναντήθηκαν για το ζήτημα της διακοπής συμβολαίου με την Ιωάννα Παπαδημητρίου! :2funny: :2funny: :2funny:
Ευτυχως τη σωσαμε την κατηγορια ταρατσα.Οσο για την Ιωαννα,οσο μενει την κοβω λιγο δυσκολη!Ειδικα στον πρωτο εντος εδρας αγωνα!Οσοι καταλαβαν...καταλαβαν!!!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Ευτυχως τη σωσα[size=20pt]με[/size] την κατηγορια ταρατσα.Οσο για την Ιωαννα,οσο μενει την κοβω λιγο δυσκολη!Ειδικα στον πρωτο εντος εδρας αγωνα!Οσοι καταλαβαν...καταλαβαν!!!
ο λαος της ζμπαουγκ σε θεωρει δικο τους

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Μην τα βάζεις με επιστήμονες, αυτοί στα ημίχρονα απαγγέλλουν ποίηση από τα μεγάφωνα άσχετα που η πιο αμόρφωτη περιοχή στην Ευρώπη είναι το κάστρο τους! ;)
και εσυ μαζι του

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
βρεττανο θα σε ελεγα :grin:
αλλα εχεις τη μυγα οπως και ολοι σε αυτο το θρεντ
Ναι ρε κραμα βλαχοελληνιδας καποιου κατσαβραχου που εγινε αθηναια και αμερικανου ναυτη,εσυ δεν εχεις την μυγα????Λεω εγω τωρα...

Επισκέπτης
Ναι ρε κραμα βλαχοελληνιδας καποιου κατσαβραχου που εγινε αθηναια και αμερικανου ναυτη,εσυ δεν εχεις την μυγα????Λεω εγω τωρα...
Ρε εσύ γιατί μπλέκεσαι και προσβάλλεις και οικογένειες? :tickedoff:
Σε εσένα αναφέρθηκε? :jerking:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ειμαι διασταυρωση σκοπιανης με τουρκο μην μπερδευεσαι και λες ψεμματα

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ρε εσύ γιατί μπλέκεσαι και προσβάλλεις και οικογένειες? :tickedoff:
Σε εσένα αναφέρθηκε? :jerking:
Το αν δεν σε χαλαει εσενα να σε αποκαλει βουλγαρο,δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να χαλαει και μενα!Κρατα τις αποψεις σου για την παρτη σου.Διαβασε 2-3 post πιο πανω και μπες στο νοημα!!!Δεν βριζω κανεναν αν δεν με βρισει,καταλαβες η οχι ακομα??? :idiot: :idiot: :idiot:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom