Επισκέπτης
Τηρώ το fair play, στο δούλεμα είναι όλοι ίσοι!μπα?τηρεις αποστασεις μωρη λουγκρα?
Τηρώ το fair play, στο δούλεμα είναι όλοι ίσοι!μπα?τηρεις αποστασεις μωρη λουγκρα?
Ευτυχως τη σωσαμε την κατηγορια ταρατσα.Οσο για την Ιωαννα,οσο μενει την κοβω λιγο δυσκολη!Ειδικα στον πρωτο εντος εδρας αγωνα!Οσοι καταλαβαν...καταλαβαν!!!Προλαβαίνετε να πέσετε!
Το ωραίο της υπόθεσης είναι ότι συναντήθηκαν για το ζήτημα της διακοπής συμβολαίου με την Ιωάννα Παπαδημητρίου!
ο λαος της ζμπαουγκ σε θεωρει δικο τουςΕυτυχως τη σωσα[size=20pt]με[/size] την κατηγορια ταρατσα.Οσο για την Ιωαννα,οσο μενει την κοβω λιγο δυσκολη!Ειδικα στον πρωτο εντος εδρας αγωνα!Οσοι καταλαβαν...καταλαβαν!!!
Αυτο καταλαβες...στοκε???ο λαος της ζμπαουγκ σε θεωρει δικο τους
Μην τα βάζεις με επιστήμονες, αυτοί στα ημίχρονα απαγγέλλουν ποίηση από τα μεγάφωνα άσχετα που η πιο αμόρφωτη περιοχή στην Ευρώπη είναι το κάστρο τους! ;)Αυτο καταλαβες...στοκε???
τραβα με τους αγροτες των σερρων,μπορει να σε κρατησουν απο εκει ;)Αυτο καταλαβες...στοκε???
και εσυ μαζι τουΜην τα βάζεις με επιστήμονες, αυτοί στα ημίχρονα απαγγέλλουν ποίηση από τα μεγάφωνα άσχετα που η πιο αμόρφωτη περιοχή στην Ευρώπη είναι το κάστρο τους! ;)
Παοκτση ας με λένε, την ξεφτίλα του να με λένε γαυρο δεν ανέχομαι!και εσυ μαζι του
ετσι μπραβοΠαοκτση ας με λένε, την ξεφτίλα του να με λένε γαυρο δεν ανέχομαι!
Και το Βούλγαρε δεν με χαλάει, Έλληνα μόνο μην με πεις!ετσι μπραβο
τωρα μας τα λες καλα
Β Β Β Β Β Β το αλλο το ξερεις
κάφρεετσι μπραβο
τωρα μας τα λες καλα
Β Β Β Β Β Β το αλλο το ξερεις
βρεττανο θα σε ελεγαΚαι το Βούλγαρε δεν με χαλάει, Έλληνα μόνο μην με πεις!
εισαι
Ναι ρε κραμα βλαχοελληνιδας καποιου κατσαβραχου που εγινε αθηναια και αμερικανου ναυτη,εσυ δεν εχεις την μυγα????Λεω εγω τωρα...βρεττανο θα σε ελεγα
αλλα εχεις τη μυγα οπως και ολοι σε αυτο το θρεντ
Άσε βρε μαλακοβιόλη!βρεττανο θα σε ελεγα
αλλα εχεις τη μυγα οπως και ολοι σε αυτο το θρεντ
Ρε εσύ γιατί μπλέκεσαι και προσβάλλεις και οικογένειες?Ναι ρε κραμα βλαχοελληνιδας καποιου κατσαβραχου που εγινε αθηναια και αμερικανου ναυτη,εσυ δεν εχεις την μυγα????Λεω εγω τωρα...
ειμαι διασταυρωση σκοπιανης με τουρκο μην μπερδευεσαι και λες ψεμματαΝαι ρε κραμα βλαχοελληνιδας καποιου κατσαβραχου που εγινε αθηναια και αμερικανου ναυτη,εσυ δεν εχεις την μυγα????Λεω εγω τωρα...
μην μου διωχνεις την πελατεια χοντρεΡε εσύ γιατί μπλέκεσαι και προσβάλλεις και οικογένειες?
Σε εσένα αναφέρθηκε?
Το αν δεν σε χαλαει εσενα να σε αποκαλει βουλγαρο,δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να χαλαει και μενα!Κρατα τις αποψεις σου για την παρτη σου.Διαβασε 2-3 post πιο πανω και μπες στο νοημα!!!Δεν βριζω κανεναν αν δεν με βρισει,καταλαβες η οχι ακομα???Ρε εσύ γιατί μπλέκεσαι και προσβάλλεις και οικογένειες?
Σε εσένα αναφέρθηκε?
Ναι ρε με τρομαξε πολυμην μου διωχνεις την πελατεια χοντρε