maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
μαξιμε μπερδευεις δυο εννοιες...αλλο το ειμαι οπαδος του αρη και αλλο ειμαι αντιπαοκσης...
Ενταξει και συ εχεις ενα θεμα με το μπουζι και το βυζι αλλα παλι φιλος εισαι.
μαξιμε μπερδευεις δυο εννοιες...αλλο το ειμαι οπαδος του αρη και αλλο ειμαι αντιπαοκσης...
Τι ειχες παντελακη μου; τριετες πλανο παντελη μου. Απο ιουνιο δεκεμβριο και απο δεκεμβριο μαρτη με γεωργιαδη ή ιβιτς. Ετσι. Διοτι εμεις ειμαστε σοβαρη ομαδα, με σοβαρους -"παντογνωστες προπονητες pro A- οπαδους και αξιοπιστη διοικηση που αντι να βαλει χερι στους παικτες, παντα διωχνει τκν προπονητη. Ειμαστε αξιοι της τυχης μας.
ρε εσυ θα μας τρελλανεις...ποια αεκ ρε συ....αυτη την στιγμη αν τελειωνε το πρωταθλημα και τερματιζε 2η στην ευρωπη θα εμπαινε σε ομιλο με κατι χωρια της μαλτας και του λουξεμβουργου...καλα για την ομαδα σου ασε καλυτερα...αυτη την στιγμη στα ευρωπαικα προτυπα εσυ εισαι στο πουθενα και η αεκ ειναι στα ταρταρα...εγω μιλαω συνολικα για ελλαδα και ευρωπη και εσυ το πας μονο στην ελλαδα και οπαδικα.Μα παλληκαρι μου, το εγραψα ξεκαθαρα, την παοκ τη θεωρω 4η ομαδα. Δεν υποννοω τιποτα. Εσυ δεν καταλαβαινω τι εννοεις. Και για να σε ξεμπερδεψω η σειρα ειναι γαυρος,βαζελος,χανουμι,τορκς, ΑΡΗΣ. Ειδικα βαση αυτων που εγραψες πιο πριν.
εισαι κακοςυπάρχουν οπαδοί του άρη;
για να υπάρξουν πρέπει να υπάρχει και ομαδα λογικα.
υπάρχουν οπαδοί του άρη;μαξιμε μπερδευεις δυο εννοιες...αλλο το ειμαι οπαδος του αρη και αλλο ειμαι αντιπαοκσης...
το συμπληρωσα.εισαι κακος
Ωραια παμε συνολικα να δουμε τις επιτυχιες σου.Πες μου ποσα πρωταθληματα εχεις εσυ και ποσα η ΑΕΚ,ποσα κυπελλα εχεις εσυ και ποσα η ΑΕΚ,ποσες νικες εχεις εσυ απεναντι στην ΑΕΚ,και ποσες η ΑΕΚ απεναντι σε εσενα.Παμε ευρωπη τωρα,πες μου συμμετοχες που εχεις εσυ στην Ευρωπη και ποσες η ΑΕΚ,πες μου προκρισεις που εχεις εσυ και ποιες εχει η ΑΕΚ,ποσες φορες εχεις παιξει στους 8 και ποσες η ΑΕΚ,ποσες στους 4 εσυ και ποσες η ΑΕΚ.Απαντησε σε αυτα,και παμε παρακατω.ρε εσυ θα μας τρελλανεις...ποια αεκ ρε συ....αυτη την στιγμη αν τελειωνε το πρωταθλημα και τερματιζε 2η στην ευρωπη θα εμπαινε σε ομιλο με κατι χωρια της μαλτας και του λουξεμβουργου...καλα για την ομαδα σου ασε καλυτερα...αυτη την στιγμη στα ευρωπαικα προτυπα εσυ εισαι στο πουθενα και η αεκ ειναι στα ταρταρα...εγω μιλαω συνολικα για ελλαδα και ευρωπη και εσυ το πας μονο στην ελλαδα και οπαδικα.
δηλαδη ρε μαξιμε αν ο δικος σου προπονητης παινεψει την ομαδα του παοκ και μιλησει τοσο υποτυμιτικα για τους δικους του παικτες η διοικηση της ομαδας σου θα τον κρατουσε;;;;;;;;;;αντε να κανω και γω μια μαντεψια ο ηλιος βγαινει απο την ανατολη μαλλον εχω κληρονομικο χαρισμα
Ωραια παμε συνολικα να δουμε τις επιτυχιες σου.Πες μου ποσα πρωταθληματα εχεις εσυ και ποσα η ΑΕΚ,ποσα κυπελλα εχεις εσυ και ποσα η ΑΕΚ,ποσες νικες εχεις εσυ απεναντι στην ΑΕΚ,και ποσες η ΑΕΚ απεναντι σε εσενα.Παμε ευρωπη τωρα,πες μου συμμετοχες που εχεις εσυ στην Ευρωπη και ποσες η ΑΕΚ,πες μου προκρισεις που εχεις εσυ και ποιες εχει η ΑΕΚ,ποσες φορες εχεις παιξει στους 8 και ποσες η ΑΕΚ,ποσες στους 4 εσυ και ποσες η ΑΕΚ.Απαντησε σε αυτα,και παμε παρακατω.
τωρα μπορεις να λες οτι θελεις...αν τερματισεις δευτερος να σε δω σε τι ομιλο θα εισαι και με ποιες ομαδες θα εισαι υποψηφια να κληρωθεις....σταματηστε να βλεπετε με οπαδικα γυαλια ρεεεεεεεε δειτε την πραγματικοτητα και μην ονειροβατειτε..Ωραια παμε συνολικα να δουμε τις επιτυχιες σου.Πες μου ποσα πρωταθληματα εχεις εσυ και ποσα η ΑΕΚ,ποσα κυπελλα εχεις εσυ και ποσα η ΑΕΚ,ποσες νικες εχεις εσυ απεναντι στην ΑΕΚ,και ποσες η ΑΕΚ απεναντι σε εσενα.Παμε ευρωπη τωρα,πες μου συμμετοχες που εχεις εσυ στην Ευρωπη και ποσες η ΑΕΚ,πες μου προκρισεις που εχεις εσυ και ποιες εχει η ΑΕΚ,ποσες φορες εχεις παιξει στους 8 και ποσες η ΑΕΚ,ποσες στους 4 εσυ και ποσες η ΑΕΚ.Απαντησε σε αυτα,και παμε παρακατω.
Η πραγματικοτητα ειναι οτι εισαι πισω ποσο;7-8 βαθμους;τωρα μπορεις να λες οτι θελεις...αν τερματισεις δευτερος να σε δω σε τι ομιλο θα εισαι και με ποιες ομαδες θα εισαι υποψηφια να κληρωθεις....σταματηστε να βλεπετε με οπαδικα γυαλια ρεεεεεεεε δειτε την πραγματικοτητα και μην ονειροβατειτε..
η πραγματικοτητα οτι απο αεκ εγινες κουλα επειδη εριξες την ομαδα σου στην γ εθνικη και εγω σαν ελληνας φορολογουμενος πληρωσα τα γαμησιατικα του νεμη με τα κλειστα συμβολαια στον φερερ και το παρτυ της λαμογιας που στησανε οι δικοι σου;;;;;;;;;για να βγαινει ονεμης αγκαλια με την δεσποινα και το ζευγος παπανδρεου;;να συνεχισω;;;;;Η πραγματικοτητα ειναι οτι εισαι πισω ποσο;7-8 βαθμους;
Γιατι τα πληρωσες;Ποιος σου ειπε οτι τα πληρωσες;Τα γαμησιατικα ας τα ζητησουν απο τον Ντεμη.Τι σχεση εχει ομως με το θεμα μας;η πραγματικοτητα οτι απο αεκ εγινες κουλα επειδη εριξες την ομαδα σου στην γ εθνικη και εγω σαν ελληνας φορολογουμενος πληρωσα τα γαμησιατικα του νεμη με τα κλειστα συμβολαια στον φερερ και το παρτυ της λαμογιας που στησανε οι δικοι σου;;;;;;;;;για να βγαινει ονεμης αγκαλια με την δεσποινα και το ζευγος παπανδρεου;;να συνεχισω;;;;;
ρε εισαι μλακας;;;;;;;;;;οταν χαριζουν χρεη εγω και εσυ τα πληρωνουμε αλλα εσυ μαλλον δεν εχεις κανει ποτε φορολογικη δηλωση για να ξερεις ελλας φιλανθρωπικο φιλοπτωχο ιδρυμα...Γιατι τα πληρωσες;Ποιος σου ειπε οτι τα πληρωσες;Τα γαμησιατικα ας τα ζητησουν απο τον Ντεμη.Τι σχεση εχει ομως με το θεμα μας;