Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (4 μέλη και 9 επισκέπτες)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Αλλο το υπαρχουν απωλειες οπαδικα απο την πτωση και την ελλειψη επιτυχιων και αλλο "δεν εισαι στα μεγαλα κλαμπ". Τα κλαμπ στην Ελλαδα ειναι με συγκεκριμενη σειρα βαση ολων των γνωστων παραμετρων και ειναι η γνωστη 5αδα.

Ο ΑΡΗΣ ειναι ασοβαρος και αρης σαν ποδοσφαιρικο τμημα απο το καλοκαιρι του 2012 και μετα. Δεν υπαρχει κανενα δειγμα αξιοπιστιας για μενα απο αυτα τα καρτουν, εφορους και μπαχαλακηδες.
γιατι το βλεπεις μονο απο την οπαδικη πλευρα;;;2 φορες επεσες στην β εθνικη μια φορα επεσες στην γ οπου δεν καταφερες ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑ να ανεβεις...εξακολουθεις να εισαι  στην γ εθνικη και πιθανοαν ενω φετος θα ανεβεις ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑ θα παραμεινεις στην γ εθμικη λογω μη σοβαρης διοικησης....λεω κατι λαθος;;;;;απο αυτα απο που βγαινει οτι εισαι μεγαλη ομαδα;;;;;;;;;;;.ο ηρακλης πως τα καταφερε;;;;;;;;;;;;

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
γιατι το βλεπεις μονο απο την οπαδικη πλευρα;;;2 φορες επεσες στην β εθνικη μια φορα επεσες στην γ οπου δεν καταφερες ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑ να ανεβεις...εξακολουθεις να εισαι  στην γ εθνικη και πιθανοαν ενω φετος θα ανεβεις ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑ θα παραμεινεις στην γ εθμικη λογω μη σοβαρης διοικησης....λεω κατι λαθος;;;;;απο αυτα απο που βγαινει οτι εισαι μεγαλη ομαδα;;;;;;;;;;;.ο ηρακλης πως τα καταφερε;;;;;;;;;;;;

Ωραια, πες μου τις μεγαλες ομαδες στην Ελλαδα.

Α και απαντησε μου γιατι δεν κανατε το ντου με την Καλλονη.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
μεγαλες ομαδες ειναι οι ομαδες οι οποιες τερματιζουν τις περισοτερες φορες μεσα στην 5αδα αυτες που εχουν συνεχομενες ευρωππαικες παρουσιες και εχουν μεγαλες προκρισεις με ομαδες ανωτερες που εχουν τιτλους και εχουν μεγαλο οπαδικο κινημα...τιποτα απο αυτα δεν εχει ηομαδα σου....για το ντου δεν εχω αποψη....ρωτα αυτους που πηγαν να κανουν ντου και αυτους που τους συγκρατησαν...

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Αστονα ρε λαγνε, αυτος και καποιοι αλλοι εδω μεσα ειναι πορωμενοι αντιπαοκτσηδες και μετα αρηθ, οποτε τσαμπα μιλας μαζι τους δεν προκειται να βγαλεις ακρη  ;)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Αστονα ρε λαγνε, αυτος και καποιοι αλλοι εδω μεσα ειναι πορωμενοι αντιπαοκτσηδες και μετα αρηθ, οποτε τσαμπα μιλας μαζι τους δεν προκειται να βγαλεις ακρη  ;)
εγω δεν εχω προβλημα μα κανεναν...οταν ομως ερχεσαι σε αντιπαραθεση μαζι μου καλο ειναι να εχεις επιχειρηματα.... :hi: :hi: :hi: :hi:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Δεν με καταλαβες, εξω αυτοι μπορει να ειναι τα καλυτερα παιδια,αλλα οταν συζητας μαζι τους για ομαδες ειναι τοσο αντιπαοκτσηδες που δεν υπαρχη περιπτωση να βγαλεις ακρη,γιατι συνεχεια θελουν να σε πανε κοντρα,μονο και μονο γιατι εισαι ΠΑΟΚ  ;)
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
εγω δεν εχω προβλημα μα κανεναν...οταν ομως ερχεσαι σε αντιπαραθεση μαζι μου καλο ειναι να εχεις επιχειρηματα.... :hi: :hi: :hi: :hi:
Δεν με καταλαβες, εξω αυτοι μπορει να ειναι τα καλυτερα παιδια,αλλα οταν συζητας μαζι τους για ομαδες ειναι τοσο αντιπαοκτσηδες που δεν υπαρχη περιπτωση να βγαλεις ακρη,γιατι συνεχεια θελουν να σε πανε κοντρα,μονο και μονο γιατι εισαι ΠΑΟΚ  ;)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
αν και αργησες πολυ ιβαν....ΤΕΛΟΣ ο κροατης :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: αναλαμβανει ο ιβιτς...μολις ανακοινωθηκε :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
με ρωτησες κατι μαξιμε νωριτερα..σου απαντησα τι κανει μια ομαδα μεγαλη....η ομαδα σου εχει κατι απο την λιστα που εβαλα;;;;;;; :gay: :gay: :gay: :gay: :gay:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
με ρωτησες κατι μαξιμε νωριτερα..σου απαντησα τι κανει μια ομαδα μεγαλη....η ομαδα σου εχει κατι απο την λιστα που εβαλα;;;;;;; :gay: :gay: :gay: :gay: :gay:

Τι δεν εχει ο Αρης για 5ος και ποιος το εχει, για πες, για πες....

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
θεωρεις την ομαδα σου μεγαλη αν τερματισεις 5ος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:καλα ανεβα πρωτα 3 κατηγοριες τερματισε 5ος και θα σου κανω το χατηρι να πω οτι εισαι μεγαλη ομαδα :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: να εισαι καλα μαξιμε....με εκανες. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
ΤΟΥΝΤΟΡ ΤΕΛΟΣ!!!!

Μολις ανακοινωθηκε.....

Ειναι λογω του πλανο τριετιας ξερωγωναπουμε και που εφταιγε ο Αρνεσεν, ο Αγγελιδης και ο γυμναστης....... Το τσιρκο σε νεες παραστασεις!!! Με νεο θεμα "για το καλο του ποδοσφαιρου".

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
θεωρεις την ομαδα σου μεγαλη αν τερματισεις 5ος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:καλα ανεβα πρωτα 3 κατηγοριες τερματισε 5ος και θα σου κανω το χατηρι να πω οτι εισαι μεγαλη ομαδα :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: να εισαι καλα μαξιμε....με εκανες. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πες μου ποια ειναι η 5η μεγαλη δυναμη του Ελληνικου ποδοσφαιρου παλληκαρι μου, μη ντρεπεσαι, σκεψου και πες μου. Βαση αυτων που εγραψες.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
η αεκ που εχει να βγει ευρωπη 4 χρονια;;ο βαζελος που τα τελευταια χρονια κανει εξαιρετικες πορειες στην ευρωπη;;;;ο ηρακλης που ανεβηκε φετος η ο ατρομητος με τον αστερα;;;;;;;;;;;σε συνολικο επιπεδο ειμαι πανω απο αυτους...οποτε εφοσον υπονοεις οτι ο ΠΑΟΚ ειναι 5η δυναμη κανεις μεγαλο λαθος... :grin: :grin:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
μαξιμε μπερδευεις δυο εννοιες...αλλο το ειμαι οπαδος του αρη και αλλο ειμαι αντιπαοκσης... :cheesy: :cheesy: :cheesy:

galileo34

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Like
3
Πόντοι
1

Τι ειχες παντελακη μου; τριετες πλανο παντελη μου. Απο ιουνιο δεκεμβριο  και απο δεκεμβριο μαρτη με γεωργιαδη ή ιβιτς. Ετσι. Διοτι εμεις ειμαστε σοβαρη ομαδα, με σοβαρους -"παντογνωστες προπονητες pro A- οπαδους και αξιοπιστη διοικηση που αντι να βαλει χερι στους παικτες, παντα διωχνει τκν προπονητη. Ειμαστε αξιοι της τυχης μας.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
η αεκ που εχει να βγει ευρωπη 4 χρονια;;ο βαζελος που τα τελευταια χρονια κανει εξαιρετικες πορειες στην ευρωπη;;;;ο ηρακλης που ανεβηκε φετος η ο ατρομητος με τον αστερα;;;;;;;;;;;σε συνολικο επιπεδο ειμαι πανω απο αυτους...οποτε εφοσον υπονοεις οτι ο ΠΑΟΚ ειναι 5η δυναμη κανεις μεγαλο λαθος... :grin: :grin:

Μα παλληκαρι μου, το εγραψα ξεκαθαρα, την παοκ τη θεωρω 4η ομαδα. Δεν υποννοω τιποτα. Εσυ δεν καταλαβαινω τι εννοεις. Και για να σε ξεμπερδεψω η σειρα ειναι γαυρος,βαζελος,χανουμι,τορκς, ΑΡΗΣ. Ειδικα βαση αυτων που εγραψες πιο πριν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom