Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.719
Πόντοι
3.870
Για τον Τζαβελλα τα εχω πει,κακος αμυντικος,μαρκαρει με ζιου ζιτσου και καρατε,σημερα αν και παναγιτσα δεν απεφυγε την κοκκινη που γλυτωσε καμια 10αρια
φορες στο παρελθον.Κατα τα αλλα,σημερα ο πονηρος παοκτσης χαλαστηκε εις διπλουν με το αποτελεσμα,και ο νοων νοητω...
εγραψα το πρωι οτι μια καθαρη ηττα φερνει πιο γρηγορα τις εξελιξεις απο μια νικη....

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.719
Πόντοι
3.870
Ουτε νικησες,ουτε διασυρθηκες,διπλο το κακο! :2funny: :2funny:
να σου πω κατι διεστραμενο;;;;;;;;;; μια ηττα στο καραισκακη ειναι μεσα στο προγραμμα....μια ηττα απο την γρια στην τουμπα ΠΟΤΕ ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
να σου πω κατι διεστραμενο;;;;;;;;;; μια ηττα στο καραισκακη ειναι μεσα στο προγραμμα....μια ηττα απο την γρια στην τουμπα ΠΟΤΕ ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Φιλε αμα χασεις και απο την γρια κανε αιτηση να πεσεις κατηγορια!Οι γριες ειναι τοσο χαλια που οι δικοι σας πρεπει να ειναι ορκισμενοι να διωξουν τον κροατη για να χασουν...Ασσος απο το ημιχρονο και οβερ!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
διαβαζεις ελληνικα;;;;;;;;;ειπα οτι δεν χρειαζοσουν να σε παιξει η διαιτησια τοσο εξωφθαλμα υπερ σου..
Γιατι το λες αυτο ρε μαν,μεχρι κοκκινη εδωσε σε αυτον τον ζιντελαρ πως τον λενε.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.719
Πόντοι
3.870
Φιλε αμα χασεις και απο την γρια κανε αιτηση να πεσεις κατηγορια!Οι γριες ειναι τοσο χαλια που οι δικοι σας πρεπει να ειναι ορκισμενοι να διωξουν τον κροατη για να χασουν...Ασσος απο το ημιχρονο και οβερ!
λογικα θα συμφωνησω μαζι σου αλλα εκει στον ΠΑΟΚ στερουνται λογικης......7/2/2016 εγω το γραφω απο τωρα και μακαρι να λεω μαλακιες....

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.719
Πόντοι
3.870
Γιατι το λες αυτο ρε μαν,μεχρι κοκκινη εδωσε σε αυτον τον ζιντελαρ πως τον λενε.
εσυ ρε ομορφοπαιδο γιατι δεν διαβαζεις ολες τις λεξεις που γραφω στα ποσταρισματα μου;;;; :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:εγραψα οτι οσοι τρωνε σανο θα πουνε οτι η διαιτησια ηταν εκπληκτικη επειδη αποβληθηκε παικτης της ομαδας τους...ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ.....ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.719
Πόντοι
3.870
και οσοι ονειρευονται την φυγη του τζαβελλα διαβαστε τις δηλωσεις του ιβαν μετα το τελος του αγωνα...

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.592
Πόντοι
606
Χαμογελαστός, αλλά με… καρφιά για την φιλοξενία του Ολυμπιακού, αποχώρησε από το «Γ. Καραϊσκάκης» ο Ιβάν Σαββίδης. Βεβαίως ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δεν είχε παράπονα από τον επίσημο Ολυμπιακό, αλλά από τα συνθήματα των οπαδών του κατά της ομάδας του, αλλά και του Γιώργου Τζαβέλλα.

Επίσης ο ομογενής επιχειρηματίας εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία, ενώ έκανε λόγο για «αρρώστιες που υπάρχουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Αρχικά τόνισε: «Μια χαρά μου φάνηκε το παιχνίδι. Ένα παιχνίδι όπου και πάλι είδαμε τα αδύναμα σημεία και τις αρρώστιες που υπάρχουν στο ποδόσφαιρο. Γι ακόμη μία φορά κατάλαβα ότι πρέπει να ασχολούμαστε περισσότερο. Η διαιτησία σε τέτοια παιχνίδια πρέπει να είναι πιο σοβαρή. Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση των ομάδων, αν και ο Ολυμπιακός προκαλούσε διάφορα πράγματα μέσα στο γήπεδο. Είναι όμως ένα παιχνίδι ανδρών».

Όταν ρωτήθηκε για τις αποχωρήσεις Βεζυρτζή και Αγγελίδη και αν τον προβληματίζουν, τόνισε: «Δεν έχουν καμία σχέση με το παιχνίδι. Όταν βάζω ένα στόχο δεν σταματάω…».

:rockon:

Για το αν ευχαριστήθηκε από την φιλοξενία, είπε: «Όχι. Πρέπει να πηγαίνουμε μπροστά. Όταν 15-20 λεπτά ακούγονται τόσα συνθήματα κατά της αντίπαλης ομάδα, αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα.

Αν ήμουν εγώ ο Τζαβέλλας θα είχα φύγει. Δε γίνεται να αφήνουμε τόσες προσβολές…».

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Να ελεγε τα ιδια και για τον Λαζαριδη και οποιον αλλον τα ακουει στην τουμπα,εκει θα το δεχομουν,οχι ολα μονοπλευρα μπαρμπα...

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.745
Πόντοι
1.756
Αυτα τα "ντερμπι" ταχαμ-ταχαμ,εχουν καταντησει παρωδιες.... Ολοι οι παιχτες,και των 2 ομαδων, τρεχανε μεσα στον αγωνιστικο χωρο με μια φιλοσοφια... "Αντε μαγκες,να βγαλουμε 2 ημιχρονα,γιατι εχουμε και δουλειες..."  :coffee:
Κανενα "νευρο" απο καμια ομαδα...λες και παιζανε φιλικο..  :gay:

CAZODURO36

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
0
:thumbsup:
Αυτα τα "ντερμπι" ταχαμ-ταχαμ,εχουν καταντησει παρωδιες.... Ολοι οι παιχτες,και των 2 ομαδων, τρεχανε μεσα στον αγωνιστικο χωρο με μια φιλοσοφια... "Αντε μαγκες,να βγαλουμε 2 ημιχρονα,γιατι εχουμε και δουλειες..."  :coffee:
Κανενα "νευρο" απο καμια ομαδα...λες και παιζανε φιλικο..  :gay:
:thumbsup:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
το dna της δικης σου ομαδας που ειναι μαξιμε;;;;;;;χαμενο στα χωραφια της γ εθνικης;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ρε συ τωρα που το λες,αυτοι γιατι παιζουνε παλι Γ εθνικη;Και περυσι δεν επαιζαν;Τωρα μου ρθε φλασια.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ικανοποιημένοι είστε γιατί χάσατε μόνο 1-0 :grin: :grin: :grin: Είχατε συνηθήσει στις 3άρες και στις 4άρες :hi: :hi:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.719
Πόντοι
3.870
τελευταια φορα που παικτης του γαυρου πηρε κοκκινη καρτα ειχαμε πρωθυπουργο τονΓΑΠ ειμασταν στο πρωτο μνημονιο ο συριζα ειχε 4 τοις εκατο και τον παντελιδη δεν τον ηξερε ουτε η μανα του :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  ΠΗΓΗ.....bianconero club  καλη σας μερα :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom