Χαμογελαστός, αλλά με… καρφιά για την φιλοξενία του Ολυμπιακού, αποχώρησε από το «Γ. Καραϊσκάκης» ο Ιβάν Σαββίδης. Βεβαίως ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δεν είχε παράπονα από τον επίσημο Ολυμπιακό, αλλά από τα συνθήματα των οπαδών του κατά της ομάδας του, αλλά και του Γιώργου Τζαβέλλα.
Επίσης ο ομογενής επιχειρηματίας εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία, ενώ έκανε λόγο για «αρρώστιες που υπάρχουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο».
Αρχικά τόνισε: «Μια χαρά μου φάνηκε το παιχνίδι.
Ένα παιχνίδι όπου και πάλι είδαμε τα αδύναμα σημεία και τις αρρώστιες που υπάρχουν στο ποδόσφαιρο. Γι ακόμη μία φορά κατάλαβα ότι πρέπει να ασχολούμαστε περισσότερο. Η διαιτησία σε τέτοια παιχνίδια πρέπει να είναι πιο σοβαρή. Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση των ομάδων, αν και ο Ολυμπιακός προκαλούσε διάφορα πράγματα μέσα στο γήπεδο. Είναι όμως ένα παιχνίδι ανδρών».
Όταν ρωτήθηκε για τις αποχωρήσεις Βεζυρτζή και Αγγελίδη και αν τον προβληματίζουν, τόνισε: «Δεν έχουν καμία σχέση με το παιχνίδι. Όταν βάζω ένα στόχο δεν σταματάω…».
Για το αν ευχαριστήθηκε από την φιλοξενία, είπε: «Όχι. Πρέπει να πηγαίνουμε μπροστά. Όταν 15-20 λεπτά ακούγονται τόσα συνθήματα κατά της αντίπαλης ομάδα, αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα.
Αν ήμουν εγώ ο Τζαβέλλας θα είχα φύγει. Δε γίνεται να αφήνουμε τόσες προσβολές…».