maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
καλησπερα μαξιμε.....κανας αλλος αρειανος θα βγει;;;;;;;;;;;;για την μπαλλα μουγκα στην στρουγκα;;;;;;;;;;;;;
Σου τα εχω πει αδερφε μου, ΤΡΕΝΟ ειμαι στη μπαλα.......
καλησπερα μαξιμε.....κανας αλλος αρειανος θα βγει;;;;;;;;;;;;για την μπαλλα μουγκα στην στρουγκα;;;;;;;;;;;;;
Τον Ραούλ Μπράβο έπρεπε να τον δώσεις δανεικό στον Πάοκ και όχι στην Βέροια για να σωθεί τύπεΣου τα εχω πει αδερφε μου, ΤΡΕΝΟ ειμαι στη μπαλα.......
καλα περσυ το παθημα εγινε μαθημα;;;;;;Σου τα εχω πει αδερφε μου, ΤΡΕΝΟ ειμαι στη μπαλα.......
Ηρέμηστε ρε κίτρινες Τανεςπου!
Με τους [size=70pt]ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕΔΕΣ[/size] παιζατε!
Ηρέμηστε ρε κίτρινες Τανεςπου!
Με τους [size=70pt]ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕΔΕΣ[/size] παιζατε!
και που είναι το κακό ρε φυλακοβιε?3 ημέρες πριμ έδωσε ο Τούντορ στους παίκτες για να ξεκουραστούν
Εξυπνόπουλε θα παραμείνει τελικά ο Τούντορ ή έδωσε ρεπό για χάσει ακόμα πιο εύκολα από τον θρύλο μεθαύριο και να αναπολείτε τις καλές εποχές επι Τούντορ που τρώγατε μόνο 2;και που είναι το κακό ρε φυλακοβιε?
Για εσάς ναι για εμάς απολύτως τίποτα...Πρόσεχε μην σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και νικήσεις όπως τότε με τον Εντίνιο μια φορά στα 15 χρόνια γίνεται και αυτό και μας το λες κανά χρόνο μετάΚρίνεται κάτι στο παιχνίδι της Κυριακκής?
αν χασεις με αξιοπρεπη εμφανιση δεν τρεχει καστανο αν εχεις μια ταπεινωτικη ηττα πιθανον να δρασουν καποιοι θερμοαιμοι.....αν κερδισεις κερδιζεις χρονο και ηρεμια...Κρίνεται κάτι στο παιχνίδι της Κυριακκής?
Αν κερδίσεις θα το λες για κανα χρόνοαν χασεις με αξιοπρεπη εμφανιση δεν τρεχει καστανο αν εχεις μια ταπεινωτικη ηττα πιθανον να δρασουν καποιοι θερμοαιμοι.....αν κερδισεις κερδιζεις χρονο και ηρεμια...