redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
To έκλεισες το μπάσκετ;καλα.....αυνανισου στο πληκτρολογιο και πανε στο χαριλαου να δεις την κατω μηλια να παιζει μπαλλα...
To έκλεισες το μπάσκετ;καλα.....αυνανισου στο πληκτρολογιο και πανε στο χαριλαου να δεις την κατω μηλια να παιζει μπαλλα...
καλα.....αυνανισου στο πληκτρολογιο και πανε στο χαριλαου να δεις την κατω μηλια να παιζει μπαλλα...
βρηκε η χηρα χαρα στα σκελια της...
Θα περάσουν καλά και στο Καραισκάκης,ήδη έχω αρχίσει να ξεροχύνωΠιπες χτες και σήμερα και την Κυριακή Καραϊσκάκης. Χαρά να είσαι ΠΑΟΚ.....
θα παρουμε αποτελεσμαΘα περάσουν καλά και στο Καραισκάκης,ήδη έχω αρχίσει να ξεροχύνω
θα παρουμε αποτελεσμα
ρε εσυ οπαδε του γαυρου νωριτερα δεν ελεγες οτι βλεπεις μονο τους σκορερ....εχεις να πατησεις γηπεδο απο την εποχη των παγετωνων και μιλας;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Θα περάσουν καλά και στο Καραισκάκης,ήδη έχω αρχίσει να ξεροχύνω
Δεν είπα ότι δεν πάω στο γήπεδο,είπα δεν βλέπω παιχνίδια των αλλόθρησκων δεν το έχω καμία ανάγκηρε εσυ οπαδε του γαυρου νωριτερα δεν ελεγες οτι βλεπεις μονο τους σκορερ....εχεις να πατησεις γηπεδο απο την εποχη των παγετωνων και μιλας;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
τον αρειανο τον τσουζει περισσοτερο οταν τον γλενταμε στο μπασκετ.....red αστον [size=16pt]το βραδυ που θα γνωρισουν τι εστι πρωκτικο σεξ[/size] ο αζαζελ θα ψαχνει τρυπα να κρυφτει
Θα δώσει εντολή ο Τούντορ ότι αμα φάτε κάτω από 3 είναι ευπρόσδεκτο το αποτέλεσμα
Απλά κάνουμε χάζι μαζί σαςτοτε γιατι ν ασχολεισαι με αλλοθρησκους;;;;;;;; με ιατρικους ορους... μηπως πασχεις απο διπολικη διαταραχη;;;;;;;;;;;;;