Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
το πρωταθλημα θα το επαιρνε η αεκ....ριξανε εκεινη την χρονια την καλαμαρια....ισονομια... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:τον μαρινακη δεν του απαγορεψαν να ασχολειται με το ποδοσφαιρο;;;;γιατι οταν εγιναν τα επισοδεια με τον βαζελο βγηκε ο κοντονης και ειπε οτι τον πηρε τηλεφωνο ο μαρινακης;;;;;;;;;;;;
Οκ,για τον Μαρινακη συμφωνω οτι παιζει πολυ βρωμα,και τους σοβαρους γαυρους να ρωτησεις θα το πουν,ομως πες μου ειλικρινα και μακρυα απο φωνες των δημοσιοκαφρων σας.Ο Μαρινακης γιατι σας καιει ρε φιλε?Νομιζεις
οτι πας να τον ανταγωνιστεις?Σου εκλεψε πρωταθλημα και δεν το θυμαμαι?Εσυ και με τον πλατανια να το διεκδηκισεις,θα το χασεις.Αν εχω λαθος,πες το!

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
συγχαρητηρια στην διοικηση του αρη που καταφερε να κερδισει τον παοκ στα χαρτια σε παιχνιδι ακαδημιων....ρουφιανοι της διοικησης του αρη απο που μαθατε να κερδιζετε παιχνιδι στα χαρτια;;;;ρουφιανοι της διοικησης του αρη για αυτο μια ζωη θα ειστε παραρτημα της μεγαλης ομαδας απο τον πειραια.... :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.716
Πόντοι
10.326
ρε μπουχε ...δε γαμιεσαι χριστουγενιατικα να ασπρισεις....αντε βλαμενο  εχουμε το νταλκα μας εχουμε και σενα να μας τριμαρεις τα πελε ολη μερα .....ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ...ΜΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ...ΟΙ ΗΤΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΚΡΕΣ ΣΕ ΣΦΥΡΗΛΑΤΟΥΝ ,ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΣΕ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΕΣΥ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΣ ...[size=40pt]ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ[/size]...
εγώ δεν έχω νταλκα???? Ο φάρος μας απέκλεισε βρε μαλακά ! :headbang:
Ξεφτιλες της Σπυριαρας τον ΜΠΟΥΛΟ και άντε παρά πέρα!
Την φανέλα αυτή θα την βγαλετε από πάνω σας! :rockon:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
ψαχνω να βρω ΕΝΑΝ ΑΡΕΙΑΝΟ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ....αστο ...ας αλλα ξουμε θεμα....τον αρη να τον παιξω να κερδισει με πολλα γκολ;;;;;;;;;
Αφου συμφωνησα ρε λαγνε,τι τον ψαχνεις?Απλα,ο αντιπαλος σου τοσα χρονια ΔΕΝ ειναι ο Μαρινακης.Ειναι ο Αλαφουζος που σε κερδιζει οποτε θελει και ο Μποροβηλος.Αντε και ο Μελισσανιδης ο φιλος σας...Οσο για τον Αρη,οπως λεει και το μεγα παοκι Μπουξος,ειναι over και ανατροπη,για να μην κουραζεσαι...

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Καλα καναν,απο την τρεμουρα σας να κερδισετε τον Θεο ακομη και στο παιδικο βαλατε επαγγελματιες.Παρανομησατε και τιμωρειστε.Που βλεπεις το περιεργο?Μηπως δεν γνωριζατε τους κανονισμους?
και ο γαυρος κερδισε πρωταθλημα στα χαρτια....εσυ εκτος απο τους 3 βαθμους κερδισες κατι;μηπως πας να παρεις πρωταθλημα στις ακαδημιες;;;;;;;;αστο και πολυ ασχοληθηκα...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Τον Γκαλιτισο τι τον θελετε?Αυτος δεν παιζει ακραιο μπακ?

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.716
Πόντοι
10.326
Βγαλαν και ανακοίνωση για την Διαιτησία! :2funny: :2funny: :2funny:
[size=40pt]ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΡΕ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕΔΕΣ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ 50 ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΒΛΕΠΑΝ[/size] :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
να στο θεσω αλλιως...θεωρεις οτι δικαια πηρε το πρωταθλημα ο γαυρος με την υποθεση βαλνερ;;;;;αναλογα με το τι θα απαντησεις θα συνεχισω να συζητω μαζι σου το συγκεκριμενο θεμα.....λοιπον δικαια η αδικα;;;;;

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Βγαλαν και ανακοίνωση για την Διαιτησία! :2funny: :2funny: :2funny:
[size=40pt]ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΡΕ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕΔΕΣ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ 50 ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΒΛΕΠΑΝ[/size] :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:
οταν εισαι μεγαλη ομαδα μπαινεις και κερδιζεις....ολα τα αλλα ειναι μαλακιες....

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
o βεζυρτης ειχε πει οτι αν θα παρουμε παικτες θα παρουμε ετοιμους παικτες που θα μπουν κατευθειαν στην 11αδα για να κανουν την διαφορα....τωρα αν ο γκαλιτσιος ειναι ο παικτης που θα κανει την διαφορα;;;;;; :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Ενταξει να θες να παρεις ελευθερο παικτη το καταλαβαινω,αλλα τουλαχιστον παρε εκει που χρειαζεσαι,μονο εσυ κι εγω δεν παιζουμε ακραια μπακ στον παοκ!!Μαλλον ψωνιζετε απο συγκεκριμενο γραφειο και σας πασαρουν ο,τι θελουν!

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.716
Πόντοι
10.326
οταν εισαι μεγαλη ομαδα μπαινεις και κερδιζεις....ολα τα αλλα ειναι μαλακιες....
ε! Ναι ρε φιλέ Περαστικά μας ΠΑΟΚακι μας κατάντησαν και δεν άνοιξε μύτη!
Και κάποιοι βρίζουν συνοπαδους ,λες και εμείς δεν ποναμε! :idiot:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
ε! Ναι ρε φιλέ Περαστικά μας ΠΑΟΚακι μας κατάντησαν και δεν άνοιξε μύτη!
Και κάποιοι βρίζουν συνοπαδους ,λες και εμείς δεν ποναμε! :idiot:
εγω ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΡΙΤΙΚΗ του ματς γιατι δεν ειμαι μπασκετικος τυπος :cheesy: :cheesy: :cheesy:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Ειμαι υπερ της ισονομιας φιλε,οι κανονες να τηρουνται για ολους.Δηλαδη αν αυριο παιξεις με βαζελο και σου βαλει μεσα τιμωρημενο βασικο του παικτη και χασεις θα το δεχτεις?Τοτε να τους καταργησουμε
τους ρημαδοκανονες και να κανει ο καθενας ο,τι γουσταρει.Την περιπτωση που αναφερεις δεν την εζησα,ελειπα εξωτερικο την χρονια εκεινη,αν θες μου την θυμιζεις.Αλλα γενικωτερα ειμαι υπερ του να τηρουνται οι κανονισμοι απο ολους.
το πρωταθλημα θα το επαιρνε η αεκ....ριξανε εκεινη την χρονια την καλαμαρια....ισονομια... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:τον μαρινακη δεν του απαγορεψαν να ασχολειται με το ποδοσφαιρο;;;;γιατι οταν εγιναν τα επισοδεια με τον βαζελο βγηκε ο κοντονης και ειπε οτι τον πηρε τηλεφωνο ο μαρινακης;;;;;;;;;;;;

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Οκ,για τον Μαρινακη συμφωνω οτι παιζει πολυ βρωμα,και τους σοβαρους γαυρους να ρωτησεις θα το πουν,ομως πες μου ειλικρινα και μακρυα απο φωνες των δημοσιοκαφρων σας.Ο Μαρινακης γιατι σας καιει ρε φιλε?Νομιζεις
οτι πας να τον ανταγωνιστεις?Σου εκλεψε πρωταθλημα και δεν το θυμαμαι?Εσυ και με τον πλατανια να το διεκδηκισεις,θα το χασεις.Αν εχω λαθος,πες το!
ψαχνω να βρω ΕΝΑΝ ΑΡΕΙΑΝΟ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ....αστο ...ας αλλα ξουμε θεμα....τον αρη να τον παιξω να κερδισει με πολλα γκολ;;;;;;;;;

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.479
Πόντοι
2.606
.....Καταρχας δυο λογια.....Το κλαρινο το χτεσινο ηταν ΤΕΡΑΣΤΙΟ....Και πολλα συγχαρικια στα παλαιμαχα παιδια του φαρου....ΤΟ ΗΘΕΛΑΝ ΤΟ ΠΑΛΑΙΨΑΝ ΤΟ ΠΗΡΑΝ.....Επισης -χωρις να θελω να αμαυρωσω την τεραστια επιτυχια των φαρων -ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ,ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΣΕ ΞΕΡΑΣΕ.....Ετσι για το καλο του χρονου γαμημενο ανανδρο αρχιδι...
Για το ματς ,ξεκαθαρα θελω να πω ,πως χαθηκε στο κοουτσαρισμα ...ο κοουτς μαρκοπουλος πηγε το παιχνιδι πολυ λαθος και σε κανενα σημειο του δεν καταφερε να γυρισει το μομεντουμ του αγωνα....βεβαιως κανεις δεν ξεχναει πως χτες ο κοουτς εχασε την μητερα του και ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΥΘΟΣ,ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!  
Για οσους εχουν ξεσκιστει να κραζουν -ομοθρησκους- θελω να γραψω πως ειναι τεζα ΜΑΛΑΚΕΣ......ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ....ΕΧΟΥΜΕ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΝΗ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ και ενα μικρο τσουρμο μπασκετ ανθρωπων  προσπαθει με νυχια και με δοντια να την κρατησει στη ζωη....μπραβο σε ολους στην ομαδα και στις ηττες ...ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΗΤΕ ΑΗΤΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ!!!!  
ΥΓ....πισω τραγογιδα,η ομαδα παλευει με τα θηρια...      

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Αφου συμφωνησα ρε λαγνε,τι τον ψαχνεις?Απλα,ο αντιπαλος σου τοσα χρονια ΔΕΝ ειναι ο Μαρινακης.Ειναι ο Αλαφουζος που σε κερδιζει οποτε θελει και ο Μποροβηλος.Αντε και ο Μελισσανιδης ο φιλος σας...Οσο για τον Αρη,οπως λεει και το μεγα παοκι Μπουξος,ειναι over και ανατροπη,για να μην κουραζεσαι...
:grin: :grin: :grin: :grin: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
218
Like
17.786
Πόντοι
38.177
Ενω εσυ καθε χρονο παιρνεις τιτλο...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εχθες μουγκα κουφαλα,σημερα ηρθες να μας πεις τις μπαογκτζηδικες μ@λ@κιες σου...
Κανε και συ μια διαγραφη λογαριασμου,οπως πρεπει να κανει και ο Μπουξος,αλλα η κουφαλα σαν σωστος μπαουγκτζης τωρα μας τ'αλλαζει...

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Τον Γκαλιτισο τι τον θελετε?Αυτος δεν παιζει ακραιο μπακ?
o βεζυρτης ειχε πει οτι αν θα παρουμε παικτες θα παρουμε ετοιμους παικτες που θα μπουν κατευθειαν στην 11αδα για να κανουν την διαφορα....τωρα αν ο γκαλιτσιος ειναι ο παικτης που θα κανει την διαφορα;;;;;; :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Εχθες μουγκα κουφαλα,σημερα ηρθες να μας πεις τις μπαογκτζηδικες μ@λ@κιες σου...
Κανε και συ μια διαγραφη λογαριασμου,οπως πρεπει να κανει και ο Μπουξος,αλλα η κουφαλα σαν σωστος μπαουγκτζης τωρα μας τ'αλλαζει...
τι εγινε;; οι οπαδοι του αυτοκρατορα της φαπας βγαλανε γλωσσα;;;;;;;;;;;;;; :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:καλησπερα φιλαρακι :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :rockon: :rockon:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.716
Πόντοι
10.326
ο μικρός τελικός ποτέ γίνεται ρε αυτοκράτορες? :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom