Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Με την ευκαιρια,Χρονια πολλα για τα γενεθλια σου παοκι...να σαι γερος να αντεχεις τις κατραπακιες :2funny: :2funny:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Να μη μιλαει ο Αρειανος για τιτλους?Πας καλα η τα τσουξες παλι σε κανα Φιβερ??
στα γενεθλια μου τα τσουξαμε στο φηβερ....ποτε ηταν η τελευταια φορα που πηρες πρωταθλημα και ποτε πηρες ευρωπαικο τιτλο;;;;;;;;;;;....οι αρειανοι στο μπασκετ ειστε οπως οι γριες στην μπαλλα που ειναι κολλημενοι στον χατζηπαναγη......περασμενα μεγαλεια...γι αυτο ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΙΤΛΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ.....ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΙΔΙΟ..ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΦΙΛΑΡΑΚΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
να εισαι καλα :grin: :grin: :grin: :grin: :cheesy: :cheesy: με ποιον παιζεται στο ποδοσφαιρο μετα τις γιορτες;;;;;;;;;;;αν παιζεται χαριλαου να φορτοσω τον ασσο απο τωρα.... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Δεν ασχολουμαι,εχει καταντησει βαρετο τελευταια με τοσα over...

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Για την ωρα δε μασας,εισαι σε καλο δρομο...
να εισαι καλα :grin: :grin: :grin: :grin: :cheesy: :cheesy: με ποιον παιζεται στο ποδοσφαιρο μετα τις γιορτες;;;;;;;;;;;αν παιζεται χαριλαου να φορτοσω τον ασσο απο τωρα.... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.716
Πόντοι
10.326
Επειδή πριν από λίγο ξυπνησα!  :grin: Από το Μπάσκετ έφυγε κανείς???
Ή συνεχίζουν όλοι σαν να μην τρέχει τίποτα! :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Από ομάδα Ποσειδωνιου  χάσαμε ρε. :headbang: :headbang:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.552
Πόντοι
34.538
Εφυγε η...μητερα του Μαρκοπουλου...

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Μικρή ομάδα, φανέλα πούπουλο και φυσικα αιώνιοι looser. ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΞΙΑ!!!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.479
Πόντοι
2.606
ρε μπουχε ...δε γαμιεσαι χριστουγενιατικα να ασπρισεις....αντε βλαμενο  εχουμε το νταλκα μας εχουμε και σενα να μας τριμαρεις τα πελε ολη μερα .....ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ...ΜΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ...ΟΙ ΗΤΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΚΡΕΣ ΣΕ ΣΦΥΡΗΛΑΤΟΥΝ ,ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΣΕ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΕΣΥ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΣ ...[size=40pt]ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ[/size]...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Καλα καναν,απο την τρεμουρα σας να κερδισετε τον Θεο ακομη και στο παιδικο βαλατε επαγγελματιες.Παρανομησατε και τιμωρειστε.Που βλεπεις το περιεργο?Μηπως δεν γνωριζατε τους κανονισμους?

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
και ο γαυρος κερδισε πρωταθλημα στα χαρτια....εσυ εκτος απο τους 3 βαθμους κερδισες κατι;μηπως πας να παρεις πρωταθλημα στις ακαδημιες;;;;;;;;αστο και πολυ ασχοληθηκα...
Ρε φιλε,υποτιθεται οτι ειστε σοβαρο σωματειο,και επισης υποτιθεται οτι εχετε καλα τμηματα υποδομης,γιατι να παρανομησεις?Μηπως επειδη καποιοι μεσα στην ομαδα σου ειχαν σιγουρη την ατιμωρησια?Ετσι θες να κερδιζεις??

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Καλα ρε μαλακες,θα μας τρελλανετε?Φερνετε πρωτη μεταγραφη το τυρομοντελο??

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ειμαι υπερ της ισονομιας φιλε,οι κανονες να τηρουνται για ολους.Δηλαδη αν αυριο παιξεις με βαζελο και σου βαλει μεσα τιμωρημενο βασικο του παικτη και χασεις θα το δεχτεις?Τοτε να τους καταργησουμε
τους ρημαδοκανονες και να κανει ο καθενας ο,τι γουσταρει.Την περιπτωση που αναφερεις δεν την εζησα,ελειπα εξωτερικο την χρονια εκεινη,αν θες μου την θυμιζεις.Αλλα γενικωτερα ειμαι υπερ του να τηρουνται οι κανονισμοι απο ολους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom