You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 87K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Για την ωρα δε μασας,εισαι σε καλο δρομο...πως με κοβεις;;;;;;;αντεχω;;;;;;;;
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
στα γενεθλια μου τα τσουξαμε στο φηβερ....ποτε ηταν η τελευταια φορα που πηρες πρωταθλημα και ποτε πηρες ευρωπαικο τιτλο;;;;;;;;;;;....οι αρειανοι στο μπασκετ ειστε οπως οι γριες στην μπαλλα που ειναι κολλημενοι στον χατζηπαναγη......περασμενα μεγαλεια...γι αυτο ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΙΤΛΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ.....ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΙΔΙΟ..ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΦΙΛΑΡΑΚΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Να μη μιλαει ο Αρειανος για τιτλους?Πας καλα η τα τσουξες παλι σε κανα Φιβερ??
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Δεν ασχολουμαι,εχει καταντησει βαρετο τελευταια με τοσα over...να εισαι καλα με ποιον παιζεται στο ποδοσφαιρο μετα τις γιορτες;;;;;;;;;;;αν παιζεται χαριλαου να φορτοσω τον ασσο απο τωρα....
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
πως με κοβεις;;;;;;;αντεχω;;;;;;;;Με την ευκαιρια,Χρονια πολλα για τα γενεθλια σου παοκι...να σαι γερος να αντεχεις τις κατραπακιες
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
να εισαι καλα με ποιον παιζεται στο ποδοσφαιρο μετα τις γιορτες;;;;;;;;;;;αν παιζεται χαριλαου να φορτοσω τον ασσο απο τωρα....Για την ωρα δε μασας,εισαι σε καλο δρομο...
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
αρχισατε οι αρειανοι να ειστε απλες;;;;;;;;;;;; καλοοοοοοοοοΔεν ασχολουμαι,εχει καταντησει βαρετο τελευταια με τοσα over...
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.716
- Πόντοι
- 10.326
και ανατροπές!Δεν ασχολουμαι,εχει καταντησει βαρετο τελευταια με τοσα over...
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Να βγει η φετεινη χαλαρωτικη χρονια και απο του χρονου βγαζουμε τα σωθικα μας παλι...αρχισατε οι αρειανοι να ειστε απλες;;;;;;;;;;;; καλοοοοοοοοο
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.552
- Πόντοι
- 34.538
Εφυγε η...μητερα του Μαρκοπουλου...Επειδή πριν από λίγο ξυπνησα! Από το Μπάσκετ έφυγε κανείς???
Ή συνεχίζουν όλοι σαν να μην τρέχει τίποτα!
Από ομάδα Ποσειδωνιου χάσαμε ρε.
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Μικρή ομάδα, φανέλα πούπουλο και φυσικα αιώνιοι looser. ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΞΙΑ!!!
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.552
- Πόντοι
- 34.538
Ενω εσυ καθε χρονο παιρνεις τιτλο...Μικρή ομάδα, φανέλα πούπουλο και φυσικα αιώνιοι looser. ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΞΙΑ!!!
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Ενω εσυ καθε χρονο παιρνεις τιτλο...
Έχω κάβα ρεεεεεε, ενα ξεσκονισματακι το χρόνο και ειμαι κομπλέ!
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.552
- Πόντοι
- 34.538
Α,καλα....Καληνυχτα..Έχω κάβα ρεεεεεε, ενα ξεσκονισματακι το χρόνο και ειμαι κομπλέ!
:S :S :S :S :S :S
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.479
- Πόντοι
- 2.606
ρε μπουχε ...δε γαμιεσαι χριστουγενιατικα να ασπρισεις....αντε βλαμενο εχουμε το νταλκα μας εχουμε και σενα να μας τριμαρεις τα πελε ολη μερα .....ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ...ΜΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ...ΟΙ ΗΤΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΚΡΕΣ ΣΕ ΣΦΥΡΗΛΑΤΟΥΝ ,ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΣΕ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΕΣΥ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΣ ...[size=40pt]ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ[/size]...Επειδή πριν από λίγο ξυπνησα! Από το Μπάσκετ έφυγε κανείς???
Ή συνεχίζουν όλοι σαν να μην τρέχει τίποτα!
Από ομάδα Ποσειδωνιου χάσαμε ρε.
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Ρε φιλε,υποτιθεται οτι ειστε σοβαρο σωματειο,και επισης υποτιθεται οτι εχετε καλα τμηματα υποδομης,γιατι να παρανομησεις?Μηπως επειδη καποιοι μεσα στην ομαδα σου ειχαν σιγουρη την ατιμωρησια?Ετσι θες να κερδιζεις??και ο γαυρος κερδισε πρωταθλημα στα χαρτια....εσυ εκτος απο τους 3 βαθμους κερδισες κατι;μηπως πας να παρεις πρωταθλημα στις ακαδημιες;;;;;;;;αστο και πολυ ασχοληθηκα...
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Ειμαι υπερ της ισονομιας φιλε,οι κανονες να τηρουνται για ολους.Δηλαδη αν αυριο παιξεις με βαζελο και σου βαλει μεσα τιμωρημενο βασικο του παικτη και χασεις θα το δεχτεις?Τοτε να τους καταργησουμε
τους ρημαδοκανονες και να κανει ο καθενας ο,τι γουσταρει.Την περιπτωση που αναφερεις δεν την εζησα,ελειπα εξωτερικο την χρονια εκεινη,αν θες μου την θυμιζεις.Αλλα γενικωτερα ειμαι υπερ του να τηρουνται οι κανονισμοι απο ολους.
τους ρημαδοκανονες και να κανει ο καθενας ο,τι γουσταρει.Την περιπτωση που αναφερεις δεν την εζησα,ελειπα εξωτερικο την χρονια εκεινη,αν θες μου την θυμιζεις.Αλλα γενικωτερα ειμαι υπερ του να τηρουνται οι κανονισμοι απο ολους.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 83K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 5K