Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Πως ειναι δυνατον???Αφου τα ριχνατε σε μεταγραφες και συμβολαια και δεν πληρωνατε τιποτα αλλο,ετσι γινανε.Ο Αρης επεσε οχι λογω δυναμικης μη τρως τον παπα των δημοσιοκαφρων σας.Επεσε γιατι ετσι το ηθελαν τα λαμογια μας,ηθελαν μια μικρομεσσαια ομαδα που να μπορουν να την ελεγχουν

Ο ΑΡΗΣ επεσε γιατι εχει τον πιο ΗΛΙΘΙΟ λαο του κοσμου.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
μαξιμε και οι 2 ομαδες εκμεταλευτηκαν νομικα παραθυρα.....εμεις ειχαμε παγωμενα χρεη εσεις εισασταν στα αρθρα44-99 που ειμαι εγω τωρα και που ειναι η δικη σου ομαδα....

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Οταν γινει αυτο τυπε, μαλλον δεν θα ζουμε :grin:

Οταν ο ΑΡΗΣ εγινε για λιγο διαστημα και πρωτη φορα στο "επαγγελματικο" ποδοσφαιρο ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΑΡΗΣ και αυτο που επρεπε και του αρμοζει να μη σου θυμισω τι ακριβως εβλεπες εσυ φιλτατε συντοπιτη.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
μαξιμε και οι 2 ομαδες εκμεταλευτηκαν νομικα παραθυρα.....εμεις ειχαμε παγωμενα χρεη εσεις εισασταν στα αρθρα44-99 που ειμαι εγω τωρα και που ειναι η δικη σου ομαδα....

Εσυ ΠΑΝΤΑ ειχες την ευνοια στο ονομα του "λαου", εγω παντα ημουν ο φτωχος συγγενης. Την 5ετια 2006-2011 καθαρα και μονο αγωνιστικα εσυ επρεπε να κανεις το αγροτικο σου και εγω αξιζα κατιτις παραπανω απο αυτα που πηρα. Αυτα ειναι δεδομενα, δεν επιδεχονται αμφισβητηση. Αλλα το ποδοσφαιρο ΔΕΝ παιζεται στο χορταρι, το ποδοσφαιρο παιζεται στα γραφεια και κατω απο αυτα.  ;)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Εσυ ΠΑΝΤΑ ειχες την ευνοια στο ονομα του "λαου", εγω παντα ημουν ο φτωχος συγγενης. Την 5ετια 2006-2011 καθαρα και μονο αγωνιστικα εσυ επρεπε να κανεις το αγροτικο σου και εγω αξιζα κατιτις παραπανω απο αυτα που πηρα. Αυτα ειναι δεδομενα, δεν επιδεχονται αμφισβητηση. Αλλα το ποδοσφαιρο ΔΕΝ παιζεται στο χορταρι, το ποδοσφαιρο παιζεται στα γραφεια και κατω απο αυτα.  ;)
παντως τους τελικους στο κυπελλο ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΑΣΕΣ ΕΞΩΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ.....να τα λεμε....

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
παντως τους τελικους στο κυπελλο ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΑΣΕΣ ΕΞΩΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ.....να τα λεμε....

Οχι βεβαια, συμφωνω, τα εξωαγωνιστικα ηταν κατι "μπαρτσελονες" του καμπου και του βολου που βγηκαν παγανια και κατι καμικαζι τυπου σταυριδη με κορυφαια στιγμη ολων καποια γκομενιτσα ονοματι κουρουμπιλια που ηταν σε διατεταγμενη υπηρεσια. Αυτα τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ θαφτηκαν στο παρελθον γιατι οπως ξαναγραψα ειμαι ο φτωχος συγγενης, ειδικα στο παρασκηνιο και στις "φωνες" αγανακτησης. Και βεβαια θαφτηκαν και απο καποιους "αρρειαναρες" που ΑΝΕΚΑΘΕΝ αγαπουσαν περισσοτερο τον εαυτουλη/τσεπη/καρεκλα τους απο τον ιδιο το συλλογο.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Οχι βεβαια,ειδικα αυτος με τον παοκ χαθηκε δικαια,θυμαμαι ειχε ενα πολυ καλο φορ,περιοχατο,ελισσοταν υπεροχα,Γκαγκατση τον λεγαν αν θυμαμαι καλα...

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Πες το κι ετσι,αφου ανεχθηκε να τον διοικουν λαμογια και ν ατον κοιμιζουν με Μποκες,συμφωνω...

Κοιτα, μαλλον δε θα συμφωνησουμε αλλα οι "Μποκες" ΔΕΝ ηταν το προβλημα του ΑΡΗ. Μποκες δεν προκειται να ξαναδουμε παντως.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Οχι βεβαια,ειδικα αυτος με τον παοκ χαθηκε δικαια,θυμαμαι ειχε ενα πολυ καλο φορ,περιοχατο,ελισσοταν υπεροχα,Γκαγκατση τον λεγαν αν θυμαμαι καλα...

Αστο, εκει το παιχνιδι δεν ειχε παρατραγουδα στο χορταρι, στις κερκιδες ειχε πολλα ωραια αλλα δε δικαιουμαστε να ομιλουμε γιατι καπως ετσι εγινε και στο καυτατζογριο με το γαυρο αλλα δεν το σηκωσαμε. Για καθαρα αγωνιστικους λογους βεβαια.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Κοιτα, μαλλον δε θα συμφωνησουμε αλλα οι "Μποκες" ΔΕΝ ηταν το προβλημα του ΑΡΗ. Μποκες δεν προκειται να ξαναδουμε παντως.
Και που ειδαμε τι εγινε?Κονομησε ο Κοντης και τα τρωγε με τον χοντρο στο καζινο ενω στην παε δεν ειχαν να αλλαξουν σωβρακο...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Αστο, εκει το παιχνιδι δεν ειχε παρατραγουδα στο χορταρι, στις κερκιδες ειχε πολλα ωραια αλλα δε δικαιουμαστε να ομιλουμε γιατι καπως ετσι εγινε και στο καυτατζογριο με το γαυρο αλλα δεν το σηκωσαμε. Για καθαρα αγωνιστικους λογους βεβαια.
Φιλε,ηταν απο τους τελικους που δεν θα τελειωναν αν δεν το σηκωνε συγκεκριμενη ομαδα.Αυτος ο τελικος και της κουλας με αρτομητο επρεπε να χουν διαγραφει...

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
στο καυτατζογλειο ειχες θαυμασια ευκαιρια....δηλαδη σε τελικο αδικιθηκες οπως π.χ ο αστερας;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
στο καυτατζογλειο ειχες θαυμασια ευκαιρια....δηλαδη σε τελικο αδικιθηκες οπως π.χ ο αστερας;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Το εξηγω στον μαξιμο,πηγα σαν προβατο σε σφαγη οπως και ο ατρομητος,πες μου τωρα σοβαρα,αν το παιρνε ο Αρης θα εληγε το ματσακι?

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Το εξηγω στον μαξιμο,πηγα σαν προβατο σε σφαγη οπως και ο ατρομητος,πες μου τωρα σοβαρα,αν το παιρνε ο Αρης θα εληγε το ματσακι?

Κοιτα να δεις, ας εκανες ενα παιχνιδι τυπου 1-4 και μια χαρα θα τελειωνε το ματσακι, ποιος τους χεζει τους ουγκ, θρασυδειλοι ειναι. Ο ατρομητος εφαγε πιο χοντρο τραμπουκο.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
δηλαδη εμεις που πηραμε 2 τελικους στην αθηνα με αντιπαλους κουλα και γαυρο πως λειξανε;;;;;;;;;ο μαξιμος μιλησε χρονολογικα 2006-2011 εσυ πηγες πολυ πισω....

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Και που ειδαμε τι εγινε?Κονομησε ο Κοντης και τα τρωγε με τον χοντρο στο καζινο ενω στην παε δεν ειχαν να αλλαξουν σωβρακο...

Καλα ειπα, δε θα συμφωνησουμε. Αυτη η καραμελα ελιωσε και ο Αρης ειναι 2η χρονια στη γαμα.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
δηλαδη εμεις που πηραμε 2 τελικους στην αθηνα με αντιπαλους κουλα και γαυρο πως λειξανε;;;;;;;;;ο μαξιμος μιλησε χρονολογικα 2006-2011 εσυ πηγες πολυ πισω....

Ακριβως, μιλησα για 2006-2011 γιατι ηταν μια οαση για τον ποδοσφαιρικο ΑΡΗ καθαρα αγωνιστικα και σε επιπεδο φιλοσοφιας η οποια βεβαια αντι να μας ανοιξει τα ματια ολους, απεδειξε οτι ο ΑΡΗΣ αξιζει αυτο που ηταν τα προηγουμενα 30 χρονια. 8ο-10ος.

Και διαφωνω με τον Agn γιατι και το 1998 ηρθαμε και καναμε παρτυ εκει μεσα και δεν εγινε τιποτα, οπως και το 2012.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Ακριβως, μιλησα για 2006-2011 γιατι ηταν μια οαση για τον ποδοσφαιρικο ΑΡΗ καθαρα αγωνιστικα και σε επιπεδο φιλοσοφιας η οποια βεβαια αντι να μας ανοιξει τα ματια ολους, απεδειξε οτι ο ΑΡΗΣ αξιζει αυτο που ηταν τα προηγουμενα 30 χρονια. 8ο-10ος.

Και διαφωνω με τον Agn γιατι και το 1998 ηρθαμε και καναμε παρτυ εκει μεσα και δεν εγινε τιποτα, οπως και το 2012.
παρτυ κανατε......καλα αλλα στο τελος ξυριζουν τον γαμπρο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom