You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 87K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.695
- Πόντοι
- 38.177
azazel αν δεν σε πειραζει...αντι για το μπουκαλι που βαλαμε στοιχημα λεω να παρω κανα σιτυ τουρ ;) ;) ;) ;) ;)
Ποιο μπουκαλι ρε σουρωμενε?
Μια βιζιτα ειπαμε στα 100ε.
Τι εγινε εκανες 2 νικες σερι και ξαφνικα νομιζεις οτι εχεις υπερ ομαδα?
Η βαζελα εχει και -3 μην το ξεχνας,ολοι ειναι εναντιον μου σε αυτο το πρωταθλημα
Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Εμαθα σας δυσκολεψαν πολυ τα κοκκινα χωματα σημερα, γιατι ετσι; τι συμβαινη στην ομαδα του θεου..μηπως εχουν κουραστει η παικτες απο τους συνεχεις χωματοδρομουςΠοιο μπουκαλι ρε σουρωμενε?
Μια βιζιτα ειπαμε στα 100ε.
Τι εγινε εκανες 2 νικες σερι και ξαφνικα νομιζεις οτι εχεις υπερ ομαδα?
Η βαζελα εχει και -3 μην το ξεχνας,ολοι ειναι εναντιον μου σε αυτο το πρωταθλημα
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.695
- Πόντοι
- 38.177
Εμαθα σας δυσκολεψαν πολυ τα κοκκινα χωματα σημερα, γιατι ετσι; τι συμβαινη στην ομαδα του θεου..μηπως εχουν κουραστει η παικτες απο τους συνεχεις χωματοδρομους
Μαθε επιτελους να το γραφεις με ''οι''--->ειναι Οι παιχτες και στο αλλο ποστ που εκανες ειναι ΟΙ Ρουμανες,ΟΙ Ουρανιδες...
Μπαουγκ και αμαθεια μαζι(δυο σε ενα)
Οσο για τους παιχτες της αηττητης ομαδας μου,ισως πηραν κανενα τζελακι,αληθεια,τι γνωμη εχεις για τα τζελακια???
Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Τραβα κοιμησου ρε αηττητε χωριατη! χαχα εμεις ειμαστε απ' την πολη ρε...δεν ξερουμε ελληνικος.Μαθε επιτελους να το γραφεις με ''οι''--->ειναι Οι παιχτες και στο αλλο ποστ που εκανες ειναι ΟΙ Ρουμανες,ΟΙ Ουρανιδες...
Μπαουγκ και αμαθεια μαζι(δυο σε ενα)
Οσο για τους παιχτες της αηττητης ομαδας μου,ισως πηραν κανενα τζελακι,αληθεια,τι γνωμη εχεις για τα τζελακια???
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.695
- Πόντοι
- 38.177
Τραβα κοιμησου ρε αηττητε χωριατη! χαχα εμεις ειμαστε απ' την πολη ρε...δεν ξερουμε ελληνικος.
Καιρος να μαθεις
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
πουτανα ζωη :S :S :S :S :S :S :S :S οι αλλοι παιζουν με την ντορμουτ και εμεις παιζουμε με τα κοκκινα χωματα και τον νεστο χρυσουπολης :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :SΤα λυκακια τον ηπιαν το Σαββατο,σειρα εχουν κατι γατακια...
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
ετσι γινονται οι μεγαλες ομαδες...πουτανα ζωη :S :S :S :S :S :S :S :S οι αλλοι παιζουν με την ντορμουτ και εμεις παιζουμε με τα κοκκινα χωματα και τον νεστο χρυσουπολης :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
αν αυτο που λες σε παρηγορει κανενα προβλημαετσι γινονται οι μεγαλες ομαδες...
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Αμα ειχα χοσαδα σα κι εσενα θα μουνα τιτλουχος,το εχω στο DNA μου,οχι μονο πρωταθλημα τον αυγουστο και μετα μιρλα μεχρι το Μαη...αν αυτο σε παρηγορει κι εσενα παω πασο,ειναι αυτο που λεμε με το σπιτι του γειτονα..αν αυτο που λες σε παρηγορει κανενα προβλημα
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
κοιταξε υπαρχει και μια διαφορα μεταξυ μας....εγω εχω μεγαλομετοχο που ειχε αρχιδια και εδωσε 11 μυρια για να ξεχρεωσει η ομαδα......τι κανατε εσεις και η κουλα ;;;;;;;;πεσατε γαμμα για να σβησετε χρεη και να τα πληρωνει τα γαμησιατικα ο ελληνας φορολογουμενος.Δευτερον υπαρχει προεδρος τεχνικος διευθηντης προπονητης.....αργα η γρηγορα η ομαδα θα βρει τον δρομο της....οσο για αυτο που λες γιατο σπιτι του γειτονα θα συμφωνησω αλλα υπαρχει και μια φραση που λεει ο λαος οτι καθε αρνακι απο το ποδαρακι του κρεμεται ;) ;) ;) ;) ;) ;)Αμα ειχα χοσαδα σα κι εσενα θα μουνα τιτλουχος,το εχω στο DNA μου,οχι μονο πρωταθλημα τον αυγουστο και μετα μιρλα μεχρι το Μαη...αν αυτο σε παρηγορει κι εσενα παω πασο,ειναι αυτο που λεμε με το σπιτι του γειτονα..
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Να ξερεις,δε σε συμφερει που λειπει ο Αρης,ηδη οι γριες 2 αγωνιστικες τωρα για σενα παιζουνε.Κι εγω αν ειχα μεγαλομετοχο χοσαδα και οχι τα λαμογια θα πληρωνα τους παντες,εσυ αν δεν τον ειχες τι θα κανες?Θα βρισκες καινουριο τσοχατζοπουλο?κοιταξε υπαρχει και μια διαφορα μεταξυ μας....εγω εχω μεγαλομετοχο που ειχε αρχιδια και εδωσε 11 μυρια για να ξεχρεωσει η ομαδα......τι κανατε εσεις και η κουλα ;;;;;;;;πεσατε γαμμα για να σβησετε χρεη και να τα πληρωνει τα γαμησιατικα ο ελληνας φορολογουμενος.Δευτερον υπαρχει προεδρος τεχνικος διευθηντης προπονητης.....αργα η γρηγορα η ομαδα θα βρει τον δρομο της....οσο για αυτο που λες γιατο σπιτι του γειτονα θα συμφωνησω αλλα υπαρχει και μια φραση που λεει ο λαος οτι καθε αρνακι απο το ποδαρακι του κρεμεται ;) ;) ;) ;) ;) ;)
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
κοιταξε περαν της πλακας ασφαλως αν ο αρης ηταν στην α εθνικη το πρωταθλημα θα ηταν ακομα πιο ανταγωνιστικο....αλλα αν παρατηρησες οι γριες πανηγυρισαν την ισοπαλια που πηραν με μας ως νικη....οπαδικα εχετε πολυ δρομο ακομα.....οταν προτιματε να χανετε απο τον γαυρο αλλα να θεωρειτε πετυχημενη την χρονια αν κερδιζετε εμας.....απο λαμογια;;;;δοξα τον θεο γουμενος μπατατουδης......ο τσοχατζοπουλος τους ειχε βαλει....ΑΛΛΑ ο ΠΑΟΚ εχει μια δυναμικη που δεν την εχει η ομαδα σου...τι να κανουμε....γι αυτο και βρεθηκε και χοσαδας προεδροςΝα ξερεις,δε σε συμφερει που λειπει ο Αρης,ηδη οι γριες 2 αγωνιστικες τωρα για σενα παιζουνε.Κι εγω αν ειχα μεγαλομετοχο χοσαδα και οχι τα λαμογια θα πληρωνα τους παντες,εσυ αν δεν τον ειχες τι θα κανες?Θα βρισκες καινουριο τσοχατζοπουλο?
Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
να σαι καλα φιλε μ'εκανες και γελασα..κοιταξε περαν της πλακας ασφαλως αν ο αρης ηταν στην α εθνικη το πρωταθλημα θα ηταν ακομα πιο ανταγωνιστικο....
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
ναι,πανηγυριζαν που σας πηραν ισοποαλια αλλα απο εκτους θα σας πανε τριτους με τις νικες με τριπολη και βαζελο,δε νομιζω να σε χαλασε...τα δικα σας τα λαμογια με τις πλατες του υπουργου χωναν χρημα,αυτη ηταν η διαφορα μας,μη τα βλεπεις ολα ασπρομαυρα.Τα δικα μας λαμογια λειτουργουσαν για τον εαυτουλη τους και γαμπριζαν καταστρεφοντας τον Αρη,καμια σχεση...κοιταξε περαν της πλακας ασφαλως αν ο αρης ηταν στην α εθνικη το πρωταθλημα θα ηταν ακομα πιο ανταγωνιστικο....αλλα αν παρατηρησες οι γριες πανηγυρισαν την ισοπαλια που πηραν με μας ως νικη....οπαδικα εχετε πολυ δρομο ακομα.....οταν προτιματε να χανετε απο τον γαυρο αλλα να θεωρειτε πετυχημενη την χρονια αν κερδιζετε εμας.....απο λαμογια;;;;δοξα τον θεο γουμενος μπατατουδης......ο τσοχατζοπουλος τους ειχε βαλει....ΑΛΛΑ ο ΠΑΟΚ εχει μια δυναμικη που δεν την εχει η ομαδα σου...τι να κανουμε....γι αυτο και βρεθηκε και χοσαδας προεδρος
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
πως ειναι δυνατον να βαζουν χρηματα αλλα οταν φευγουν να αφηνουν χρεη;;;;;;;στην ελλαδα γινονται ολες οι παγκοσμιες πρωτοτυπιες α και μια λεπτομερεια..ο μπατατουδης οταν πηρε τον ΠΑΟΚ γαμουσε την βασω παπανδρεου......νομιζεις οτι δεν πηρε δουλειες;;;αλλα αν η ομαδα σου ειχε την δυναμικη του ΠΑΟΚ δεν θα πεφτατε και θα βρισκοταν χοσαδας προεδροςναι,πανηγυριζαν που σας πηραν ισοποαλια αλλα απο εκτους θα σας πανε τριτους με τις νικες με τριπολη και βαζελο,δε νομιζω να σε χαλασε...τα δικα σας τα λαμογια με τις πλατες του υπουργου χωναν χρημα,αυτη ηταν η διαφορα μας,μη τα βλεπεις ολα ασπρομαυρα.Τα δικα μας λαμογια λειτουργουσαν για τον εαυτουλη τους και γαμπριζαν καταστρεφοντας τον Αρη,καμια σχεση...
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
γιατί ρε αυτούς τους χαλάει οι νίκες που κάνω με καλλονή και νιονιο που τους Σωνω!ναι,πανηγυριζαν που σας πηραν ισοποαλια αλλα απο εκτους θα σας πανε τριτους με τις νικες με τριπολη και βαζελο,δε νομιζω να σε χαλασε...τα δικα σας τα λαμογια με τις πλατες του υπουργου χωναν χρημα,αυτη ηταν η διαφορα μας,μη τα βλεπεις ολα ασπρομαυρα.Τα δικα μας λαμογια λειτουργουσαν για τον εαυτουλη τους και γαμπριζαν καταστρεφοντας τον Αρη,καμια σχεση...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 82K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 5K