Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
12311212_978724485518890_7164948943744597469_n.jpg
:2funny:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.695
Πόντοι
38.177
azazel αν δεν σε πειραζει...αντι για το μπουκαλι που βαλαμε στοιχημα λεω να παρω κανα σιτυ τουρ :grin: :grin: :grin: :grin: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: ;) ;) ;) ;) ;) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra:

Ποιο μπουκαλι ρε σουρωμενε?
Μια βιζιτα ειπαμε στα 100ε.
Τι εγινε εκανες 2 νικες σερι και ξαφνικα νομιζεις οτι εχεις υπερ ομαδα?
Η βαζελα εχει και -3 μην το ξεχνας,ολοι ειναι εναντιον μου σε αυτο το πρωταθλημα  :grin:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Ποιο μπουκαλι ρε σουρωμενε?
Μια βιζιτα ειπαμε στα 100ε.
Τι εγινε εκανες 2 νικες σερι και ξαφνικα νομιζεις οτι εχεις υπερ ομαδα?
Η βαζελα εχει και -3 μην το ξεχνας,ολοι ειναι εναντιον μου σε αυτο το πρωταθλημα  :grin:
Εμαθα σας δυσκολεψαν πολυ τα κοκκινα χωματα σημερα, γιατι ετσι; τι συμβαινη στην ομαδα του θεου..μηπως εχουν κουραστει η παικτες απο τους συνεχεις χωματοδρομους  :grin:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.695
Πόντοι
38.177
Εμαθα σας δυσκολεψαν πολυ τα κοκκινα χωματα σημερα, γιατι ετσι; τι συμβαινη στην ομαδα του θεου..μηπως εχουν κουραστει η παικτες απο τους συνεχεις χωματοδρομους  :grin:

Μαθε επιτελους να το γραφεις με ''οι''--->ειναι Οι παιχτες και στο αλλο ποστ που εκανες ειναι ΟΙ Ρουμανες,ΟΙ Ουρανιδες...
Μπαουγκ και αμαθεια μαζι(δυο σε ενα)  :jerking:

Οσο για τους παιχτες της αηττητης ομαδας μου,ισως πηραν κανενα τζελακι,αληθεια,τι γνωμη εχεις για τα τζελακια???  :2funny:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Μαθε επιτελους να το γραφεις με ''οι''--->ειναι Οι παιχτες και στο αλλο ποστ που εκανες ειναι ΟΙ Ρουμανες,ΟΙ Ουρανιδες...
Μπαουγκ και αμαθεια μαζι(δυο σε ενα)  :jerking:

Οσο για τους παιχτες της αηττητης ομαδας μου,ισως πηραν κανενα τζελακι,αληθεια,τι γνωμη εχεις για τα τζελακια???  :2funny:
Τραβα κοιμησου ρε αηττητε χωριατη!  χαχα εμεις ειμαστε απ' την πολη ρε...δεν ξερουμε ελληνικος. :birdman:

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Νέα πιπα στο βολευ. Δεν σας.άρεσε ο προπονητής και θέλατε να τον αλλάξετε.  :bigdick:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Τα λυκακια τον ηπιαν το Σαββατο,σειρα εχουν κατι γατακια...

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Τα λυκακια τον ηπιαν το Σαββατο,σειρα εχουν κατι γατακια...
πουτανα ζωη :S :S :S :S :S :S :S :S οι αλλοι παιζουν με την ντορμουτ και εμεις παιζουμε με τα κοκκινα χωματα και τον νεστο χρυσουπολης :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
πουτανα ζωη :S :S :S :S :S :S :S :S οι αλλοι παιζουν με την ντορμουτ και εμεις παιζουμε με τα κοκκινα χωματα και τον νεστο χρυσουπολης :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S
ετσι γινονται οι μεγαλες ομαδες...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
αν αυτο που λες σε παρηγορει :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: κανενα προβλημα :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Αμα ειχα χοσαδα σα κι εσενα θα μουνα τιτλουχος,το εχω στο DNA μου,οχι μονο πρωταθλημα τον αυγουστο και μετα μιρλα μεχρι το Μαη...αν αυτο σε παρηγορει κι εσενα παω πασο,ειναι αυτο που λεμε με το σπιτι του γειτονα..

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Αμα ειχα χοσαδα σα κι εσενα θα μουνα τιτλουχος,το εχω στο DNA μου,οχι μονο πρωταθλημα τον αυγουστο και μετα μιρλα μεχρι το Μαη...αν αυτο σε παρηγορει κι εσενα παω πασο,ειναι αυτο που λεμε με το σπιτι του γειτονα..
κοιταξε υπαρχει και μια διαφορα μεταξυ μας....εγω εχω μεγαλομετοχο που ειχε αρχιδια και εδωσε 11 μυρια για να ξεχρεωσει η ομαδα......τι κανατε εσεις και η κουλα ;;;;;;;;πεσατε γαμμα για να σβησετε χρεη και να τα πληρωνει τα γαμησιατικα ο ελληνας φορολογουμενος.Δευτερον υπαρχει προεδρος τεχνικος διευθηντης προπονητης.....αργα η γρηγορα η ομαδα θα βρει τον δρομο της....οσο για αυτο που λες γιατο σπιτι του γειτονα θα συμφωνησω αλλα υπαρχει και μια φραση που λεει ο λαος οτι καθε αρνακι απο το ποδαρακι του κρεμεται ;) ;) ;) ;) ;) ;)

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
κοιταξε υπαρχει και μια διαφορα μεταξυ μας....εγω εχω μεγαλομετοχο που ειχε αρχιδια και εδωσε 11 μυρια για να ξεχρεωσει η ομαδα......τι κανατε εσεις και η κουλα ;;;;;;;;πεσατε γαμμα για να σβησετε χρεη και να τα πληρωνει τα γαμησιατικα ο ελληνας φορολογουμενος.Δευτερον υπαρχει προεδρος τεχνικος διευθηντης προπονητης.....αργα η γρηγορα η ομαδα θα βρει τον δρομο της....οσο για αυτο που λες γιατο σπιτι του γειτονα θα συμφωνησω αλλα υπαρχει και μια φραση που λεει ο λαος οτι καθε αρνακι απο το ποδαρακι του κρεμεται ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Να ξερεις,δε σε συμφερει που λειπει ο Αρης,ηδη οι γριες 2 αγωνιστικες τωρα για σενα παιζουνε.Κι εγω αν ειχα μεγαλομετοχο χοσαδα και οχι τα λαμογια θα πληρωνα τους παντες,εσυ αν δεν τον ειχες τι θα κανες?Θα βρισκες καινουριο τσοχατζοπουλο?

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Η αντεπιθεση ξεκινησε...  :rockon: Ερχομαστε κουφαλες..  :rockon: :grin:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Να ξερεις,δε σε συμφερει που λειπει ο Αρης,ηδη οι γριες 2 αγωνιστικες τωρα για σενα παιζουνε.Κι εγω αν ειχα μεγαλομετοχο χοσαδα και οχι τα λαμογια θα πληρωνα τους παντες,εσυ αν δεν τον ειχες τι θα κανες?Θα βρισκες καινουριο τσοχατζοπουλο?
κοιταξε περαν της πλακας ασφαλως αν ο αρης ηταν στην α εθνικη το πρωταθλημα θα ηταν ακομα πιο ανταγωνιστικο....αλλα αν παρατηρησες οι γριες πανηγυρισαν την ισοπαλια που πηραν με μας ως νικη....οπαδικα εχετε πολυ δρομο ακομα.....οταν προτιματε να χανετε απο τον γαυρο αλλα να θεωρειτε πετυχημενη την χρονια αν κερδιζετε εμας.....απο λαμογια;;;;δοξα τον θεο γουμενος μπατατουδης......ο τσοχατζοπουλος τους ειχε βαλει....ΑΛΛΑ ο ΠΑΟΚ εχει μια δυναμικη που δεν την εχει η ομαδα σου...τι να κανουμε....γι αυτο και βρεθηκε και χοσαδας προεδρος :grin:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
κοιταξε περαν της πλακας ασφαλως αν ο αρης ηταν στην α εθνικη το πρωταθλημα θα ηταν ακομα πιο ανταγωνιστικο....αλλα αν παρατηρησες οι γριες πανηγυρισαν την ισοπαλια που πηραν με μας ως νικη....οπαδικα εχετε πολυ δρομο ακομα.....οταν προτιματε να χανετε απο τον γαυρο αλλα να θεωρειτε πετυχημενη την χρονια αν κερδιζετε εμας.....απο λαμογια;;;;δοξα τον θεο γουμενος μπατατουδης......ο τσοχατζοπουλος τους ειχε βαλει....ΑΛΛΑ ο ΠΑΟΚ εχει μια δυναμικη που δεν την εχει η ομαδα σου...τι να κανουμε....γι αυτο και βρεθηκε και χοσαδας προεδρος :grin:
ναι,πανηγυριζαν που σας πηραν ισοποαλια αλλα απο εκτους θα σας πανε τριτους με τις νικες με τριπολη και βαζελο,δε νομιζω να σε χαλασε...τα δικα σας τα λαμογια με τις πλατες του υπουργου χωναν χρημα,αυτη ηταν η διαφορα μας,μη τα βλεπεις ολα ασπρομαυρα.Τα δικα μας λαμογια λειτουργουσαν για τον εαυτουλη τους και γαμπριζαν καταστρεφοντας τον Αρη,καμια σχεση...

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
ναι,πανηγυριζαν που σας πηραν ισοποαλια αλλα απο εκτους θα σας πανε τριτους με τις νικες με τριπολη και βαζελο,δε νομιζω να σε χαλασε...τα δικα σας τα λαμογια με τις πλατες του υπουργου χωναν χρημα,αυτη ηταν η διαφορα μας,μη τα βλεπεις ολα ασπρομαυρα.Τα δικα μας λαμογια λειτουργουσαν για τον εαυτουλη τους και γαμπριζαν καταστρεφοντας τον Αρη,καμια σχεση...
πως ειναι δυνατον να βαζουν χρηματα αλλα οταν φευγουν να αφηνουν χρεη;;;;;;;στην ελλαδα γινονται ολες οι παγκοσμιες πρωτοτυπιες :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:α και μια λεπτομερεια..ο μπατατουδης οταν πηρε τον ΠΑΟΚ γαμουσε την βασω παπανδρεου......νομιζεις οτι δεν πηρε δουλειες;;;αλλα αν η ομαδα σου ειχε την δυναμικη του ΠΑΟΚ δεν θα πεφτατε και θα βρισκοταν χοσαδας προεδρος :grin:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
γιατί ρε αυτούς τους χαλάει οι νίκες που κάνω με καλλονή και νιονιο που τους Σωνω! :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom