Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
ελπιζω να καταλαβαινεις πως εχω εστω κ λιγο δικιο....θα ειναι μια καλη αρχη πιστευω.γιατι τις υποδειξεις αν δεν θες να στις κανουν να μην τις κανεις.τεσπα,καλο βραδυ,αυριο εχω δουλεια κ με αυτα δεν τελειωνουμε ποτε
δεν πιστευω εγω να σου εκανα καποια υποδειξη.καλο σου βραδυ.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
εκανες αλλα μαλλον δεν το καταλαβες.μου υπεδειξες που να κανω υποδειξεις.τεσπα,γαμα το.καληνυχτα
μην υποδεικνυεται που θα γινοντε υποδειξεις
βριστειτε ρε :2funny:

καλο βραδυ εφυγε το φιλαρακι και εχασε το ενδιαφερον του το θρεντ

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
εκανες αλλα μαλλον δεν το καταλαβες.μου υπεδειξες που να κανω υποδειξεις.τεσπα,γαμα το.καληνυχτα
αν το καταλαβες ετσι,ναι εχεις δικιο.αλλα σε ειδα λιγο αποτομο με τσαμπουκα.μπες κ δες κ τελος.καληνυχτα.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
αν το καταλαβες ετσι,ναι εχεις δικιο.αλλα σε ειδα λιγο αποτομο με τσαμπουκα.μπες κ δες κ τελος.καληνυχτα.
το ξερω αλλα οταν καποιοι λενε πραγματα πριν τα σκεφτουν κ εχουν σχεση με χωρα δεν μπορω να κανω διαφορετικα.ειναι κριμα να σας παιρνει ολους η μπαλα.......

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
το ξερω αλλα οταν καποιοι λενε πραγματα πριν τα σκεφτουν κ εχουν σχεση με χωρα δεν μπορω να κανω διαφορετικα.ειναι κριμα να σας παιρνει ολους η μπαλα.......
σωστα μιλας τωρα.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
αστη μυγα να φυγει ρε συ
πρωτοι εσεις τα λετε
καλο βραδυ

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Καλημέρα συμπολίτισες και χρόνια πολλά.
Εύχομαι σε όλους σας υγεία και ευημερία....α, και τα χειρότερα στην ομάδα σας :grin:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
τουλαχιστον ξερω ορθογραφια
επειδη τωρα το ειδα......με εχεις δει να κανω πολλα λαθη?ανα κανω κανενα ειναι επειδη ειναι 5 το πρωι οπως χθες,κοιμαμαι ορθιος κ εχω κουραστει γιατι εχω γραψει 100 μην.μη μιλαμε για ορθογραφια εδω μεσα....

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
επειδη τωρα το ειδα......με εχεις δει να κανω πολλα λαθη?ανα κανω κανενα ειναι επειδη ειναι 5 το πρωι οπως χθες,κοιμαμαι ορθιος κ εχω κουραστει γιατι εχω γραψει 100 μην.μη μιλαμε για ορθογραφια εδω μεσα....
μιν τραιλαιναισε τα λαθι ινε αιπιδει ισε ζμπαωκ :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom