οχι αγορι μου,επιτρεπεται,καλα κανεις.Δεν επιτρεπεται?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 88K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)
dimispagrati7
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
δεν πιστευω εγω να σου εκανα καποια υποδειξη.καλο σου βραδυ.ελπιζω να καταλαβαινεις πως εχω εστω κ λιγο δικιο....θα ειναι μια καλη αρχη πιστευω.γιατι τις υποδειξεις αν δεν θες να στις κανουν να μην τις κανεις.τεσπα,καλο βραδυ,αυριο εχω δουλεια κ με αυτα δεν τελειωνουμε ποτε
εκανες αλλα μαλλον δεν το καταλαβες.μου υπεδειξες που να κανω υποδειξεις.τεσπα,γαμα το.καληνυχταδεν πιστευω εγω να σου εκανα καποια υποδειξη.καλο σου βραδυ.
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
μην υποδεικνυεται που θα γινοντε υποδειξειςεκανες αλλα μαλλον δεν το καταλαβες.μου υπεδειξες που να κανω υποδειξεις.τεσπα,γαμα το.καληνυχτα
βριστειτε ρε
καλο βραδυ εφυγε το φιλαρακι και εχασε το ενδιαφερον του το θρεντ
dimispagrati7
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
αν το καταλαβες ετσι,ναι εχεις δικιο.αλλα σε ειδα λιγο αποτομο με τσαμπουκα.μπες κ δες κ τελος.καληνυχτα.εκανες αλλα μαλλον δεν το καταλαβες.μου υπεδειξες που να κανω υποδειξεις.τεσπα,γαμα το.καληνυχτα
το ξερω αλλα οταν καποιοι λενε πραγματα πριν τα σκεφτουν κ εχουν σχεση με χωρα δεν μπορω να κανω διαφορετικα.ειναι κριμα να σας παιρνει ολους η μπαλα.......αν το καταλαβες ετσι,ναι εχεις δικιο.αλλα σε ειδα λιγο αποτομο με τσαμπουκα.μπες κ δες κ τελος.καληνυχτα.
dimispagrati7
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
σωστα μιλας τωρα.το ξερω αλλα οταν καποιοι λενε πραγματα πριν τα σκεφτουν κ εχουν σχεση με χωρα δεν μπορω να κανω διαφορετικα.ειναι κριμα να σας παιρνει ολους η μπαλα.......
καλο βραδυσωστα μιλας τωρα.
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
αστη μυγα να φυγει ρε συτο ξερω αλλα οταν καποιοι λενε πραγματα πριν τα σκεφτουν κ εχουν σχεση με χωρα δεν μπορω να κανω διαφορετικα.ειναι κριμα να σας παιρνει ολους η μπαλα.......
πρωτοι εσεις τα λετε
καλο βραδυ
σιγα ρε χουλιγκαν εσυ.....αστη μυγα να φυγει ρε συ
πρωτοι εσεις τα λετε
καλο βραδυ
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
επιστημοναςσιγα ρε χουλιγκαν εσυ.....
φαινεται απο το επιπεδο σου κ τους χαρακτηρισμους που χρεισημοποιειςεπιστημονας
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
τουλαχιστον ξερω ορθογραφιαφαινεται απο το επιπεδο σου κ τους χαρακτηρισμους που χρεισημοποιεις
τωρα θα σου πουν οτι ετσι γραφεται η λεξη και εσυ κανεις λαθοςτουλαχιστον ξερω ορθογραφια
ασε ρε αιωνιε εκτο-εβδομο-οδοο-ενατε.............Καλημέρα συμπολίτισες και χρόνια πολλά.
Εύχομαι σε όλους σας υγεία και ευημερία....α, και τα χειρότερα στην ομάδα σας
Εγώ τουλάχιστον σου ευχήθηκα και χρόνια πολλά ρε αγενέστατεασε ρε αιωνιε εκτο-εβδομο-οδοο-ενατε.............
επειδη τωρα το ειδα......με εχεις δει να κανω πολλα λαθη?ανα κανω κανενα ειναι επειδη ειναι 5 το πρωι οπως χθες,κοιμαμαι ορθιος κ εχω κουραστει γιατι εχω γραψει 100 μην.μη μιλαμε για ορθογραφια εδω μεσα....τουλαχιστον ξερω ορθογραφια
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
μιν τραιλαιναισε τα λαθι ινε αιπιδει ισε ζμπαωκεπειδη τωρα το ειδα......με εχεις δει να κανω πολλα λαθη?ανα κανω κανενα ειναι επειδη ειναι 5 το πρωι οπως χθες,κοιμαμαι ορθιος κ εχω κουραστει γιατι εχω γραψει 100 μην.μη μιλαμε για ορθογραφια εδω μεσα....
Επισκέπτης
κανεις λαθος τα λαθη γινονται γιατι φταιει το γαμημενο κατεστημενο της αθηνας της πουτανας που τωρα καταφερε και μπηκε και στα πληκτρολογια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μιν τραιλαιναισε τα λαθι ινε αιπιδει ισε ζμπαωκ
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 87K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 5K