Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
η στο μετρο δες βιντεακια....

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ζητας να κανουμε πορεια στο μετρο?αφου δεν εχετε ρε πουστη μου :2funny: :2funny: :2funny:
μαλλον δεν με πιανεις η κανεις πως δεν με πιανεις.εννοια σου,θα εχουμε κ μετρο σ λιγα χρονια αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα μας.....

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
οκ.μαλλον εισαι καμμενος γαυρος κ απο ιστορια μηδεν ε?σε βριζω η σου λεω οτι εισαι απο αλλη χωρα ρε φιλε?μην παιζεις με τα μυαλα μας,πονανε κ δεν θα την βγαλεις καθαρη αν ανεβεις ποτε......

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
υποδειξεις στα φιλαρακια σου.αμα δεν αντεχεις την αληθεια κανενα προβλημα.5 ατομα με μια δοιμιρια.αν ησουν θατο θυμοσουνα.
υποδειξεις οπου γουσταρω.αν δεν τις θες μιλα στο θεματακι σου κ οχι εδω

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
οκ.μαλλον εισαι καμμενος γαυρος κ απο ιστορια μηδεν ε?σε βριζω η σου λεω οτι εισαι απο αλλη χωρα ρε φιλε?μην παιζεις με τα μυαλα μας,πονανε κ δεν θα την βγαλεις καθαρη αν ανεβεις ποτε......
σου ειπα οτι εισαι απο αλλη χωρα?γιατι εχεις την μυγα?
εχω ανεβει και την εχω βγαλει πολυ καθαρη εσυ μαλλον εισαι ασχετος και δεν πρεπει να εχεις βγει εξω απο θεσσαλονικη
οταν ερθεις μεσα στο πειραια με αυτοκινητα οπως ερχομαστε εμεις ξαναμιλαμε
ερχεσαι αφηνεις τα πουλμαν στο οακα και τα αμαξια στο κρυονερι και μετα με το μετρο σε κανουν βολτες οι μπατσοι στην ομονοια

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ειδες που το χαλας?ποναει η αληθεια....
δεν νομιζω να ποναει τιποτα φιλε μου καλε,καλε μου φιλε.απλα οπως λετε,υποδειξεις στα φιλαρακια μου,το ιδιο να κανετε κ εσεις κ να μη μου λετε που να κανω υποδειξεις

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
δεν νομιζω να ποναει τιποτα φιλε μου καλε,καλε μου φιλε.απλα οπως λετε,υποδειξεις στα φιλαρακια μου,το ιδιο να κανετε κ εσεις κ να μη μου λετε που να κανω υποδειξεις
ενταξει οπως καταλαβαινεις...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ενταξει οπως καταλαβαινεις...
ελπιζω να καταλαβαινεις πως εχω εστω κ λιγο δικιο....θα ειναι μια καλη αρχη πιστευω.γιατι τις υποδειξεις αν δεν θες να στις κανουν να μην τις κανεις.τεσπα,καλο βραδυ,αυριο εχω δουλεια κ με αυτα δεν τελειωνουμε ποτε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom