doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
επισηςφοβερη νοοτροπια.θα χαιρονται πολυ οι προγονοι σου που εδωσαν τα παντα για τετοιες καταστασεις.....μαλακα
επισηςφοβερη νοοτροπια.θα χαιρονται πολυ οι προγονοι σου που εδωσαν τα παντα για τετοιες καταστασεις.....μαλακα
δεν νομιζω,μπες youtube κ δες ομονοια τι γινεται απο παοκια τρελαπορεια περυσι στην 3ης σεπτεμβριου 5 Ατομα απεναντι απο τις πουτανες,στον οκανα!!!!!
το επισης που κολλαει?επισης
περυσι?δεν νομιζω,μπες youtube κ δες ομονοια τι γινεται απο παοκια τρελα
βρε μπες κ δες κ μη λες πολλαπερυσι?
ζητας να κανουμε πορεια στο μετρο?αφου δεν εχετε ρε πουστη μουη στο μετρο δες βιντεακια....
σε οτι ειπεςτο επισης που κολλαει?
μαλλον δεν με πιανεις η κανεις πως δεν με πιανεις.εννοια σου,θα εχουμε κ μετρο σ λιγα χρονια αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα μας.....ζητας να κανουμε πορεια στο μετρο?αφου δεν εχετε ρε πουστη μου
υποδειξεις στα φιλαρακια σου.αμα δεν αντεχεις την αληθεια κανενα προβλημα.5 ατομα με μια δοιμιρια.αν ησουν θατο θυμοσουνα.βρε μπες κ δες κ μη λες πολλα
οκ.μαλλον εισαι καμμενος γαυρος κ απο ιστορια μηδεν ε?σε βριζω η σου λεω οτι εισαι απο αλλη χωρα ρε φιλε?μην παιζεις με τα μυαλα μας,πονανε κ δεν θα την βγαλεις καθαρη αν ανεβεις ποτε......σε οτι ειπες
υποδειξεις οπου γουσταρω.αν δεν τις θες μιλα στο θεματακι σου κ οχι εδωυποδειξεις στα φιλαρακια σου.αμα δεν αντεχεις την αληθεια κανενα προβλημα.5 ατομα με μια δοιμιρια.αν ησουν θατο θυμοσουνα.
υποδειξεις οπου γουσταρω.αν δεν τις θες μιλα στο θεματακι σου κ οχι εδω
εσυ τι χωνεσαι?
σου ειπα οτι εισαι απο αλλη χωρα?γιατι εχεις την μυγα?οκ.μαλλον εισαι καμμενος γαυρος κ απο ιστορια μηδεν ε?σε βριζω η σου λεω οτι εισαι απο αλλη χωρα ρε φιλε?μην παιζεις με τα μυαλα μας,πονανε κ δεν θα την βγαλεις καθαρη αν ανεβεις ποτε......
ειδες που το χαλας?ποναει η αληθεια....υποδειξεις οπου γουσταρω.αν δεν τις θες μιλα στο θεματακι σου κ οχι εδω
δεν νομιζω να ποναει τιποτα φιλε μου καλε,καλε μου φιλε.απλα οπως λετε,υποδειξεις στα φιλαρακια μου,το ιδιο να κανετε κ εσεις κ να μη μου λετε που να κανω υποδειξειςειδες που το χαλας?ποναει η αληθεια....
ενταξει οπως καταλαβαινεις...δεν νομιζω να ποναει τιποτα φιλε μου καλε,καλε μου φιλε.απλα οπως λετε,υποδειξεις στα φιλαρακια μου,το ιδιο να κανετε κ εσεις κ να μη μου λετε που να κανω υποδειξεις
ελπιζω να καταλαβαινεις πως εχω εστω κ λιγο δικιο....θα ειναι μια καλη αρχη πιστευω.γιατι τις υποδειξεις αν δεν θες να στις κανουν να μην τις κανεις.τεσπα,καλο βραδυ,αυριο εχω δουλεια κ με αυτα δεν τελειωνουμε ποτεενταξει οπως καταλαβαινεις...