Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
εγω δεν ηθελα να κερδισουμε τον παοκ αποψε γιατι θα καναμε δωρο το πρωταθλημα στο γαυρο με μειονεκτιμα εδρας και 1 κεκλεισμενων.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
[size=40pt]8.000[/size] Πιστοί Αγκαλιασαμε αυτήν Την Ομαδαρα του Βολλεϋ!!!
τους σκουπισαμε για πλάκα σε 1.30 ωρα! :rockon:

Τα Καλυτερα Γούστα ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!
:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:
[move][size=90pt]ΕΧΥΣΑΑΑΑ!!![/size][/move]
Την παρατήσατε την μπάλα και ασχολείστε με το βόλλευ τελικά;

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.717
Πόντοι
10.326
Την παρατήσατε την μπάλα και ασχολείστε με το βόλλευ τελικά;
οτι εκπροσωπεί αυτό το έμβλημα αυτοι που το φοράνε στο στηθος, το τιμανε, χύνουν ιδρώτα και το ματώνουν εμείς θα είμαστε Πάρων! Ο ΠΑΟΚ τσης σήμερα έδωσε μήνυμα! Κάντε Ομαδαρες σε ολά τα αθλήματα και εμείς ΕΚΕΙ ΟΡΘΙΟΙ ΣΑΝ ΤΣΑΜΠΙΑ!!! :rockon: :rockon: :rockon:

ΜΑΚΗΣ14

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
Ένα άνετο 3-0 σκούπα θα είναι με τις γαυρίνες..η πούτσα θα είναι ασάλιωτη..ΠΑΟΚ πρωταθλητής ήδη..

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
B O Λ E Y  Το πιο συναρπαστικο αθλημα  ;)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.486
Πόντοι
2.606
οτι εκπροσωπεί αυτό το έμβλημα αυτοι που το φοράνε στο στηθος, το τιμανε, χύνουν ιδρώτα και το ματώνουν εμείς θα είμαστε Πάρων! Ο ΠΑΟΚ τσης σήμερα έδωσε μήνυμα! Κάντε Ομαδαρες σε ολά τα αθλήματα και εμείς ΕΚΕΙ ΟΡΘΙΟΙ ΣΑΝ ΤΣΑΜΠΙΑ!!! :rockon: :rockon: :rockon:
...Ασε ρε φιλε....θα σου λεγα που το γραψανε το εμβλημα μολις τσιμπησανε τα γκαφρα της ΕΛΝΤΟΡΑΝΤΟ γαμω το σπιτι τους....κανανε τη φανελα κουρελοπανο...ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ....[size=30pt]ΠΑΟΚ=ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ[/size]..Ετσι μαθαμε απο παιδια,δε θα ξεμαθουμε τωρα στα γεραματα!

Επισκέπτης
opou_kai_na_paizeis_panta_tha_s_akoloutho_videos_1.jpg
Την[/URL] πουτσα στο στομα τα βαζελακια και πισω στην χαβουζα, δεν προλαβαν να σηκωσουν κεφαλι στο παλατακι, μεσα σε 65 με 70 λεπτα τους καθαρισαμε  :wanker: με θελαν και τελικο τα γκιριζια...  :2funny:

Επισκέπτης
[size=40pt]8.000[/size] Πιστοί Αγκαλιασαμε αυτήν Την Ομαδαρα του Βολλεϋ!!!

Αυτο δεν ηταν τιποτα, με το γαυρο ειναι που θα εχει δεκα χιλιαδες μεσα και κανα ταληρο απ'εξω  :grin:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
[size=40pt]8.000[/size] [size=50pt]Πιστοί[/size] Αγκαλιασαμε αυτήν Την Ομαδαρα του Βολλεϋ!!!

Ελα, πες την αληθεια, εχεις παει ακομα [size=40pt]ΜΙΑ [/size]φορα σε αγωνα βολλευ.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
...Ασε ρε φιλε....θα σου λεγα που το γραψανε το εμβλημα μολις [size=40pt]τσιμπησανε τα γκαφρα της ΕΛΝΤΟΡΑΝΤΟ[/size] γαμω το σπιτι τους....κανανε τη φανελα κουρελοπανο...ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ....[size=30pt]ΠΑΟΚ=ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ[/size]..Ετσι μαθαμε απο παιδια,δε θα ξεμαθουμε τωρα στα γεραματα!

Ετσι ρε παιχτη, εσυ εισαι γνησιος και παντελωνατος.  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

ΜΑΚΗΣ14

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
Όπως λέγατε και στην μπάλα

Και οι μπάλες μέσα θα μπουν..και τα παπούτσια και το δίχτυ ολόκληρο..ξέσκισμα και καύλα ατελείωτη θα είναι..
Πες μου οτι μπορείς να κοντράρεις την ασπρόμαυρη αρμάδα..ελα πες το μου, φτιάξε μου τη μέρα με ένα καλό ανέκδοτο..χαχαχ

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Και οι μπάλες μέσα θα μπουν..και τα παπούτσια και το δίχτυ ολόκληρο..ξέσκισμα και καύλα ατελείωτη θα είναι..
Πες μου οτι μπορείς να κοντράρεις την ασπρόμαυρη αρμάδα[size=15pt] ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΕΛΝΤΟΡΑΝΤΟ[/size]..ελα πες το μου, φτιάξε μου τη μέρα με ένα καλό ανέκδοτο..χαχαχ

warzone3

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
:2funny: :2funny: :2funny:
πριν απο αυτη την χρονια ουτε ξερανε στα ποσα παιζεται το σετ και τωρα ριχνουν προλογο...για το βολλευ.
Να ναι καλα τα φραγκα απο τον ελληνικο χρυσο, ρουφιανακια του Βορρα. ;)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
μιλανε ολοι μιλανε και αυτοι με τα 3 μυνηματα....ρε θα τρελλαθουμε εδω μεσα... :S :S :S :S :S

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.717
Πόντοι
10.326
[size=60pt]ΑΥΡΙΟ!!![/size] Έχουμε ΜΑΧΗ!!!
Παλατάκι και παλι γιατί με γκαβλωσε η Ασπρόμαυρη Αρμάδα του Βολλεϋ!!
Κουρνετας-Γκομεζ-Χιμενεζ-Ρανγελ-Ντινας-Παντακιδης :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: ΝΑΤΟΙ! ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!! :wanker: :wanker: :wanker:
Σκουπιστε τουςςςςςςς.... :orchestra:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
218
Like
17.792
Πόντοι
38.177
[size=60pt]ΑΥΡΙΟ!!![/size] Έχουμε ΜΑΧΗ!!!
Παλατάκι και παλι γιατί με γκαβλωσε η Ασπρόμαυρη Αρμάδα του Βολλεϋ!!
Κουρνετας-Γκομεζ-Χιμενεζ-Ρανγελ-Ντινας-Παντακιδης :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: ΝΑΤΟΙ! ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!! :wanker: :wanker: :wanker:
Σκουπιστε τουςςςςςςς.... :orchestra:

Ρε συ Μπουξο μεχρι χθες δεν ηξερες απο ποσα ατομα αποτελειται μια ομαδα βολλευ,ποσα σετ εχει το παιχνιδι ακομα και τι σχημα εχει η μπαλα και ξαφνικα μας το παιζεις οπαδος φανατικος του βολλευ και εισαι ολο προλογο(εγω πιστευω ακομα κι ετσι δεν εχεις παει ακομα στο γηπεδο να δεις βολλευ) :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom