Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Όπως ήρθε ο Μπίρμπας o Στοχ και ο Νομπόα και πήρατε.....πρωτάθλημα τύπε
Σε χαλαει ο Αγιου τυπε εχεις Ντουρμαζ εσυ
Όπως ήρθε ο Μπίρμπας o Στοχ και ο Νομπόα και πήρατε.....πρωτάθλημα τύπε
O Ντουρμάζ όμως θα πάρει πρωταθληματάκι φέτος με 18 βαθμούς διαφορά από τον ΜπάοκΣε χαλαει ο Αγιου τυπε εχεις Ντουρμαζ εσυ
O Ντουρμάζ όμως θα πάρει πρωταθληματάκι φέτος με 18 βαθμούς διαφορά από τον Μπάοκ
Τον οποιο εσυ δεν κερδισες και το πρωταθλημα το παιρνεις επειδη εφαγε ντορτια απο συνοικιες και χωρια
Αλλιως δε θα λεγοταν πρωταθλημα, θα λεγοταν τελικος σε διπλα παιχνιδια.
Αυτον τον Αγιου, ποιανου Αγιου θα τον παρει ο καβουροτσεπης??
Γιατι ολοι οι αρειανοι μου εχετε γινει συνηγοροι του Μαρινακη?
Τρεχω μαν, τρεχω μηπως κανουμε κανενα χαιρι το καλοκαιρι με αυτους που εχουμε μπλεξει!! Ολα καλα παντως!!που χαθηκες εσυ;;;;;;;;
Γιατι ολοι οι αρειανοι μου εχετε γινει συνηγοροι του Μαρινακη?
θα ανεβαιτε φετος η παπαλα;;;;;;;;;;Τρεχω μαν, τρεχω μηπως κανουμε κανενα χαιρι το καλοκαιρι με αυτους που εχουμε μπλεξει!! Ολα καλα παντως!!
Εχει και ποδοσφαιρικη πανδαισια σημερις......
Πως γενεν αυτο???
παραρτημα στον βορρα ειναι φιλαρακιελα τωρα μια κριτικη στον γαυρο να κανουμε τσουπ ενας απο σας να κανει σχολιο
θα ανεβαιτε φετος η παπαλα;;;;;;;;;;
ελα τωρα μια κριτικη στον γαυρο να κανουμε τσουπ ενας απο σας να κανει σχολιο
Εχω καπου λαθος?? Απο την αρχη φαινοτανε οτι με το τσομπανη δε θα παει μακρυα, το ξερουν και τα παοκια. Απλα φετος η χαρα κρατησε κανενα μηνα παραπανω......
τυπε το οτι ο ΠΑΟΚ εχει λαμογια στην διοικηση δεν αναιρει οτι ειναι μεγαλο πραγμα να ερθει ενας πολυ καλος 25χρονος παιχτης στην ελλαδα αντι για συνταξιουχους και αζητητους λεγεωναριους ετσι που εχει καταντησει το πρωταθλημα για αυτο και εβαλα την ειδηση
Δεν αντιλεγω, οπως και ο Στοχ ή ισως και ο Νομποα, παλιοτερα ο Βιερινια. Αλλα αλλο αυτο και αλλο η καζουρα που τους καναμε για Μπερμπατοφ,Ροναλτινιο,Ανελκα και το βιολι του ρωσου......Ο ιδιος ξεφτιλιστικε και μονο που τα ελεγε! Αληθεια την τρο-πεο-θηκη την εφτιαξε στο βιζιτοχοτελι του???
Οσο για το γαυρο που εκανα το σχολιο, αυτη ηταν παντα η διαφορα του, ακομα και να εχανε σε ντερμπυ, παντα (με τον ενα ή τον αλλο τροπο) καθαριζε ολα τα υποκαταστηματα...... ;)