travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
ολοι οι αρειανοι οταν ερχονται τα δυσκολα δηλωνουν μπασκετικοι
Ρε Μαλέα Πηγά και εβγαλα τρελά γούστα! Έπρεπε να πάω για να γεμίσει σε βολλεϋ το Παλατάκι! 5 Ευρώ το εισιτήριο και αύριο Εκεί!Ρε συ Μπουξο μεχρι χθες δεν ηξερες απο ποσα ατομα αποτελειται μια ομαδα βολλευ,ποσα σετ εχει το παιχνιδι ακομα και τι σχημα εχει η μπαλα και ξαφνικα μας το παιζεις οπαδος φανατικος του βολλευ και εισαι ολο προλογο(εγω πιστευω ακομα κι ετσι δεν εχεις παει ακομα στο γηπεδο να δεις βολλευ)
ολοι οι αρειανοι οταν ερχονται τα δυσκολα δηλωνουν μπασκετικοι
Ρε Μαλέα Πηγά και εβγαλα τρελά γούστα! Έπρεπε να πάω για να γεμίσει σε βολλεϋ το Παλατάκι! 5 Ευρώ το εισιτήριο και αύριο Εκεί!
και εμείς τι σου φταίμε ρε ανύπαρκτε που εχεις μονο το Μπασκετ!Λαγνε μη λες μαλακιες,ξαφνικα μαθατε το βολλευ η το χαντμπολ τωρα,αντε σοβαρευτειτε λιγο...
Ολος ο κοσμος με ποδοσφαιρο και μπασκετ ασχολειται εκτος απο 5-10 εδω μεσα,τι να πω...
και εμείς τι σου φταίμε ρε ανύπαρκτε που εχεις μονο το Μπασκετ!
ρε μην πιστεύεις! ΠΑΟΚ τσης είμαι και οπου θέλω πάω!Αμα δεν ανεβασεις το εισητηριο σε φωτογραφια εδω μεσα,εγω δεν πιστευω τιποτα!!!
ρε μην πιστεύεις! ΠΑΟΚ τσης είμαι και οπου θέλω πάω!
εγω ποτε δεν δηλωσα μπασκετικος ουτε οπαδος του βολευ...στο παλατακι εχω παει πολλες φορες αλλα ...γουσταρω το ποδοσφαιρο...απλα χαιρομαι οταν καποιο τμημα του ΠΑΟΚ παει καλα...Λαγνε μη λες μαλακιες,ξαφνικα μαθατε το βολλευ η το χαντμπολ τωρα,αντε σοβαρευτειτε λιγο...
Ολος ο κοσμος με ποδοσφαιρο και μπασκετ ασχολειται εκτος απο 5-10 εδω μεσα,τι να πω...
ποδόσφαιρο είσαι στη Γ', στο χάντμπολ υπαρχεις?, στο βολλεϋ που είσαι? Επαιξες play out!, στο πόλο υπαρχεις?Μπουξο παλι μαλακιες λες γιατι ΠΑΛΙ δεν γνωριζεις,εγω πηρα το 1997 στο βολλευ πρωταθλημα και το 1998 το σουπερ καπ
ποδόσφαιρο είσαι στη Γ', στο χάντμπολ υπαρχεις?, στο βολλεϋ που είσαι? Επαιξες play out!, στο πόλο υπαρχεις?
εγω ποτε δεν δηλωσα μπασκετικος ουτε οπαδος του βολευ...στο παλατακι εχω παει πολλες φορες αλλα ...γουσταρω το ποδοσφαιρο...απλα χαιρομαι οταν καποιο τμημα του ΠΑΟΚ παει καλα...
Παιδια ολοι στο Παλατακι οσοι μπορουν και εχουν την δυνατοτητα να παρουμε το Πρωταθλημα
Μπουξο παλι μαλακιες λες γιατι ΠΑΛΙ δεν γνωριζεις,εγω πηρα το 1997 στο βολλευ πρωταθλημα και το 1998 το σουπερ καπ
Πεταμένε υπάρχεις κάπου εσυ; Σε ψαχνω και δεν δε βρίσκω πουθενά.. Η αόρατη κατακαημένη ρούλα..
εδω οι τουρκοι δηλωνουν μεχρι και φιλοι του Βολλευ! Που την λεγανε στις γριες οτι ειναι γυναικειο αθλημα,μια ζωη πηγαιναμε 3 κ ο κουκος πλην κανενος ντερμπυ που πηγαιναν λιγοι παραπανω και οταν χτυπαει η μπαλα στο φιλε φωναζουν γκολολοι οι αρειανοι οταν ερχονται τα δυσκολα δηλωνουν μπασκετικοι