travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
κυριοι..εχω 2 βραδια να κοιμηθω...σας αδειαζω την γωνια...καλο σας βραδυσταμάτα ρε μην μου το θυμίζεις σε παιχνιδι που δεν επαιξε κιολας
κυριοι..εχω 2 βραδια να κοιμηθω...σας αδειαζω την γωνια...καλο σας βραδυσταμάτα ρε μην μου το θυμίζεις σε παιχνιδι που δεν επαιξε κιολας
στα τσακιδιαμπουχο παει ο κατσικας..... :S
στα τσακιδια
-12στα τσακιδια
μπορούν να φύγουν όλοι και οι δήθεν κλεισμένοι για του χρονου! Μονο τοτε θα ησυχασω
για πες μου τη γνωμη σου για τσαλδαρη τι λεει?μπορούν να φύγουν όλοι και οι δήθεν κλεισμένοι για του χρονου! Μονο τοτε θα ησυχασω
της πλάκας παίχτης ! Αν ένας παικτης αξίζει για να πάρετε είναι ο Κάτσε απο τους νέους. Οι πιτσιρικαδες που έχουμε ελεύθερους να τους αφήσεις ολους την αλλη Μερά θα ναι στον ΟΑΕΔγια πες μου τη γνωμη σου για τσαλδαρη τι λεει?
της πλάκας παίχτης ! Αν ένας παικτης αξίζει για να πάρετε είναι ο Κάτσε απο τους νέους. Οι πιτσιρικαδες που έχουμε ελεύθερους να τους αφήσεις ολους την αλλη Μερά θα ναι στον ΟΑΕΔ
http://[URL unfurl="true"]www.paokplanet.gr/wp-content/uploads/2014/11/stafylidis-fulham-001-604x345.jpg[/img[/URL]]
την γνώμη σου :)
[/quote]κάλος παίχτης εαν προσεχθεί όμως! :hi:
και τους αλλους Ναουμεεπιτελυς...υπαρχει ζωη στην παε ΠΑΟΚ...φτασαμε τελη μαρτιου για να λυσουνε τα συμβολαια του κατσικα τζανδαρη σπυροπουλου..
Μετα θα μπεις εσυ να παιξεις μπουχο?και τους αλλους Ναουμε