Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (5 μέλη και 9 επισκέπτες)

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.730
Πόντοι
10.326

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
δεν σχολιασες κατι :s&m_2: :s&m_2: δυνατό είναι μέσα! Ολά Κάλα εσυ ? Εκατσες μέχρι το ξημέρωμα? :grin:
ακομα δεν εχω κοιμηθει....μεχρι το ξημερωμα εκατσα...το ξανθο που ειχα διπλα μου φαγωθηκε να ρωτα για σενα... :gay: :gay: :gay: :gay: :gay:

galileo34

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Like
3
Πόντοι
1
παντως εδω μεσα εγω ειμαι και στις νικες και στις ηττες...η διαφορα μας;;;;;;;;;;εσυ εμφανιζεσαι συνηθως μετα τις ηττες για να κραξεις τον κοσμο...οσο για τον παναγια;;;ας μην εκανε εισηγηση να παρουν οι πιακτες μικροτερο πριμ για την νικη επι του γαυρου και θα μιλουσαμε αλλιως...τον παναγια τον ενδιεφερε 1 του μηνος να ερθει ο παπας να κανει αγιασμο...οσο για τους παικτες οι περισοτεροι ειναι κακομαθημενα κωλοπαιδα..τον σαντος πως ολοι τον σεβονταν;;;;;;;;;;πρεπει να φερει ο ιβαν προπονητη να ενωνει παικτες που θα εχουν κινητρο για να παιξουν και μετα αν γινουν αυτα σωστα και γκρινιαζουμε πεσμας οτι ειμαστε καρκινος του ΠΑΟΚ galileo34....περαστικα μας...
Μαλλον χανεις επεισοδια φιλε. Εσεις ολοι βγαινατε να τα χωνετε συνεχεια, όταν εγω εβγαινα και ελεγα να αφήσετε την ομαδα στην ησυχια της και θα βρει τον δρομο της. για πηγαινε πιο πισω να δεις ποιος ελεγε τι...

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
τραγικη συγκομιδη βαθμων ο ΠΑΟΚ του δευτερου γυρου παντως

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
:S :S
Μαλλον χανεις επεισοδια φιλε. Εσεις ολοι βγαινατε να τα χωνετε συνεχεια, όταν εγω εβγαινα και ελεγα να αφήσετε την ομαδα στην ησυχια της και θα βρει τον δρομο της. για πηγαινε πιο πισω να δεις ποιος ελεγε τι...
στο σαιτ βγαζουμε την καυλα μας...τωρα ναα καυγαδισουμε πανω απο το πτωμα του ΠΑΟΚ δεν μου κανει κεφι...γιατι περι πτωματος.....η μαλλον ζομπι εχει γινει..παραστικα μας...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom