Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Ελα ρε δε θα σε πειράξει κανείς. Μονο ο γκανις θα ψάχνει να σε δειρει αλλά δεν θα τον αφήσω.
Εγω τον Αντζελο? :S
Εγω τον παω
Ελα ρε δε θα σε πειράξει κανείς. Μονο ο γκανις θα ψάχνει να σε δειρει αλλά δεν θα τον αφήσω.
το τρολλαρισμα παει συννεφο...βγαλαμε mvp τον ιτανζ που σε 5 παιχνιδια εφαγε 20 γκολ εχουμε τον τσομπανη που λεει οτι μας δοκιμαζει ο θεος :S :S :S :S η παναγια αγγελε τι κανει αραγε;;;;;;;; η διοικηση απων ως συνηθως.....στο 1.55 to goal-goal στον οπαπ...το σημερινο ματς....βαρεθηκα γαμω τον δια μου.....
ρε φιλε δεν ειδα τον αγωνα...εκανα πιο ενδιαφεροντα πραγματα...απο οτι ειδα 0-0 ειρθε...ξυσε τα αρχιδια σου με κασμα...... > > > >ρε παοκια, τι ασχολειστε με την μπαλλα,
δυο μερες κανατε να ερθετε και φαγατε 4, φετος παλι ντορτια, καλυτερα να ασχοληθειτε με το χαντ μπολ
Καλά έκανες τύπερε φιλε δεν ειδα τον αγωνα...εκανα πιο ενδιαφεροντα πραγματα...απο οτι ειδα 0-0 ειρθε...ξυσε τα αρχιδια σου με κασμα...... > > > >
μεσα εξω γκομενα σε ειχα στο καραισκακη σου κλεισα το σπιτι...παει πολυς καιρος ε;;;;;;;;;;;;ρε ποσος καιρος παει με την σελφη με τα πεντε???? πολυς ε?
μεσα εξω γκομενα σε ειχα στο καραισκακη σου κλεισα το σπιτι...παει πολυς καιρος ε;;;;;;;;;;;;
μας εγκατελειψε η παναγια...τωρα μας δοκιμαζει ο θεος
μα την παναγια
οι αγιοι αποστολοι???μας εγκατελειψε η παναγια...τωρα μας δοκιμαζει ο θεος
θα τα δω ρε φιλε...αν την πεμτη μαλιστα ψηφιστει η τροπολογια στην βουλη για τα χρεη των εταιρειων και ο ρωσος βαλει το χερι στην τσεπη..τοτεΤα πλέυ ωχ θα τα δεις τραβεστολάγνε;
λες να μπουνε πλευ ωχ τυπε???Τα πλέυ ωχ θα τα δεις τραβεστολάγνε;
εχουμε αφησει καναν αγιο απο εξω;;;;;;;;οι αγιοι αποστολοι???