travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
να κατεβασω χριστοπαναγιες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
εκφράσουν ελεύθερα Μαλέα μου!να κατεβασω χριστοπαναγιες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Τυπε αν εννοεις τον Σαντος,τρελος ειναι ρε συ?να αφησει εθνικη Πορτογαλιας να ερθει στο πιο πουστικο και αθλιο πρωταθλημα της ΕυρωπηςΦέρτε τον Φερνανταοοοοοο Χθες
16 γκολ μονο φαγαμε την χρόνια 2010!
Eμείς τα νικάμε και έτσι όμως τύπεκοιτα τυπε μην τα ξαναπουνε μαζι σας γιατι εσεις δεν κατεβαινετε πλεον καθολου στα παιχνιδια
ποσο να ξενερωσω ρε φιλε;;;;;;;;;εκφράσουν ελεύθερα Μαλέα μου!
Εγώ μετα την ήττα με τον ΟΦΗ βγάζω γουστα
τα κάνανε μαντάρα η πιο τραγική χρονιά!ποσο να ξενερωσω ρε φιλε;;;;;;;;;
Τυπε αν εννοεις τον Σαντος,τρελος ειναι ρε συ?να αφησει εθνικη Πορτογαλιας να ερθει στο πιο πουστικο και αθλιο πρωταθλημα του γαλαξια
να φέρουμε τον Μεγα Αλεφανα κανουμε ερανο τα παοκια να μαζεψουμε τα λεφτα της αποζημιωσης του αγγελου να του τα δωσουμε και να παει στο διαολο και πιο περα...ΤΑ ΝΕΥΡΑ μου γαμω το μουνι της ηρας της πουτανας....εχω νευρα πολλα νευρα...
ελα ρε αδελφέ δε πειράζει..είσαι ωραίος πάντως τα λες μια χαρά..να φέρουμε τον Μεγα Αλεφα
ελα ρε αδελφέ δε πειράζει..είσαι ωραίος πάντως τα λες μια χαρά..
ελα ρε αδελφέ δε πειράζει..είσαι ωραίος πάντως τα λες μια χαρά..
εμένα 10..
Φίλε τον καπνό τον βλέπω είναι 5 λεπτα απο το σπίτι μου ο Ναος ! Τον μυριζομαι και το καλό που παει να γίνει ! Και το κακό! Και το τρυπημα!
μου είπε ο κολλητος μου έχει προσκλήσεις αλλά δεν θα πάω..τυπε θα ερθεις ΟΑΚΑ την Τεταρτη?
Ελα ρε δε θα σε πειράξει κανείς. Μονο ο γκανις θα ψάχνει να σε δειρει αλλά δεν θα τον αφήσω.μου είπε ο κολλητος μου έχει προσκλήσεις αλλά δεν θα πάω..
όχι μαν δεν είναι αυτό αλλά έχω δουλεια εκείνη τη μέρα..εξάλλου τα φιλαράκια μου είναι τα πιο πολλά αεκ.Ελα ρε δε θα σε πειράξει κανείς. Μονο ο γκανις θα ψάχνει να σε δειρει αλλά δεν θα τον αφήσω.