redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
καλα παιδια ειναι τυπε!Καλα και ο κλοουζερ ραμπο το πρωτο αιμα ειναι σε ολα τα ποστ του αλλα τον εχουμε συνηθισει και τον αγαπαμε
καλα παιδια ειναι τυπε!Καλα και ο κλοουζερ ραμπο το πρωτο αιμα ειναι σε ολα τα ποστ του αλλα τον εχουμε συνηθισει και τον αγαπαμε
καλα παιδια ειναι τυπε!
δεν μαμιεται... οι μαλακες φαινονται από το πως εκφραζονται. και αυτος εχει ξεπερασει τα ορια και αμα τον βρισεις πισω γινεται κοτουλα που καθεται στα αυγα τηςΚαλα και ο κλοουζερ ραμπο το πρωτο αιμα ειναι σε ολα τα ποστ του αλλα τον εχουμε συνηθισει και ...
Ο αλλος μεσιε ειναι η μουτσουνα μου?αλλο λεω εγω ρε συ γκαν αυτος και ο αλλος ολο στα μπινελικια και στα βρισιδια ειναι σιγα ειπαμε..με τα αλλα παιδια πως κανουμε πλακα και δε βριζομαστε...ολο θα κανουμε αυτο θα κανουμε το αλλο σιγα τις μαγκιες...
τραβα γαμησου εσυ ρε μαλακισμενο τρολ που θα κανεις και λεζαντα....βλακομετρο!δεν μαμιεται... οι μαλακες φαινονται από το πως εκφραζονται. και αυτος εχει ξεπερασει τα ορια και αμα τον βρισεις πισω γινεται κοτουλα που καθεται στα αυγα της
Αφού έχουμε σάλπι τι να το κάνουμε το δεξι εξτρεμ;;;
...αρχιμαντριτης....οχι απλα παπας!!!!
Ο αλλος μεσιε ειναι η μουτσουνα μου?
..τωρα που το γραψες,αυτος ο παπαρας εχει καιρο να ποσταρει καμια παπαντζα...για να τον κραξωεισαι παλιοχαραχτηρας τυπε και εδω και στα πολιτικα θρεντ τραμπουκιζεις φιλυσηχα αβαταρ
οχι μεσιε αλλον λεω..Ο αλλος μεσιε ειναι η μουτσουνα μου?
οχι μεσιε αλλον λεω..
..τωρα που το γραψες,αυτος ο παπαρας εχει καιρο να ποσταρει καμια παπαντζα...για να τον κραξω
θα χει καρακαβλωσει τωρα με τις εκλογες...Οντως που χαθηκε ο Φυληςυχος πολιτης?
θα χει καρακαβλωσει τωρα με τις εκλογες...
ΓΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ Ο ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
Συμφωνία με Ρικάρντο Κόστα ο ΠΑΟΚ! (vids)
Με τον Πορτογάλο διεθνή αμυντικό Ρικάρντο Κόστα συμφώνησε ο ΠΑΟΚ για να καλύψει το κενό που έχει στην άμυνα του. Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής που αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την Αλ Σανίγια έρχεται στην Τούμπα τις επόμενες ημέρες...
ΓΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ Ο ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
Συμφωνία με Ρικάρντο Κόστα ο ΠΑΟΚ! (vids)
Με τον Πορτογάλο διεθνή αμυντικό Ρικάρντο Κόστα συμφώνησε ο ΠΑΟΚ για να καλύψει το κενό που έχει στην άμυνα του. Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής που αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την Αλ Σανίγια έρχεται στην Τούμπα τις επόμενες ημέρες...