mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.773
- Πόντοι
- 10.326
Λαγνε τι δουλεια κανεις αν επιτρέπεται?ρε συ μεχρι της 5.30 που θα παω στην δουλεια τι θα κανω;;;;;;;;;
Λαγνε τι δουλεια κανεις αν επιτρέπεται?ρε συ μεχρι της 5.30 που θα παω στην δουλεια τι θα κανω;;;;;;;;;
σε ιατρικο κεντρο...Λαγνε τι δουλεια κανεις αν επιτρέπεται?
ρε συ μεχρι της 5.30 που θα παω στην δουλεια τι θα κανω;;;;;;;;;
Βαρετος ειναι μωρε ολο τα ιδια και τα ιδια βαζει, ουτε προπαγανδα δεν ξερει να κανει.ΑΣΕ ρε Μαλέα να γελασουμε λίγο με το νουμερο
αραξε την πετσα σου τυπε,τον χαβαλε μας κανουμε ;)ρε συ μεχρι της 5.30 που θα παω στην δουλεια τι θα κανω;;;;;;;;;
τυπε μπορει να εχουμε και δευτερες εκλογες οποτε θα γινει κανα κολπο και θα αλλαξει ημερομηνια η αγωνιστικη ;)8/2 ειναι επετειος για τα θυματα στην θυρα 7 σωστα;;;;;;;φανταζεστε ο γαυρος να ζητησει ενος λεπτου σιγη;;;;;;;;τι εχει να γινει;;;;;;;;;;και ετα οι δημοσιογραφοι των αθηνων θα λενε ζουγκλα στην τουμπα ζουλου ο κοσμος.....θα εχουμε θεματα εδω
Σεβασμός και μονο στους Νεκρούς οπαδούς!8/2 ειναι επετειος για τα θυματα στην θυρα 7 σωστα;;;;;;;φανταζεστε ο γαυρος να ζητησει ενος λεπτου σιγη;;;;;;;;τι εχει να γινει;;;;;;;;;;και ετα οι δημοσιογραφοι των αθηνων θα λενε ζουγκλα στην τουμπα ζουλου ο κοσμος.....θα εχουμε θεματα εδω
σωστη παρατηρησηαλλα αν θα γινουν εκλγες θα γινουν νομιζω την επομενη κυριακη.....οποτε ισως η επομενη αγωνιστικη γινει μεσοβδομαδα.τυπε μπορει να εχουμε και δευτερες εκλογες οποτε θα γινει κανα κολπο και θα αλλαξει ημερομηνια η αγωνιστικη ;)
Δεν εγκυομαστε τιποτα, αν και απο τι ακουσα θα υπαρχει μια γραμμη στην 4 να μην ασχοληθουμε, εγω παντως θα προτεινα εαν ημουν παε ΠΑΟΚ στο γαυρο να μην το επιδιωξουν αυτο, εκτος κι αν εχουν στο μυαλο τους αλλα και νοων νοειτω. ;) τα μελε αδερφια.8/2 ειναι επετειος για τα θυματα στην θυρα 7 σωστα;;;;;;;φανταζεστε ο γαυρος να ζητησει ενος λεπτου σιγη;;;;;;;;τι εχει να γινει;;;;;;;;;;και ετα οι δημοσιογραφοι των αθηνων θα λενε ζουγκλα στην τουμπα ζουλου ο κοσμος.....θα εχουμε θεματα εδω
ναι ρε Μαλέα χαβαλε κάνουμε! Ουτως η άλλως είναι το δεύτερο πράγμα στην ζωή μας η Μπαλιτσα!αραξε την πετσα σου τυπε,τον χαβαλε μας κανουμε ;)
μποκα θα παρεις πρωταθλημα?
εγω στο τοπικ σας δεν ειχα γραψει οτι δεν θα βγειτε ουτε πρωταθλητες χειμωνα? εδω δεν ειχα γραψει οτι θα χασετε απο τον αστερα με κατεβασμενα τα χερια?
ναι ρε Μαλέα χαβαλε κάνουμε! Ουτως η άλλως είναι το δεύτερο πράγμα στην ζωή μας η Μπαλιτσα!
δεν ασχολουμαι με τα πολιτικα τυπε ;)στανταρακια για εκλογες θα δωσεις τυπε?
δεν ασχολουμαι με τα πολιτικα τυπε ;)
ρε συ μποκα μηπως πρεπει να πας σε κανενα γιατρο...αραξε λιγο μες στη μαγκια και κλανια εισαι συνεχεια κουλαρε λιγο εδω μιλαμε και κανουμε πλακιτσα στα ορια του ανεχτου και εσυ ολο παπαριες εισαι καλμα λιγο...Δεν εγκυομαστε τιποτα, αν και απο τι ακουσα θα υπαρχει μια γραμμη στην 4 να μην ασχοληθουμε, εγω παντως θα προτεινα εαν ημουν παε ΠΑΟΚ στο γαυρο να μην το επιδιωξουν αυτο, εκτος κι αν εχουν στο μυαλο τους αλλα και νοων νοειτω. ;) τα μελε αδερφια.
ρε συ μποκα μηπως πρεπει να πας σε κανενα γιατρο...αραξε λιγο μες στη μαγκια και κλανια εισαι συνεχεια κουλαρε λιγο εδω μιλαμε και κανουμε πλακιτσα στα ορια του ανεχτου και εσυ ολο παπαριες εισαι καλμα λιγο...
αλλο λεω εγω ρε συ γκαν αυτος και ο αλλος ολο στα μπινελικια και στα βρισιδια ειναι σιγα ειπαμε..με τα αλλα παιδια πως κανουμε πλακα και δε βριζομαστε...ολο θα κανουμε αυτο θα κανουμε το αλλο σιγα τις μαγκιες...Απαραδεκτοι παντως στην ΕΠΟ που ορισανε ντερμπυ εκεινη την ημερα....
αλλο λεω εγω ρε συ γκαν αυτος και ο αλλος ολο στα μπινελικια και στα βρισιδια ειναι σιγα ειπαμε..με τα αλλα παιδια πως κανουμε πλακα και δε βριζομαστε...ολο θα κανουμε αυτο θα κανουμε το αλλο σιγα τις μαγκιες...