Θα γραψω λιγο τη γνωμη μου για Παοκ.
1.Ο Σαββιδης εχει ερθει στο Παοκ αλλα το ξερουν και οι πετρες (παρολο το οπαδιλικι που πουλαει αραια και που) πως ο σκοπος του ειναι αλλος.Μαλλον εαν οχι ο σκοπος ,οι προτεραιοτητες.
Ο Σαββιδης καλλιστα θα μπορουσε να παει κοντρα το ποδοσφαρικο συστημα,παραγκες κλπ,αλλα δε θελει να συγκρουστει.Εξου και για αυτο που ολοι οι Παοκτζηδες γκρινιαζετε.Για την επικοινωνιακοι πολιτικη του Παοκ.Ο Σαββιδης δε θελει ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ αλλα ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ.
Ποδοσφαιρικα.
Παιχτες ΜΑντουρο,Τζιωλης,Σαλπι,Τσανδαρης και καποιοι που ξεχναω δε κανουν ουτε για Β.
Στο Τσναδαρη δε ριχνω καμμια ευθυνη,ειναι μικρος,εχει μελλον και παιζει οσο μπορει.Αλλα για την ωρα δε κανει για Α.Εντυπωση μου κανει ομως πως παρολο που αρνειτε να υπογραψει νεο συμβολαιο,παιζει βασικος στοΠαοκ.Αυτο δειχνει τελικα το ποσο μικρο ροστερ εχει ο Παοκ.
Ξερω πολυ καλα πως ο Αναστασιαδης εχει πολλους υποστηρικτες και πολλους που το κραζουν.
Πιστευω πως η προπονητικη του αξια ειναι καπου στη μεση.
Δεν ειναι αυτο που πολυ λενε,καλυτερος προπονητης στην ελλαδα κλπ.
Ουσερο ερχοταν για ελαχιστα λεφτα.Θα ανεβαζε το ΠΑοκ 20 τις εκατο.Δε το πηρατε,δε σας λεει κατι?
Αν για καποιο λογο ο Παοκ περα του ομποα επαιρνε αλλους 3-4 παιχτες τωρα σε θεσεις που ποναει,δε θα εχανε το πρωταθλημα.
Αλλα πλεον εχω μπει σε σκεψεις μηπως δε θελει το πρωταθλημα.
Το οτι ο Παοκ βρισκεται ακομη πρωτος ειναι θαυμα.Μετα απο 2 μηνες ανυπαρξιας.
Αυτο βεβαια δινει την ελπιδα πως εαν ξαναστρωσει συντομα ,μπορει να πρωταγωνιστησει.
Ακουγωντας λιγο βορεια ραδιοφωνα με τη νοοτροπια που υπαρχει απο μεγαλη μεριδα οπαδων του Παοκ και δημοσιογραφων,ειλικρινα δε θα παρετε πρωταθλημα ουτε σε 200 χρονια.
Ενα παραδειγματακι.Εαν καποιος ακουει περιγραφη αγωνα Παοκ απο ραδιο πχ Κολκα ή Ζαιρη και παραλληλα βλεπει των αγωνα,πραγματικα θα παθει ΣΟΚ.
Πης