Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ο τζαβελλας και ο αθανασιαδης επρεπε να ειχαν φαει 5 κοκκινες ο καθενας

και μετα μιλανε για διαιτησια

ενω στο αστερα εδινε κιτρινες και καλα γιατι ηταν οφσαιντ οι παικτες και εβαζαν την μπαλα στα δικτια

μιλαμε για ρεζιληδες αντι κρυφτουν και να παραδεχτουν οτι εχασαν και μαλιστα με λιγα γκολ απο τον αστερα

τα ριξανε παλι στον μαρινακη και στα παραρτηματα,γιαυτο μια ζωη θα ειναι στην μιζερια τους

που ειναι αυτοι που ελεγα οτι θα χασουν σημερα απο τον αστερα και μου ελεγαν να κρυφτω γιατι θα χασει ο αστερας?

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
34.570
Πόντοι
5.006
Τα άκουσαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ

Δέκτες έντονων αποδοκιμασιών από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν στην Τρίπολη

Τα άκουσαν από τους περίπου 100 οπαδούς του ΠΑΟΚ που ταξίδεψαν στην Τρίπολη οι παίκτες του Άγγελου Αναστασιάδη.

Η κακή εμφάνιση και βαριά «ήττα» με σκορ 3-0 από τον Αστέρα προκάλεσε την έντονη αντίδρασή τους.

Που τους αποδοκίμασε τόσο μετά το τελευταίο σφύριγμα στην αναμέτρηση, όσο και λίγο αργότερα έξω από τα αποδυτήρια, όπου βρέθηκαν λίγοι οπαδοί χωρίς πάντως να ξεφύγει η κατάσταση.

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Like
466
Πόντοι
36
10409648_323442064514955_6241906288941553947_n.jpg

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ο τζαβελλας και ο αθανασιαδης επρεπε να ειχαν φαει 5 κοκκινες ο καθενας

και μετα μιλανε για διαιτησια

ενω στο αστερα εδινε κιτρινες και καλα γιατι ηταν οφσαιντ οι παικτες και εβαζαν την μπαλα στα δικτια

μιλαμε για ρεζιληδες αντι κρυφτουν και να παραδεχτουν οτι εχασαν και μαλιστα με λιγα γκολ απο τον αστερα

τα ριξανε παλι στον μαρινακη και στα παραρτηματα,γιαυτο μια ζωη θα ειναι στην μιζερια τους

που ειναι αυτοι που ελεγα οτι θα χασουν σημερα απο τον αστερα και μου ελεγαν να κρυφτω γιατι θα χασει ο αστερας?
παρεμπιπτοντως επειδη η σαντορινη αρεσει σε πολυ κοσμο και για μην συνεχιζεις να εκτίθεσαι:
ΟΙ κτρινες ήταν 4-4 ( εκ των οποιων η μια ειναι στον σκονδρα αντι να δωσει αουτ υπερ μας.Οσο για τις δυο κιτρινες του αστερα με βαση τον κανονισμο ήταν και οι δυο)
Το θεμα ειναι τι παιζουμε αυριο στο στοιχημα .
2;
Περισσότερα κορνερ ολυμπιακος;
Περισσότερες κιτρινες ξανθη;
Ολυμπιακος να μη δεχτει κοκκινη για αλλο ενα αστρικο ετος;

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
1.994
Πόντοι
216
ιδου το χερι...... :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

Συνημμένα

• CVIpYUZ.jpg
    CVIpYUZ.jpg
    39,8 KB · Εμφανίσεις: 11

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.040
Πόντοι
7.885
Διώξτε επιτέλους αυτό τον μπουχέσα τον Μαντούρο και τον άμπαλο τον Τζανδάρη  :jerking: :jerking: :headbang: :headbang:.Ήμαρτον χωρίς κέντρο πως διάολο να γίνει παιχνίδι  :S :S.Σε όλο το παιχνίδι μακρινές μπαλιές από την άμυνα στην επίθεση,λες και βλέπαμε football league.Ο αστέρας την γνωστή μαλακία του σε όλα τα ματς  :jerking: :jerking:,αλλά όταν το κάνει στην ομάδα σας τα χώνετε,τώρα γουστάρατε  :birdman: :birdman:Δυο ποιοτικούς παίκτες θέλει ο παοκ στο κέντρο και θα επανέλθει :rockon: :rockon:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ:
«Θα ήθελα να σεβαστείτε ότι επειδή είμαι εκνευρισμένος δεν θέλω να δεχθώ ερωτήσεις. Χάσαμε δίκαια σήμερα από τον Αστέρα. Μπήκαμε στο παιχνίδι έχοντας στην πλάτη μας δύο φάσεις που δεν υπάρχουν. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, όμως, για εμένα. Χάσαμε από μία καλύτερη ομάδα και τις αποφάσεις μας θα τις πάρουμε όταν θα είμαστε πιο ήρεμοι».

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αν και ο κολκας είναι κολλημένος με τον αγγελο εδω νομίζω εξηγει πολυ απλα τι συμβαίνει
www.sdna.gr/gr/gnomes/stauros-kolkas/article/6620/tha-askithei-pote-dioikisi-/]http://www.sdna.gr/gr/gnomes/stauros-kolkas/article/6620/tha-askithei-pote-dioikisi-/[/url]
Προσπερνωντας το αυτονόητο που συνεβη με το διαιτητή ( ο οποίος πιθανότατα δεν θα τιμωρηθεί όχι επειδή δεν εκανε τραγικα λαθη αλλα γιατί ο παοκ επρεπε να χασει αγωνιστικα,  μπορεί να το ακουσουμε και αυτό  :headbang: :headbang:)
γραφει το αυτονόητο τόσο για τον κλαους που εχει να πατησει περιοχή απο τον Νοέμβριο, αυτούς που δεν ανανεώνουν και δεν βγαίνουν απο την ενδεκαδα( εκτός απο τον ουσέρο, διάβαζα πριν για τον τερματοφυλακα της φιορεντινα που εκλεισε μαλλον σε γιουβεντους και  εχει να δει ενδεκαδα ενα μηνα αλλα εμείς θελουμε στρατιωτες), τον σαλπι που δεν βγαίνει ποτε γιατί κάνει καλη εξωγηπεδικη ζωη ( μια σεντρα σε συμπαικτη θα κανει ποτε;) και το αυτονόητο με τις καρτες που όλοι επιλεγουν αγωνες για την τιμωρία εκτός απο τον αγγελο.
Μπορεί ο αγγελος να ειναι εξαιρετικός στη διαχείριση κατα τη διαρκεια του αγωνα αλλα για ακομη μια φορα αποδεικνύει ότι πρώτα φευγει η ψυχή και μετά το χουι. ΤΑ κολλήματα του , οι "ιδιαίτερες" και αστοχες αναφορές στην παναγία ( τελευταία τις μείωσε γιατί κατάλαβε οτι το κλίμα δεν σηκώνει και καραγκιοζιλίκια, είπαμε χαζός δεν είναι , κολλήματα εχει), το γεγονός ότι η ομάδα δείχνει να μην στήνεται με βάση τον αντίπαλο ( χτες δεν επρεπε να εχει παίκτη να βοηθαει στο ρατς ή εστω να το κανει στην πορεία;).
ΜΑς ξενερωσαν παλι , ελπιζω τουλάχιστον σήμερα να εκτεθεί μόνο το κοράκι και όχι και ο πανόπουλος

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.520
Πόντοι
2.606
σκυλομουρη κρητικε σημερα στην ξανθη ξερεις τι πρεπει να κανεις ....ΜΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.520
Πόντοι
2.606
Απο οτι διαβασα ,ξεσαλωσατε δω μεσα εχτες αλλοθρησκοι...ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΚΤΑΘΛΗΜΑ...ΓΙΑ την ομαδα μου μου ειναι αρκετο ΝΑ ΞΑΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΟΝ θρηνο στη τουμπα ΚΑΙ ΤΟΝ θρηνο στο παλατακι.....
υγ....το κυανερυθρο παραρτημα του βοθρυλου ποσα αρπαξε χτες στο κρητικο παραμαγαζο του χοντρου?????τους γαμησε και εκει η διαιτησια τον ιδρωτα????
υγ2...ΠΑΝΟΠΟΥΛΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΘΕΙΟ!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Απο οτι διαβασα ,ξεσαλωσατε δω μεσα εχτες αλλοθρησκοι...ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΚΤΑΘΛΗΜΑ...ΓΙΑ την ομαδα μου μου ειναι αρκετο ΝΑ ΞΑΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΟΝ θρηνο στη τουμπα ΚΑΙ ΤΟΝ θρηνο στο παλατακι.....
υγ....το κυανερυθρο παραρτημα του βοθρυλου ποσα αρπαξε χτες στο κρητικο παραμαγαζο του χοντρου?????τους γαμησε και εκει η διαιτησια τον ιδρωτα????
υγ2...ΠΑΝΟΠΟΥΛΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΘΕΙΟ!

ρε μαλάκα κλοσεράκο τι πάθαμε ρε εκεί στην χαμουτζία ???

βάι βάι....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom