Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

kingwulf

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
0
Ξεκιναμε για την αλωση της Τροπολιτσας και αμα κατσει τα λεμε

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
την μανα σου πουστη διαιτητη γαμαμε παρτουζα......γαμημενε πουστη καριολακι μουνοπανο μπινεε :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
βγητε και πειτε οτι ειμαστε ευνοημενοι απο την διαιτησια :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
34.586
Πόντοι
5.006
την μανα σου πουστη διαιτητη γαμαμε παρτουζα......γαμημενε πουστη καριολακι μουνοπανο μπινεε :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:
δε βλεπεισ στο δεκαλεπτο που κουτουλατε τετα τετ πεναλτυ και γκολ....ελεος ρε μαν...

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
γαμω την πουτανα μου γαμω το κερατο μου αει στα διαλλα ρε γαμω το στανιο μου αντε γαμηθητε ρε..

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
γαμω την πουτανα μου γαμω το κερατο μου αει στα διαλλα ρε γαμω το στανιο μου αντε γαμηθητε ρε..
λαγνε ασε τις μαλακιες...για το πεναλτυ συζηταμε...ξεκιναει απο εξω πεφτει μεσα μπορει να μη το δωσει...
το γκολ λαθαρο κανενα χερι....τρια οφσαιτ κοβει αστερα ανυπαρκτα εκ των οποιων το ενα τετ α τετ οπου παιρνει και καρτα ο μπαραλες (σωστη αλλα αμα αφησει νβαζει γκολ και δεν τρβει καρτα) δεν δινει πεναλτυ και αποβολη στον αθανασιαδη ,σφυριζε ανυπαρκτο φαουλ σε βιτορ ενω βγαινουν δυο με ενα με γιαννιωτα αντεπιθεση .δεν δινει πεντακαθαρη καρτα σε μαρκαρισμα αθαβασιαδη...
δεν υπαρχεις στο γηπεδο και τα περισοτερα σφυριγματα ειναι υπερ σου...
πλην του πεναλτυ που ομως δεν μπηκε...
θα ηθελα να σε εσφαζαν αλλα παλι σε σπρωχνουν
απλα δεν μπορεις.....δ
δες τις φασεις και σοβαρεψου  ;)

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Ο Γιαννιωτας ειχε ακουστει για ΑΕΚ και για ΠΑΟΚ πριν μερικους μηνες πληροφοριακα  :grin:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
λαγνε ασε τις μαλακιες...για το πεναλτυ συζηταμε...ξεκιναει απο εξω πεφτει μεσα μπορει να μη το δωσει...
το γκολ λαθαρο κανενα χερι....τρια οφσαιτ κοβει αστερα ανυπαρκτα εκ των οποιων το ενα τετ α τετ οπου παιρνει και καρτα ο μπαραλες (σωστη αλλα αμα αφησει νβαζει γκολ και δεν τρβει καρτα) δεν δινει πεναλτυ και αποβολη στον αθανασιαδη ,σφυριζε ανυπαρκτο φαουλ σε βιτορ ενω βγαινουν δυο με ενα με γιαννιωτα αντεπιθεση .δεν δινει πεντακαθαρη καρτα σε μαρκαρισμα αθαβασιαδη...
δεν υπαρχεις στο γηπεδο και τα περισοτερα σφυριγματα ειναι υπερ σου...
πλην του πεναλτυ που ομως δεν μπηκε...
θα ηθελα να σε εσφαζαν αλλα παλι σε σπρωχνουν
απλα δεν μπορεις.....δ
δες τις φασεις και σοβαρεψου  ;)

Που χαθηκες τοσες μερες ρε Ταισον?  :grin:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι