Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.843
Πόντοι
10.326
http://[URL unfurl="true"]www.turkiyegazetesi.com.tr//Resources/2013/10/22/92377_sivok_1.jpg[/img[/URL]]

Sivok!!!!
Μια Ανάσα Έμεινε Ακόμη!!!
:headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.843
Πόντοι
10.326
Atomic-Bomb-Blast-4.jpg

Ελα και το εξτρέμ! Να ακουστεί λίγο το ονοματακι του!
Να πάθουν Ταρακουλο!!!!!!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
σου εχει γινει εφιαλτης ο ολυμπιακος τυπε :rockon: :rockon: :rockon:

hqdefault.jpg
εχω περιεργεια...οταν θα ερθετε τουμπα....και θα σας κερδισουμε....το παχυδερμο που διοικει την ομαδα σας τι θα πει;;;;;;;;;;;;;;χρειαζονται μεταγραφες για να κερδισουμε αυτον τον ΠΑΟΚ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
εχω περιεργεια...οταν θα ερθετε τουμπα....και θα σας κερδισουμε....το παχυδερμο που διοικει την ομαδα σας τι θα πει;;;;;;;;;;;;;;χρειαζονται μεταγραφες για να κερδισουμε αυτον τον ΠΑΟΚ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
ρε κερατα αμα χασεις αυριο κρυψου :rockon: :rockon: :rockon:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
34.597
Πόντοι
5.006
θα είμαστε 15 βαθμους μπροστά..χωρίς ενδιαφέρον όπως στην Ευρώπη θα προχωραγατε όπως και το κύπελο θα παιρνατε όπως και το πρωτάθλημα θα παιρνατε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom