Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
σημαινει οτι θα κοψει το πουλι και θα κανει μουνι...αντε καληνυχτα...εχεις πολλα να μαθεις για να μας την μπαινεις....... :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:αντε γεια :tickedoff: :tickedoff:

Σίγουρα δεν γνωρίζω πολλά αλλά σε σκέφτομαι που θα ψάχνεις για άλλες........πολιτείες

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
Σίγουρα δεν γνωρίζω πολλά αλλά σε σκέφτομαι που θα ψάχνεις για άλλες........πολιτείες
καθολου φιλαρακο παντοτε ειμουν τις αποψης οτι οταν ενας αντρας γινεται γυναικα τρανς πρεπει στο τελος να κανει αλλαγη φυλλου.προβλημα δεν εχω...με γυναικες παω κυριως.... :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.850
Πόντοι
10.326
γκαρσια κονσιεσαο....και η τρελλα παει στα βουνα :rockon: :rockon:
και θέλουμε εμείς τώρα να σηκώσουμε κούπα με σπυροπουλους , 15-1, τζανδαρη, Κουλούρη και ποζογλου και έχει ο κατάλογος ακόμα.... :headbang: :headbang: :headbang:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
και θέλουμε εμείς τώρα να σηκώσουμε κούπα με σπυροπουλους , 15-1, τζανδαρη, Κουλούρη και ποζογλου και έχει ο κατάλογος ακόμα.... :headbang: :headbang: :headbang:
με γκαρσίες δεν γάμησε ποτέ κανείς.
τέτοιοι παίχτες είναι για τοπικά καφενεία με πολύ ξύλο και λίγο μπάλα.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
ο γαυρος εχει πιο δυσκολο προγραμμα απο εμας θα φαει και αλλες φαπες...ο ρωσος εαν βγαλει τα καβουρια απο την τσεπη ...κατι μπορει να γινει :cheesy: :cheesy: :cheesy:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.850
Πόντοι
10.326
έλεος ρε φίλε μην γίνεσαι Αμπαλος! Εκτειθεσαι το τόπι που ξέρει ο Γκαρσία δεν την ξέρουν όλοι οι μέσοι της Σούπερ λιγκ!!!!

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
έλεος ρε φίλε μην γίνεσαι Αμπαλος! Εκτειθεσαι το τόπι που ξέρει ο Γκαρσία δεν την ξέρουν όλοι οι μέσοι της Σούπερ λιγκ!!!!
κοίτα άμα από 2-3 παίχτες μεγάλους που λες ότι είχες, σου έχει μείνει το ξύλο που έριξαν και τον τσαμπουκά τους, τότε εγώ είμαι άμπαλος και αυτοί είναι μπαλαδόροι που κατέληξαν στον τριτοτέταρτο της Ελλάδας.

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.850
Πόντοι
10.326
κοίτα άμα από 2-3 παίχτες μεγάλους που λες ότι είχες, σου έχει μείνει το ξύλο που έριξαν και τον τσαμπουκά τους, τότε εγώ είμαι άμπαλος και αυτοί είναι μπαλαδόροι που κατέληξαν στον τριτοτέταρτο της Ελλάδας.
ναι και το ξύλο μου έχει μείνει και το πάθος του! Άλλα και κάτι ακόμα μου έχουν μείνει απο αυτον τον παιχταρα Μεγάλες Νίκες στήν Ευρώπη Φενερ- Ζαγκρεμπ- Τοττεναμ- Βιγιαρεαλ- Καρπατι- Διπλά στο Καραϊσκάκη- Διπλά στο ΟΑΚΑ- ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ στην Τούμπα με ΟΣΦΠ και άλλα πολλά!!!

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ναι και το ξύλο μου έχει μείνει και το πάθος του! Άλλα και κάτι ακόμα μου έχουν μείνει απο αυτον τον παιχταρα Μεγάλες Νίκες στήν Ευρώπη Φενερ- Ζαγκρεμπ- Τοττεναμ- Βιγιαρεαλ- Καρπατι- Διπλά στο Καραϊσκάκη- Διπλά στο ΟΑΚΑ- ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ στην Τούμπα με ΟΣΦΠ και άλλα πολλά!!!
τρομερές πορείες, χάνατε το δρόμο της επιστροφής και από την Ευρώπη και από την Αθήνα.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Ο Ολυμπιακός είναι ο χειρότερος των τελευταίων 20 ετών,εσείς οι καλύτεροι των τελευταιών 30 ετών.
Θέλω να πιστεύω οτι είμαστε ντεφορμε γιατί σαν μονάδες είμαστε καλοί και ξοδέψατε ένα καλό πλεονέκτημα όπως επίσης πήγε στράφι και η νίκη σας στον πειραιά,πόσες ευκαιρίες να σας δωθούν ακόμα?
Ασχετό έχει ανέβει η Ξάνθη πολλη αγωνιστηκά η είναι φούσκα?

σε διορθωσα  :grin:

Εγγρ.
1 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
αφου δεν το θελει η παναγια η σουμελα να παρει πρωταθλημα ο μπαοκ

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.535
Πόντοι
2.606
..αμα βλεπεις τη μπαλα και την πηγαινεις στην αστυνομια για βομβα ,τετοιες μαλακιες γραφεις!

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ρε μπαοκια,ερωτηση:Αφου βγαζετε ανικανη τη μιση ομαδα τι μας τα πρηζετε πως χτυπατε τιτλο?Η εχεις ομαδα για πρωταθλητισμο η οχι,
ξεκαθαριστε το μεσα σας...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom