travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.730
- Πόντοι
- 3.870
ενημερωτικα...σημερα πεταξε για ταυλανδη....για να κανει επαναπροσδιορισμο φυλλουΕίναι Έλληνας όπως και ο Μάρκελος.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ενημερωτικα...σημερα πεταξε για ταυλανδη....για να κανει επαναπροσδιορισμο φυλλουΕίναι Έλληνας όπως και ο Μάρκελος.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τον εχεις φορμαρει κουφαλιτσα και εμαθες και απο που είναι ε;o λιλας απο το μπουρδελα δεν ειναι αλβανος φιλαρακι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ενημερωτικα...σημερα πεταξε για ταυλανδη....για να κανει επαναπροσδιορισμο φυλλου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ....Τον εχεις φορμαρει κουφαλιτσα και εμαθες και απο που είναι ε;![]()
σημαινει οτι θα κοψει το πουλι και θα κανει μουνι...αντε καληνυχτα...εχεις πολλα να μαθεις για να μας την μπαινεις.......Τι σημαίνει αυτό?
σημαινει οτι θα κοψει το πουλι και θα κανει μουνι...αντε καληνυχτα...εχεις πολλα να μαθεις για να μας την μπαινεις.......![]()
![]()
![]()
![]()
αντε γεια
![]()
![]()
καθολου φιλαρακο παντοτε ειμουν τις αποψης οτι οταν ενας αντρας γινεται γυναικα τρανς πρεπει στο τελος να κανει αλλαγη φυλλου.προβλημα δεν εχω...με γυναικες παω κυριως....Σίγουρα δεν γνωρίζω πολλά αλλά σε σκέφτομαι που θα ψάχνεις για άλλες........πολιτείες
και θέλουμε εμείς τώρα να σηκώσουμε κούπα με σπυροπουλους , 15-1, τζανδαρη, Κουλούρη και ποζογλου και έχει ο κατάλογος ακόμα....γκαρσια κονσιεσαο....και η τρελλα παει στα βουνα![]()
![]()
με γκαρσίες δεν γάμησε ποτέ κανείς.και θέλουμε εμείς τώρα να σηκώσουμε κούπα με σπυροπουλους , 15-1, τζανδαρη, Κουλούρη και ποζογλου και έχει ο κατάλογος ακόμα....![]()
![]()
![]()
ο γαυρος εχει πιο δυσκολο προγραμμα απο εμας θα φαει και αλλες φαπες...ο ρωσος εαν βγαλει τα καβουρια απο την τσεπη ...κατι μπορει να γινεικαι θέλουμε εμείς τώρα να σηκώσουμε κούπα με σπυροπουλους , 15-1, τζανδαρη, Κουλούρη και ποζογλου και έχει ο κατάλογος ακόμα....![]()
![]()
![]()
έλεος ρε φίλε μην γίνεσαι Αμπαλος! Εκτειθεσαι το τόπι που ξέρει ο Γκαρσία δεν την ξέρουν όλοι οι μέσοι της Σούπερ λιγκ!!!!με γκαρσίες δεν γάμησε ποτέ κανείς.
τέτοιοι παίχτες είναι για τοπικά καφενεία με πολύ ξύλο και λίγο μπάλα.
κοίτα άμα από 2-3 παίχτες μεγάλους που λες ότι είχες, σου έχει μείνει το ξύλο που έριξαν και τον τσαμπουκά τους, τότε εγώ είμαι άμπαλος και αυτοί είναι μπαλαδόροι που κατέληξαν στον τριτοτέταρτο της Ελλάδας.έλεος ρε φίλε μην γίνεσαι Αμπαλος! Εκτειθεσαι το τόπι που ξέρει ο Γκαρσία δεν την ξέρουν όλοι οι μέσοι της Σούπερ λιγκ!!!!
ναι και το ξύλο μου έχει μείνει και το πάθος του! Άλλα και κάτι ακόμα μου έχουν μείνει απο αυτον τον παιχταρα Μεγάλες Νίκες στήν Ευρώπη Φενερ- Ζαγκρεμπ- Τοττεναμ- Βιγιαρεαλ- Καρπατι- Διπλά στο Καραϊσκάκη- Διπλά στο ΟΑΚΑ- ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ στην Τούμπα με ΟΣΦΠ και άλλα πολλά!!!κοίτα άμα από 2-3 παίχτες μεγάλους που λες ότι είχες, σου έχει μείνει το ξύλο που έριξαν και τον τσαμπουκά τους, τότε εγώ είμαι άμπαλος και αυτοί είναι μπαλαδόροι που κατέληξαν στον τριτοτέταρτο της Ελλάδας.
τρομερές πορείες, χάνατε το δρόμο της επιστροφής και από την Ευρώπη και από την Αθήνα.ναι και το ξύλο μου έχει μείνει και το πάθος του! Άλλα και κάτι ακόμα μου έχουν μείνει απο αυτον τον παιχταρα Μεγάλες Νίκες στήν Ευρώπη Φενερ- Ζαγκρεμπ- Τοττεναμ- Βιγιαρεαλ- Καρπατι- Διπλά στο Καραϊσκάκη- Διπλά στο ΟΑΚΑ- ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ στην Τούμπα με ΟΣΦΠ και άλλα πολλά!!!
Ο Ολυμπιακός είναι ο χειρότερος των τελευταίων 20 ετών,εσείς οι καλύτεροι των τελευταιών 30 ετών.
Θέλω να πιστεύω οτι είμαστε ντεφορμε γιατί σαν μονάδες είμαστε καλοί και ξοδέψατε ένα καλό πλεονέκτημα όπως επίσης πήγε στράφι και η νίκη σας στον πειραιά,πόσες ευκαιρίες να σας δωθούν ακόμα?
Ασχετό έχει ανέβει η Ξάνθη πολλη αγωνιστηκά η είναι φούσκα?
..αμα βλεπεις τη μπαλα και την πηγαινεις στην αστυνομια για βομβα ,τετοιες μαλακιες γραφεις!με γκαρσίες δεν γάμησε ποτέ κανείς.
τέτοιοι παίχτες είναι για τοπικά καφενεία με πολύ ξύλο και λίγο μπάλα.