You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 88K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.730
- Πόντοι
- 3.870
το θα δουμε αγαπητε μου παει στον ιβαν.....οι μεταγραφες που θα κανει θα δειξουν που το παει....τελος.....μαλακισμενα τυπου κατσικα μαντουρο μαρτενς σπυροπουλοι τον πουλο.......οσο για την φανελλα να σου θυμισω οτι ο αγγελος ειχε πει οτι θελει παοκσακια η παικτες που να ματωνουν την φανελλα....οταν με αυτους τους παικτες πηγαινες τρενο ηταν καλα......ε τωρα μπουκωσε η μηχανη...τουλαχιστον σε αυτό έχει δίκιο Σεβασμιοτατε!!!
ΣΥΝΩΘΗΛΕΥΜΑ!!!!
ΤΑ ΦΩΝΑΖΑΜΕ το καλοκαίρι Τα φωναζουμε τώρα!
Πλάκα μας έκανε το παγούρι και με τους πανηγυρισμούς!
Καρτες πήραν οι δικοί μας για διαμαρτυρίες ρε!
ΡΕ ΜΑΤΩΣΤΕ ΤΗΝ ! ΤΗΝ ΡΗΜΑΔΑ ΤΗΝ ΦΑΝΈΛΛΑ!
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
απόψε γάμησαν τα παγούρια,[move][size=90pt]ΕΧΥΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑ[/size][/move]
η δικιά σου απόδοση χτες, ούτε για μαλακία δεν πιάνεται.
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.730
- Πόντοι
- 3.870
σας ειχα πει πουτανες...οταν κανατε μαγκιες στον χρηστιδη πριν λιογες μερες...
σας ειχα πει οτι κατεβασατε τα βρακια πριν πατε στο ποταμι...κοιμηθηκε η παναγια και με μιαμιση επιθεση πηρατε το ματς στο τηγανι...
οποιος κοζαριζε ηξερε...αλλα βγαλατε κομπλεξ και απωθημενο απεναντι μαου...εμφανιστηκαν εξαφανισμενες πουτανες απο το πουθενα...εγω ΠΑΛΙΟΠΟΥΤΑΝΕΣ ημουνα και τοτε ειμαι και τωρα θα ειμαι και παντα εδω....γιατι εχω απο κατω δυο στρογγυλα βαρια πραματακια που εσεις αγνοειτε...
εχω υπομονη...σας εχω δωσει τον λογο μου οτι θα σας γαμησω...οταν θα ερθει η ωρα...ακομα δεν ηρθε...
τρεμετε πουτανες....θα σας κοψω το μπου...θα σας στειλω να γραφετε τις αναλυσεις σας στο κοσμοπολιταν...
εδω θα ειμαστε πουτανες ψευτομαγκες ;)ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΡΟΝ ΓΑΜΑΜΕ ΕΜΕΙΣ......![]()
[move][size=90pt]ΕΧΥΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑ[/size][/move]
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.730
- Πόντοι
- 3.870
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΙΣΟΒΑΘΜΙΑ ΣΕ ΠΑΙΡΝΩ.....ΚΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΦΑΝΟΥΡΗΣ.....
![Bigdick :bigdick: :bigdick:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/bigdick.gif)
![Bigdick :bigdick: :bigdick:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/bigdick.gif)
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
ουτε πρωταθλητης χειμωνα ρε κακομοιρηΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΙΣΟΒΑΘΜΙΑ ΣΕ ΠΑΙΡΝΩ.....ΚΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΦΑΝΟΥΡΗΣ.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![Kissass2 :kissass2: :kissass2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/kissass2.gif)
![Kissass2 :kissass2: :kissass2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/kissass2.gif)
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.342
- Πόντοι
- 8.645
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΙΣΟΒΑΘΜΙΑ ΣΕ ΠΑΙΡΝΩ.....ΚΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΦΑΝΟΥΡΗΣ.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε έγινε το +5 μέσα σε 2 βδομάδες +1. Πραγματικά πιστεύεις ότι έχεις καμιά ελπίδα; Δεν έχετε παίκτες, κοτούλες έχετε
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.730
- Πόντοι
- 3.870
πληρωσαμε τις απουσιες ρε φιλε....χασαμε δικαια και απο ξανθη και απο γιαννενα......γιατι εσυ πιστευεις οτι η ομαδα σου κενταει;;;;;;Ρε έγινε το +5 μέσα σε 2 βδομάδες +1. Πραγματικά πιστεύεις ότι έχεις καμιά ελπίδα; Δεν έχετε παίκτες, κοτούλες έχετε
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.850
- Πόντοι
- 10.326
Και στήν τελική να σου πω κάτι ρε Λαγνε φαίνεται οτι δεν ΜΠΟΡΟΎΝ!ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΙΣΟΒΑΘΜΙΑ ΣΕ ΠΑΙΡΝΩ.....ΚΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΦΑΝΟΥΡΗΣ.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Είναι Λίγοι και μεγάλη ιεροσυλία να σηκώσουν κάτι αυτοι!
Που δεν μπορεσε η Ομαδαρα με Μουσλι-Γκαρσια-Ιβιτς-Κοντρερας-Λινο-Βιτολο!
Έλεος εδώ γελανε και τα Τσιμέντα!!!!!
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.342
- Πόντοι
- 8.645
πληρωσαμε τις απουσιες ρε φιλε....χασαμε δικαια και απο ξανθη και απο γιαννενα......γιατι εσυ πιστευεις οτι η ομαδα σου κενταει;;;;;;
Όχι δεν κεντάει. Αλλά η δικιά σου ούτε την κλωτσή δε μπορεί να πιάσει
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.730
- Πόντοι
- 3.870
εμεις χασαμε 2 αγωνες λογω απουσιων εσυ οσους αγωνες εχασες δεν επαιξες καλα.....δεν ειμαστε το ιδιο ;) ;) ;) ;)Όχι δεν κεντάει. Αλλά η δικιά σου ούτε την κλωτσή δε μπορεί να πιάσει
τουλαχιστον σε αυτό έχει δίκιο Σεβασμιοτατε!!!
ΣΥΝΩΘΗΛΕΥΜΑ!!!!
ΤΑ ΦΩΝΑΖΑΜΕ το καλοκαίρι Τα φωναζουμε τώρα!
Πλάκα μας έκανε το παγούρι και με τους πανηγυρισμούς!
Καρτες πήραν οι δικοί μας για διαμαρτυρίες ρε!
ΡΕ ΜΑΤΩΣΤΕ ΤΗΝ ! ΤΗΝ ΡΗΜΑΔΑ ΤΗΝ ΦΑΝΈΛΛΑ!
Να πάμε να δώσουμε αίμα για να την ματώσουν.....
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
πληρωσαμε τις απουσιες ρε φιλε....χασαμε δικαια και απο ξανθη και απο γιαννενα......γιατι εσυ πιστευεις οτι η ομαδα σου κενταει;;;;;;
![10698691_10152778989758216_5836134417642381594_n.jpg](https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/10698691_10152778989758216_5836134417642381594_n.jpg?oh=d159671024d3df01912e1fbb6a619cc3&oe=5538C9B2&__gda__=1426452951_e44763ac72fa397d70c0de93a9b1e14a)
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.730
- Πόντοι
- 3.870
μπαρδον;;;;;;;;;;;;;
antigregory
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2014
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
καληνυχτα πορνες
υγ:α..ρε μανια αρειανακι μου βαλε την φανελα με το μπουλτογκ απο κατω να τρελανεις τους φιλοξενουμενους
υγ:α..ρε μανια αρειανακι μου βαλε την φανελα με το μπουλτογκ απο κατω να τρελανεις τους φιλοξενουμενους
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.730
- Πόντοι
- 3.870
εκει-εκει στην γαμμα εθνικηκαληνυχτα πορνες
πηγασος
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Με το χέρι στη καρδιά,πιστεύεις οτι θα πάρεις πρωτάθλημα φέτος?εκει-εκει στην γαμμα εθνικη![]()
![]()
![]()
![]()
madrilenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ακομη και εδω δευτερος , φιλε του εραστιτεχνικου αθλητισμουκαληνυχτα πορνες
Συνημμένα
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.730
- Πόντοι
- 3.870
πριν αρχισει το πρωταθλημα....το καλοκαιρι ελεγα οτι με το ροστερ που εχουμε θα ειμαστε δευτεροι....σε ενα πρωταθλημα με 16 ομαδες δεν μετρανε μονο τα αποτελεσματα που θα φερεις εσυ αλλα και τι θα κανουν οι αντιπαλοι σου....κανενας δεν περιμενε τον γαυρο χαλια ουτε κανει φανταζονταν οτι ο ΠΑΟΚ θα πηγαινει τρενο...αυτη την ερωτηση να μου την κανεις μολις ληξει η μεταγραφικη περιοδος του ιανουαριου.αν ο ιβαν βαλει το χερι βαθια στην τσεπη.....Με το χέρι στη καρδιά,πιστεύεις οτι θα πάρεις πρωτάθλημα φέτος?
![Αχακαλοέ... :dancing: :dancing:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_eusa_dance.gif)
![Αχακαλοέ... :dancing: :dancing:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_eusa_dance.gif)
πηγασος
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Με το υπάρχων ρόστερ και οι δύο?πριν αρχισει το πρωταθλημα....το καλοκαιρι ελεγα οτι με το ροστερ που εχουμε θα ειμαστε δευτεροι....σε ενα πρωταθλημα με 16 ομαδες δεν μετρανε μονο τα αποτελεσματα που θα φερεις εσυ αλλα και τι θα κανουν οι αντιπαλοι σου....κανενας δεν περιμενε τον γαυρο χαλια ουτε κανει φανταζονταν οτι ο ΠΑΟΚ θα πηγαινει τρενο...αυτη την ερωτηση να μου την κανεις μολις ληξει η μεταγραφικη περιοδος του ιανουαριου.αν ο ιβαν βαλει το χερι βαθια στην τσεπη.....![]()
![]()
![]()
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 1K