Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
2yttkrs.jpg

χριστιδη για σενα φιλε  :grin: :grin:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
τουλαχιστον σε αυτό έχει δίκιο Σεβασμιοτατε!!!
ΣΥΝΩΘΗΛΕΥΜΑ!!!!
ΤΑ ΦΩΝΑΖΑΜΕ το καλοκαίρι Τα φωναζουμε τώρα!
Πλάκα μας έκανε το παγούρι και με τους πανηγυρισμούς!
Καρτες πήραν οι δικοί μας για διαμαρτυρίες ρε!
ΡΕ ΜΑΤΩΣΤΕ ΤΗΝ ! ΤΗΝ ΡΗΜΑΔΑ ΤΗΝ ΦΑΝΈΛΛΑ!
το θα δουμε αγαπητε μου παει στον ιβαν.....οι μεταγραφες που θα κανει  θα δειξουν που το παει....τελος.....μαλακισμενα τυπου κατσικα μαντουρο μαρτενς σπυροπουλοι τον πουλο.......οσο για την φανελλα να σου θυμισω οτι ο αγγελος ειχε πει οτι θελει παοκσακια η παικτες που να ματωνουν την φανελλα....οταν  με αυτους τους παικτες πηγαινες τρενο ηταν καλα......ε τωρα μπουκωσε η μηχανη... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
σας ειχα πει πουτανες...οταν κανατε μαγκιες στον χρηστιδη πριν λιογες μερες...
σας ειχα πει οτι κατεβασατε τα βρακια πριν πατε στο ποταμι...κοιμηθηκε η παναγια και με μιαμιση επιθεση πηρατε το ματς στο τηγανι...
οποιος κοζαριζε ηξερε...αλλα βγαλατε κομπλεξ και απωθημενο απεναντι μαου...εμφανιστηκαν εξαφανισμενες πουτανες απο το πουθενα...εγω ΠΑΛΙΟΠΟΥΤΑΝΕΣ ημουνα και τοτε ειμαι και τωρα θα ειμαι και παντα εδω....γιατι εχω απο κατω δυο στρογγυλα βαρια πραματακια που εσεις αγνοειτε...
εχω υπομονη...σας εχω δωσει τον λογο μου οτι θα σας γαμησω...οταν θα ερθει η ωρα...ακομα δεν ηρθε...
τρεμετε πουτανες....θα σας κοψω το μπου...θα σας στειλω να γραφετε τις αναλυσεις σας στο κοσμοπολιταν...
εδω θα ειμαστε πουτανες ψευτομαγκες  ;)ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΡΟΝ ΓΑΜΑΜΕ ΕΜΕΙΣ...... :rockon: :rockon:

[move][size=90pt]ΕΧΥΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑ[/size][/move]

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΙΣΟΒΑΘΜΙΑ ΣΕ ΠΑΙΡΝΩ.....ΚΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΦΑΝΟΥΡΗΣ..... :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΙΣΟΒΑΘΜΙΑ ΣΕ ΠΑΙΡΝΩ.....ΚΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΦΑΝΟΥΡΗΣ..... :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:

Ρε έγινε το +5 μέσα σε 2 βδομάδες +1. Πραγματικά πιστεύεις ότι έχεις καμιά ελπίδα; Δεν έχετε παίκτες, κοτούλες έχετε

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
Ρε έγινε το +5 μέσα σε 2 βδομάδες +1. Πραγματικά πιστεύεις ότι έχεις καμιά ελπίδα; Δεν έχετε παίκτες, κοτούλες έχετε
πληρωσαμε τις απουσιες ρε φιλε....χασαμε δικαια και απο ξανθη και απο γιαννενα......γιατι εσυ πιστευεις οτι η ομαδα σου κενταει;;;;;;

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.850
Πόντοι
10.326
Και στήν τελική να σου πω κάτι ρε Λαγνε φαίνεται οτι δεν ΜΠΟΡΟΎΝ!
Είναι Λίγοι και μεγάλη ιεροσυλία να σηκώσουν κάτι αυτοι!
Που δεν μπορεσε η Ομαδαρα με Μουσλι-Γκαρσια-Ιβιτς-Κοντρερας-Λινο-Βιτολο!
Έλεος εδώ γελανε και τα Τσιμέντα!!!!!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
πληρωσαμε τις απουσιες ρε φιλε....χασαμε δικαια και απο ξανθη και απο γιαννενα......γιατι εσυ πιστευεις οτι η ομαδα σου κενταει;;;;;;

Όχι δεν κεντάει. Αλλά η δικιά σου ούτε την κλωτσή δε μπορεί να πιάσει

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
Όχι δεν κεντάει. Αλλά η δικιά σου ούτε την κλωτσή δε μπορεί να πιάσει
εμεις χασαμε 2 αγωνες λογω απουσιων εσυ οσους αγωνες εχασες δεν επαιξες καλα.....δεν ειμαστε το ιδιο ;) ;) ;) ;)

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
τουλαχιστον σε αυτό έχει δίκιο Σεβασμιοτατε!!!
ΣΥΝΩΘΗΛΕΥΜΑ!!!!
ΤΑ ΦΩΝΑΖΑΜΕ το καλοκαίρι Τα φωναζουμε τώρα!
Πλάκα μας έκανε το παγούρι και με τους πανηγυρισμούς!
Καρτες πήραν οι δικοί μας για διαμαρτυρίες ρε!
ΡΕ ΜΑΤΩΣΤΕ ΤΗΝ ! ΤΗΝ ΡΗΜΑΔΑ ΤΗΝ ΦΑΝΈΛΛΑ!

Να πάμε να δώσουμε αίμα για να την ματώσουν..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

antigregory

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
4
Πόντοι
16
καληνυχτα πορνες
υγ:α..ρε μανια αρειανακι μου βαλε την φανελα με το μπουλτογκ απο κατω να τρελανεις τους φιλοξενουμενους

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
καληνυχτα πορνες
υγ:α..ρε μανια αρειανακι μου βαλε την φανελα με το μπουλτογκ απο κατω να τρελανεις τους φιλοξενουμενους
ακομη και εδω δευτερος , φιλε του εραστιτεχνικου αθλητισμου

Συνημμένα

• zisis12.jpg
    zisis12.jpg
    61,9 KB · Εμφανίσεις: 14

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
Με το χέρι στη καρδιά,πιστεύεις οτι θα πάρεις πρωτάθλημα φέτος?
πριν αρχισει το πρωταθλημα....το καλοκαιρι ελεγα οτι με το ροστερ που εχουμε θα ειμαστε δευτεροι....σε ενα πρωταθλημα με 16 ομαδες δεν μετρανε μονο τα αποτελεσματα που θα φερεις εσυ αλλα και τι θα κανουν οι αντιπαλοι σου....κανενας δεν περιμενε τον γαυρο χαλια ουτε κανει φανταζονταν οτι ο ΠΑΟΚ θα πηγαινει τρενο...αυτη την ερωτηση να μου την κανεις μολις ληξει η μεταγραφικη περιοδος του ιανουαριου.αν ο ιβαν βαλει το χερι βαθια στην τσεπη..... :dancing: :dancing: :dancing:

πηγασος

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
πριν αρχισει το πρωταθλημα....το καλοκαιρι ελεγα οτι με το ροστερ που εχουμε θα ειμαστε δευτεροι....σε ενα πρωταθλημα με 16 ομαδες δεν μετρανε μονο τα αποτελεσματα που θα φερεις εσυ αλλα και τι θα κανουν οι αντιπαλοι σου....κανενας δεν περιμενε τον γαυρο χαλια ουτε κανει φανταζονταν οτι ο ΠΑΟΚ θα πηγαινει τρενο...αυτη την ερωτηση να μου την κανεις μολις ληξει η μεταγραφικη περιοδος του ιανουαριου.αν ο ιβαν βαλει το χερι βαθια στην τσεπη..... :dancing: :dancing: :dancing:
Με το υπάρχων ρόστερ και οι δύο?  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom