Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
κάτσε ρε Μαλέα τι ελεύθερο παίρνεις απο την δουλεια?
Που την αναφερνεις καμια φορά!
Ειναι μυστικα αυτα τυπε  ;) κακες φημες λενε οτι το μπος ειναι και αυτος παοκτσης, αλλα μην δινεις σημασια σε αυτα φιλε.  :grin:

Επισκέπτης
ήρθε ο Ιβάν και λιγδωσε το εντερακι σου :2funny: :2funny: :2funny:
Μυραζει μεροκάματα!!!
Αμα ηταν αλλος τωρα θα ακουγε καμια χριστοπαναγια, αλλα εσενα πρεπει να σε παρω στο πουλμαντο καμια φορα και να δεις απο κοντα τι εστι εκδρομη και ποιος την πλερωνει και τι στερειτε για να το κανει ολο αυτο. Εμ δεν ξερετε εμ πετατε μαλακιες.  :uglystupid:

Επισκέπτης
ΜΠΑΤΣΟΙ - ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ,
ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ..
10492451_753653958047712_4533486014107126184_n.jpg
Ερχομαστε κωλοαλβανοι..ΤΟΥΜΠΑ on tours |1972|

Επισκέπτης
Ουσέρο από Αστέρα και Μποβί από Γκινκάμπ, ψηλά στην λίστα των παικτών που ενδιαφέρουν τον ΠΑΟΚ
1489200_1003264789689844_2320016922892788229_n.jpg

Ελα ρε μας ενδιαφερει παιχτης που μας εχει βαλει γκολ  :o  δεν το συνηθιζουμε αυτο.  :grin:

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
για τον μποβι που γραφτηκε; δνε κοιτανε να παρουν εκεινο το χαφ τους , με τα τρια ποδια;
ο ουσερο στα πλαίσια του πως κινουμαστε μια χαρα κινηση θα ειναι.
γνωστης της χωρας, δεν χρειαζεται προσαρμογη, αν και δεν εχω εικονα, ακουγονται καλα λογια και στα οικονομικά πλαίσια που εχουν τεθεί.
το κακο είναι ότι περναει ενα κλίμα να γυρίσουν οι τραυματίες, να μην διαταραχθει το κλιμα και οι ισορροπίες στα αποδυτηρια ( ρε τι μου θυμιζει) που δεν μου πολυαρέσει ενόψει μεταγραφικης περιόδου.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
για τον μποβι που γραφτηκε; δνε κοιτανε να παρουν εκεινο το χαφ τους , με τα τρια ποδια;
ο ουσερο στα πλαίσια του πως κινουμαστε μια χαρα κινηση θα ειναι.
γνωστης της χωρας, δεν χρειαζεται προσαρμογη, αν και δεν εχω εικονα, ακουγονται καλα λογια και στα οικονομικά πλαίσια που εχουν τεθεί.
το κακο είναι ότι περναει ενα κλίμα να γυρίσουν οι τραυματίες, να μην διαταραχθει το κλιμα και οι ισορροπίες στα αποδυτηρια ( ρε τι μου θυμιζει) που δεν μου πολυαρέσει ενόψει μεταγραφικης περιόδου.
να υποθεσουμε οτι στην ρεαλ στην μπαγερν στην μπαρτσα στα αποδητηρια καθε μερα σκοτωνονται επειδη ολοι θελουν να παιζουν βασικοι....εισαι καλως παικτης;;;;;;;;;;;δειξε τα αρχιδια σου στις 4 γραμμες....αντε γιατι παραγινε το κακο ολα αυτα τα χρονια με τα αποδυτηρια......ας καταλαβουν οι παικτες πως παιζουν σε ποδοσφαιρικη ομαδα και οχι σε σχολικη ομαδα που ο προπονητης θα κανει δημοσιες σχεσεις για να μην στεναχωρισει κανεναν....αξιζεις θα μπινεις βασικος....δεν αξιζεις.....σκουπισε τον παγκο η πανε στην εξεδρα.....απλα πραγματα....οταν το καταλαβουν οι παικτες αυτο τοτε ολα θα πανε καλα.

πηγασος

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
να υποθεσουμε οτι στην ρεαλ στην μπαγερν στην μπαρτσα στα αποδητηρια καθε μερα σκοτωνονται επειδη ολοι θελουν να παιζουν βασικοι....εισαι καλως παικτης;;;;;;;;;;;δειξε τα αρχιδια σου στις 4 γραμμες....αντε γιατι παραγινε το κακο ολα αυτα τα χρονια με τα αποδυτηρια......ας καταλαβουν οι παικτες πως παιζουν σε ποδοσφαιρικη ομαδα και οχι σε σχολικη ομαδα που ο προπονητης θα κανει δημοσιες σχεσεις για να μην στεναχωρισει κανεναν....αξιζεις θα μπινεις βασικος....δεν αξιζεις.....σκουπισε τον παγκο η πανε στην εξεδρα.....απλα πραγματα....οταν το καταλαβουν οι παικτες αυτο τοτε ολα θα πανε καλα.
Καλά τα λεεί ο Αρχάγγελος οι παίχτες δεν έχουν μυαλό και αυτό είναι γενικό Ελληνικό ποδοσφαιρικά φαινόμενο.

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
σε πρωτη φαση την πληρωσαν οι δυο ξενοι .
από την αλλη υπαρχουν ελληνες (χαρακτηριστικοτερο παραδειγμα ο σπυροπουλος) που τα παιδια απλα δεν, αλλα αυτους η ιδιαιτερη λογικη του αγγελου δεν τους αγγιζει ( δεν λεω για τον αγαπημενο μου που απλα θα επρεπε να μπαινει αλλαγη και να παιρνει τιμης ενεκεν περίπου τα μισα).
η ιστορια ακομη δεν εχει γραψει αν την πρωτη φορα που βγηκαμε σε προκριματικα τσαμπιονς λιγκ δεν εγιναν μεταγραφες επειδή δεν υπήρχαν λεφτα ( εστω και με ρισκο να ανοιχτουμε και αλλο) ή ο αγγελος ηθελε να στηριχτει στους παικτες που είχε εμπιστευτεί.
μην γινει παλι κατι αντιστοιχο και χαθουμε στην μεταφραση μεταξυ αγγελου ( ο οποιος η προσωπικη μου αποψη είναι ότι δεν δείχνει πιο ωριμος στον τρόπο σκέψης του) και ιβαν και τελικα την πληρωσει παλι η ομαδα

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.850
Πόντοι
10.326
Ρε αλάνια που δείχνει το θύελλα ΚΙΛΩΤΑΣ - αρηθ???

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
δυο παραρτηματα και ο αστερας εκτος...σκουρα τα πραγματα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom