Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 306
- Πόντοι
- 386
Καλυτερα ετσι, την κορυφαια κερκιδα για φετος καναμε με την κερκυρα. ;)
Λιγοι και καλοι?
Καλυτερα ετσι, την κορυφαια κερκιδα για φετος καναμε με την κερκυρα. ;)
δουλεια φίλος η' πορνομεταναστης?Εμ αποκλειστηκες απο απο τη γκινγκαμπ αλλιως σε περιμενα για τελικο![]()
Τους το ειπα κι εγω χθες τύπε και ελαβα την απαντηση "εμεις οι 15.000 θα πανηγυρίσουμε τον τιτλο και οι αλλοι ας κάθονται στα χωρια τους".Kαλα γεμιστε πρωτα την τουμπα που ειστε πρωτοι και η τουμπα ειναι μισοαδεια :S
κάνε λίγο κράτει έχουμε μάχες ΤΩΡΑ.ΜΟΝΟ αμα εκενωθει το γηπεδο οπως μας καναν την αλλη φορα με τον γκευ ;)
Τους το ειπα κι εγω χθες τύπε και ελαβα την απαντηση "εμεις οι 15.000 θα πανηγυρίσουμε τον τιτλο και οι αλλοι ας κάθονται στα χωρια τους".
Καλυτερα ετσι, την κορυφαια κερκιδα για φετος καναμε με την κερκυρα. ;)Kαλα γεμιστε πρωτα την τουμπα που ειστε πρωτοι και η τουμπα ειναι μισοαδεια :S
δουλεια φίλος η' πορνομεταναστης?
![]()
![]()
ρε Μαλέα στην ΠΑΕ δούλευε ις?Ελα ρε μαλεα τεταρτη την κανω για γιαννενο τρεις μερες και μετα λειβαδια και την δευτερα με ζελα μετα απο μια βδομαδα θα τα πουμε ,ποτε να τα γραψω![]()
Παντα ετσι ηταν στην τουμπα τα τελευταια χρονια, στο λεω γιατι ειμαι σε καθε αγωνα μεσα, ειτε ευρωπαικο ειτε φιλικο. Οταν γεμιζει απο βλαχοχωριατες και ψευτοπαοκτσηδες με σελφιε και μαλακιες δεν φωναζει κανεις γιατι δεν μπορουμε να οργανωθουμε καλα, ασε που ο καθε συνδεσμος λεει τα δικα του συνθηματα. Οταν ομως ειμαστε μεσα μονο απο τους συνδεσμους (και ελαχιστοι ξεκαρφωτοι που ερχονται συνεχεια) αυτοι δλδ που παμε και σε ολα τα εκτος, τοτε βγαινει και η κερκιδαρα. ;)
ΜΟΝΟ αμα εκενωθει το γηπεδο οπως μας καναν την αλλη φορα με τον γκευ ;)Θα τελειώσει .....
κάτσε ρε Μαλέα τι ελεύθερο παίρνεις απο την δουλεια?Ναι ειμαι ποδοσφαιριστης, ο κλαους! :o![]()
ήρθε ο Ιβάν και λιγδωσε το εντερακι σουΕιναι μυστικα αυτα τυπε ;) κακες φημες λενε οτι το μπος ειναι και αυτος παοκτσης, αλλα μην δινεις σημασια σε αυτα φιλε.![]()
Παντα ετσι ηταν στην τουμπα τα τελευταια χρονια, στο λεω γιατι ειμαι σε καθε αγωνα μεσα, ειτε ευρωπαικο ειτε φιλικο. Οταν γεμιζει απο βλαχοχωριατες και ψευτοπαοκτσηδες με σελφιε και μαλακιες δεν φωναζει κανεις γιατι δεν μπορουμε να οργανωθουμε καλα, ασε που ο καθε συνδεσμος λεει τα δικα του συνθηματα. Οταν ομως ειμαστε μεσα μονο απο τους συνδεσμους (και ελαχιστοι ξεκαρφωτοι που ερχονται συνεχεια) αυτοι δλδ που παμε και σε ολα τα εκτος, τοτε βγαινει και η κερκιδαρα. ;)Λιγοι και καλοι?Σε λεω γτι πηρε πριν στο ραφτοπουλο ενας αριανος και σας εκραζε και τον ελεγε το τζορνταν " μετα τους ολυμπιακους λετε π δε γεμιζουν το τηγανι"
Ελα ρε μαλεα τεταρτη την κανω για γιαννενο τρεις μερες και μετα λειβαδια και την δευτερα με ζελα μετα απο μια βδομαδα θα τα πουμε ,ποτε να τα γραψωκάνε λίγο κράτει έχουμε μάχες ΤΩΡΑ.![]()
ΑΣΤΟΎΣ ΘΑ ΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ![]()
![]()
![]()
![]()
Ναι ειμαι ποδοσφαιριστης, ο κλαους! :oρε Μαλέα στην ΠΑΕ δούλευε ις?![]()
![]()
![]()
Ναι ε?Eτσι ειναι παντου στα γηπεδα τωρα, ξενερα..:S
για χαβαλε στο είπα! Απλως ρε Μαλέα μου φάνηκε περίεργο που θα πας και στα δυο σερι!Αμα ηταν αλλος τωρα θα ακουγε καμια χριστοπαναγια, αλλα εσενα πρεπει να σε παρω στο πουλμαντο καμια φορα και να δεις απο κοντα τι εστι εκδρομη και ποιος την πλερωνει και τι στερειτε για να το κανει ολο αυτο. Εμ δεν ξερετε εμ πετατε μαλακιες.![]()
Μαλλον δεν με διαβαζεις, λεω σε ορισμενα εμπορικα ματς οπως τα ευρωπαικα, που ερχεται στο γηπεδο και η κουτσι μαρια. Προχτες βγαλαμε τα λαρυγγια τι ξενερα με λεςEτσι ειναι παντου στα γηπεδα τωρα, ξενερα..:S