mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.850
- Πόντοι
- 10.326
ρε Μεγα αλεφα γιατρό σε έκανε ο μπακαγιοκοςΔεν ξερω αν ειναι γιατρος ,ενας που εχει αβαταρ το αλεφαντο λεω
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Είσαι ωραιοςςςςςςςςςςς
ρε Μεγα αλεφα γιατρό σε έκανε ο μπακαγιοκοςΔεν ξερω αν ειναι γιατρος ,ενας που εχει αβαταρ το αλεφαντο λεω
ρε μλκ εσυ δεν με ειπες οτι ειναι γιατροςρε Μεγα αλεφα γιατρό σε έκανε ο μπακαγιοκος
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Είσαι ωραιοςςςςςςςςςςς
Ετσι πες ρεΡε Μαλέα σε οποίον μιλάει λέει την φράση ε ναι ρε γιατρε άδικο έχω!!!!!
Αλανι σε Λεω![]()
![]()
![]()
σεβασμός στον Σεβασμιότατος! Ηταν άρρωστος τον αρρώστησε η Ξανθή!!!!Αντε με την νικη ρε και ολοι στο γηπεδο αυριο... μην αρχισετε τις δικαιολογιες του λαγνου.![]()
Ολυμπιακος ειμαι.Μαριε ΠΑΟΚι!!!!!
είσαι ωραιοςςςςςςςςςςΟλυμπιακος ειμαι.
Πηγα βολτα με φιλο παοκση.
Ασε ρε σε ταμας τωρα, με το πρωτο ψιλοκρυοματακη αμεσως να μην πανε γηπεδο.σεβασμός στον Σεβασμιότατος! Ηταν άρρωστος τον αρρώστησε η Ξανθή!!!!
ποια είσοδο ρε μπακαγιοκο θα φέρουν σκάλες εκείνη την Μερά και τιςΑσε ρε σε ταμας τωρα, με το πρωτο ψιλοκρυοματακη αμεσως να μην πανε γηπεδο.Για αυτο αυριο θα ειμαστε με το ζορι δεκαπεντε χιλιαδες, μια ζωη δικαιολογιες να μην ερθουν και στην φιεστα του πρωταθληματος θα ειναι 40 χιλιαδες μεσα και αλλη 40 απε ξω. Αλλα να ξερετε αμα μας γυρισουνν τα μυαλα στην 4 τουλαχιστον θα τσιμενταρουμε την εισοδο
και οσοι παμε καθε κυριακη εντος κι εκτος αυτοι θα ειμαστε και στην φιεστα ουτε ενας παραπανω.
![]()