travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.730
- Πόντοι
- 3.870
οχι....τι να το κανεις το παλτο;;;;;;;;;;;;;ο μαντουρο θα παιξει;
οχι....τι να το κανεις το παλτο;;;;;;;;;;;;;ο μαντουρο θα παιξει;
Και να βρέχει! Ταγαροι είμαστε παλιδεν εχω διαπιστωσει κατι τετοιο.
ισα ίσα που βασικο του προσον είναι η ταχυτητα.
ελπιζω να σταματησει και αυτό το κωλοψιλόβροχο γιατι αποθαρρύνει οσους το σκεφτονται να κατηφορισουν στο γηπεδο
Μολις πιασανε τα καλα τα κρυα αρχισανε και η δικαιολογιες λαγνεαπο την πεμτη ειμαι αρωστος φιλαρακι.....δεν εχω συνελθει ακομα :S :S :S :S αν θα παω θα ειμαι στην θυρα 3 ντιαλο μαρβο σαμασα σβαρτς δεν ηρθαν....θα δουμε ;) ;) ;) ;)
Αυτος ειναι. το αλλο που βαραει το τυμπανο τον ξερειςΡε συ ο κλαους είναι μικρός?![]()
![]()
Του μοιάζει.
Γιατι αλλαζεις κουβεντα, μηπως δεν γνωριζεις αυτον που εκανε πριν απο καποια χρονια κερκιδα στην 4ΑΠες λίγο το όνομα της ομάδας που παίζουμε αύριο!
![]()
![]()
![]()
Γκεγκαν την λένε! Πως την λένε ρε Πες!!!!!
α ι ρε με τον Τασουλή τον ΜασκοφόροΓιατι αλλαζεις κουβεντα, μηπως δεν γνωριζεις αυτον που εκανε πριν απο καποια χρονια κερκιδα στην 4Α![]()
Αυτος ειναι. το αλλο που βαραει το τυμπανο τον ξερεις![]()
αρε μπουχο αλανια ι ρε με τον Τασουλή τον Μασκοφόρο
Τα φέρετρα σηκωναμε απο τον αι θεραπη![]()
![]()
![]()
Ε ναι για να ειναι μια σταλια ο κλαους20ετιας ειναι η φωτο τυπε?![]()
ρε βουλινο - Μπατατουδη - γουμενο - Ζαγοράκη Κυνηγησες ρε?αρε μπουχο αλανι![]()
Στου βουλινου ρε μλκ ημουν στα κακαλα του πατερα μου ακομαρε βουλινο - Μπατατουδη - γουμενο - Ζαγοράκη Κυνηγησες ρε?
Εγώ ακόμα τους κυνηγαω![]()
![]()
![]()
άμισθος έλεγε. Ενω πληρωνόταν! Το πόρισμα μιλάει!Στου βουλινου ρε μλκ ημουν στα κακαλα του πατερα μου ακομαο ζαγορακης γιατι ρε τι σε εκανε και τον κυνηγας
![]()
Ε αφου εκανε τον προεδρα να μην πληρωθεις, οπως εκανε ο βρυζας και ο αλλος που εχουμε τωρα.άμισθος έλεγε. Ενω πληρωνόταν! Το πόρισμα μιλάει!
χαχαχα σαν τον αλλο κανεις τον αλεφαντο κι εσυΜαλέα θα πας αύριο?
τον δικο μας τον γιατρό λεςχαχαχα σαν τον αλλο κανεις τον αλεφαντο κι εσυ![]()
Δεν ξερω αν ειναι γιατρος ,ενας που εχει αβαταρ το αλεφαντο λεωτον δικο μας τον γιατρό λες![]()
![]()
![]()