Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (3 μέλη και 7 επισκέπτες)

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
και όπως πολυ σωστα λενε και οι "φιλοι" μας οι αρειανοι ( πολυ στεναχώρια εβγαλαν σημερα) τωρα ο ιβαν πρεπει να δείξει που το παει.
η ομαδα επισημα πλεον είναι διεκδικητρια του τιτλου και θελει δυο τουλαχιστον μεταγραφες ενδεκαδας.
δεν υπαρχουν δικαιολογιες

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
πολυ θα ηθελα να ακουσω τον κολκα οταν εμπαιναν τα γκολ :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
πού χαθηκες αδερφε?? δεν νομιζω να σπαστηκες, ασε το παραμυθι...

την κορασιδα λογικα την ξερεις... ερχοταν ενα φεγγαρι με Μισελ, παρεα με την ξαδερφη της...
αν ανεβεις καμια βολτα, στειλε πμ να σου δωσω τηλεφωνο...
μμμμμμμμμμμ και η μνημη μου εχει αδυνατισει....δεν πιστεψες το παραμυθι μου ε? αν και να πω την αληθεια πιστευα οτι ο σιχαμενος με τον ενα η τον αλλο τροπο θα κερδισει....αλλα με σαπακια δεν μπορεις να κερδισεις....μαλλον ο χοντρος αρχισε σιγα σιγα να τα παραταει....αν βγαλει στη πιατσα την ασπρη του Αμιλιου,τυφλα να εχουν τα ψιχουλα του τσαμπιον....

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.763
Πόντοι
10.326
1 παρα έρχεται η ΑΠΟΣΤΟΛΗ :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :piss: :bounce-glasses: :piss: :bounce-glasses:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.648
Πόντοι
606
ΜΑΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ που εισαι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.κρυφτηκες βλεποντας το μεγαλειο του ΠΑΟΚ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;ΜΑΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ που στον πουτσο εισαι;;;;;;;;;;;; :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
οσο ειναι ο μαστερ21 και γενικα οι αεκτζηδες και καλα φιλοΠΑΟΚΙΑ εγω ειμαι  αστροναυτης και τωρα ειμαι στον διαστημικό σταθμό μυρ και πίνω μπίρα  :)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
οσο ειναι ο μαστερ21 και γενικα οι αεκτζηδες και καλα φιλοΠΑΟΚΙΑ εγω ειμαι  αστροναυτης και τωρα ειμαι στον διαστημικό σταθμό μυρ και πίνω μπίρα  :)
δεν εχεις αδικο..φανταζομαι κανει κρυο εκει ψηλα-5 εχει;;;;;;

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
τελικα εισαι ο μονος που γκρινιαζει...
απο το στομα μου το πηρες.
κανενας διπολικος κλωνος είναι που στις νικες βγαινει και γκρινιαζει για φανταστικα  γεγονότα.
ξαφνικα βρηκε και ατομα που τα εχωναν ( ποτε αληθεια ακριβως ) στον περειρα.

galileo34

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Like
3
Πόντοι
1
γκρινιάζω για αυτους που γκρινιαζουν  :grin: Γιατι εμεις γιναμε ΠΑΟΚ για τα δυσκολα. Στα ευκολα είμαστε ολοι ΠΑΟΚτσηδες...

galileo34

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Like
3
Πόντοι
1
απο το στομα μου το πηρες.
κανενας διπολικος κλωνος είναι που στις νικες βγαινει και γκρινιαζει για φανταστικα  γεγονότα.
ξαφνικα βρηκε και ατομα που τα εχωναν ( ποτε αληθεια ακριβως ) στον περειρα.
όχι μονο στον περειρα μαδριλενε., εκτος αν ζεις σε άλλο πλανητη. πηγαινε λιγες σελιδες πισω. γεματο είναι...

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
δεν εχεις αδικο..φανταζομαι κανει κρυο εκει ψηλα-5 εχει;;;;;;
οταν βλεπεις τσοντα,με τον γαμηα εισαι,οχι με τη γκομενα.....εκτος και αν εισαι πειραιοπουστρακι.....

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Ο Αγγελος Αναστασιαδης για το +5, σχολίασε: «Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα με το ίδιο αγωνιστικό πρόβλημα με εμάς. Παίζει διαρκώς Τετάρτη - Κυριακή. Όταν έχεις τέτοιο αγωνιστικό πρόγραμμα, είναι προτιμότερο να παίζεις εκτός έδρας. Έχεις ένα αποτέλεσμα ακόμα, γιατί λειτουργείς ανάλογα. Έχεις την ψυχολογία και την ιδιοσυγκρασία. Εμείς χάσαμε από τον Παναθηναϊκό, όπως έχασε από εμάς ο Ολυμπιακός σήμερα. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο το παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, μην τον κατακρίνεται. Εμείς δεν είχαμε να χάσουμε σήμερα κάτι, με την ισοπαλία δεν θα ήμασταν στενοχωρημένοι. Ο Ολυμπιακός είχε να χάσει πράγματα, εμείς πήραμε το 100% που μπορούσαμε. Για εμάς θα είναι δύσκολο το πρόγραμμα, κι όταν θα παίξουμε τον Ολυμπιακό στην Τούμπα θα είναι ακόμα πιο δύσκολο. Με την ευκαιρία θέλω να ευχηθώ στον Ολυμπιακό καλή επιτυχία στο παιχνίδι που έχει στο Τσάμπιονς Λιγκ, να το πάρει το παιχνίδι και να συνεχίσει στην Ευρώπη. Το έχει ανάγκη κι ο Ολυμπιακός και η Ελλάδα. Αυτό που σας λέω είναι κι από τα παιδιά του ΠΑΟΚ, από τα αποδυτήρια. Εμείς είμαστε με το ποδόσφαιρο και την Ελλάδα. Εύχομαι να το πάρει το ματς ο Ολυμπιακός».

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
μμμμμμμμμμμ και η μνημη μου εχει αδυνατισει....δεν πιστεψες το παραμυθι μου ε? αν και να πω την αληθεια πιστευα οτι ο σιχαμενος με τον ενα η τον αλλο τροπο θα κερδισει....αλλα με σαπακια δεν μπορεις να κερδισεις....μαλλον ο χοντρος αρχισε σιγα σιγα να τα παραταει....αν βγαλει στη πιατσα την ασπρη του Αμιλιου,τυφλα να εχουν τα ψιχουλα του τσαμπιον....

δεν θα το παρατησει ο χοντρος, αποδειξη η σημερινη διαιτησια...
ενταξει, δεν ηταν επιπεδου Τριπολης, αλλα ειδες ποσα φαουλ εδωσε γυρω απο την περιοχη...
αλλα θα ειναι δικαιο να το χασει φετος για τους λογους που ανεφερα παραπανω...
εμεις ετσι οπως ειμαστε, δεν νομιζω να το παιρνουμε...
εκτος αν αποκλειστουμε απο Ευρωπη, Κυπελλο και δεν εχουμε καθολου τραυματισμους και τιμωριες, πραγμα σχεδον αδυνατο...
θελουμε ενισχυση...

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.648
Πόντοι
606
κοιτα η αληθεια ειναι πικρη :) :) :) :) δεν εχω κατι με κανεναν οπαδο σαν ατομο σαν ανθρωπο εχω κολλητους αριανους και γαυρους :) αλλα δεν πιστευω οτι στο οπαδικο κοματι υπαρχουν συμπαθιες :) δηλαδη ο ολυμπιακος να συμπαθει τον παναθηναικο ο ΠΑΟΚ την Αεκ και το αντιθετο ειμαι αντι ΠΟΚ και μονο ΠΑΟΚ απο εκει και περα συμπαθω καλαμαρια και ΟΦΗ Αυτες τις ομαδες ναι υπαρχει λογικη να τις συμπαθησει ενας ΠΑΟΚτσης :) :)  Τωρα απο εκει και περα ολοι οι ανθρωποι ολων τον ομαδων ειναι τα καλυτερα παιδια αυτος που θελει να ειναι κακος το δείχνει ειτε ειναι ΠΑΟΚ ειτε ΑΕΚ είτε οτιδήποτε :) :)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
ενταξει, δεν ηταν επιπεδου Τριπολης, αλλα ειδες ποσα φαουλ εδωσε γυρω απο την περιοχη...
εκτος αν αποκλειστουμε απο Ευρωπη, Κυπελλο και δεν εχουμε καθολου τραυματισμους και τιμωριες, πραγμα σχεδον αδυνατο...
θελουμε ενισχυση...
ξεχασες κατι φιλαρακι ...εχουμε την παναγια μαζι μας :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
θελουμε ενισχυση...
θα σας δωσουμε καποιους δικους μας τον γεναρη χα χα χα ο χοντρος μαλλον καταλαβε οτι η συμμαχια των ποντιων κατι θα κανει,ειναι πολλα τα λεφτα,φρουτακια κλπ.....και ειπαμε 2 τονοι ασπρη ποσα μυρια ειναι στη λιανικη?που να τρεχει ο χοντρος με γηπεδα,διαιτητες κλπ? τεσπα,η οικογενεια καλα? η δικη μου πηγε στα αγια ρουμανικα χωματα μεχρι τα χριστουγεννα να δει την οικογενεια,παλι πισω στις 27....ελευθερος μεχρι τοτε!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom