χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.648
- Πόντοι
- 606
Ειμαστε η μεγαλυτερη ομαδα στην Γη
γραφτο οπως στο λεω...τι πουστηδες ειναι αυτοι οι πλαϊνοι ρε..
επαιξα οβερ3.5 μολις εριξε κι αλλον επιθετικο ο Αγγελος
μαυρα χαλια ο γαυρος... κερδισαμε χαλλλαρα χωρις να παιξουμε μπαλιτσα...
καλο θα του κανει να χασει το πρωταθλημα... θα μαθει οτι δεν γινεται καθε χρονο να πουλας 5-6 παιχτες, αλλα να παιρνεις και τα φραγκα του Τσου Λου για πλακα...
ελπιζω ο Ιβαν τωρα να χωσει χαρτι... με 3 ενδεκαδατους το σηκωνουμε [size=20pt]κι ας μας στησουν σε ολα τα ματς.[/size]..
Έτσι είναι όταν είσαι ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΜΕ αρχίδια!
Το είπε και ο Άγγελος χθες! Εκτός από τον ολυμπιακό πρέπει να νικήσουμε και τον διαιτητή! Ε Το κάναμε! με 70-30 διαιτησία υπέρ του ολυμπιακού που δεν πήρε καθαρή κόκκινη και ακυρώθηκε ΚΑΘΑΡΟ ΓΚΟΛ για το 1-3 για τον ΠΑΟΚ στο 93'! και με πόσα ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ σφυρίγματα εις βάρος μας, κάρτες, οφφσάιντ κτλπ! ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ! ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ! γαύρος - ΠΑΟΚ 1 - 2! +5 ΑΝΤΕΕ ΓΕΙΑΑΑ!
Τα γκολ οι ΚΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΕΥΡΑ!
ΟΛΗ Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΡΝΕΙ 10 με '!
ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΑΤΕ ΠΑΛΙ!!!!
- 1926 -
εσεις με εμας δεν γεμισατε το γηπεδο;;; ααααα και με την αθλετικο το γεμισατε...τωρα τουλαχιστον θα πηγαινετε η τουμπα η παλι αδεια θα ειναι ;
αμ δε....δεν γιομοσε ΟΥΤΕ σημερα!!!!!!εσεις με εμας δεν γεμισατε το γηπεδο;;; ααααα και με την αθλετικο το γεμισατε...
που εισαι ρε αλανι ξαδελφε? σπαστηκα σημερα γιατι περιμενα να ειμαι εγω ο δικεφαλος που θα γαμησει τους απογονους του στολου στο λυομενο,χα χα χα....γαμω τη πρεσβυωπια μου τοσο καιρο,ποιο ειναι αυτο το κορασιο ρε?
αμ δε....δεν γιομοσε ΟΥΤΕ σημερα!!!!!!
στο εχω ξαναπει αυτος ειναι ο λαος του ΠΑΟΚ με τα καλα και τα κακα του...μαθε ναζεις με αυτο ;)Τα λεω εδώ και καιρο και με βριζανε καποιοι προπονητες στο προ. Τωρα κανατε κωλοτουμπες ε? σκοραρε ο...παικτης που δεν μπορει ουτε μια πασα στο ένα μετρο να ανταλλαξει, ο περειρα ο ... παγκιτις και τοσα αλλα που λεγατε. την άλλη βδομαδα αμα χασουμε παλι οι παικτες θα εινια αχρηστοι και παει λεγοντας. με τέτοιους οπαδους,η ομαδα δεν παει πουθενα. ΠΑΟΚΑΡΑ, ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΑΙΩΝΙΑ ΚΑΡΚΙΝΑΚΙΑ ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΑΞΟΥΝ...
ρε μαστορα ελεος.γραφτο οπως στο λεω...
αυτος ειναι ο λογος που στο τελος θα παρετε τα αρχιδια μου...
αυτος...δεν ειστε πρωταθλητες ,φοβαστε και ακομα και τωρα προσπαθειτε να βρειτε δικαιολογιες για την αναμενομενη απωλεια τιτλου...
θυμησου τον μπαρμπα χρηστιδη...
εδω θα ειμαστε οταν τον μαη θα εχω ανοιξει την κανουλα...
το ποστ μπαινει στα αποθηκευμενα...
υπομονη...ο καιρος περναει...
αρκει τοτε να ειμαστε παλι εδω ολοι οπως καλη ωρα τωρα ;)
Πέστα ρε φίλος 1-3 έληξε το ματσάκι!ρε μαστορα ελεος.
24-4 φαουλ.
κιτρινη καρτα σε ρατς στο 5' ενω του κανει σκαμνακι
κιτρινη σε κατσε σε απλο φαουλ στο κεντρο στο 10'.
ακυρωνει γκολ ως οφσαιντ.
το κακο είναι ότι εκτός απο το γήπεδο που σας αφηνουν να μπαινετε , ψηφίζετε κιόλας
ακυρωμενο γκολ ως οφσαιντ
τωρα τι να σου πω;λες ποσα ειναι τα φαουλ; αφου εσυ εκανες τι να κανω εγω ;να τα σφυραει σε μενα;ρε μαστορα ελεος.
24-4 φαουλ.
κιτρινη καρτα σε ρατς στο 5' ενω του κανει σκαμνακι
κιτρινη σε κατσε σε απλο φαουλ στο κεντρο στο 10'.
ακυρωνει γκολ ως οφσαιντ.
το κακο είναι ότι εκτός απο το γήπεδο που σας αφηνουν να μπαινετε , ψηφίζετε κιόλας
επειδη με το μισο κιλο γαυρο είχατε τρελαθει ,σημερα πόσες εκατονταδες ευρω θα είναι το πρόστιμο
Τα τελευταια χρονια εχουμε μονο κακα να δειξουμε. αυτό είναι το κακο... ολοι γινανε προπονητες...στο εχω ξαναπει αυτος ειναι ο λαος του ΠΑΟΚ με τα καλα και τα κακα του...μαθε ναζεις με αυτο ;)