Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (3 μέλη και 12 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
τι πουστηδες ειναι αυτοι οι πλαϊνοι ρε..
επαιξα οβερ3.5 μολις εριξε κι αλλον επιθετικο ο Αγγελος  :headbang: :headbang:

μαυρα χαλια ο γαυρος... κερδισαμε χαλλλαρα χωρις να παιξουμε μπαλιτσα...
καλο θα του κανει να χασει το πρωταθλημα... θα μαθει οτι δεν γινεται καθε χρονο να πουλας 5-6 παιχτες, αλλα να παιρνεις και τα φραγκα του Τσου Λου για πλακα...

ελπιζω ο Ιβαν τωρα να χωσει χαρτι... με 3 ενδεκαδατους το σηκωνουμε [size=20pt]κι ας μας στησουν σε ολα τα ματς.[/size]..
γραφτο οπως στο λεω...
αυτος ειναι ο λογος που στο τελος θα παρετε τα αρχιδια μου...
αυτος...δεν ειστε πρωταθλητες ,φοβαστε και ακομα και τωρα προσπαθειτε να βρειτε δικαιολογιες για την αναμενομενη απωλεια τιτλου...
θυμησου τον μπαρμπα χρηστιδη...
εδω θα ειμαστε οταν τον μαη θα εχω ανοιξει την κανουλα...
το ποστ μπαινει στα αποθηκευμενα...
υπομονη...ο καιρος περναει...
αρκει τοτε να ειμαστε παλι εδω ολοι οπως καλη ωρα τωρα  ;)

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.863
Πόντοι
5.975
Καλά κάνετε παίδες και βροντοφωνάζετε και μαγκιά σας το διπλό στο Καραϊσκάκη, ΑΛΛΑ θεωρώ ότ είναι νωρίς να μιλάμε ακόμα για πρωταθλήματα και να παίρνουν τα μυαλά αέρα... Δεν είμαστε 3 αγωνιστηκές πρίν από το τέλος άλλωστε. Γνώμη μου πάντα και ας πάρει ο πιο άξιος τον τίτλο.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
τωρα τουλαχιστον θα πηγαινετε η τουμπα η παλι αδεια θα ειναι ; :grin:

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.066
Πόντοι
456
Έτσι είναι όταν είσαι ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΜΕ αρχίδια!
Το είπε και ο Άγγελος χθες! Εκτός από τον ολυμπιακό πρέπει να νικήσουμε και τον διαιτητή! Ε Το κάναμε! με 70-30 διαιτησία υπέρ του ολυμπιακού που δεν πήρε καθαρή κόκκινη και ακυρώθηκε ΚΑΘΑΡΟ ΓΚΟΛ για το 1-3 για τον ΠΑΟΚ στο 93'! και με πόσα ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ σφυρίγματα εις βάρος μας, κάρτες, οφφσάιντ κτλπ! ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ! ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ! γαύρος - ΠΑΟΚ 1 - 2! +5 ΑΝΤΕΕ ΓΕΙΑΑΑ!
Τα γκολ οι ΚΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΕΥΡΑ!
ΟΛΗ Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΡΝΕΙ 10 με '!
ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΑΤΕ ΠΑΛΙ!!!!
- 1926 - :rockon: :) :)

Αν κλαίγεσαι ακόμα κι όταν κερδίζεις, γάματα....αρρώστια..

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
που εισαι ρε αλανι ξαδελφε? σπαστηκα σημερα γιατι περιμενα να ειμαι εγω ο δικεφαλος που θα γαμησει τους απογονους του στολου στο λυομενο,χα χα χα....γαμω τη πρεσβυωπια μου τοσο καιρο,ποιο ειναι αυτο το κορασιο ρε?

πού χαθηκες αδερφε?? δεν νομιζω να σπαστηκες, ασε το παραμυθι...

την κορασιδα λογικα την ξερεις... ερχοταν ενα φεγγαρι με Μισελ, παρεα με την ξαδερφη της...
αν ανεβεις καμια βολτα, στειλε πμ να σου δωσω τηλεφωνο...

galileo34

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Like
3
Πόντοι
1
Τα λεω εδώ και καιρο και με βριζανε καποιοι προπονητες στο προ. Τωρα κανατε κωλοτουμπες ε? σκοραρε ο...παικτης που δεν μπορει ουτε μια πασα στο ένα μετρο να ανταλλαξει, ο περειρα ο ... παγκιτις και τοσα αλλα που λεγατε. την άλλη βδομαδα αμα χασουμε παλι οι παικτες θα εινια αχρηστοι και παει λεγοντας. με τέτοιους οπαδους,η ομαδα δεν παει πουθενα. ΠΑΟΚΑΡΑ, ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΑΙΩΝΙΑ ΚΑΡΚΙΝΑΚΙΑ ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΑΞΟΥΝ...

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Τα λεω εδώ και καιρο και με βριζανε καποιοι προπονητες στο προ. Τωρα κανατε κωλοτουμπες ε? σκοραρε ο...παικτης που δεν μπορει ουτε μια πασα στο ένα μετρο να ανταλλαξει, ο περειρα ο ... παγκιτις και τοσα αλλα που λεγατε. την άλλη βδομαδα αμα χασουμε παλι οι παικτες θα εινια αχρηστοι και παει λεγοντας. με τέτοιους οπαδους,η ομαδα δεν παει πουθενα. ΠΑΟΚΑΡΑ, ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΑΙΩΝΙΑ ΚΑΡΚΙΝΑΚΙΑ ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΑΞΟΥΝ...
στο εχω ξαναπει αυτος ειναι ο λαος του ΠΑΟΚ με τα καλα και τα κακα του...μαθε ναζεις με αυτο ;)

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
γραφτο οπως στο λεω...
αυτος ειναι ο λογος που στο τελος θα παρετε τα αρχιδια μου...
αυτος...δεν ειστε πρωταθλητες ,φοβαστε και ακομα και τωρα προσπαθειτε να βρειτε δικαιολογιες για την αναμενομενη απωλεια τιτλου...
θυμησου τον μπαρμπα χρηστιδη...
εδω θα ειμαστε οταν τον μαη θα εχω ανοιξει την κανουλα...
το ποστ μπαινει στα αποθηκευμενα...
υπομονη...ο καιρος περναει...
αρκει τοτε να ειμαστε παλι εδω ολοι οπως καλη ωρα τωρα  ;)
ρε μαστορα ελεος.
24-4 φαουλ.
κιτρινη καρτα σε ρατς στο 5' ενω του κανει σκαμνακι
κιτρινη σε κατσε σε απλο φαουλ στο κεντρο στο 10'.
ακυρωνει γκολ  ως οφσαιντ.
το κακο είναι ότι εκτός απο το γήπεδο που σας αφηνουν να μπαινετε , ψηφίζετε κιόλας

επειδη με το μισο κιλο γαυρο είχατε τρελαθει ,σημερα πόσες εκατονταδες ευρω θα είναι το πρόστιμο

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.763
Πόντοι
10.326
ρε μαστορα ελεος.
24-4 φαουλ.
το κακο είναι ότι εκτός απο το γήπεδο που σας αφηνουν να μπαινετε , ψηφίζετε κιόλας

ακυρωμενο γκολ ως οφσαιντ
Πέστα ρε φίλος 1-3 έληξε το ματσάκι!

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
συγχαρητηρια κυριοι για την [size=30pt]αντρικια[/size] νικη και τα σεβη μου  :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
ΜΑΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ που εισαι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.κρυφτηκες βλεποντας το μεγαλειο του ΠΑΟΚ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;ΜΑΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ που στον πουτσο εισαι;;;;;;;;;;;; :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ρε μαστορα ελεος.
24-4 φαουλ.

επειδη με το μισο κιλο γαυρο είχατε τρελαθει ,σημερα πόσες εκατονταδες ευρω θα είναι το πρόστιμο
τωρα τι να σου πω;λες ποσα ειναι τα φαουλ; αφου εσυ εκανες τι να κανω εγω ;να τα σφυραει σε μενα;
τα κορνερ ποσα ειναι ;λεει κατι αυτο;τα πλαγια;
ελεος εχετε ξεφυγει...
κανατε μαγκια νικη δικαιοτατη σας παραδεχτηκαν ολοι και νιουριζετε για μια διαιτησια που εκανε δυο ανθρωπινα λαθη εκατερωθεν...
πρωτα δινει εσφαλμενα οφσαιτ τον ντομιγκεζ που αν δεν παει δοκαρι και γινει γκολ θα ηταν αλλοιωση
και υστερα το δικο σας που ομως δεν ειναι αλλοιωση αποτελεσματος...
ελεος...ξεκοληστε...

galileo34

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Like
3
Πόντοι
1
στο εχω ξαναπει αυτος ειναι ο λαος του ΠΑΟΚ με τα καλα και τα κακα του...μαθε ναζεις με αυτο ;)
Τα τελευταια χρονια εχουμε μονο κακα να δειξουμε. αυτό είναι το κακο... ολοι γινανε προπονητες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom