Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
vothre αντε και φαε αυτα  που ρουφας   ρε

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Θέλω να ανέβεις στην κορυφή του Χορτιάτη, ξέρεις εκεί που είναι οι κεραίες. Θέλω να πάρεις μια βαθειά ανάσα και να τρέξεις όσο πιο γρήγορα μπορείς για να πάρεις μεγάλη φόρα και να έρθεις να μου κλάσεις με δύναμη τα αρχίδια.
Καλημέρα μουνόπανο

Σκάσε λούγκρα, μην μιλάς, σταμάτα να πουλάς πνεύμα μαλάκα δεν καταφέρνεις τίποτα εδω μέσα βγές έξω τζανετάκο να φας τις καρπαζιές σου. ψευτομαγκάκι βρωμοσκούλικο κομπλεξικο.

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Θέλω να ανέβεις στην κορυφή του Χορτιάτη, ξέρεις εκεί που είναι οι κεραίες. Θέλω να πάρεις μια βαθειά ανάσα και να τρέξεις όσο πιο γρήγορα μπορείς για να πάρεις μεγάλη φόρα και να έρθεις να μου κλάσεις με δύναμη τα αρχίδια.
Καλημέρα μουνόπανο
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Σκάσε λούγκρα, μην μιλάς, σταμάτα να πουλάς πνεύμα μαλάκα δεν καταφέρνεις τίποτα εδω μέσα βγές έξω τζανετάκο να φας τις καρπαζιές σου. ψευτομαγκάκι βρωμοσκούλικο κομπλεξικο.
Ήρθε η ώρα επιτέλους να πεις όχι στα ναρκωτικά. Θα σου καταστρέψουν και τα δύο εγκεφαλικά κύτταρα που διαθέτεις.

Καλημέρα μουνόπανο

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Καλημέρα συμπολίτισες. Καλά που χαθήκατε όλες; Πήγατε να βοηθήσετε τα αδέλφια σας στην Πόλη;

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
"...Ο Πεδουλάκης βέβαια θα χτενίσει την αγορά για άσο (περιμένει τα κοψίματα του ΝΒΑ), του έχει προταθεί ο Τάιους Έντνι (35, 1,78μ) ενώ διαθέσιμοι είναι ο Μέλβιν Μπούκερ (1,85μ, 36) αλλά και ο Νταμίρ Μουλαομέροβιτς..."

Καλημερα ΠΑΟΚΙΑ

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
"...Ο Πεδουλάκης βέβαια θα χτενίσει την αγορά για άσο (περιμένει τα κοψίματα του ΝΒΑ), του έχει προταθεί ο Τάιους Έντνι (35, 1,78μ) ενώ διαθέσιμοι είναι ο Μέλβιν Μπούκερ (1,85μ, 36) αλλά και ο Νταμίρ Μουλαομέροβιτς..."

Καλημερα ΠΑΟΚΙΑ
Που'σαι ρε συμπολίτη; Γύρισες από την Πόλη;

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Που'σαι ρε συμπολίτη; Γύρισες από την Πόλη;
Γεια σου ρε Πετρο,ναι ρε φιλε γυρισα,μεγαλη νικη χθες!Εσυ ακομα στο δρομο εισαι ρε?Δεν περασες ακομα τα συνορα της Κροατιας?Δεν αρχισατε καλα εμαθα...Τσιμπόνα-Μακάμπι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Γεια σου ρε Πετρο,ναι ρε φιλε γυρισα,μεγαλη νικη χθες!Εσυ ακομα στο δρομο εισαι ρε?Δεν περασες ακομα τα συνορα της Κροατιας?Δεν αρχισατε καλα εμαθα...Τσιμπόνα-Μακάμπι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Είμαι σε internet cafe στο Ζάγκρεμπ...γάμησέ τα, αλλά δουλεύω για σας κουφάλες. Έχω αρχίσει από χθες τα voodoo για την Κυριακή.

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Είμαι σε internet cafe στο Ζάγκρεμπ...γάμησέ τα, αλλά δουλεύω για σας κουφάλες. Έχω αρχίσει από χθες τα voodoo για την Κυριακή.
Ετσι ρε Πετρακη,θα με φερεις ενα βαθμο απο την κορυφη!!! :rockon: :rockon: :rockon:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ετσι ρε Πετρακη,θα με φερεις ενα βαθμο απο την κορυφη!!! :rockon: :rockon: :rockon:
Δεν ανησυχώ, θα τα σκατώσετε από μόνοι σας στη συνέχεια, δεν χρειάζεστε βοήθεια. Για να δεις όμως πόσο ανώτερος είμαι θα σου δανείσω το βοήθημά μου

Συνημμένα

• SuperStock_1647R-25206.jpg
    SuperStock_1647R-25206.jpg
    50 KB · Εμφανίσεις: 20

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Καλημέρα και στους υπόλοιπους φίλτατους
η απολυτη ξεφτιλα
οι μισοι ειναι τουρκοι και οι αλλοι μισοι βουλγαροι
πραγματικη ντροπη για την μακεδονια τετοια σκατα να το παιζουν και μακεδονομαχοι

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
η απολυτη ξεφτιλα
οι μισοι ειναι τουρκοι και οι αλλοι μισοι βουλγαροι
πραγματικη ντροπη για την μακεδονια τετοια σκατα να το παιζουν και μακεδονομαχοι
Τι εννοείς βρε ποιητή;

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Τι εννοείς βρε ποιητή;
οτι μια βγαζουν σημαιες βουλγαριαςμια της τουρκιας και μας το παιζουν και υπερασπιστες της μακεδονιας
στην πραγματικοτητα ειναι μακεδονομαχοι της φαπας,η πιο σκατο ομαδα με τους πιο γυφτοφιλαθλους

PARADISE LOST

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Οταν ενα αθρωπακι ειναι 38 χρονων οπως εχει γραψει κ μπαινει εδω περα κ γραφει οτι να ναι για να προκαλεσει,μη τον δινετε σημασια τον βλαχοεβραιο!πρεπει να εχει φαει πολυ ξυλο απο ΠΑΟΚΙΑ αυτος,κοιταξε να παρεις κανα βαθμο απο το πουστογαυρο που μια ζωη στηνεις το κωλαρακι σου κ ασε δικεφαλο που μια ζωη τον κοιτας με κυαλια βλαχακο,οσο για το αλλο το σπερμα,οταν σε χυσουνε κανα 100 γυφτοι στη μαπα τοτε θα βαλεις μυαλο τσογλανακι!!

Salonika27

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
οτι μια βγαζουν σημαιες βουλγαριαςμια της τουρκιας και μας το παιζουν και υπερασπιστες της μακεδονιας
στην πραγματικοτητα ειναι μακεδονομαχοι της φαπας,η πιο σκατο ομαδα με τους πιο γυφτοφιλαθλους
Σου έκανε πολύ καλό sex χθες ο Γαλατάς!!! :bigdick: Σκουπίσου τώρα ψευτοπρωταθλητή!!!  :bottom: :sperm:Μερακλής και αυτός τρώει μόνο γαύρο!!! Ψάρια πουλάω ...εδώ ο καλός γαύρος που θα πάρει το UEFA!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

rustymoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Πάρτε κάτι για να γελάσετε!!!!!

Τη δεκαετία του '60 για ένα ματς Παναιγιάλειου - Ολυμπιακού είχε προσκληθεί ένας αιγύπτιος διαιτητής. Ο Αστέριος Μπέλας, που ήταν πρόεδρος του Παναιγιάλειου, είχε μάθει ότι από τον Ολυμπιακό είχαν πιάσει τον διαιτητή. Πριν από το ματς είχε πάει στο καμαράκι των διαιτητών, έσφιξε το χέρι του Αιγυπτίου και του είπε: «You know the teams? Panaigialios with red and white, Olympiakos with black and white. Good luck». Ο Αιγύπτιος, που δεν είχε δει ποτέ τις ομάδες, ευχαρίστησε για τις ευχές και την πληροφορία. Μετά σαν καλός χασάπης έκανε το καθήκον του. Βγή κε στο γήπεδο και έσφαξε τον Ολυμπιακό.

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Οταν ενα αθρωπακι ειναι 38 χρονων οπως εχει γραψει κ μπαινει εδω περα κ γραφει οτι να ναι για να προκαλεσει,μη τον δινετε σημασια τον βλαχοεβραιο!πρεπει να εχει φαει πολυ ξυλο απο ΠΑΟΚΙΑ αυτος,κοιταξε να παρεις κανα βαθμο απο το πουστογαυρο που μια ζωη στηνεις το κωλαρακι σου κ ασε δικεφαλο που μια ζωη τον κοιτας με κυαλια βλαχακο,οσο για το αλλο το σπερμα,οταν σε χυσουνε κανα 100 γυφτοι στη μαπα τοτε θα βαλεις μυαλο τσογλανακι!!

Πέστα ρε φίλε με τον κομπλεξικό, πετράκη σε πήρανε γραμμή ρε αφεντικό της φάπας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom