ρε ασαλιοτα τον ιπιαμε και η ιροες τις πουτσας εχουνε λουφαξι......
εμπρος να κατεβασουμε το στρατο αλα να πανε οι γιοι τον αλονονε .....
ρε ασαλιοτα τον ιπιαμε και η ιροες τις πουτσας εχουνε λουφαξι......
πια τι [[MAKEDINJISA}}} πεθερα
εξαφανιζοχρτο εχετε φαη ολι η ζμπαοκατσα ,εφτιχος ιπαρχι και σι ΙΡΟΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Πάλι τηγανίζετε εδώ... πολύ τηγάνι φέτος θα πέσει... εξαντλήθηκε ο γαύρος στα ιχθυοπωλεία της Θεσσαλονίκης... άρε αθάνατε Παράσιδη ... αξέχαστες εκπομπές έκανες...
Υ.Γ.:Μπράβο παιδιά συνεχίστε την καζούρα...είμαστε μια καλή ατμόσφαιρα πιστεύω όλοι εδώ μέσα...έχουμε πλάκα...
Ρε παλι μεθυσμενος εισαι.
Μου αρεσει που ρωταω κιολας.οι ανύπαρκτοι που λένε παπαριές για ρετσίνες...χωρίς επιχειρήματα
τη βρώμα αυτή της ομάδας την αμφισβητεί κανείς?...την παράγκα,τους διαιτητές,τα πεναλτάκια(όπως το προχθεσινό γελάει ο κόσμος)...τους κάλπικους τίτλους,τους Καζναφέρηδες και Μποροθρύλους,τα κλεμμένα πρωταθλήματα του Γουλανδρή,τις δωροδοκίες τη δεκαετία του 70?....το ότι όλη η ελλάδα πανηγυρίζει όταν ξεφτυλίζονται στην ευρώπη?...τα σκάνδαλα κοσκωτά,καραισκάκη,νετ κλπ?....
βρώμα όπου και να τους πιάσεις....
εκανα πλακιτσα εδω μεσα με κανα δυο αλλα τωρα που φυγανε δεν εχει νοημα να ασχολουμαι με την σλαβια τουμπας
ευχομαι να πατε τελικο και να γινει πανω,εκει θα τα πουμε εντος και εκτος κοτες
Ποιος εφυγε απο την κεντρικη διαχειρηση???και ο παοκ βρε ηλιθιε εφυγε απο την κεντρικη διαχειριση
παλερμο με κανεις και γελαω αλλα στην πραγματικοτητα εισαι για πολλες κλωτσιες κλασσικο δειγμα κομπλεξικου βουλγαρου που γαμιεται μια ζωη απο την θυρα 7 και τον ολυμπιακο
ακομα δεν εχει φυγει κανεις....Ποιος εφυγε απο την κεντρικη διαχειρηση???
Οταν δεν γνωριζεις κατι μην εκτιθεσαι!!!
ο παοκ εχει εκδηλωσει την επιθυμια να φυγει,οπως και ο ολυμπιακος.....
Ομαδα που τερματισε 9η περσι και εχει 19000 διαρκειας με φισκα ΤΟΥΜΠΑ καθε Κυριακη,ολοι την γλειφουν,μεγαλε!Αλλωστε κανεις δεν μπορει να αγνοησει οταν ειναι επιχειρηματιας οτι η μεγαλη δυναμη του Βορρα και η συντριπτικη πλειοψηφια των οπαδων σε ολη την Μακεδονια ειναι ΠΑΟΚ!Και στη Θρακη πρωτη δυναμη!Μην ανατρεχουμε παλι σε δημοσκοπησεις,το γνωριζουν οι παντες!Να πάει που ο Σζμπάογκ ? Εντάξει τον αρχιγαμιά τον Θρύλο όλα τα κανάλια του γλύφουν τον πούτσο για να πάρουν τα δικαιώματα , τους γύφτους ποιοι τους θέλουν...έχουν προσφορά ?
Πολυ δυσκολα ο ΠΑΟΚακομα δεν εχει φυγει κανεις....
ο παοκ εχει εκδηλωσει την επιθυμια να φυγει,οπως και ο ολυμπιακος.....
Και εχει προσφορα κατα λιγο μεγαλυτερη απο αυτην που προβλεπει η κεντρικη διαχειριση.Το τι θα γινει το ξερει ο Ζαγορακης!Αν και σου ειπα προς τα που παει το πραγμαΕντάξει ρε φίλε δεν ήξερα γι'αυτό ρώτησα , μην τσαντίζεσαι .
Και σεις βγάλατε τραγούδι για τον Μπλιώνα. Όπως βλέπεις μουνόπανα υπάρχουν πολλά...stefan όμως ένας
Δεν ξέρω ποιανού συνήγορος είμαι, πάντως είμαι εχθρός της βλακείας σου.
οι ανύπαρκτοι που λένε παπαριές για ρετσίνες...χωρίς επιχειρήματα
τη βρώμα αυτή της ομάδας την αμφισβητεί κανείς?...την παράγκα,τους διαιτητές,τα πεναλτάκια(όπως το προχθεσινό γελάει ο κόσμος)...τους κάλπικους τίτλους,τους Καζναφέρηδες και Μποροθρύλους,τα κλεμμένα πρωταθλήματα του Γουλανδρή,τις δωροδοκίες τη δεκαετία του 70?....το ότι όλη η ελλάδα πανηγυρίζει όταν ξεφτυλίζονται στην ευρώπη?...τα σκάνδαλα κοσκωτά,καραισκάκη,νετ κλπ?....
βρώμα όπου και να τους πιάσεις....
Θέλω να ανέβεις στην κορυφή του Χορτιάτη, ξέρεις εκεί που είναι οι κεραίες. Θέλω να πάρεις μια βαθειά ανάσα και να τρέξεις όσο πιο γρήγορα μπορείς για να πάρεις μεγάλη φόρα και να έρθεις να μου κλάσεις με δύναμη τα αρχίδια.o στεφαν θα στην βάλει στον κώλο την φωτοβολίδα μωρή κομπλεξικιά.