Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Κοιτα  ξερουν  ολοι  στον παοκ  οτι  αν  γινει  στραβη.........θα  εχει.......

:uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi:

οποτε  μη  φοβασαι.......
απο τωρα το γραφω και θα το γραψω καποια στιγμη στο θεμα του στοιχηματος πιστευω οτι το γηπεδο θα ειναι κατηφορα....οποτε οπου βρειτε σε στιχηματικη εταιρια συνολο κορνερ μπουμπουνιστε το οβερ10.5 κορνερ....αντε να αρχισει ο κοσμος να βγαζει μεροκαματο απο τον ΠΑΟΚ...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
αναλογως φιλαρακι red αν περασουμε θα γιορταζουμε..... :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:που περασαμε την ζιμπρου :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:αν δεν περασουμε;;;;;;;μαλλον στην θεση του οβελια θα δεις τον ιβαν τον βρυζα τον αγγελο..... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Εγώ για την δεύτερη εκδοχή τα ανέβασα τα αρνιά πάντως ;)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
εκραξαν λεει τον Ιβαν και αυτος εδωσε εντολη να γινουν αμεσως μεταγραφες...
δηλαδη αμα δεν τον εκραζαν, θα την βγαζαμε με ο,τι εχουμε...
οργανωμενα πραγματα, οχι μαλακιες...
:thumbsup:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Εγώ για την δεύτερη εκδοχή τα ανέβασα τα αρνιά πάντως ;)
το καταλαβα....πιο σιγουρο στανταρ οτι θα εχουμε λαικα δικαστηρια αν δεν περασουμε.....1.01 αποδοση....ετσι οπως ειμαι αυτες τις μερες δυσκολα θα παω στο γηπεδο γιατι κατα πασα πιθανοτητα θα αντιδρασω ασχημα.....μεχρι την πεμτη....βλεπουμε....

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
το καταλαβα....πιο σιγουρο στανταρ οτι θα εχουμε λαικα δικαστηρια αν δεν περασουμε.....1.01 αποδοση....ετσι οπως ειμαι αυτες τις μερες δυσκολα θα παω στο γηπεδο γιατι κατα πασα πιθανοτητα θα αντιδρασω ασχημα.....μεχρι την πεμτη....βλεπουμε....
δηλαδή?

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
φιλαρακι red φοβαμαι τον κακο μου εαυτο.....οταν εισαι στο γηπεδο αυτο μπορει να μεταφραστει απο απλη αποδοκιμασια μεχρι σπασιμοπεταγμα αντικειμενων......την τελευταια ικμαδα υπομονης την εκανα στον αγωνα με την ραπιντ οταν εσκασε φωτοβολιδα μπροστα μου και δεν μπηκα στον αγωνιστικο χωρο γνωριζοντας οτι θαα κανω ζημια στην ομαδα....μεχρι την πεμτη βλεπουμε....απλα σημερα αν γινοταν ο αγωνας δεν θα πηγαινα...

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Θα κοψει τα τραβελια για 2 μηνες....τι δηλαδη ρε πορτατιφ???
τρια ειναι τα μεγαλα παθη...ΠΑΟΚ τα ομορφα μωρα και ο τζογος......ολα τα εχουμε γευτει στο επακρο αλλα αντεχω ακομα.. :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:στα 40 κραταμε την σημαια του εργενη ψηλα :rockon:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
τριαENA  ειναι τO μεγαλO παθΟΣ...ΠΑΟΚ τα ομορφα μωρα και ο τζογος......ολα τα εχουμε γευτει στο επακρο αλλα αντεχω ακομα.. :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:στα 40 κραταμε την σημαια του εργενη ψηλα :rockon:
...ολα τα αλλα ειναι μιζερα και λιγα!!!

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
...ολα τα αλλα ειναι μιζερα και λιγα!!!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:ο ΠΑΟΚ φιλαρακι ειναι το δυσκολοτερο παθος....τα αλλα λιγο πολυ τα ελεγχεις :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:εχω αρωστησει  εχω στησει γκομενα εχω κανει κοπανα απο την δουλεια για να δω ματς του ΠΑΟΚ...... :headbang: :headbang: :headbang:ασε αν αρχισουμε να μιλαμε το χασαμε το παιχνιδι :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
απο τωρα το γραφω και θα το γραψω καποια στιγμη στο θεμα του στοιχηματος πιστευω οτι το γηπεδο θα ειναι κατηφορα....οποτε οπου βρειτε σε στιχηματικη εταιρια συνολο κορνερ μπουμπουνιστε το οβερ10.5 κορνερ....αντε να αρχισει ο κοσμος να βγαζει μεροκαματο απο τον ΠΑΟΚ...
...Η ομαδα μετα το 60' ρεταρει....περπαταει...ο προπονητης ειναι ανυπαρκτος κυριολεκτικα....το ματς στο κισινιαου αυτος ο ρεζιλης το χασε μονος του ...αρχισε να κανει κατι μαγικες αλλαγες ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΤΕ....τα πε και μονος του βεβαια μετα (προς τιμη του) ,γιατι τα παντελονια του τουλαχιστον δεν τα χει διακοσμητικα,οπως ο ξεφτιλας ο αποζημιωσακιας με τους 490,3 αυτοματισμους ανα αγωνα...ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΖΙΜΠΡΟΥ το μονο που χρειαζοτανε ηταν να εχει δουλευτει ενας κορμος στα φιλικα και την προετοιμασια και οχι αυτο το τουρλουμπουκι "μπειτε παιχτε ολοι δε γαμιεταιφιλικαειναι".Αυτα και αλλα ειδε ο καναριο και την εκανε με ελαφρα....ΣΟΒΑΡΟΤΗΣ ΜΗΔΕΝ ,τι να κατσει να κανει με τον βαρεμενο θρησκοληπτο, που μας φορτωσανε προπονητη.....θυμιζω πως αμεσως μετα την  απιστευτα ευκολη κληρωση με το μολδαβικο καφενε φιλων,εγραψα στο νημα για επερχομενο ντερμπι και καποια γατακια -αμπαλοι μυρωδιαδες-συνοπαδοι(τρομαρα τους) γραφανε για σκορ,για πλακα,μεσα εξω ,περιπατους και αλλα χωρατα...Η ΟΜΑΔΑ ΜΙΚΡΥΝΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΣΙΝΟ ΧΕΙΜΩΝΑ...Αυτη τη στιγμη που γραφουμε 2μαλακιες δω μεσα,ειναι στο επιπεδο του αυγουστου πριν το ματς με τους πρασινους λαγους αυστριας...και ολοταχως ΒΑΔΙΖΕΙ ΓΙΑ ΕΠΟΧΕΣ ΠΑΡΑΣΧΟΥ...

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.650
Πόντοι
26.096
...Η ομαδα μετα το 60' ρεταρει....περπαταει...ο προπονητης ειναι ανυπαρκτος κυριολεκτικα....το ματς στο κισινιαου αυτος ο ρεζιλης το χασε μονος του ...αρχισε να κανει κατι μαγικες αλλαγες ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΤΕ....τα πε και μονος του βεβαια μετα (προς τιμη του) ,γιατι τα παντελονια του τουλαχιστον δεν τα χει διακοσμητικα,οπως ο ξεφτιλας ο αποζημιωσακιας με τους 490,3 αυτοματισμους ανα αγωνα...ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΖΙΜΠΡΟΥ το μονο που χρειαζοτανε ηταν να εχει δουλευτει ενας κορμος στα φιλικα και την προετοιμασια και οχι αυτο το τουρλουμπουκι "μπειτε παιχτε ολοι δε γαμιεταιφιλικαειναι".Αυτα και αλλα ειδε ο καναριο και την εκανε με ελαφρα....ΣΟΒΑΡΟΤΗΣ ΜΗΔΕΝ ,τι να κατσει να κανει με τον βαρεμενο θρησκοληπτο, που μας φορτωσανε προπονητη.....θυμιζω πως αμεσως μετα την  απιστευτα ευκολη κληρωση με το μολδαβικο καφενε φιλων,εγραψα στο νημα για επερχομενο ντερμπι και καποια γατακια -αμπαλοι μυρωδιαδες-συνοπαδοι(τρομαρα τους) γραφανε για σκορ,για πλακα,μεσα εξω ,περιπατους και αλλα χωρατα...Η ΟΜΑΔΑ ΜΙΚΡΥΝΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΣΙΝΟ ΧΕΙΜΩΝΑ...Αυτη τη στιγμη που γραφουμε 2μαλακιες δω μεσα,ειναι στο επιπεδο του αυγουστου πριν το ματς με τους πρασινους λαγους αυστριας...και ολοταχως ΒΑΔΙΖΕΙ ΓΙΑ ΕΠΟΧΕΣ ΠΑΡΑΣΧΟΥ...

Συμφωνώ απόλυτα με την ουσία της τοποθέτησης!

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
εγω προσωπικα δικαιλογω τον αγγελο....οταν εχεις 25-27 παικτες και οι μισοι και πλεον ειναι κατω τον 20 πρεπει να τους βαλεις στα φιλικα για να κανεις ξεσκαρταρισμα......απο εκει και περα....τι παικτες ειχε ο δωνης τι παικτες εχει ο αγγελος.....οτι η ομαδα δεν εχει ενισχυθει την ευθηνη την εχει η διοικηση....η τελς παντων οποιος στον πουτσο διοικει.....οτι εχει μικρυνει η ομαδα παιχτικα και οι τυφλοι το βλεπουν..

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.650
Πόντοι
26.096
Ζήτησε όμως παίκτες;

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
στην συνεντευξη μετα τον αγωνα με την καλλονη οταν τον ρωτησαν αυτο που ρωτας αν θυμαμαι καλα ειχε πει οτι εγω δουλευω και δεν μιλαω....οτι καταλαβες καταλαβες φιλαρακι.....

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
εγω προσωπικα δικαιλογω τον αγγελο....οταν εχεις 25-27 παικτες και οι μισοι και πλεον ειναι κατω τον 20 πρεπει να τους βαλεις στα φιλικα για να κανεις ξεσκαρταρισμα......απο εκει και περα....τι παικτες ειχε ο δωνης τι παικτες εχει ο αγγελος.....οτι η ομαδα δεν εχει ενισχυθει την ευθηνη την εχει η διοικηση....η τελς παντων οποιος στον πουτσο διοικει.....οτι εχει μικρυνει η ομαδα παιχτικα και οι τυφλοι το βλεπουν..
Σωστά και εγώ πιστεύω ότι δεν φταίει ο Άγγελος,αφού το ρόστερ είναι της πλάκας ρε τύπε,αλλά σίγουρα στο παιχνίδι με τους Μολδαβούς φέρει ευθύνες...ελπίζω να περάσει ο Πάοκ μεθαύριο

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.650
Πόντοι
26.096
Σωστά και εγώ πιστεύω ότι δεν φταίει ο Άγγελος,αφού το ρόστερ είναι της πλάκας ρε τύπε,αλλά σίγουρα στο παιχνίδι με τους Μολδαβούς φέρει ευθύνες...ελπίζω να περάσει ο Πάοκ μεθαύριο

Μ΄ αυτό το ρόστερ κανένα παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο από εδώ και πέρα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Μ΄ αυτό το ρόστερ κανένα παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο από εδώ και πέρα.
Ο ΠΑΟΚ φετος εχει χασει 14 παικτες από την περσινη ομαδα, που αναγκαστηκε να γυρισει περιπου δεκα ματς για να τερματισει οσο ψηλα τερματισε.
Με το ροστερ που εχει σημερα, δεν βλεπω το λογο γιατι να μπει στα πλειοφ.  Δηλαδη δεν υπαρχουν αυτή τη στιγμη 6-7 ομαδες καλυτερες του στο πρωταθλημα? Εδώ δεν εχει στοπερ καλα καλα η ομαδα. Γιατι εχετε απαιτησεις από αυτόν τον ΠΑΟΚ? Εγω δεν τον βλεπω πανω από εβδομο ή ογδοο φετος με τις υπάρχουσες συνθηκες.

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.650
Πόντοι
26.096
Εννοούσα ότι η χρονιά έχει ήδη χαθεί. Η συγκεκριμένη ομάδα είναι για 7η - 8η. Με δύο παίκτες πάει για 4η - 5η και διακινδυνεύουμε να καούν και κάποια ταλέντα από τους νέους. Αν υπάρχουν ταλέντα ...

Το έγραψα το πρωί!

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.650
Πόντοι
26.096
Ο ΠΑΟΚ φετος εχει χασει 14 παικτες από την περσινη ομαδα, που αναγκαστηκε να γυρισει περιπου δεκα ματς για να τερματισει οσο ψηλα τερματισε.
Με το ροστερ που εχει σημερα, δεν βλεπω το λογο γιατι να μπει στα πλειοφ.  Δηλαδη δεν υπαρχουν αυτή τη στιγμη 6-7 ομαδες καλυτερες του στο πρωταθλημα? Εδώ δεν εχει στοπερ καλα καλα η ομαδα. Γιατι εχετε απαιτησεις από αυτόν τον ΠΑΟΚ? Εγω δεν τον βλεπω πανω από εβδομο ή ογδοο φετος με τις υπάρχουσες συνθηκες.

Καλησπέρα, κ. συνάδελφε!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom