Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
εκραξαν λεει τον Ιβαν και αυτος εδωσε εντολη να γινουν αμεσως μεταγραφες...
δηλαδη αμα δεν τον εκραζαν, θα την βγαζαμε με ο,τι εχουμε...
οργανωμενα πραγματα, οχι μαλακιες...

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.474
Πόντοι
26.096
εκραξαν λεει τον Ιβαν και αυτος εδωσε εντολη να γινουν αμεσως μεταγραφες...
δηλαδη αμα δεν τον εκραζαν, θα την βγαζαμε με ο,τι εχουμε...
οργανωμενα πραγματα, οχι μαλακιες...

Καλημέρα! Και πάλι όμως με 2 μεταγραφές και ένα προπονητή, που νιώθει υπ΄ ατμόν [ ... αν θέλει η Παναγιά να είμαι εδώ ως τον Οκτώβριο ... ] δεν θ΄ αλλάξουν πολλά.
Εμείς πρέπει ν΄ αλλάξουμε και να καταλάβουμε ότι φέτος ο πήχυς είναι πολύ, πολύ χαμηλά και ότι αυτή η ομάδα πρέπει να φτύνει αίμα σε κάθε αγώνα για να τον κερδίσει ... αν τον κερδίσει...

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
καποτε λεγαμε γιατι οι προπονητες δεν βαζουν νεα παιδια....ηρθε η εποχη που αυτο γινεται....το θεμα ομως ειναι πως ο ιδιος ο μεγαλομετοχος σαμποταρει το πλανο του....αν εχει πλανο.......βγες ρε ιβαν και πες...αποφασισα να δωσω ευκαιριες στους μικρους...στο τελος της χρονια οι περισοτεροι θα εχουν παρει πανω απο 30 παιχνιδια......οποτε για την επομενη χρονια εχω 6-7 παικτες για βασικους και κανω κανα2-3 προσθηκες.....αυτο το πλανο κρατησε το ως το τελος της χρονιας και οχι τον γεναρη να μου φερεις 30 δανεικους.....καποτε γκριναζαμε που η ομαδα ειχε 20 ξενους.....στηριξε τους πιτσιρικαδες ρε ιβαν και θα σε στηριξω και εγω......αν την πεμτη γινει στραβη θα βγεις να τους στηριξεις;;;;;;;;;;;;;;;;

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.474
Πόντοι
26.096
καποτε λεγαμε γιατι οι προπονητες δεν βαζουν νεα παιδια....ηρθε η εποχη που αυτο γινεται....το θεμα ομως ειναι πως ο ιδιος ο μεγαλομετοχος σαμποταρει το πλανο του....αν εχει πλανο.......βγες ρε ιβαν και πες...αποφασισα να δωσω ευκαιριες στους μικρους...στο τελος της χρονια οι περισοτεροι θα εχουν παρει πανω απο 30 παιχνιδια......οποτε για την επομενη χρονια εχω 6-7 παικτες για βασικους και κανω κανα2-3 προσθηκες.....αυτο το πλανο κρατησε το ως το τελος της χρονιας και οχι τον γεναρη να μου φερεις 30 δανεικους.....καποτε γκριναζαμε που η ομαδα ειχε 20 ξενους.....στηριξε τους πιτσιρικαδες ρε ιβαν και θα σε στηριξω και εγω......αν την πεμτη γινει στραβη θα βγεις να τους στηριξεις;;;;;;;;;;;;;;;;

Χρειάζεται όμως και λίγη ποιότητα στην ομάδα. Όχι μόνο τρέξιμο και πάθος. Ο Στοχ θα την είχε πάρει μόνος του την Καλλονή ...
Α, και κανα δύο παίκτες να οργανώνουν το παιχνίδι.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Χρειάζεται όμως και λίγη ποιότητα στην ομάδα. Όχι μόνο τρέξιμο και πάθος. Ο Στοχ θα την είχε πάρει μόνος του την Καλλονή ...
Α, και κανα δύο παίκτες να οργανώνουν το παιχνίδι.
ναι ρε φιλε...εννοειται....απλα εγω ανρωτιεμαι τελλη αυγουστου υπαρχει περιπτωση να βρεις καλους παικτες;;;;;;;;;;μονο αν εισαι κωλοφαρδος......αντε και τους βρηκες....θα ερθουν στην ομαδα επειδη θα εχουν ριξει την τιμη τους....την επομενη χρονια υπαρχει περιπτωση να μεινουν;;;;;;;;;οχι γιατι μολις θα βρουν καλυτερη προταση θα την κοπανησουν γιατι δεν γενηθηκαν με ασπρομαυρη φανελλα....οποτε;;;;;;;;;

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.474
Πόντοι
26.096
ναι ρε φιλε...εννοειται....απλα εγω ανρωτιεμαι τελλη αυγουστου υπαρχει περιπτωση να βρεις καλους παικτες;;;;;;;;;;μονο αν εισαι κωλοφαρδος......αντε και τους βρηκες....θα ερθουν στην ομαδα επειδη θα εχουν ριξει την τιμη τους....την επομενη χρονια υπαρχει περιπτωση να μεινουν;;;;;;;;;οχι γιατι μολις θα βρουν καλυτερη προταση θα την κοπανησουν γιατι δεν γενηθηκαν με ασπρομαυρη φανελλα....οποτε;;;;;;;;;

Εννοούσα ότι η χρονιά έχει ήδη χαθεί. Η συγκεκριμένη ομάδα είναι για 7η - 8η. Με δύο παίκτες πάει για 4η - 5η και διακινδυνεύουμε να καούν και κάποια ταλέντα από τους νέους. Αν υπάρχουν ταλέντα ...

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
στο εξωτερικο τα ταλεντα απο τα 16 παιζουν βασικοι εδω στο ελαντα...24 χρονων θεωρειται ταλεντο.....για να γινεις μεγαλος ποδοσφαιριστης εκτος απο ταλεντο πρεπει να αντεχεις και στην πιεση....αν δεν μπορεις τοτε εισαι μονο για μικρες ομαδες...παραδειγματα;;;;;;;;;;παρα πολλα.....κλασσικο παραδειγμα κοτσιανικουλης.......αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι ο κοσμος παλι θα πρεπει να κερδιζει τα παιχνιδια.. :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
το φταιξιμο σε βρυζα και στον παναγια!!!!! δηλαδη τους ειπε θελετε μεταγραφες; και αυτοι δεν ειδανε τα χαλια της ομαδας και ειπανε οχι μπορουμε και με αυτους

πολλοι γεννηθηκανε με ασπρομαυρη κιτρινομαυρη πρασσινη κοκκινη φανελα αλλα αλλαξανε, για αυτο αν θες να κανεις ομαδα βαζεις το χερι στην τσεπη κανεις συμβολαια και ολα καλα βαζεις λεφτα για να παρεις λεφτα εδω με πορδες βαφουμε αυγα

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
το φταιξιμο σε βρυζα και στον παναγια!!!!! δηλαδη τους ειπε θελετε μεταγραφες; και αυτοι δεν ειδανε τα χαλια της ομαδας και ειπανε οχι μπορουμε και με αυτους

πολλοι γεννηθηκανε με ασπρομαυρη κιτρινομαυρη πρασσινη κοκκινη φανελα αλλα αλλαξανε, για αυτο αν θες να κανεις ομαδα βαζεις το χερι στην τσεπη κανεις συμβολαια και ολα καλα βαζεις λεφτα για να παρεις λεφτα εδω με πορδες βαφουμε αυγα
δεν εχεις αδικο.....προφανως ο ιβαν ειχε λεφτα για πεταμα και τωρα που τελειωνουν ζοριζεται....το γαμωτο της υποθεσης ειναι οτι δεν βλεπω φως......πριν απο 4 χρονια ειχαμε το επος της πολης....την πεμτη παμε να δωσουμε εναν επιλογο στο επος ΠΑΟΚ-ζιμπρου.....καταντια....

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
σαν σημερα πριν 4 χρονια ζησαμε το επος της πολης....ξετυλιγω το κουβαρι των αναμνησεων....ειναι βραδυ και μαζι με εναν φιλο μου ειμαστε σε μια καφετερια πισω απο την θυρα 8....η αγωνια στα κοκκινα......τρωμε το γκολ και αρχιζει να με λουζει κρυος ιδρωτας.....η αναπνοη κοφτη το αγχος σε τρελλα επιπεδα...τελειωνει ο αγωνας και αρχιζει η παραταση....απο το αγχος εχω κλεισει ρεζερβε την τουαλετα :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:ξεκινα η παραταση και αισθανομαι οτι θα πεθανω....εν τω μεταξυ ενας τυπος ακουγε ραδιοφωνο και εβλεπε τηλεοραση.....ξαφνικα πεταγεται απο την θεση του και αρχιζει να ουρλιαζειγκοοοοοοοοολ.....γυρναω και βλεπω τον μουσλι τετ-α-τετ με τον τουρκαλα και να βαζει την μπαλλα στα δυχτια.....εκεινη την ωρα περνουσε το αστικο 12.....ολος ο κοσμος αρχισε να βγαινει απο τις καφετεριες και πεσαμε πανω στο αστικο και αρχισαμε να το κουναμε....τελειωνει ο αγωνας και να βλεπεις τον κοσμο αλλον να κλαιει αλλον να γελαει αλλον να ουρλιαζει....το κολληταρι πηγε καρφι στο αεροδρομιο....εγω εκανα βολτες στο κεντρο της πολης που γινονταν της πουτανας.....για να καταλειξω κατα τις 4 στο σπιτι μου στο χαριλαου.....αρε ΠΑΟΚΑΡΑ παντα τετοια...

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
σαν σημερα πριν 4 χρονια ζησαμε το επος της πολης....ξετυλιγω το κουβαρι των αναμνησεων....ειναι βραδυ και μαζι με εναν φιλο μου ειμαστε σε μια καφετερια πισω απο την θυρα 8....η αγωνια στα κοκκινα......τρωμε το γκολ και αρχιζει να με λουζει κρυος ιδρωτας.....η αναπνοη κοφτη το αγχος σε τρελλα επιπεδα...τελειωνει ο αγωνας και αρχιζει η παραταση....απο το αγχος εχω κλεισει ρεζερβε την τουαλετα :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:ξεκινα η παραταση και αισθανομαι οτι θα πεθανω....εν τω μεταξυ ενας τυπος ακουγε ραδιοφωνο και εβλεπε τηλεοραση.....ξαφνικα πεταγεται απο την θεση του και αρχιζει να ουρλιαζειγκοοοοοοοοολ.....γυρναω και βλεπω τον μουσλι τετ-α-τετ με τον τουρκαλα και να βαζει την μπαλλα στα δυχτια.....εκεινη την ωρα περνουσε το αστικο 12.....ολος ο κοσμος αρχισε να βγαινει απο τις καφετεριες και πεσαμε πανω στο αστικο και αρχισαμε να το κουναμε....τελειωνει ο αγωνας και να βλεπεις τον κοσμο αλλον να κλαιει αλλον να γελαει αλλον να ουρλιαζει....το κολληταρι πηγε καρφι στο αεροδρομιο....εγω εκανα βολτες στο κεντρο της πολης που γινονταν της πουτανας.....για να καταλειξω κατα τις 4 στο σπιτι μου στο χαριλαου.....αρε ΠΑΟΚΑΡΑ παντα τετοια...

Ρε  συ μην  αγχωνεσαι.........το  ματσακι το  ευρωπαικο  τοχεις...... :grin: :grin: :grin: :grin:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
ενταξει ρε φιλαρακι Lion7.....η ομαδα εχει τα πανω και τα κατω της :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: τωρα ειναι στα κατω της :grin: :grin: :grin:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Προβλέπω να ψήνουμε αρνιά την Πέμπτη,ε τραβεστολάγνε?

URL]]

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
αναλογως φιλαρακι red αν περασουμε θα γιορταζουμε..... :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:που περασαμε την ζιμπρου :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:αν δεν περασουμε;;;;;;;μαλλον στην θεση του οβελια θα δεις τον ιβαν τον βρυζα τον αγγελο..... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom