Anderssen_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Like
- 3.157
- Πόντοι
- 506
εκραξαν λεει τον Ιβαν και αυτος εδωσε εντολη να γινουν αμεσως μεταγραφες...
δηλαδη αμα δεν τον εκραζαν, θα την βγαζαμε με ο,τι εχουμε...
οργανωμενα πραγματα, οχι μαλακιες...
καποτε λεγαμε γιατι οι προπονητες δεν βαζουν νεα παιδια....ηρθε η εποχη που αυτο γινεται....το θεμα ομως ειναι πως ο ιδιος ο μεγαλομετοχος σαμποταρει το πλανο του....αν εχει πλανο.......βγες ρε ιβαν και πες...αποφασισα να δωσω ευκαιριες στους μικρους...στο τελος της χρονια οι περισοτεροι θα εχουν παρει πανω απο 30 παιχνιδια......οποτε για την επομενη χρονια εχω 6-7 παικτες για βασικους και κανω κανα2-3 προσθηκες.....αυτο το πλανο κρατησε το ως το τελος της χρονιας και οχι τον γεναρη να μου φερεις 30 δανεικους.....καποτε γκριναζαμε που η ομαδα ειχε 20 ξενους.....στηριξε τους πιτσιρικαδες ρε ιβαν και θα σε στηριξω και εγω......αν την πεμτη γινει στραβη θα βγεις να τους στηριξεις;;;;;;;;;;;;;;;;
ναι ρε φιλε...εννοειται....απλα εγω ανρωτιεμαι τελλη αυγουστου υπαρχει περιπτωση να βρεις καλους παικτες;;;;;;;;;;μονο αν εισαι κωλοφαρδος......αντε και τους βρηκες....θα ερθουν στην ομαδα επειδη θα εχουν ριξει την τιμη τους....την επομενη χρονια υπαρχει περιπτωση να μεινουν;;;;;;;;;οχι γιατι μολις θα βρουν καλυτερη προταση θα την κοπανησουν γιατι δεν γενηθηκαν με ασπρομαυρη φανελλα....οποτε;;;;;;;;;Χρειάζεται όμως και λίγη ποιότητα στην ομάδα. Όχι μόνο τρέξιμο και πάθος. Ο Στοχ θα την είχε πάρει μόνος του την Καλλονή ...
Α, και κανα δύο παίκτες να οργανώνουν το παιχνίδι.
ναι ρε φιλε...εννοειται....απλα εγω ανρωτιεμαι τελλη αυγουστου υπαρχει περιπτωση να βρεις καλους παικτες;;;;;;;;;;μονο αν εισαι κωλοφαρδος......αντε και τους βρηκες....θα ερθουν στην ομαδα επειδη θα εχουν ριξει την τιμη τους....την επομενη χρονια υπαρχει περιπτωση να μεινουν;;;;;;;;;οχι γιατι μολις θα βρουν καλυτερη προταση θα την κοπανησουν γιατι δεν γενηθηκαν με ασπρομαυρη φανελλα....οποτε;;;;;;;;;
πολλοι γεννηθηκανε με ασπρομαυρη κιτρινομαυρη πρασσινη κοκκινη φανελα αλλα αλλαξανε, για αυτο αν θες να κανεις ομαδα βαζεις το χερι στην τσεπη κανεις συμβολαια και ολα καλα βαζεις λεφτα για να παρεις λεφτα εδω με πορδες βαφουμε αυγαναι ρε φιλε...εννοειται....απλα εγω ανρωτιεμαι τελλη αυγουστου υπαρχει περιπτωση να βρεις καλους παικτες;;;;;;;;;;μονο αν εισαι κωλοφαρδος......αντε και τους βρηκες....θα ερθουν στην ομαδα επειδη θα εχουν ριξει την τιμη τους....την επομενη χρονια υπαρχει περιπτωση να μεινουν;;;;;;;;;οχι γιατι μολις θα βρουν καλυτερη προταση θα την κοπανησουν γιατι δεν γενηθηκαν με ασπρομαυρη φανελλα....οποτε;;;;;;;;;
δεν εχεις αδικο.....προφανως ο ιβαν ειχε λεφτα για πεταμα και τωρα που τελειωνουν ζοριζεται....το γαμωτο της υποθεσης ειναι οτι δεν βλεπω φως......πριν απο 4 χρονια ειχαμε το επος της πολης....την πεμτη παμε να δωσουμε εναν επιλογο στο επος ΠΑΟΚ-ζιμπρου.....καταντια....το φταιξιμο σε βρυζα και στον παναγια!!!!! δηλαδη τους ειπε θελετε μεταγραφες; και αυτοι δεν ειδανε τα χαλια της ομαδας και ειπανε οχι μπορουμε και με αυτους
πολλοι γεννηθηκανε με ασπρομαυρη κιτρινομαυρη πρασσινη κοκκινη φανελα αλλα αλλαξανε, για αυτο αν θες να κανεις ομαδα βαζεις το χερι στην τσεπη κανεις συμβολαια και ολα καλα βαζεις λεφτα για να παρεις λεφτα εδω με πορδες βαφουμε αυγα
σαν σημερα πριν 4 χρονια ζησαμε το επος της πολης....ξετυλιγω το κουβαρι των αναμνησεων....ειναι βραδυ και μαζι με εναν φιλο μου ειμαστε σε μια καφετερια πισω απο την θυρα 8....η αγωνια στα κοκκινα......τρωμε το γκολ και αρχιζει να με λουζει κρυος ιδρωτας.....η αναπνοη κοφτη το αγχος σε τρελλα επιπεδα...τελειωνει ο αγωνας και αρχιζει η παραταση....απο το αγχος εχω κλεισει ρεζερβε την τουαλετα ξεκινα η παραταση και αισθανομαι οτι θα πεθανω....εν τω μεταξυ ενας τυπος ακουγε ραδιοφωνο και εβλεπε τηλεοραση.....ξαφνικα πεταγεται απο την θεση του και αρχιζει να ουρλιαζειγκοοοοοοοοολ.....γυρναω και βλεπω τον μουσλι τετ-α-τετ με τον τουρκαλα και να βαζει την μπαλλα στα δυχτια.....εκεινη την ωρα περνουσε το αστικο 12.....ολος ο κοσμος αρχισε να βγαινει απο τις καφετεριες και πεσαμε πανω στο αστικο και αρχισαμε να το κουναμε....τελειωνει ο αγωνας και να βλεπεις τον κοσμο αλλον να κλαιει αλλον να γελαει αλλον να ουρλιαζει....το κολληταρι πηγε καρφι στο αεροδρομιο....εγω εκανα βολτες στο κεντρο της πολης που γινονταν της πουτανας.....για να καταλειξω κατα τις 4 στο σπιτι μου στο χαριλαου.....αρε ΠΑΟΚΑΡΑ παντα τετοια...
με την ζιμπρου;;;;;;;;;για να δουμε η παναγια ειναι οπαδος του ΠΑΟΚ;;;;;;;;;Ρε συ μην αγχωνεσαι.........το ματσακι το ευρωπαικο τοχεις......
με την ζιμπρου;;;;;;;;;για να δουμε η παναγια ειναι οπαδος του ΠΑΟΚ;;;;;;;;;
με αγχωνει φιλαρακι ο κακος ΠΑΟΚ και οχι η καλη ζιμπρου...αντε να δουμεΑυτο εννοειται,,,,,,,,,,ουτε συζητηση..............
με αγχωνει φιλαρακι ο κακος ΠΑΟΚ και οχι η καλη ζιμπρου...αντε να δουμε