redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Ο Άρης έκανε μεταγραφές τύπε ;)δωστους στν αρουλη που τουσ εχει αναγκη τυπε
Ο Άρης έκανε μεταγραφές τύπε ;)δωστους στν αρουλη που τουσ εχει αναγκη τυπε
Θα τους δώσουμε στην ΚαλαμαριάΑμα εκανε κρατα τα παλτα σου ισως χρειαστουν κατα τν διαρκεια τσ χρονιας με τους δορυφορους θα ειναι πρωτοι παικτες κ μετα ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΗΜΑ!!!
Εγω πιστευω οτι απο την κληρωση της παρασκευης θα εξαρτηθη αν θα κανει δυο τρεις μεταγραφες ακομα η θα παει ετσι μεχρι τον δεκεμβρη.οι πιτσιρικαδες που εχει αποφασιστεί να φύγουν γιατι επαιξαν παλι ολοι σημερα;
15 μερες έμειναν ,μεταγραφες δε γινονται και παίζεις ακόμη με πολύζο, παναγιωτουδη κλπ που θα φυγουν.
ο 14 ενα γκολ εβαλε και αυτό ήταν μισο μετρο οφσαιντ.
πάλι καλά (να είμαστε και ειλικρινείς) που ο βαζελος αποκλείεται, οπότε ίσως κάτι γίνει αν (περάσεις και) δεν μοιραστείς να λεφτά του γιουρόπα
για μενα φιλαρακι ο αγωνας με την ιντερ στις 14 του μηνος ειναι η προβα τζεναραλλε....αν δεν παρεις παικτη ως τοτε ;;;;;;;;τον ιανουαριο και βλεπουμε :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :SΕγω πιστευω οτι απο την κληρωση της παρασκευης θα εξαρτηθη αν θα κανει δυο τρεις μεταγραφες ακομα η θα παει ετσι μεχρι τον δεκεμβρη.
για μενα φιλαρακι ο αγωνας με την ιντερ στις 14 του μηνος ειναι η προβα τζεναραλλε....αν δεν παρεις παικτη ως τοτε ;;;;;;;;τον ιανουαριο και βλεπουμε :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S
καλησπερα φιλαρακι....τι κανεις;;;;;;;;;ελπιζω στα μπανια που εκανες να ανοιξαν τα ματια σου με αυτα που εβλεπες.....Γεια σου λαγνε αρχηγε......
Ακομα δεν εχω κανει ουτε ενα μπανιο.... απο την αλλη βδομαδα........καλησπερα φιλαρακι....τι κανεις;;;;;;;;;ελπιζω στα μπανια που εκανες να ανοιξαν τα ματια σου με αυτα που εβλεπες.....
κατ αρχήν δεν μου περνάει καν απο το μυαλό ότι υπάρχει περίπτωση να είναι έστω και 18αδα ο κατσικάς.Εγω πιστευω οτι απο την κληρωση της παρασκευης θα εξαρτηθη αν θα κανει δυο τρεις μεταγραφες ακομα η θα παει ετσι μεχρι τον δεκεμβρη.
βρε αλλοι θα παιξουν στοπερ και οχι ο κατσικας αυτο ειναι το μονο σιγουρο, εγω πιστευω οτι αν η κληρωση ειναι ευκολη δεν θα ενισχυση την ομαδα ο ρωσοςκατ αρχήν δεν μου περνάει καν απο το μυαλό ότι υπάρχει περίπτωση να είναι έστω και 18αδα ο κατσικάς.
το παιδί έχει αποδείξει ότι δεν μπορεί .
Στο πρώτο μας εκαναν καμιά 10αριά φάσεις μέσα στην περιοχή.
τουλάχιστον ας παίζουν οι τζαβέλας, σκόνδρας .
Τι ακριβως να περιμένουμε απο την κλήρωση;
καμια βαλκανικη ή λιγο πιο πανω θα ειναι μια χαρα, να γινει και καμια καλη εκδρομη.αντε να δουμε με ποιον θα κληρωθουμε...
στον βωμο της ακροαματικοτητας μερικοι ειναι ικανοι να σκοτωσουν την μανα τους :S :S :S :S :Sκαμια βαλκανικη ή λιγο πιο πανω θα ειναι μια χαρα, να γινει και καμια καλη εκδρομη.
το θεμα με τα ραδιοφωνα οσο παει και ξεφευγει.
και ο τουρσουνιδης με δικη του εκμπομπη !!
αφου τα εχωσε σε τον μαντουρο που ενα χρονο (;;) δεν εδειξε τιποτα και στα φιλικα είναι ανυπαρκτος (;;;) αναφερεται σε κατσικα με κατανοηση ότι θα βοηθησει (;;)
τι ακουμε αυγουστιατικα
ρε φιλε δεν εισαι χθεσινος στην τουμπα...20000 κοσμο να εχει το γηπεδο θα εχουμε 20000 προπονητες.... :S :S :S :S συνελθε.....ΠΑΟΚ εισαι...προχτες πηγα με ξανθη, αλλά λιγο η κουραση απο τη δουλεια, λιγο ότι η διαθεση ήταν εντελως χιουμοριστικη για τις ενδεκαδες που βλεπαμε δεν ξεχωρίσα κανεναν,ειτε θετικα ειτε αρνητικα ( πλην του κατσικα που είναι μονιμη πηγη κινδυνων).
και διαβαζω μετα για μαντουρο σχολιασμο αποδοσης.
εντελως αλλαγμενος ο ενας ( ο μετριοπαθης), με διαθεση και αδυνατισμενος.
ανυπαρκτος ο αλλος ( ηδη απο τα πρωτα φιλικα τον εκδρινε αυτος)
χρονια ειχαμε να δουμε στον παοκ 6-8 αρι που βγαζει μπαλιες 30-40αρες τοσο επιτυχημενα ο τρίτος.
τους ιδιους αγωνες βλεπουν όλοι αυτοι;