Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Αμα εκανε κρατα τα παλτα σου ισως χρειαστουν κατα τν διαρκεια τσ χρονιας με τους δορυφορους θα ειναι πρωτοι παικτες κ μετα ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΗΜΑ!!!

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Αμα εκανε κρατα τα παλτα σου ισως χρειαστουν κατα τν διαρκεια τσ χρονιας με τους δορυφορους θα ειναι πρωτοι παικτες κ μετα ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΗΜΑ!!!
Θα τους δώσουμε στην Καλαμαριά

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
οι πιτσιρικαδες που εχει αποφασιστεί  να φύγουν γιατι επαιξαν παλι ολοι  σημερα;
15 μερες έμειναν ,μεταγραφες δε γινονται και παίζεις ακόμη με πολύζο, παναγιωτουδη κλπ που θα φυγουν.
ο 14 ενα γκολ εβαλε και αυτό ήταν μισο  μετρο οφσαιντ.
πάλι καλά  (να είμαστε και ειλικρινείς) που ο βαζελος αποκλείεται, οπότε ίσως κάτι γίνει αν (περάσεις και) δεν μοιραστείς να λεφτά του γιουρόπα

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Πάλι με μουσαντένιο γκολ νικήσατε στο παρά ένα :think:

Επισκέπτης
οι πιτσιρικαδες που εχει αποφασιστεί  να φύγουν γιατι επαιξαν παλι ολοι  σημερα;
15 μερες έμειναν ,μεταγραφες δε γινονται και παίζεις ακόμη με πολύζο, παναγιωτουδη κλπ που θα φυγουν.
ο 14 ενα γκολ εβαλε και αυτό ήταν μισο  μετρο οφσαιντ.
πάλι καλά  (να είμαστε και ειλικρινείς) που ο βαζελος αποκλείεται, οπότε ίσως κάτι γίνει αν (περάσεις και) δεν μοιραστείς να λεφτά του γιουρόπα
Εγω πιστευω οτι απο την κληρωση της παρασκευης θα εξαρτηθη αν θα κανει δυο τρεις μεταγραφες ακομα η θα παει ετσι μεχρι τον δεκεμβρη.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Εγω πιστευω οτι απο την κληρωση της παρασκευης θα εξαρτηθη αν θα κανει δυο τρεις μεταγραφες ακομα η θα παει ετσι μεχρι τον δεκεμβρη.
για μενα φιλαρακι ο αγωνας με την ιντερ στις 14 του μηνος ειναι η προβα τζεναραλλε....αν δεν παρεις παικτη ως τοτε ;;;;;;;;τον ιανουαριο και βλεπουμε :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
για μενα φιλαρακι ο αγωνας με την ιντερ στις 14 του μηνος ειναι η προβα τζεναραλλε....αν δεν παρεις παικτη ως τοτε ;;;;;;;;τον ιανουαριο και βλεπουμε :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S

Γεια σου λαγνε αρχηγε...... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
καλησπερα φιλαρακι....τι κανεις;;;;;;;;;ελπιζω στα μπανια που εκανες να ανοιξαν τα ματια σου με αυτα που εβλεπες..... :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits:
Ακομα δεν εχω κανει ουτε ενα μπανιο.... :headbang: :headbang: :headbang:απο την αλλη βδομαδα........

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.157
Πόντοι
506
[size=15pt]Ο ΠΑΟΚ μικραίνει[/size]

O Σταύρος Κόλκας γράφει για τις ανεξήγητες κινήσεις του ΠΑΟΚ.... 

Ο κάθε άνθρωπος έχει πράγματα που μπορεί να ανεχτεί και κάποια που δεν μπορεί. Μιλώντας για ποδόσφαιρο έχω αρκετή υπομονή γιατί γνωρίζω τι στραβές μπορούν να γίνουν και τι όχι. Αναγνωρίζω τις δυσκολίες που υπάρχουν, κατανοώ δυσλειτουργίες και δείχνω τέλος πάντων μία ανοχή σε κάποια πράγματα που ίσως άλλοι να μην μπορούν να ανεχτούν. Όταν όμως η κουβέντα πηγαίνει σε δοκιμές αφρικανών, εκεί δοκιμάζεται η υπομονή μου. Γενικά στις δοκιμές, αλλά η χθεσινή ήταν από αυτές που αναρωτιέσαι αν σε τρολάρουν οι πλανήτες σε συνεργασία πάντα με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ήρθε λέει στη Θεσσαλονίκη ένας Αλιού Ντάρμπο ο οποίος έχει κάνει μία συγκλονιστική καριέρα με την Έγκριτε, την β΄ομάδα της Λε Μαν και πέρασε από τη Δυναμό Ζάγκρεμπ. Στη τελευταία μάλιστα δεν ακούμπησε. Ο τύπος αυτός, λέει πως είναι 22 ετών από την εξωτική Γκάμπια και ο ΠΑΟΚ τον έφερε για δοκιμή. Όταν μάλιστα πήγε να δοκιμαστεί, αρνήθηκε τη δοκιμή. Θεωρεί πως έχει τα φόντα να υπογράψει απευθείας συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ.

Τώρα το πώς κατάφερε ο ΠΑΟΚ να φέρει για δοκιμή παίκτη που δεν θέλει να δοκιμαστεί, ανήκει στην λογική παίρνω βοηθό προπονητή ενώ ο προπονητής μου ουσιαστικά δεν τον χρειάζεται, ανήκει στη λογική ανακοινώνω συμφωνία και κάνω ένα μήνα να παρουσιάσω το νέο στέλεχος. Τα λάθη είναι πολλά και έφεραν την χθεσινή εικόνα της Τούμπας, εικόνα που ο ΠΑΟΚ δεν είναι μεγάλο κλαμπ αλλά ένας μικρόκοσμος που ο καθένας έχει τον νταλγκά του και προσπαθεί να τον αναδείξει.

Διάβασε περισσότερα στο: Ο ΠΑΟΚ μικραίνει | gazzetta.gr
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
κατ αρχήν δεν μου περνάει καν απο το μυαλό ότι υπάρχει περίπτωση να είναι έστω και 18αδα ο κατσικάς.
το παιδί έχει αποδείξει ότι δεν μπορεί .
Στο πρώτο μας εκαναν καμιά 10αριά φάσεις μέσα στην περιοχή.
τουλάχιστον ας παίζουν οι τζαβέλας, σκόνδρας .
Τι ακριβως να περιμένουμε απο την κλήρωση;

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Ο ΠΕΡΕΙΡΑ μαγκες κατι μου λεει οτι θα ειναι σαν τν Καμπορα απο τν συμπολιτη με λιγα λογια ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ! :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
κατ αρχήν δεν μου περνάει καν απο το μυαλό ότι υπάρχει περίπτωση να είναι έστω και 18αδα ο κατσικάς.
το παιδί έχει αποδείξει ότι δεν μπορεί .
Στο πρώτο μας εκαναν καμιά 10αριά φάσεις μέσα στην περιοχή.
τουλάχιστον ας παίζουν οι τζαβέλας, σκόνδρας .
Τι ακριβως να περιμένουμε απο την κλήρωση;
βρε αλλοι θα παιξουν στοπερ και οχι ο κατσικας αυτο ειναι το μονο σιγουρο, εγω πιστευω οτι αν η κληρωση ειναι ευκολη δεν θα ενισχυση την ομαδα ο ρωσος

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
δεν νομίζω ότι η κληρωση θα παιξει ρόλο.
προφανως έχουν κατα νου ότι θα παρουν παικτες αλλα περιμένουν τις εκπτωσεις για καμια ευκαιρία

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
αντε να δουμε με ποιον θα κληρωθουμε... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
αντε να δουμε με ποιον θα κληρωθουμε... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
καμια βαλκανικη ή λιγο πιο πανω θα ειναι μια χαρα, να γινει και καμια καλη εκδρομη.
το θεμα με τα ραδιοφωνα οσο παει και ξεφευγει.
και ο τουρσουνιδης με δικη του εκμπομπη !!
αφου τα εχωσε σε τον μαντουρο που ενα χρονο (;;) δεν εδειξε τιποτα και στα φιλικα είναι ανυπαρκτος (;;;) αναφερεται σε κατσικα με κατανοηση ότι θα βοηθησει (;;)
τι ακουμε αυγουστιατικα

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
καμια βαλκανικη ή λιγο πιο πανω θα ειναι μια χαρα, να γινει και καμια καλη εκδρομη.
το θεμα με τα ραδιοφωνα οσο παει και ξεφευγει.
και ο τουρσουνιδης με δικη του εκμπομπη !!
αφου τα εχωσε σε τον μαντουρο που ενα χρονο (;;) δεν εδειξε τιποτα και στα φιλικα είναι ανυπαρκτος (;;;) αναφερεται σε κατσικα με κατανοηση ότι θα βοηθησει (;;)
τι ακουμε αυγουστιατικα
στον βωμο της ακροαματικοτητας μερικοι ειναι ικανοι να σκοτωσουν την μανα τους :S :S :S :S :S

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
προχτες πηγα με ξανθη, αλλά λιγο η κουραση απο τη δουλεια, λιγο ότι η διαθεση ήταν εντελως χιουμοριστικη για τις ενδεκαδες που βλεπαμε δεν ξεχωρίσα κανεναν,ειτε θετικα ειτε αρνητικα ( πλην του κατσικα που είναι μονιμη πηγη κινδυνων).
και διαβαζω  μετα για μαντουρο σχολιασμο αποδοσης.
εντελως αλλαγμενος ο ενας ( ο μετριοπαθης), με διαθεση και αδυνατισμενος.
ανυπαρκτος  ο αλλος ( ηδη απο τα πρωτα φιλικα τον εκδρινε αυτος)
χρονια ειχαμε να δουμε στον παοκ  6-8 αρι που βγαζει μπαλιες 30-40αρες τοσο επιτυχημενα ο τρίτος.
τους ιδιους αγωνες βλεπουν όλοι αυτοι;

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
προχτες πηγα με ξανθη, αλλά λιγο η κουραση απο τη δουλεια, λιγο ότι η διαθεση ήταν εντελως χιουμοριστικη για τις ενδεκαδες που βλεπαμε δεν ξεχωρίσα κανεναν,ειτε θετικα ειτε αρνητικα ( πλην του κατσικα που είναι μονιμη πηγη κινδυνων).
και διαβαζω  μετα για μαντουρο σχολιασμο αποδοσης.
εντελως αλλαγμενος ο ενας ( ο μετριοπαθης), με διαθεση και αδυνατισμενος.
ανυπαρκτος  ο αλλος ( ηδη απο τα πρωτα φιλικα τον εκδρινε αυτος)
χρονια ειχαμε να δουμε στον παοκ  6-8 αρι που βγαζει μπαλιες 30-40αρες τοσο επιτυχημενα ο τρίτος.
τους ιδιους αγωνες βλεπουν όλοι αυτοι;
ρε φιλε δεν εισαι χθεσινος στην τουμπα...20000 κοσμο να εχει το γηπεδο θα εχουμε 20000 προπονητες.... :S :S :S :S :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:συνελθε.....ΠΑΟΚ εισαι... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom