redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Ο Άρης έκανε μεταγραφές τύπε ;)δωστους στν αρουλη που τουσ εχει αναγκη τυπε![]()
![]()
Ο Άρης έκανε μεταγραφές τύπε ;)δωστους στν αρουλη που τουσ εχει αναγκη τυπε![]()
![]()
Θα τους δώσουμε στην ΚαλαμαριάΑμα εκανε κρατα τα παλτα σου ισως χρειαστουν κατα τν διαρκεια τσ χρονιας με τους δορυφορους θα ειναι πρωτοι παικτες κ μετα ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΗΜΑ!!!
Εγω πιστευω οτι απο την κληρωση της παρασκευης θα εξαρτηθη αν θα κανει δυο τρεις μεταγραφες ακομα η θα παει ετσι μεχρι τον δεκεμβρη.οι πιτσιρικαδες που εχει αποφασιστεί να φύγουν γιατι επαιξαν παλι ολοι σημερα;
15 μερες έμειναν ,μεταγραφες δε γινονται και παίζεις ακόμη με πολύζο, παναγιωτουδη κλπ που θα φυγουν.
ο 14 ενα γκολ εβαλε και αυτό ήταν μισο μετρο οφσαιντ.
πάλι καλά (να είμαστε και ειλικρινείς) που ο βαζελος αποκλείεται, οπότε ίσως κάτι γίνει αν (περάσεις και) δεν μοιραστείς να λεφτά του γιουρόπα
για μενα φιλαρακι ο αγωνας με την ιντερ στις 14 του μηνος ειναι η προβα τζεναραλλε....αν δεν παρεις παικτη ως τοτε ;;;;;;;;τον ιανουαριο και βλεπουμε :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :SΕγω πιστευω οτι απο την κληρωση της παρασκευης θα εξαρτηθη αν θα κανει δυο τρεις μεταγραφες ακομα η θα παει ετσι μεχρι τον δεκεμβρη.
για μενα φιλαρακι ο αγωνας με την ιντερ στις 14 του μηνος ειναι η προβα τζεναραλλε....αν δεν παρεις παικτη ως τοτε ;;;;;;;;τον ιανουαριο και βλεπουμε :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S
καλησπερα φιλαρακι....τι κανεις;;;;;;;;;ελπιζω στα μπανια που εκανες να ανοιξαν τα ματια σου με αυτα που εβλεπες.....Γεια σου λαγνε αρχηγε......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ακομα δεν εχω κανει ουτε ενα μπανιο....καλησπερα φιλαρακι....τι κανεις;;;;;;;;;ελπιζω στα μπανια που εκανες να ανοιξαν τα ματια σου με αυτα που εβλεπες.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κατ αρχήν δεν μου περνάει καν απο το μυαλό ότι υπάρχει περίπτωση να είναι έστω και 18αδα ο κατσικάς.Εγω πιστευω οτι απο την κληρωση της παρασκευης θα εξαρτηθη αν θα κανει δυο τρεις μεταγραφες ακομα η θα παει ετσι μεχρι τον δεκεμβρη.
βρε αλλοι θα παιξουν στοπερ και οχι ο κατσικας αυτο ειναι το μονο σιγουρο, εγω πιστευω οτι αν η κληρωση ειναι ευκολη δεν θα ενισχυση την ομαδα ο ρωσοςκατ αρχήν δεν μου περνάει καν απο το μυαλό ότι υπάρχει περίπτωση να είναι έστω και 18αδα ο κατσικάς.
το παιδί έχει αποδείξει ότι δεν μπορεί .
Στο πρώτο μας εκαναν καμιά 10αριά φάσεις μέσα στην περιοχή.
τουλάχιστον ας παίζουν οι τζαβέλας, σκόνδρας .
Τι ακριβως να περιμένουμε απο την κλήρωση;
καμια βαλκανικη ή λιγο πιο πανω θα ειναι μια χαρα, να γινει και καμια καλη εκδρομη.αντε να δουμε με ποιον θα κληρωθουμε...![]()
![]()
![]()
![]()
στον βωμο της ακροαματικοτητας μερικοι ειναι ικανοι να σκοτωσουν την μανα τους :S :S :S :S :Sκαμια βαλκανικη ή λιγο πιο πανω θα ειναι μια χαρα, να γινει και καμια καλη εκδρομη.
το θεμα με τα ραδιοφωνα οσο παει και ξεφευγει.
και ο τουρσουνιδης με δικη του εκμπομπη !!
αφου τα εχωσε σε τον μαντουρο που ενα χρονο (;;) δεν εδειξε τιποτα και στα φιλικα είναι ανυπαρκτος (;;;) αναφερεται σε κατσικα με κατανοηση ότι θα βοηθησει (;;)
τι ακουμε αυγουστιατικα
ρε φιλε δεν εισαι χθεσινος στην τουμπα...20000 κοσμο να εχει το γηπεδο θα εχουμε 20000 προπονητες.... :S :S :S :Sπροχτες πηγα με ξανθη, αλλά λιγο η κουραση απο τη δουλεια, λιγο ότι η διαθεση ήταν εντελως χιουμοριστικη για τις ενδεκαδες που βλεπαμε δεν ξεχωρίσα κανεναν,ειτε θετικα ειτε αρνητικα ( πλην του κατσικα που είναι μονιμη πηγη κινδυνων).
και διαβαζω μετα για μαντουρο σχολιασμο αποδοσης.
εντελως αλλαγμενος ο ενας ( ο μετριοπαθης), με διαθεση και αδυνατισμενος.
ανυπαρκτος ο αλλος ( ηδη απο τα πρωτα φιλικα τον εκδρινε αυτος)
χρονια ειχαμε να δουμε στον παοκ 6-8 αρι που βγαζει μπαλιες 30-40αρες τοσο επιτυχημενα ο τρίτος.
τους ιδιους αγωνες βλεπουν όλοι αυτοι;